Pikavippi 200e – Hae kertalaina 200 jopa heti tilille tai nosta 200 euroa joustoluotolta

200 euron lainojen tarjonta ei ehkä ole niin suurta kuin voisi olettaa ja toivoa. Tuohon on syynä esimerkiksi se, että pikavippien korkojen muututtua pienemmiksi, on eräissä lainapaikoissa säädetty uuden asiakkaan minimilainasummaksi 300 euroa. On kuitenkin muutamia varsin hyviä lainapalveluita, joista voi edelleen hakea myös uutena asiakkaana 200e lainaa. Näitä seuraavaksi esittelyssä.

Hae 200e pikavippiä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Lyhyesti 200 euron lainaa varten suositelluista paikoista

  • Blue Finance: Tästä paikasta voi hakea helposti ja nopeasti 200 euron kokoista kertalainaa. Blue Financen pakolliset korot ovat melko pienet, mutta se veloittaa lisämaksuja, jos haluaa lainaa heti tilille. Blue Financelta on yllä listatuista paikoista luultavasti parhaat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös 200 euron vipistä.
  • Taskulaina: Uudistuksen myötä tämäkin palvelu tarjoaa ainakin tätä kirjoittaessa mahdollisuuden hakea 200€ pikavippiä. Taskulaina voi olla parhaimmillaan jopa todella nopea ja helppo lainapaikka.
  • Lainasto: Tältä lainapalvelulta voi uudistusten myötä hakea 200e lainaa joko perinteisenä pikavippinä tai joustoluoton kautta – lainaa on todennäköisesti paljon isommat mahdollisuudet, jos sitä hakee pikavipin muodossa.
  • Omalaina: Täältäkin voi hakea 200e pikavippiä, mutta sen saaminen voi todellisuudessa olla vähintäänkin hyvin vaikeaa. Plussaa on se, että jos lainaa saa, niin pitäisi sen olla koroiltaan varsin edullista. Nuo kaksi asiaa ovat pitkälti sen seurausta, että ylempänä mainituista paikoista poiketen, Omalaina ei myönnä lainaa suoraan itse, vaan yrittää kilpailuttaa lainahakemuksen.

Kertalaina 200 vai sama summa joustoluotolta?

Kertalaina voi olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa minimoida riskin siihen, että nostaa jopa ns. turhaan uutta lainaa. Joustoluoton avaaminenhan saattaa johtaa tuohon. Kertalainan heikkous on sitten puolestaan se, että joutuu hakemaan kokonaan uutta lainaa, jos 200 euron laina ei riitäkään.

Lainaesimerkki 200€ vipistä

Seuraava esimerkki on Lainastolta: Mikäli hakisi 200e lainan niin, että lainamuotona on pikavippi eikä ottaisi mitään lisäpalveluita, niin pitäisi 200 euron lainasta lähtökohtaisesti maksaa takaisin hieman alle 215 euroa. Lainastoa on käsitelty enemmän esimerkiksi tällä sivulla.

Käykö hieman yli 200 euron laina?

Kuten tällä sivulla olevien lainapaikkojen vähyydestä voi päätellä, niin nykyään on aiempaan verrattuna varsin vähän lainapalveluita, jotka mahdollistavat 200 euron lainan hakemiseen.

Mikäli kuitenkin 200€ lainan sijaan kävisi esimerkiksi 300 tai 500 euron laina, niin kasvaa tarjonta ihan kivasti. Löydätkin tältä sivulta myös paikkoja, joilta voi hakea esimerkiksi tuon kokoista lainaa – kyseiselle sivulle on koostettu paikkoja, joista voi hakea pientä lainaa.

Hyvä huomata, mikäli haluat pikavipin heti tilille: Lainsäädännöstä johtuen lainafirmat saavat maksaa asiakkaan kokonaan uuden lainan heti tilille vain kello 07–23. Mikäli siis haet lainaa keskellä yötä paikasta, jota et ole käyttänyt ennen, niin et voi saada lainaa heti tilille. Aiemmin avatulta joustoluotolta, kuten Ferratumin lainalta, sen sijaan voi monessa tapauksessa nostaa ja saada lainaa heti myös yöllä.

On myös hyvä huomata, että lainapalveluiden omat aukioloajat sekä pankkikohtaiset tekijät voivat aiheuttaa vaihtelua siihen, miten nopeasti lainan saa omalle tilille. Mikäli lainapalvelu ei kykene maksamaan lainaa heti, niin tekevät ne sen lähtökohtaisesti mahdollisimman nopeasti.

Vielä yksi huomattava asia on se, että nykyään jotkin lainapalvelut, kuten Blue Finance ja Lainasto, veloittavat lisämaksuja siitä, jos lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti. Toisaalta taas sitten positiivista on se, että pikavippien korot ovat tosiaan nykyään oikeastaan kautta linjan aiempaa matalampia.

Mistä muualta voi saada 200 euroa nopeasti?

Mikäli ei saa 200e pikavippiä tai vaikkapa tuleekin siihen tulokseen, että hankkisi mieluummin 200 euroa jotenkin muuten, niin ehkä jokin näistä on omalle kohdalle sopiva vaihtoehto: omaisuuden myyminen jollakin nettikirpparilla, saldon siirtäminen luottokortilta tilille tai sukulaiselta/tuttavalta lainaaminen.

Hyödyllistä tietää: Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei tietenkään vaadi takaajaa tai vakuuksia ja kaikilta kyseisiltä palveluilta voi myös hakea lainaa ihan vaan netin kautta. Siinä voi kuitenkin olla jonkin verran eroja, mitä kaikkia tietoja lainapalvelut hakijasta haluavat ja miten ne niitä tarkistavat.

Tällä sivulla mainitun lainaesimerkin tiedot on poimittu kyseisen lainapalvelun nettisivustolta. Lainasto voi tehdä muutoksia ehtoihinsa, mutta lainojen korkorajoitusten myötä uusien 200e lainojen pakolliset korot eivät voi nousta ainakaan kovin huomattavasti. Jatkossakin on siis toivon mukaan tarjolla varsin edullisia 200e vippejä.

Vieritä ylös