Laina.fi kokemuksia

Laina.fi on yksi vanhimmista pikavippejä tarjoavista palveluista, ja myös yksi suosituimpiin lukeutuvista. Käyn tällä sivulla läpi kokemuksiani kyseisen palvelun pikavipin käyttämisestä sekä lopuksi tuon esille myös muutaman muun netistä löytyneen kokemuksen. Ennen itse kokemuksien käsittelyyn siirtymistä, on tärkeätä huomata, että Laina.fi ja Laina.com ovat eri palveluita, ja .com version kohdalla pikavipeistä esimerkiksi peritään huomattavasti korkeampia korkoja - kokemukset kyseisen palvelun käyttämisestä ovatkin luultavasti varsin erilaisia kuin tämän palvelun käyttämisestä.

Pika-arvostelu: Laina.fi

Laina.fi on kokemukseni perusteella mielestäni tämän hetken paras pikavippi. Palvelun korot ja muut kulut ovat pikavippiyritykseksi erittäin kohtuullisia, ja lisäksi palvelu on todella helppo käyttää. Luotettavuutta lisää myös se, että palvelua ylläpitää jo kymmenen vuoden ajan pikavippejä tarjonnut suomalainen yritys. Jos mietit pikavipin hakemista, niin kannattaa pohtia vakavasti tämän yrityksen palveluiden käyttämistä. Kokonaisuudessa tämä yritys ansaitsee 4.5/5 tähteä kokemukseni perusteella pikavipistään. Siirry Laina.fi-palveluun.

Parhaat puolet: Laina.fi

Yrityksen pikavipin (tässä tapauksessa virallisena nimenä palvelun sivuilla on "kertalaina") parhaana puolena voi ehkä pitää sen matalaa korkoa. Pikavipin vuotuinen nimelliskorko on vain 24,5% tai 29% - kun se kilpailijoilla on monesti vähintäänkin 100%. Esimerkiksi 1000 euron pikavipin kohdalla kyseisellä korkoerolla "säästää" jo melko huomattavasti rahaa. Sen lisäksi, että yrityksen korot ovat verrattain halpoja, pitää yritykselle myös antaa pisteitä avoimesta viestinnästä koskien korkoja ja kuluja - monet kilpailijat yrittävät ikään kuin piilottaa suuremmat vuosikorkonsa puhumalla erityisesti kuukausikorosta, Laina.fi taas kertoo asioista avoimesti. Lisäksi yrityksen parhaina puolina voi pitää palvelun todella helppoa käytettävyyttä ja lainahakemuksen helppoutta sekä nopeaa käsittelyä. Siinä missä monilla muilla yrityksillä lainahakemuksen tekeminen voi olla tuskastuttavan pitkä prosessi, on se tässä palvelussa tehty äärettömän helpoksi ja nopeaksi.

Positiivisena asiana tämän pikavippiyrityksen kohdalla voi pitää myös sitä, miten monia eri summia sen palvelun kautta voi nostaa. Voit pienimmillään nostaa pikavippiä tilillesi vain 600 euroa, mutta toisaalta voit nostaa halutessasi vaikka 5000 euron pikavipin. Koska pikavippien summien nostovälit ovat erittäin pieniä, niin voit luonnollisesti hakea myös vaikka 800 euron tai 1200 euron pikavipin.

Tässä yllä on puhuttu siis Laina.fi:n kertalaina-nimisestä tuotteesta. Tämä tuote on palvelun kohdesta lainatuotteesta selkeimmin verrattavissa perinteiseen pikavippiin. Yritys tarjoaa kuitenkin myös käyttölaina-nimistä lainaa. Käyttölainaa voi hakea pienimillään vaikka vain 50€ ja suurimillaan sitäkin saa yhteensä 5000 euroa. Käyttölainan isoin etu kertalainaan verrattuna on se, että asiakas voi nostaa käyttölainatililtä kätevästi aina lisää rahaa siihen asti, että luottoraja on täynnä. Kertalainan kohdalla puolestaan rahaa ei voi nostaa lisää ennen kuin on maksanut pois nostetun kertalainan. Käyttölaina voi siis olla parempi valinta ainakin kahdessa tilanteessa, 1) jos, et tiedä ennakolta varmuudella paljonko lainaa tulet tarvitsemaan nopeasti, 2) jos haluat lainaa ehdottomasti vähemmän kuin 600 euroa.

Käyttölainan suhteen on hyvä huomata, että sen korot sekä kulut ovat hieman kertalainaa isommat. Todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen pienempi kuin monilla Laina.fi:n kilpailijoilla. Käyttölainan ja kertalainan erojen suhteen on hyvä huomata myös se, että käyttölainaa voi hakea kätevästi instantorin avulla ja näin saada ilman tulotositteiden lähettämistä, kun taas kertalainan kohdalla näitä pitää lähettää esimerkiksi sähköpostilla. Jos siis tärkeintä on ennen kaikkea nopeus, niin kannattaa valita käyttölaina eikä kertalaina.

Erittäin hyvänä puolena voi pitää myös palvelun taustayrityksen luotettavuutta. Palvelun taustalla oleva Aurajoki Nordic Oy on tarjonnut pikavippejä jo yli 10 vuoden ajan, eli kyseessä ei ole mikään vastasyntynyt yritys, jonka luotettavuudesta ei ole vielä mitään käsitystä. Taloussanomien tietojen mukaan Aurajoki Nordic Oy teki vuonna 2017 voittoa noin 9,4 miljoonaa euroa, eli yritys on todella hyvin kannattava. Tämäkin antaa tukea sille, että yritys on poikkeuksellisen luotettava. On hyvä huomata, että Aurajoki Nordic Oy oli aiemmin tunnettu nimellä "DFC Nordic Oy", yritys kuitenkin muutti nimeään toukokuussa 2018. Ei kuitenkaan ole syytä olettaa, että tämän nimenvaihdoksen pitäisi aiheuttaa syytä huoleen.

Aurajoki Nordic Oy kattaa Laina.fi-palvelun lisäksi myös esimerkiksi OK Money -palvelun. Hae nyt pikavippi Laina.fi-palvelusta.

Huonoimmat puolet: Laina.fi

Yksikään yritys ei luonnollisesti ole täydellinen. Laina.fi-palvelun kohdalla ongelmien voi nähdä liittyvän erityisesti yrityksen perimään melko korkeaan nostokuluun. Yritys perii nostoista yhteensä 9,25% nostokuluja (kertalainan kohdalla), kun taas esimerkiksi Ferratum perii vain 7.5% (siellä toki korko paljon suurempi). Lisäksi Laina.fi ei vaikuta käyttävän toiminnassaan juurikaan erityiskampanjoita, ja esimerkiksi tarjoavan alennuksia lainakuluista. Ota nyt lainaa Laina.fi-palvelusta.

Muiden kokemuksia: Laina.fi

Minä ainakin sain sen 2500e sieltä. Nopeaa!

Abc_

Suomi24

Luotettava lainapaikka

Asiakas

Suomi24

Näitä yllä olevia kokemuksia voi pitää siinä mielessä erittäin hyvänä merkkinä, että yleensä ihmiset jakavat paljon helpommin huonoja kokemuksia ja hyviä kokemuksia voi jopa olla vaikea löytää netistä. Laina.fi-palvelun kohdalla puolestaan ei ollut mitään vaikeuksia löytää näitä hyviä kokemuksia.

Jaa omat kokemuksesi Laina.fi-palvelusta alla olevan kommenttikentän kautta!