Pikavippi 200e – Hae kertalaina 200 jopa heti tilille tai nosta 200 euroa joustoluotolta

200 euron lainojen tarjonta ei ehkä ole niin suurta kuin voisi olettaa ja toivoa. Tuohon on syynä esimerkiksi se, että pikavippien lainojen korkojen alennettua ovat monet lainafirmat säätäneet minimilainasummakseen 300 euroa. On kuitenkin muutamia varsin hyviä lainapaikkoja, joista voi edelleen saada 200e lainan. Näitä seuraavaksi esittelyssä.

Hae 200e pikavippiä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Lyhyesti 200 euron lainaa varten suositelluista paikoista

  • Blue Finance: Tästä paikasta voi hakea helposti ja nopeasti 200 euron kokoista kertalainaa. Blue Financen pakolliset korot ovat melko pienet, mutta se veloittaa lisämaksuja, jos haluaa lainaa heti tilille.
  • Creditstar: Tässä paikassa on käytössä joustoluotto, jolta voi nostaa lainaa 200 euroa. Koska Creditstar kuitenkin käyttää selkeitä kuukausieriä lainojensa hinnoitteluun, niin voi tämän paikan lainan oikeastaan halutessaan rinnastaa kertaluottoon.
  • Lainasto: Tältä lainapalvelulta voi uudistusten myötä hakea 200e lainaa joko pikavippinä tai joustoluoton kautta. Luultavasti lainaa on selkeästi paremmat mahdollisuudet saada, jos sitä hakee pikavipin muodossa.
  • Omalaina: Täältäkin voi hakea 200e pikavippiä, mutta sen saaminen voi todellisuudessa olla vähintäänkin hyvin vaikeaa. Plussaa on se, että jos lainaa saa, niin pitäisi sen olla koroiltaan varsin edullista.

Kertalaina 200 vai sama summa joustoluotolta?

Kertalaina voi olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa minimoida riskin siihen, että nostaa jopa ns. turhaan uutta lainaa. Joustoluoton avaaminenhan saattaa johtaa tuohon. Kertalainan heikkous on sitten puolestaan se, että joutuu hakemaan kokonaan uutta lainaa, jos 200 euron laina ei riitäkään.

Lainaesimerkki 200€ vipistä

Seuraava esimerkki on Creditstarilta: Jos valitsisi nopean lainahakemuksen käsittelyn ja maksaisi lainan pois kolmessa erässä, niin olisi kuukausierä 80,60 euroa. Tuon myötä 200e lainasta pitäisi mitä ilmeisimmin maksaa yhteensä takaisin 241,80€. Mikäli taasen ottaisi saman lainan ilman nopeaa lainahakemuksen käsittelyä, niin pitäisi takaisin lähtökohtaisesti maksaa 224,73€. Creditstarin eri palvelutasoja ja niiden aiheuttamia kuluja on käsitelty hieman tällä sivulla.

Käykö hieman yli 200 euron laina?

Kuten tällä sivulla olevien lainapaikkojen vähyydestä voi päätellä, niin nykyään on aiempaan verrattuna todella vähän lainapalveluita, jotka mahdollistavat 200 euron lainan hakemiseen.

Mikäli kuitenkin 200€ lainan sijaan kävisi esimerkiksi 300 tai 500 euron laina, niin kasvaa tarjonta ihan kivasti. Löydätkin tältä sivulta myös paikkoja, joilta voi hakea esimerkiksi tuon kokoista lainaa – kyseiselle sivulle on koostettu paikkoja, joista voi hakea pientä lainaa.

Hyvä huomata, mikäli haluat pikavipin heti tilille: Lainsäädännöstä johtuen lainafirmat saavat maksaa asiakkaan kokonaan uuden lainan heti tilille vain kello 07–23. Mikäli siis haet lainaa keskellä yötä paikasta, jota et ole käyttänyt ennen, niin et voi saada lainaa heti tilille. Aiemmin avatulta joustoluotolta, kuten Ferratumin lainalta, sen sijaan voi monessa tapauksessa nostaa ja saada lainaa heti myös yöllä.

On myös hyvä huomata, että lainapalveluiden omat aukioloajat sekä pankkikohtaiset tekijät voivat aiheuttaa vaihtelua siihen, miten nopeasti lainan saa omalle tilille. Mikäli lainapalvelu ei kykene maksamaan lainaa heti, niin tekevät ne sen lähtökohtaisesti mahdollisimman nopeasti.

Vielä yksi huomattava asia on se, että nykyään jotkin lainapalvelut, kuten Blue Finance ja Creditstar, veloittavat lisämaksuja siitä, jos lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti. Toisaalta taas sitten positiivista on se, että pikavippien korot ovat tosiaan nykyään oikeastaan kautta linjan aiempaa matalampia.

Mistä muualta voi saada 200 euroa nopeasti?

Mikäli ei saa 200e pikavippiä tai vaikkapa tuleekin siihen tulokseen, että hankkisi mieluummin 200 euroa jotenkin muuten, niin ehkä jokin näistä on omalle kohdalle sopiva vaihtoehto: omaisuuden myyminen jollakin nettikirpparilla, saldon siirtäminen luottokortilta tilille tai sukulaiselta/tuttavalta lainaaminen.

Hyödyllistä tietää: Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei tietenkään vaadi takaajaa tai vakuuksia ja kaikilta kyseisiltä palveluilta voi myös hakea lainaa ihan vaan netin kautta. Siinä voi kuitenkin olla jonkin verran eroja, mitä kaikkia tietoja lainapalvelut hakijasta haluavat ja miten ne niitä tarkistavat.

Tällä sivulla mainitun lainaesimerkin tiedot on poimittu kyseisen lainapalvelun nettisivustolta. Creditstar voi tehdä muutoksia ehtoihinsa, mutta pikavippien korkokattojen myötä 200e lainojen korot eivät voi nousta ainakaan kovin huomattavasti, eli jatkossakin on siis toivon mukaan tarjolla edullisia 200e vippejä.

Vieritä ylös