20 euron pikavippi

20 euroa pikavippi

Sitä helposti olettaisi, että on todella helppo tehtävä löytää pikavippiyrityksiä, jotka tarjoavat nopean ja helpon 20 euron pikavipin. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa valitettavasti ole. Huomattavan monet pikavippiyritykset keskittyvät tänä päivänä palvelemaan isompaa pikavippiä haluavia asiakkaita. Tilanne on toki ymmärrettävä, koska he ovat normaalisti huomattavasti tuottoisempia yrityksille kuin 20 euron pikavippiä hakevat. Onneksi on kuitenkin olemassa muutamia yrityksiä, joista voi edelleen saada helpon 20€ vipin. Alla lyhyessä esittelyssä oma suosikkini näistä pikavippipaikoista.

Helppo ja nopea 20 euron pikavippi

Ferratum  tarjoaa mielestäni tämän hetken parhaan 20€ pikavipin. Monien muiden yritysten tavoin myös Ferratumilla uusi asiakas avaa erityisen pikavippitilin, jolta voi tehdä nostoja enintään 2000 euron verran, mutta Ferratum mahdollistaa nostot yhdestä (!) eurosta alkaen. Eli myös 20€ onnistuu hyvin. Ferratumin kohdalla erityisenä plussana voi pitää sitä, että yritys mahdollistaa erittäin nopean tilin avaamisen, lainan hakemisen sekä lainan tilille maksamisen. 20 euron vippisi voikin helposti tililläsi alle 10 minuutissa siitä, kun saavut yrityksen kotisivuille. Hae nyt 20€ vippi Ferratumilta!

Miten paljon korkoja 20€ pikavippi tuottaa?

Pienen 20€ vipin yksi parhaista puolista on se, että se ei nopeasti takaisin maksettaessa kerkeä edes pikavippien verrattain korkeilla korkoprosenteilla tuottamaan juurikaan korkoja. Jos esimerkiksi pikavipin korko on 100% vuodessa, niin 20e pikavipille ei kerkeä kuukaudessa (tyypillinen takaisin maksun aika) kerkeä korkoa kertymään kuin noin pari euroa.

HUOM: Kun haet pienen pikavipin niin varmistu siitä, että pikavippiyritys ei lisää pikavipin päälle minkäänlaisia suhteettoman kokoisia euroissa olevia nosto- tai esimerkiksi laskutuskuluja. Voidaan esimerkiksi kuvitella tilanne, jossa 20e pikavipin hakijalta veloitetaan 10€ nostokulu vipistä. Ferratumin kohdalla uudet asiakkaat saavat tällä hetkellä ensimmäisen pikavipin kokonaan ilman nostokuluja (muista aina tarkistaa viimeisin tilanne yrityksen kotisivuilta ennen hakemuksen tekemistä).

Miten muuten voi saada 20€ nopeasti?

Jos sinulla ei ole todella pakottava kiire saada 20€, niin on monesti olemassa myös joitakin muita keinoja saada kyseinen rahasumma nopeasti - myös omalle pankkitilillesi.

Ensimmäisenä keinona voi pitää sitä, että käy asuntonsa kaikki hyllyt, sohvan aluset ja välit sekä säilytyskipot läpi ja tutkii, löytyykö niistä rahaa. Monesti esimerkiksi sohvan tyynyjen välistä voi löytyä yllättävän paljon rahaa, jos niitä ei ole koluttu pitkään aikaan. Monet ihmiset myös laittavat esimerkiksi johonkin keittiön kaapissa olevaan kippoon pienen summan rahaa odottamaan mahdollista äkillistä tarvetta. Mikäli onnistut löytymään asunnosta rahaa, niin sitä ei välttämättä kannata lähteä pankkiin tallettamaan (olettaen, että ylipäätänsä haluat sen pankkitilille). Sen sijaan nykyään on olemassa esimerkiksi Talletus-automaatteja (katso täältä sijainnit). Talletus-automaattien isona etuna on se, että niillä voi tallettaa rahat omalle tilille ilman kuluja. Rahojen myös pitäisi tulla ainakin Nordean tilille heti.

Toinen hyvä keino saada 20 euroa äkkiä ovat paikalliset nettikirpputorit. Esimerkiksi Kuopiossa on olemassa KuopionKirppari.fi. Lisäksi Facebookista on mitä ilmeisimmin löydettävissä monille eri alueille vastaavia juttuja. Paikallisten kirpputorien iso etu verrattuna esimerkiksi nettihuutokauppoihin on se, että niiden kautta on helppo sopia nopeita kauppoja, joissa rahat maksetaan käteisellä, koska palvelun käyttäjät asuvat lähellä toisiaan ja voivat tavata helposti. Mikäli tarkoituksena on saada kerätty kirpputorin kautta varsin tarkasti 20€, niin kannattaa harkita esimerkiksi myyvänsä pientä elektroniikka / ylimääräiseksi jääneitä teknisiä laitteita. Myös esimerkiksi arvostettujen merkkien astiat menevät usein varsin hyvällä menestyksellä kaupaksi.

Pikavipin sijaan 20€ on monesti myös mahdollista lainata kaverilta tai muulta tutulta. Summa on kuitenkin lopulta sen verran pieni, että jos lainan pyytäjällä on ainakin melko hyvä suhde vastapuoleen ja vastapuolella on rahaa, niin on laina varsin mahdollista saada. Pikavipin tavoin myös tässä tapauksessa laina luonnollisesti myös tärkeätä maksaa takaisin sovitussa ajassa.