Lainaa ilman liitteitä – Helpot paikat saada lainaa heti ilman liitteitä (2019)

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan tilitapahtumien pohjalta, käyttäen avuksi pankkitunnuksia. Seuraavassa monia paikkoja, mistä on edellä kuvatusti mahdollista saada lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä: 1€ - 2000€

Ferratum oiva paikka hakea lainaa silloin, jos liitteiden lähettäminen lainan saamiseksi ei kiinnosta. Ferratum käyttää todennäköisesti internetin nopeinta lainahakemusten käsittelyyn tarkoitettua järjestelmää. Kyseisessä systeemissä lainaa etsivä henkilö yksinkertaisesti kirjautuu sisään verkkopankkitunnuksillaan, kertoo muutaman perustiedon ja saa lainapäätöksen käytännössä heti. Missään vaiheessa ei siis tarvitse lähettää mitään dokumenttia tai liitettä yritykselle.

Sen lisäksi, että Ferratumin vahvuus on se, että siltä voi saada pikavipin ilman liitteitä, niin on sillä myös pari muuta kivaa puolta. Näistä ensimmäinen on se, miten nopeasti kaikki toimii. Edellä kuvatusti palvelu siis tekee päätöksen lainasta nopeasti, mutta tämän lisäksi Ferratum myös siirtää rahat nopeasti lainaa ottaneen tilille – tavallaanhan koko hyötyä siitä, että lainaa voi hakea nopeasti ilman liitteitä häviää, jos lainapäätöksen tekevä taho ei maksa lainaa heti tilille.

Toinen Ferratumin vahvuus on se, että se tuntuu olevan valmis myöntämään lainaa varsin monille (kunhan hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta), tällä hetkellä monet toiset lainafirmat vetävät varsin tiukkaa linjaa myönteisten lainapäätösten suhteen.

Ja vielä kolmantena Ferratumin vahvuutena on syytä mainita se, että yritykseltä saa myös todella pieniä lainoja. Ferratumin kautta on esimerkiksi mahdollista ottaa 5€ tai 20€ pikavippi. Suurimmalla osalla muista lainoja myöntävistä tahoista minimisumma on 50€ tai jopa 100€. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Minkä pankkien pankkitunnuksilla Ferratum toimii?

Ferratumin kautta voi hakea pikavipin seuraavien pankkien tunnuksilla: Danske Bank, OP Pohjola, Nordea, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, Säästöpankki, POP Pankki ja OMASP / Oma Säästöpankki. Ota nyt pikavippi Ferratumilta.

Ferratumin lainojen todellinen vuosikorko 47,59% - 332,90%. Lainan voi kuitenkin luonnollisesti maksaa jo huomattavasti vuotta lyhyemmässä ajassa takaisin, jolloin omasta lainasta ei tietenkään peritä koko vuoden korkoa.

Lainaa ilman liitteitä jopa 2000€ heti

Limiittin kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja isoin summa, jonka voi mahdollisesti saada lainaksi on 2000 euroa. Täältä tuntuu olevan poikkeuksellisen helppoa hakea lainaa ja lisäksi etuna on se, että kun lainatili on auki, niin lisää lainaa saa nostettua myös keskellä yötä. Ikärajana täällä on vain 18 vuotta, eli tästä paikasta voi saada pikavipin nuorempana kuin mistään muusta tämän sivuston lainapaikasta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitti-palvelusta haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat noin 50% - noin 130%.

Ostosraha - lainaa ilman liitteitä 400 - 10 000€

Ostosraha on siinä mielessä aika mielenkiintoinen paikka hakea lainaa ilman liitteitä, että lainahakemuksen yhteydessä on kyllä mahdollisuus liittää liite, mutta pakko sitä ei ole tehdä, ja lainapäätöksen voi ilmankin sitä saada nopeasti. Lainaa täältä voi saada suurudeltaan 400€ - 10 000€ ja lainan saamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahalta haetun lainan todellinen vuosikorko on enintään 49,92%. Jos täältä ottaisi 2500 euron lainan vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 257,02€ ja yhteensä takaisin maksettavaa tulisi 3084,24€.

Ekstraluotto - lainaa 2100€ asti ilman liitteitä

Ekstraluotto voi myöntää vähintään 21-vuotiaille lainan hakijoille joustoluoton, jonka lainaraja on 2100 euroa. Lainapäätöksen tästä joustoluotosta voi saada myös ilman liitteitä. Vaikka Ekstraluoton joustoluotolta voikin nostaa hieman yli 2000 euroon asti lainaa, niin ei mikään pakko ole sitä nostaa noin paljon. Sen sijaan pienin mahdollinen lainasumma on vain 10 euroa ja nostettavia lainasummia voi vaihdella 10 euron välein, eli mahdollisia nostoja ovat myös 20€, 30€ jne. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Everyday - parempi joustoluotto

Everyday tarjoaa tavallaan aika perinteisen netistä haettavan joustoluoton: hakijalle voidaan myöntää 2000€ lainaraja, jolta voi sitten nostaa haluttuja summia lainarajaan asti. Tällä joustoluotolla on kuitenkin muutamia etuja verrattuna sen kilpailijoihin. Ensimmäinen on se, että sen kuukausikorko on verrattain pieni verrattuna kilpailijoihin. Ja toinen on se, että täällä voi helposti asettaa itselleen oman lainarajan. Eli jos esimerkiksi haluaa säätää niin, että voi nostaa enintään 500€ lainaa kuukaudessa, niin voi sen tehdä helposti Everydaylla. Rajan laskut tulevat heti voimaan ja nostot 7. päivä.

Lainan hakeminen Everydaylta onnistuu helposti ilman liitteitä ja kokemukseni perusteella lainapäätöksen saa aika pitkälti heti ja rahat todella nopeasti. Eli ei siis kannata hämääntyä, vaikka lainahakemuksen yhteydessä onkin mahdollisuus liittää siihen liite - lainapäätöksen ja rahat voi saada ilmankin sen liittämistä. Hae nyt lainaa Everydaylta.

Oletko jo kokeillut tätä paikkaa lainan hakemiseen?

Ainalaina vaikuttaa olevan sen tyyppinen paikka, mistä monet saavat lainaa, vaikka sitä onkin muualta todella vaikea saada. On vaikea sanoa mistä tämä johtuu, mutta epäilemättä se auttaa, että Ainalainalta - kuten muista tällä sivulla listatuista paikoista - saa haettua lainaa ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta ja lainaa saa otettua 50 - 2000 euroa. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Lainaa jopa 5000€ pitkällä maksuajalla

Easycreditillä on monen lainaajan näkökulmasta erityisesti kolme vahvuutta. Ensimmäinen on se, että täältä voi saada lainaa varsin kattavasti eri summilla: lainaa saa alkaen 100 eurosta ja jopa 5000 euroa. Toinen iso vahvuus on se, että täältä voi saada lainaa jopa todella pitkällä maksuajalla, joka auttaa pitämään kuukausierät melko hillittynä. Näin on, sillä laina-aika voi olla jopa yli 7 vuotta. Ja kolmantena vahvuutena on se, että moniin muihin pikavippeihin verrattuna Easycreditin korot ovat melko pienet. Näistä hyvistä puolista huolimatta, myös täältä pitäisi voida saada lainaa ilman liitteitä. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Eascycredit kertoo, että siltä haettavan lainan suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 49,90%.

Helppoa ja nopea lainapaikka - jopa 4000€ lainaa

Credit24 on kokemuksen perusteella erityisen helppo paikka hakea lainaa. Sen lisäksi, että siltä pystyy hakemaan lainaa ilman liitteitä, niin kokemukseni perusteella se myös maksaa yleensä rahat todella nopeasti lainaa ottavan henkilön pankkitilille. Lainaa Credit24:n kautta voi saada jopa 4000€. Alaikärajana tässä palvelussa on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Credit24:n mukaan siltä otettavan lainan todellinen vuosikorko on 49,85% - 153,63%.

Lainaa ilman nostokulua ja korotonta maksuaikaa

Jos etsinnässä on laina, jonka voi saada todella helposti, mutta jonka silti voi saada ilman nostopalkkiota ja lisäksi lainalle korotonta laina-aikaa, niin kannattaa hyvin mahdollisesti suunnata Suomilimiitille. Suomilimiitti myöntää juuri nyt uusille asiakkaille ensimmäinen noston lainasta ilman nostopalkkiota ja korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Hyväksytylle lainaajalle annetaan täältä 2000€ rajalla oleva juostoluotto, jonka kautta voi sitten nostaa 10 eurosta alkaen lainaa aina tuohon luoton ylärajaan asti. Vaikka voitkin siis tehdä uusia nostoja joustoluotolta, niin kannattaa huomata, että nostokuluttomuus pätee siis vain ensimmäiseen nostettuun lainaan ja sen jälkeen nostoista peritään 15% kulu, eli esim 15€ 100€ lainasta. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Lainaa joustoluoton ja kulutusluoton kautta

Lainasto on varsin tunnettu ja jo pitkään netistä rahan lainaamisesta kiinnostuneita asiakkaita palvellut lainapalvelu. Se tarjoaa nyt (kesä 2019) kahta eri lainatuotetta: Joustoluottoa, jolle voi saada jopa 3000€ lainarajan ja kulutusluottoa, jota voi saada jopa 5000€. Oman kokemukseni perusteella Lainaston joustoluotto on erittäin hyvin toimiva lainatuote - lainaaminen on helppoa ja rahaa voi saada nopeasti. Lainaston joustoluoton ikäraja on 20 vuotta ja kulutusluoton 22 vuotta. Täältä joustoluoton muodossa haetun lainan saa kokemukseni perusteella heti ilman liitteitä. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston joustoluotolla on 14% nostopalkkio ja 5% kuukausikorko. Lainaston esimerkin mukaan kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla 67,13%.

Koroton pikavippi (jopa 400€) ilman liitteitä

Vivukselta myönnetään uusille asiakkaille pienempiä lainoja kuin toisista tällä sivulla mainituista paikoista. Täältä nimittäin saa haettua ensimmäistä lainaa ottaessaan korkeintaan 400€ pikavipin (minimi on 10 euroa), mutta isona etuna on sitten puolestaan se, että tuon verrattain pienen pikavipin saa kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Eli jos vaikka otat 100e pikavipin, niin maksat siitä (viimeistään) eräpäivänä takaisin täsmälleen samat 100 euroa ja laina on kuitattu. 

Korottomalle pikavipille saa vieläpä tätä nykyä Vivukselta ihan kivasti maksuaikaa, eli tämä voi olla aidosti hyvä vaihtoehto silloin, jos ei tarvitse kovin isoa lainaa. Täältäkin on helppoa hakea lainaa ilman liitteitä ja myös opiskelijana voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada pikavippi täältä. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vivuksen haettavan ensimmäisen lainan todellinen vuosikorko on 0%, myöhempien lainojen vuosikorko voi olla yli 600%. Jos Vivukselta ottaisi vanhana asiakkaana 500 euron lainan 14 päivän maksuajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 539 euroa ja lainan todellinen vuosikorko olisi Vivuksen lainalaskurin mukaan 627,8%.

Pikavippi ja joustoluotto ilman liitteiden lähettämistä

Blue Financen kautta voi hakea joko pikavipin tai joustoluoton. Jos pikavippiä ei ole hakenut tästä palvelusta ennen, niin voi sitä saada 100€ - 300€ ilman korkoja 14 päivän maksuajalla. Joustoluottoa taasen voi tästä palvelusta saada varsin mukavalla 5000 euron lainarajalla. Joustoluotolta voi lainarajan puitteissa nostaa lainaa useamman kerran, kun taas pikavippi on kertalaina. Lainaa tästä palvelusta voi saada, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae lainaa Blue Financelta.

Blue Financelta haettavan enintään 300 euron ensimmäisen pikavipin korko on 0%, kun sen maksaa takaisin 14 päivän aikana. Joustoluoton todellinen vuosikorko voi olla yli 250%.

Joustoluotto 3000 euron lainarajalla ilman liitteiden lähettämistä

Eurolimiitti on vähemmän yllättäen saman firman ylläpitämä palvelu kuin ylempänä mainittu Suomilimitti. Lainaa täältä voi kuitenkin saada joustoluoton kautta hieman enemmän kuin Suomilimiitiltä. Siinä missä Suomilimiitin joustoluoton raja on 2000€, niin voi Eurolimiitiltä saada uutena asiakkaana 3000€ rajan, ja myöhemmin tuo raja voi nousta tuosta vielä tonnilla, eli 4000€ asti. Vaikka tuo isompi lainaraja on tietenkin kiva asia, niin on hyvä huomata, että Eurolimiitin korot ovat korkeampia kuin Suomilimiitin. Hae nyt lainaa Eurolimiitiltä.

Eurolimiitiltä haettavan lainan todellinen vuosikorko on enintään 435,03%.

500€ - 4000€ OK korolla ilman liitteitä

Surimolta saa haettua pikavipiksi / nettilainaksi lainaa varsin maltillisella korolla. Monesti nämä vähän edullisemmalla korolla lainaa myöntävät tahot vaativat liitteitä, jotta niiltä voidaan myöntää ja maksaa laina hakijalle, mutta Surimo kertoo nettisivuillaan, että sen kautta lainapäätös voidaan tehdä ilman liitteiden lähettämistä. Surimolta haettava laina on kertalaina. Surimon kautta voi lainaa saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae lainaa Surimolta.

Surimon lainojen todellinen vuosikorko on 31,02% - 49,85%.

100€ - 2500€ laina pitkällä maksuajalla ja helposti hakien

Credigolta saa haettua vähintään 20 vuotiaana 100 - 2500 euron lainaa. Tämän paikan erikoisuus on se, että lainalle saa varsin pitkän laina-ajan. Alle 500 euron lainoille tuo maksuaika on 6 kuukautta ja tuota isommille lainoille voi maksuaikaa saada jopa 5 vuoden verran. Hae lainaa Credigolta.

Credigon lainojen todellinen vuosikorko on hieman alle 50% ja jos lainaa ottaisi 500 euroa vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 51 euroa ja lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 612 euroa.

Lainapäätös heti ilman liitteitä

Viikinkilainalta voi saada helposti lainapäätöksen heti ja siis ilman mitään liitteiden ja tositteiden lähettämistä. Lainaa täältä myönnetään niin, että hyväksytty hakija saa 2000 euron luottorajan, jolta otetun ensimmäisen lainan pitää olla ainakin 100 euroa. Jatkossa voi toki ottaa todella helposti lisää lainaa aiemman päälle. Lainaa Viikinlainalta voidaan myöntää, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Viikinkilainalta.

Viikinkilainan todelliset vuosikorot ovat 170,66% - 516,75%.

Jopa 5000€ joustoluotto ilman liitteitä

Myös Risicumilta voi sen nettisivujen perusteella hakea joustoluottoa ilman liitteitä. Joskin ilmeisesti joissakin tapauksissa palvelu saattaa haluta jotain dokumentteja tueksi lainapäätökselle (arvaten erityisesti silloin, jos kyse on lainaamisen suhteen rajatapauksesta). Lainaa tästä palvelusta voi joustoluoton kautta hakea jopa 5000€, mutta toisaalta omalta joustoluotolta voi nostaa vaikka vain 100€, jos tuo kattaa oman rahan tarpeen. Risicumilta on mahdollista saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Tätä kirjoittaessa Risicumilla on uusille asiakkaille tarjolla pari pientä etua, kuten esimerkiksi jopa lähes kuukauden verran korotonta laina-aikaa. Hae lainaa Risicumilta.

Risicumin joustoluoton todellinen vuosikorko on enintään 77,16%.

Myös täältä pitäisi olla helppo hakea lainaa

Tietojen perusteella myös Rahapalvelun kautta on helppo hakea lainaa. Lainaa täältä voi saada 50€ alkaen ja jopa 4000€. Lainaa Rahapalvelu voi myöntää vähintään 19-vuotiaille henkilöille. Rahapalvelu on osa samaa firmaa kuin Credit24, eli täältä ei pitäisi ainakaan yhtä aikaa voida olla lainaa kuin Credit24:ltä. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Rahapalvelun todelliset vuosikorot ovat noin 50% - 153,63%.

Yllä olevat korot ja lyhennyserät on poimittu palveluiden nettisivuilta 2018 - 2019. Suosittelemme varmistamaan tarkat ehdot ja viimeisimmät tiedot itselle tarjotusta luottosopimuksesta. Jos epäilet, että et selviydy lainoista tai lainaaminen aiheuttaa muuten ongelmia, niin voi esimerkiksi yhteydenotto Takuusäätiöön olla hyvä idea.

Miten pankkitunnuksia käytetään lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen:

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksien avulla on pohjimmiltaan erittäin yksinkertaista. Kun saavut lainaa tarjoavan tahon nettisivustolle, niin yksinkertaisesti kirjaudut sisään sen pankin tunnuksilla, joita haluat käyttää henkilöllisyyden varmistamiseen sekä kirjautumiseen. Tämän jälkeen annat lainaa tarjoavalle taholle mahdollisuuden tarkastella automaattisesti sen pankkitilin tapahtumia, johon liittyvillä tunnuksilla kirjauduit palveluun. Mikäli lainoja myöntävä yritys on näiden tutkittujen tapahtumien perusteella sitä mieltä, että voit selviytyä lainasta (ja myös esimerkiksi luottotietosi ovat kunnossa), niin myöntää se lainan sinulle ja maksaa rahat sille tilille, jota käytit kirjautumiseen. On monesti niin, että siitä, kun kirjautuu ensimmäistä kertaa sisään pankkitunnuksille siihen, kun saa lainarahat tililleen menee alle 15 minuuttia. Tämä on siis erittäin helppo tapa saada lainaa nopeasti.

On hyvä huomata, että vaikka joidenkin mielessä "pankkitunnukset" yhdistyvät helposti vain niihin perinteisiin paperilappuihin, joilla on tunnuslukulistoja, niin voi näitä tämän sivun lainapaikkoja käyttää hyvin myös tunnuslukuohjelmilla.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että kaikista tällä sivulla listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa heti ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia ja myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.