• You are here:
  • Home »

Pikavippi 10 euroa

Päivitys kevät 2020: Pikavippien korkokatoilla on varmasti ollut ihan hyvät tarkoitusperät. Yhtenä niiden ikävänä vaikutuksena on kuitenkin ollut se, että ne ovat käytännössä lopettaneet erittäin pienten, kuten 10€, pikavippien tarjonnan. Syynä tuohon lienee se, että lainafirmat eivät vain koe niiden tarjontaa fiksuksi bisnekseksi. On kuitenkin edelleen yksi firma, josta voi ainakin periaatteessa saada 10€ pikavipin.

Hae 10€ pikavippiä Ferratumilta

Jos Ferratumille avaa joustava-luoton, niin pitäisi siltä pystyä nostamaan lainaa vaikka vain 10€. Mahdollinen ongelma on kuitenkin se, että koska tuon kyseisen luoton luottoraja on 4000€, niin joutuu Ferratum tekemään päätöksen sen myöntämisestä ikään kuin hakija hakisi 10€ lainan sijaan 4000€ lainaa. Eli toisin sanoen Ferratum ei myönnä uusia luottotilejä kovin monille. 

Mikäli kuitenkin haluat nimenomaan 10€ lainan, niin kannattanee ainakin kokeilla lainatilin avaamista Ferratumille ja sitten 10€ vipin nostamista. Ferratum on nimittäin kaikkinensa erittäin helppo ja nopea lainapalvelu. Ferratumin alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Kelpaako hieman isompi laina kuin 10€?

Mikäli Ferratumilta ei saa 10€ pikavippiä, niin kannattaa mahdollisesti tutustua tämän sivuston pieni pikavippi -alasivuun. Sieltä nimittäin löytyy ehdotuksia melko pienen, kuten 50€, lainan netistä hakemiseen.