Vivus kokemuksia

Vivus on erittäin tunnettu ja suosittu pikavippiyritys Suomessa. Yritys on esimerkiksi mainostanut paljon jääkiekko-otteluiden yhteydessä, ja näin saanut runsaasti huomiota - tunnettavuus ei kuitenkaan aina ole sama asia kuin laadukas tuote. Käyn tällä sivulla läpi omia kokemuksiani Vivuksen käyttämisestä sekä tuon myös sivun lopussa esille pari muuta internetistä poimittua kokemusta Vivuksesta.

Pika-arvostelu: Vivus

Vivus on onnistunut suunnitelmaan ehkä internetin helpoiten käytettävän pikavippipalvelun. Vivus myös tarjoaa mahdollisuuden nostaa pikavippejä erittäin joustavasti, sekä hinnoittelee niitä todella selkeällä tavalla. Yritys myös myöntää uusille asiakkaille korottoman ensilainan. Edellä kuvattujen hyvien puolten vastakohtana on kuitenkin valitettavasti se, että yritys perii pikavipeistään lähes internetin korkeimpia korkoja. Vivuksen käyttämistä voikin suositella erityisesti niille, jotka etsivät todella pientä pikavippiä kuten 25 euroa tai 10 euroa, jonka aikovat maksaa takaisin erittäin nopeasti tai jotka haluavat korottoman ensilainan. Jos sen sijaan olet jo Vivuksen asiakas, ja harkitset ison pikavipin hakemista, niin kannattaa ehkä suunnata toisaalle - tässä tapauksessa kannattaa tutustua esimerkiksi Rahapalvelu-palveluun. Siirry nyt Vivuksen kotisivuille.

Parhaat puolet: Vivus

Vivus ansaitsee aivan ehdottomasti täydet pisteet siitä, miten selkeästi sen tuote on hinnoiteltu. Kun käytät yrityksen lainalaskuria, niin se kertoo täsmälleen, miten paljon joudut maksamaan takaisin saadaksesi koko lainan maksetuksi. Yrityksen lainapalvelu on myös suunniteltu niin, että voit määritellä todella kattavasti haluatko pikavippiä vaikka vain yhdeksi tai kahdeksi viikoksi - yleensä muut pikavippiyritykset käytännössä vaativat vähintään kuukauden laina-ajan. Yllä mainitusti Vivus myös tarjoaa korottoman ensilainan aina 400 euroon asti. Ottaen huomioon sen, että monet pikavippiyritykset veloittavat pikavipin hakijan ottamaan vähintään 100 euron lainan, voi hyvänä puolena pitää myös sitä, että Vivuksen kohdalla lainaa voi nostaa vaikka vain 20 tai 30 euroa. Hyvänä puolena Vivuksen kohdalla voi pitää myös sitä, että sen kautta on erittäin helppo hakea pikavippiä ja hakemus käsitellään todella nopeasti. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Ongelmat: Vivus

Oman kokemukseni perusteella Vivuksella on vain yksi ongelma, mutta se onkin sitten todella suuri. Yritys nimittäin perii pikavipeistään ehkäpä internetin kovimpia korkoja. Tätä tekstiä kirjoittaessa yrityksen kotisivuilla kerrotaan, että sen pikavippien todelliset vuosikorot voivat olla jopa yli 900%(!!!). Mikäli Vivuksen korot olisivat pienemmän, olisi kyseessä hyvin mahdollisesti internetin paras pikavippi - nykyisellään Vivus.fi on varsin kaukana siitä.

Tutustu Laina.fi kokemuksiin - Laina.fi on saanut huomattavan hyviä arvioita palvelua käyttäneilta ja sillä paljon pienemmät korot kuin Vivuksella.

Muiden kokemuksia: Vivus

Miksi Vivuksella ei voi asioida muuten kuin puhelimella? Olisin halunnut vaihtaa tilinumeron. Tämä ei onnistu sähköpostilla eikä asiakaspalvelun chatissa, ainoastaan soittamalla kalliiseen puhelinpalveluun. Miksi?

ViVuS

Suomi24

Vivus on kyllä sinänsä luotettava ja pienissä ja lyhytaikaisissa lainoissa edullinenkin.

wfjherhferhorehorej

Suomi24

4Finance Oy

Vivus on 4Finance Oy:n tarjoama pikavippi. 4Finance Oy on ollut kaupparekisterissä vuodesta 2009 alkaen, eli kyseessä ei ole mikään uusi yritys. 4Finance Oy on kasvanut varsin vahvasti viime vuosina ja vuodesta 2012 vuoteen 2016 tarkastellen yrityksen liikevaihto yli tuplaantui, ollen vuonna 2016 25,7 miljoonaa euroa. Yritys on myös ollut erittäin kannattava. Samaisena vuonna 2016 yritys teki voittoa yli 5 miljoonaa euroa. Vivuksen lisäksi 4Finance Oy pyörittää Suomessa myös Fleksiluottoa. Hae nyt pikavippi Vivukselta.