Vivus kokemuksia

Vivus on erittäin tunnettu ja suosittu pikavippiyritys Suomessa. Yritys on esimerkiksi mainostanut paljon jääkiekko-otteluiden yhteydessä, ja näin saanut runsaasti huomiota - tunnettavuus ei kuitenkaan aina ole sama asia kuin laadukas tuote. Käyn tällä sivulla läpi omia kokemuksiani Vivuksen käyttämisestä sekä tuon myös sivun lopussa esille pari muuta internetistä poimittua kokemusta Vivuksesta.

Alempana olevaa tekstiä on päivitetty marraskuussa 2019 siltä osin, kuin se ei enää vastannut Vivuksen uutta lainatuotetta.

Pika-arvostelu: Vivus

Kokemukseni Vivuksen käytettävyydestä: Vivus on onnistunut suunnitelmaan ehkä internetin helpoiten käytettävän pikavippipalvelun. Vivus myös tarjoaa mahdollisuuden nostaa pikavippejä erittäin joustavasti sekä hinnoittelee niitä todella selkeällä tavalla. Lisäksi Vivuksen asiakaspalvelu on kokemusteni perusteella ollut hyvää.

Tiedostettavaa Vivuksesta: Vivus alensi hiljattain korkojansa todella paljon, ja nykyään Vivukselta voi saada jopa halpaa lainaa. Ennen Vivus oli mahdollisesti jopa netin kallein lainapaikka. Valitettavasti korkojen alentamisen yhteydessä Vivus myös kavensi sitä, minkä verran lainaa siltä voi saada: Ennen Vivukselta onnistuivat lainat 10 - 2010€ summilla, nyt vain 300 - 600€ summilla.

Lisäksi uudistusten myötä Vivukselta ei voi enää saada lainaa heti yhtä useaan pankkiin kuin aiemmin. Isoista pankeista selkein puute on Nordea. Ja niidenkin pankkien suhteen, johon lainaa voi saada heti, on hyvä tiedostaa se, että Vivus perii nopeasti maksettavasta lainasta 60€ lisäkulun. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Parhaat puolet: Vivus

Vivuksen lainat ovat nykyään varsin halpoja. Erityisesti jos ei ota lainalle pikanostoa. Näin on, sillä esimerkiksi 400€ lainasta ilman nopeata siirtoa, pitäisi maksaa takaisin 425,02€. Tuota voi pitää vanhoihin pikavippeihin verrattuna hyvin halpana.

Lisäksi Vivus on omien kokemusteni perusteella erittäin helposti käytettävä lainapalvelu ja esimerkiksi lainapäätöksen hakeminen tapahtuu todella kätevästi. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ongelmat: Vivus

Mielestäni Vivuksella on nykyisellään kaksi ongelmaa. Ensimmäinen on se, miten rajoitettuja sen lainasummat ovat: vähintään 300€ ja enintään 600€ tarkoittavat sitä, että monet nettilainasta kiinnostuneet joutuvat etsimään toisen lainapaikan. Ja toinen ongelma on puolestaan se, että Vivuksella on jonkun verran sekä aiempaa enemmän puutteita siinä, mihin pankkeihin se voi maksaa lainan heti.

Muiden kokemuksia (ajalta ennen uudistusta): Vivus

Miksi Vivuksella ei voi asioida muuten kuin puhelimella? Olisin halunnut vaihtaa tilinumeron. Tämä ei onnistu sähköpostilla eikä asiakaspalvelun chatissa, ainoastaan soittamalla kalliiseen puhelinpalveluun. Miksi?

ViVuS

Suomi24

Vivus on kyllä sinänsä luotettava ja pienissä ja lyhytaikaisissa lainoissa edullinenkin.

wfjherhferhorehorej

Suomi24

4Finance Oy

Vivus on 4Finance Oy:n tarjoama pikavippi. 4Finance Oy on ollut kaupparekisterissä vuodesta 2009 alkaen, eli kyseessä ei ole mikään uusi yritys. 4Finance Oy on kasvanut varsin vahvasti viime vuosina ja vuodesta 2012 vuoteen 2016 tarkastellen yrityksen liikevaihto yli tuplaantui, ollen vuonna 2016 25,7 miljoonaa euroa. Yritys on myös ollut erittäin kannattava. Samaisena vuonna 2016 yritys teki voittoa yli 5 miljoonaa euroa. Vivuksen lisäksi 4Finance Oy on pyörittänyt Suomessa myös Fleksiluottoa ja Vivusjoustoa.

Nopeat faktat Vivuksesta ja sen pikavipistä:

  • Lainasummat 300 – 600€
  • Alaikäraja lainaamiselle: 20 vuotta
  • Lainojen nimellinen vuosikorko 20%
  • Muut pakolliset lainakulut: 5€ avausmaksu
  • Mahdollinen lisäkulu: 60€ lisämaksu, jos haluaa nopean lainasiirron
  • Asiakaspalvelun yhteystiedot: 0600 550 750 / asiakaspalvelu@vivus.fi / nettisivulla chat
  • Lainan takaisin maksaminen: lähtökohtaisesti neljässä kuukausittaisessa erässä, joista ensimmäinen on selkeästi pienin