100e pikavippi heti – Katso vuoden 2023 suositukset 100€ lainalle

100€ pikavippien tarjonta on käynyt varsin suppeaksi. Isona syynä tuohon ovat pikavippien korkokatot. Löytyy kuitenkin edelleen jokunen paikka, joista voi hakea myös uutena asiakkaana 100 euron kokoista pikavippiä. Alla on noista mainittuna erityisen hyviä valintoja vuodelle 2023.

Ferratum – selkeä 100 euron laina

Ferratumilta voi hakea helposti 100 euron lainaa sen joustoluoton kautta. Ferratumin joustoluoton luottoraja on 4 000 euroa, eli tarvittaessa siltä onnistuvat myös 100 euroa isommat pikavipit. Ferratumin lainan todellinen vuosikorko on enintään hieman alle 30%. Ferratumilta nostettua 100e lainaa pitää lyhentää vähintään 40 euroa kuukaudessa. Alaikärajana Ferratumin joustoluotolla on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vippi – nyt tarjolla pikavippi 100e heti

Vippi on jo pitkään ollut tunnettu siitä, että siltä on helppoa ja nopeata hakea lainaa. Aiemmin Vipin minimilainasumma oli kuitenkin melko iso, sillä siltä ei voinut hakea alle 300 euron lainaa. Muutosten jälkeen Vippi kuitenkin mahdollistaa jo 100e pikavipin hakemisen. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

iRaha – 100e kertalaina

Varsin uusi lainapalvelu nimeltään iRaha tarjoaa mahdollisuuden hakea 100 euron pikavippiä. Mikäli iRahalta ei ota lisäpalveluita 100 euron lainalle, niin pitäisi palvelun laskurin mukaan lainasta maksaa takaisin vain 106,67€, eli kyseessä on varsin halpa 100e pikavippi. iRahan 100e pikavipin laina-aika on 30 päivää. iRahan laina on lähtökohtaisesti kertalaina, mutta on hyvä tietää se, että iRahalta voi mahdollisesti olla kerralla auki useampi laina. Hae nyt lainaa iRahalta.

Lainasto – 100€ virtuaaliselta Mastercardilta

Lainasto tarjoaa virtuaalista Mastercardia, jonka luottoraja on alussa 300 tai 500 euroa. Lainasto voi siis sopia hyvin heille, joilla on tiedossa kohde 100 euron lainalle. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Lainaston lainan nimelliskorko on 20%. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Kilpailuta 100e lainasi

Päivitys: Omalaina mahdollistaa edelleen 100e lainan kilpailutuksen, mutta käytännössä voi olla vaikea saada alle 500 euron summalle lainatarjouksia.

Lainojen kilpailuttaminen on tietysti sitä järkevämpää, mitä isomman lainan ottaa, mutta sen voi tehdä jo 100e kohdalla. Ainoa tunnetumpi paikka, mikä tätä näyttää tarjoavan on Omalaina. Kyseinen palvelu on myös siinä mielessä harvinainen kilpailuttamiseen keskittyvän sivusto, että sen kautta pitäisi voida saada lainaa jo 18 vuotiaana.

Maksu-aikaa täältä haettavalle 100e lainalle voi valita 1 – 5 vuotta ja palvelun etusivulla olevan laskurin perusteella näkee, että näillä maksuajoilla kuukausierät ovat normaalisti todella pieniä. Esimerkiksi tuosta voi mainita, että vuoden maksuajalla varustetun 100e lainan kohdalla tuodaan esille, että kuukausierä voisi olla 9 euroa. Eli korkoja ja kuluja tulisi vuodessa vain 8 euroa. Toki sitten se on toinen kysymys, että haluaako 100e lainaa edes ottaa vuodeksi vai onko parempi vaihtoehto sen ottaminen lyhyemmäksi aikaa vaikkapa tämän sivun ylimmästä lainapaikasta

Omalainalta voi saada lainatarjoukset heti näkyville ja 100e laina pitäisi sivuston perusteella olla myöskin mahdollista saada todella nopeasti omalle tilille. En tosin itse pitäisi tätä tämän asian suhteen yhtä varmana paikkana kuin ylempänä tällä sivulla esiteltyjä vaihtoehtoja. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Pikalaina 100e voi olla tilillä jopa 15 minuutissa

Kokemusteni perusteella 100e pikalaina on mahdollista saada todella nopeasti. Ja jos hyvin käy niin pikalaina 100e voi olla omalla tilillä hyvinkin 15 minuutin sisällä siitä, kun meni lainafirman sivuille ja alkoi hakemaan lainaa.

Vaikea saada 100 euron lainaa? Alla varalle hyviä paikkoja hakea hieman isompaa lainaa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Sambla, Rahalaitos ja Etua ovat Omalainan tapaan niin sanottuja kilpailuttajia. Saldolimiitti voi myöntää itse suoraan lainaa.

Tällä sivulla ei sopivaa lainapaikkaa? Saatat löytää muita tarkoitukseesi sopiva lainapaikkoja esimerkiksi pieni pikavippi -alasivultamme.

Kysymyksiä ja vastauksia 100 euron pikavipeistä

Miksi niin harva lainafirma myöntää nykyään 100e pikavippejä?

Pohjimmiltaan kyse on rahasta: Iso osa lainafirmoista kokee ettei niille ole (riittävän) kannattavaa myöntää 100€ lainoja. Tuo on yhdistelmä ensinäkin sitä, että lainojen korkoja sekä kuluja rajoitetaan varsin tiukasti, toiseksi sitä, että lainojen myöntämiseen voi liittyä töitä ja kolmanneksi sitä, että pieni osa asiakkaista ei maksa lainaansa takaisin.

Miten pitkän laina-ajan 100e vipille voi saada?

Tämä riippuu lainafirmasta, mutta yleensä jo tämän kokoiselle lainalle saa maksuaikaa vähintään kuukauden. Maksuaikaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi se missä muodossa 100€ laina on: nostettu joustoluotolta vai kertalaina.

Tuleeko 100e lainan päälle muita kustannuksia kuin nimellinen vuosikorko?

Monet lainapalvelut veloittavat nykyään pienen käsittelymaksun, joka tulee nimellisen vuosikoron päälle. Lisäksi siitä, että hakemus käsitellään nopeasti ja lainarahat siirretään äkkiä saatetaan veloittaa lisämaksu. Suosittelemme tarkistamaan viimeisimmät tiedot sen lainapalvelun sivustolta, jolta mahdollisesti haet lainaa.

Miten maksimoin mahdollisuudet saada 100 euron lainan nopeasti tilille?

Tuohon on tärkeänä asiana ennen kaikkea se, että pyrkii varmistamaan ennen lainan hakemista mielenkiintoisen lainafirman sivuilta, että onko sillä hitauksia koskien siirtoja tiettyihin pankkeihin. Mikäli lainafirman sivuilta ei löydy tietoa siirtojen nopeuksista eri pankkeihin, niin voi melko kattavana yleissääntönä pitää sitä, että mitä useammalla oma pankki on käytössä, niin sitä useammasta lainapaikasta sinne myös voi saada vaikkapa juuri 100e pikavipin heti tilille.

Tuon sopivan pankin lisäksi hyödyllistä on myös esimerkiksi se, että hankkii lainapäätöksen sellaiseen kellonaikaan, johon lainapalvelu siirtää lainoja. Siinä, mihin kellonaikoihin uusia lainoja siirretään, voi olla vaihtelua lainafirmojen välillä. Tuostakin asiasta pitäisi löytyä tietoa lainapalveluiden verkkosivustoilta.

Miltä lainapaikoilta on parhaat mahdollisuudet saada 100e laina heti tilille? Omien kokemusteni ja tietojeni perusteella sanoisin, että uutena asiakkaana Vipiltä ja Ferratumilta. Lisäksi iRaha on jopa todella nopea lainapaikka, mutta se ei välttämättä ole halukas lainaamaan uusille asiakkaille 100 euron summaa, sillä se on keskittynyt hieman pienempiin lainoihin. Koska Lainasto ei myönnä enää lainaa suoraan tilille, niin ei sitä voi pitää paikkana, josta voisi saada 100e lainan heti tilille. Noin muuten Lainaston pitäisi olla edelleen todella helppo ja nopea lainapalvelu, eli jos sen tarjonta sopii omiin tarpeisiin, niin voi se olla hyvä valinta lainapalveluksi.

Millä lainafirmalla on helpoin hakemus 100e lainaa varten? Kokemusteni perusteella iRahalla. Sen hakemus pitäisi olla mahdollista täyttää helposti parissa minuutissa.

Mitä on hyvä tietää ennen kuin hakee 100e pikavippiä? Ainakin se, että jo 100€ pikavippi voi aiheuttaa vaikeuksia, jos sitä ei pysty tai muista maksaa takaisin. Kannattaa siis tietysti jo ennen vipin hakemista yrittää varmistaa, että selviää sen maksamisesta ja myös mahdollisesti luoda itselleen jonkinlainen muistutus, jolla varmistaa sen, ettei lainan pois maksaminen unohdu.

Kertalaina 100e vai sama summa joustoluotolta? Kertalaina voi olla kustannuksiltaan halvempi, joten jos on varma, että 100e laina riittää, niin voi se olla parempi valinta. Jos taas vähänkin epäilee, että 100€ pikavippi ei välttämättä riitä, niin voi olla fiksumpaa avata joustoluottotili ja nostaa siltä 100e luottoa.

Mitä tehdä, jos haluaa 100e vipin 30vrk maksuajalla? Tuossa tapauksessa iRaha tai Ferratum voi olla varsin hyvä valinta lainapaikaksi. iRaha koska se tarjoaa 100 € lainalle automaattisesti 30vrk laina-aikaa ja Ferratum koska sen laina-aika on varsin joustava. Verrattain lyhyellä laina-ajalla varustettu 100 euron laina voi olla hyvä valinta esimerkiksi siinä tapauksessa, että saa yllättävän laskun, jota ei olisi varaa maksaa ilman lainaa.

Mistä muualta kuin netin lainapaikasta voi ehkä saada 100e nopeasti? – 2 vinkkiä

  • Nettikirpparin kautta myymällä jotain.
  • Panttilainaamosta.
Vieritä ylös