100e pikavippi heti – Alaikäraja 18v – Katso vuoden 2021 suositukset 100€ lainalle

100€ pikavippien tarjonta on käynyt erittäin suppeaksi. Isona syynä tuohon ovat pikavippien korkokatot. Löytyy kuitenkin edelleen muutama paikka, joista voi edelleen hakea uutena asiakkaana 100 euron kokoista pikavippiä. Alla on näistä mainittuna erityisen hyviä valintoja vuodelle 2021.

Blue Finance – helpoin paikka saada 100e pikavippi

Blue Finance on tällä hetkellä oma vahvin suositukseni heille, jotka haluavat 100 euron lainan helposti sekä jopa heti. Täällä nimittäin vaikuttaisi olevan poikkeuksellisen hyvin virtaviivaistettu hakuprosessi (ei kovin paljon täytettävää tai paperien lähettelyä) ja lisäksi Blue Finance on tavannut antaa monille lainaa. Blue Finance on myös yksi niistä erittäin harvoista lainapaikoista, joka näyttäisi edelleen myöntävän 100 euron luottoja. Alaikärajana Blue Financella on 18v. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaesimerkki Blue Financelta 100e pikavipin koroista ja kuluista. 100 euron vippi 4kk laina-ajalla ilman tarjolla olevia maksullisia lisäpalveluita: nimellinen vuosikorko 9,9%, todellinen vuosikorko 28,00%, yhteensä lainasta takaisin maksettava summa 108,32 euroa.

Creditstar – selkeä 100 euron pikavippi

Creditstarin etuja ovat erityisesti se, että haettavalle lainalle voi valita kattavasti eri pituisen laina-ajan sekä se, että mahdolliset lyhennyserät pitäisi nähdä selkeästi. Lisäksi hyvää on esimerkiksi se, että Creditstar ilmeisesti myöntää lainaa melko monille hakijoille. Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainasto – nyt taas tarjolla 100€ laina

Lainasto ei suunnilleen puoleen vuoteen tarjonnut mahdollisuutta hakea uutena asiakkaana 100€ lainaa. Nyt se on kuitenkin taas mahdollista, ja tätä kirjoittaessa Lainastolta voikin hakea 100€ lainaa peräti kahden eri lainatuotteen kautta: joko nostona limiittilainalta tai sitten ihan perinteisenä pikavippinä. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Lainasto myöntää lainaa melko harvoille. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Kilpailuta 100e lainasi

Päivitys: Omalaina mahdollistaa edelleen 100e lainan kilpailutuksen, mutta käytännössä voi olla vaikea saada alle 500 euron summalle lainatarjouksia.

Lainojen kilpailuttaminen on tietysti sitä järkevämpää, mitä isomman lainan ottaa, mutta sen voi tehdä jo 100e kohdalla. Ainoa tunnetumpi paikka, mikä tätä näyttää tarjoavan on Omalaina. Kyseinen firma on myös siinä mielessä harvinainen kilpailuttamiseen keskittyvän sivusto, että sen kautta pitäisi voida saada lainaa jo 18 vuotiaana.

Maksu-aikaa täältä haettavalle 100e lainalle voi valita 1 – 5 vuotta ja palvelun etusivulla olevan laskurin perusteella näkee, että näillä maksuajoilla kuukausierät ovat normaalisti todella pieniä. Esimerkiksi jo vuoden maksuajan kohdalla tuodaan esimerkkinä esille, että kuukausierä voisi olla 9 euroa. Eli korkoja ja kuluja tulisi vuodessa vain 8 euroa. Toki sitten se on toinen kysymys, että haluaako 100e lainaa edes ottaa vuodeksi vai onko parempi vaihtoehto sen ottaminen lyhyemmäksi aikaa vaikkapa tämän sivun ylimmästä lainapaikasta

Omalainalta voi saada lainatarjoukset heti näkyville ja 100e laina pitäisi sivuston perusteella olla myöskin mahdollista saada todella nopeasti omalle tilille. En tosin itse pitäisi tätä tämän asian suhteen yhtä varmana paikkana kuin muita tällä sivulla esiteltyjä vaihtoehtoja. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Vaikea saada 100 euron lainaa? Näistä paikoista voi mahdollisesti saada hieman isomman lainan

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Tällä sivulla ei sopivaa lainapaikkaa? Saatat löytää muita tarkoitukseesi sopiva lainapaikkoja, pieni pikavippi -alasivultamme.

Kysymyksiä ja vastauksia 100 euron pikavipeistä

Miksi niin harva lainafirma myöntää nykyään 100e pikavippejä?

Pohjimmiltaan kyse on rahasta: iso osa lainafirmoista kokee ettei niille ole (riittävän) kannattavaa myöntää 100€ lainoja. Tuo on yhdistelmä sitä, että lainojen korkoja rajoitetaan korkokatoilla ja toisaalta lainojen myöntämiseen liittyy töitä ja samanaikaisesti pieni osa asiakkaista ei maksa lainaa takaisin.

Miten pitkän laina-ajan 100e vipille voi saada?

Tämä riippuu lainafirmasta, mutta yleensä jo tämän kokoiselle lainalle saa maksuaikaa vähintään kuukauden. Maksuaikaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi se missä muodossa 100€ laina on: nostettu joustoluotolta vai kertalaina.

Tuleeko 100e lainan päälle muita kustannuksia kuin nimellinen vuosikorko?

Monet lainapalvelut veloittavat nykyään pienen käsittelymaksun, joka tulee nimellisen vuosikoron päälle. Lisäksi siitä, että hakemus käsitellään nopeasti ja lainarahat siirretään äkkiä saatetaan veloittaa lisämaksu. Suosittelemme tarkistamaan viimeisimmät tiedot sen lainapalvelun sivustolta, jolta mahdollisesti haet lainaa.

Miten maksimoin mahdollisuudet saada 100 euron lainan nopeasti tilille?

Tuohon on tärkeänä asiana ennen kaikkea se, että varmistaa ennen lainan hakemista mielenkiintoisen lainafirman sivuilta, että onko sillä hitauksia koskien siirtoja tiettyihin pankkeihin. Lainafirmat onneksi yleensä kertovat noista varsin näkyvästi ja avoimesti. Lisäksi pitää tietysti olla tietoinen siitä, että myöntääkö lainafirma ylipäätänsä 100 euron lainoja.

Mikäli lainafirman sivuilta ei löydy tietoa siirtojen nopeuksista eri pankkeihin, niin voi melko kattavana yleissääntönä pitää sitä, että mitä useammalla oma pankki on käytössä, niin sitä useammasta lainapaikasta sinne myös voi saada vaikkapa juuri 100e pikavipin heti tilille.

Mitä on hyvä tietää ennen kuin hakee 100e pikavippiä? Ainakin se, että jo 100€ pikavippi voi aiheuttaa vaikeuksia, jos sitä ei pysty tai muista maksaa takaisin. Kannattaa siis tietysti jo ennen vipin hakemista yrittää varmistaa, että selviää sen maksamisesta ja myös mahdollisesti luoda itselleen jonkinlainen muistutus, jolla varmistaa sen, ettei lainan pois maksaminen unohdu.

Mistä muualta kuin netin lainapaikasta voi ehkä saada 100e nopeasti? – 2 vinkkiä

  • Nettikirpparin kautta myymällä jotain.
  • Panttilainaamosta.
Vieritä ylös