Pikavippi 200e – Hae kertalaina 200 jopa heti tilille tai nosta 200 euroa joustoluotolta

200 euron lainojen tarjonta ei ehkä ole niin suurta kuin voisi olettaa ja toivoa. Tuohon on syynä esimerkiksi se, että pikavippien korkojen muututtua pienemmiksi, on eräissä lainapaikoissa säädetty uuden asiakkaan minimilainasummaksi 300 euroa. On kuitenkin muutamia varsin hyviä lainapalveluita, joista voi edelleen hakea myös uutena asiakkaana 200e lainaa. Näitä seuraavaksi esittelyssä.

Hae 200e pikavippiä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Lyhyesti 200 euron lainaa varten suositelluista paikoista

  • Ferratum: Tästä paikasta voi hakea helposti ja nopeasti 200 euron kokoista lainaa joustoluotolta. Ferratumin joustoluoton yläraja on 4 000€, joten jos käy ilmi, että 200e laina ei riitäkään, niin on helppo nostaa lisää lainaa.
  • Vippi: Täältä voi saada 200€ lainan, kun avaa palveluun joustoluoton ja tekee siltä noston. Vipiltä nostetun 200e pikavipin lähtökohtainen laina-aika on 6 kuukautta. Tämä paikka voi siis soveltua myös heille, jotka haluavat lyhentää 200 euron lainaa hieman rauhallisemmassa tahdissa. Vipin pitäisi olla poikkeuksellisen nopea lainapalvelu. Mikäli Vippi myöntää joustoluoton, niin on sen rajana 500 tai 2 000 euroa.
  • Lainasto: Tältä lainapalvelulta voi uudistusten myötä hakea luottoa virtuaalisen Mastercardin muodossa. Tuon kortin luottoraja on alussa 300 tai 500 euroa, joten 200 euron käyttäminen on varsin luonnollista.
  • Omalaina: Täältäkin voi hakea 200e pikavippiä, mutta sen saaminen voi todellisuudessa olla vähintäänkin hyvin vaikeaa. Plussaa on se, että jos lainaa saa, niin pitäisi sen olla koroiltaan varsin edullista. Nuo kaksi asiaa ovat pitkälti sen seurausta, että ylempänä mainituista paikoista poiketen, Omalaina ei myönnä lainaa suoraan itse, vaan yrittää kilpailuttaa lainahakemuksen. Tämä lainapalvelu voi olla hyvä valinta myös niille lainaa hakeville henkilöille, jotka haluavat 200e lainalle pidemmän laina-ajan, Omalainan kautta voi nimittäin hakea tuon kokoiselle luotolle laina-aikaa vähintään vuoden ja enintään 5 vuotta.
  • Suomen Yhdistelylaina: Myös tämä paikka on palvelu, joka voi kilpailuttaa lainahakemuksen. Suomen Yhdistelylainan kautta on näyttänyt olevan varsin hyvät mahdollisuudet löytää pieni laina.
  • iRaha: Tämä palvelu on varsin uusi lainapaikka, mutta kuitenkin osoittautunut jo helpoksi ja nopeaksi paikaksi hakea lainaa. Ainoana haasteena voi olla se, että iRaha ei välttämättä myönnä ainakaan helposti uusille asiakkaille 200e lainaa, vaan se on tykästynyt pienempiin lainoihin.

Kertalaina 200 vai sama summa joustoluotolta?

Kertalaina voi olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa minimoida riskin siihen, että nostaa jopa ns. turhaan uutta lainaa. Joustoluoton avaaminenhan saattaa johtaa tuohon. Kertalainan heikkous on sitten puolestaan se, että joutuu hakemaan kokonaan uutta lainaa, jos 200 euron laina ei riitäkään. Kertalaina 200 voi löytyä esimerkiksi Omalainan kautta ja iRahan suhteen on hieman määrittelykysymys, että ovatko sen lainat kertalainoja vai nostoja joustoluotolta.

Lainaesimerkki 200€ vipistä

Seuraava esimerkki on Suomen Yhdistelylainalta: Mikäli hakisi 200e lainan vuoden laina-ajalla, niin voisi laina aiheuttaa korkoja ja kuluja 16 euroa, eli lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 216 euroa.

Käykö hieman yli 200 euron laina?

Kuten tällä sivulla olevien lainapaikkojen vähyydestä voi päätellä, niin nykyään on aiempaan verrattuna varsin vähän lainapalveluita, jotka mahdollistavat 200 euron lainan hakemiseen.

Mikäli kuitenkin 200€ lainan sijaan kävisi esimerkiksi 300 tai 500 euron laina, niin kasvaa tarjonta ihan kivasti. Löydätkin tältä sivulta myös paikkoja, joilta voi hakea esimerkiksi tuon kokoista lainaa – kyseiselle sivulle on koostettu paikkoja, joista voi hakea pientä lainaa.

Hyvä huomata, mikäli haluat pikavipin heti tilille: Lainsäädännöstä johtuen lainafirmat saavat maksaa asiakkaan kokonaan uuden lainan heti tilille vain kello 07–23. Mikäli siis haet lainaa keskellä yötä paikasta, jota et ole käyttänyt ennen, niin et voi saada lainaa heti tilille. Aiemmin avatulta joustoluotolta, kuten Ferratumin lainalta, sen sijaan voi monessa tapauksessa nostaa ja saada lainaa heti myös yöllä.

On myös hyvä huomata, että lainapalveluiden omat aukioloajat sekä pankkikohtaiset tekijät voivat aiheuttaa vaihtelua siihen, miten nopeasti lainan saa omalle tilille. Mikäli lainapalvelu ei kykene maksamaan lainaa heti, niin tekevät ne sen lähtökohtaisesti mahdollisimman nopeasti.

Vielä yksi huomattava asia on se, että nykyään jotkin lainapalvelut, kuten iRaha, veloittavat lisämaksuja siitä, jos haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti. Toisaalta taas sitten positiivista on se, että pikavippien korot ovat tosiaan nykyään oikeastaan kautta linjan aiempaa matalampia. Erot vanhoihin korkoihin voivat olla jopa varsin suuria.

Mistä muualta voi saada 200 euroa nopeasti?

Mikäli ei saa 200e pikavippiä tai vaikkapa tuleekin siihen tulokseen, että hankkisi mieluummin 200 euroa jotenkin muuten, niin ehkä jokin näistä on omalle kohdalle sopiva vaihtoehto: omaisuuden myyminen jollakin nettikirpparilla, saldon siirtäminen luottokortilta tilille tai sukulaiselta/tuttavalta lainaaminen.

Hyödyllistä tietää: Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei tietenkään vaadi takaajaa tai vakuuksia ja kaikilta kyseisiltä palveluilta voi myös hakea lainaa ihan vaan netin kautta. Siinä voi kuitenkin olla jonkin verran eroja, mitä kaikkia tietoja lainapalvelut hakijasta haluavat ja miten ne niitä tarkistavat.

Tällä sivulla mainitun lainaesimerkin tiedot on poimittu kyseisen lainapalvelun nettisivustolta. Suomen Yhdistelylainan kumppanit voivat tehdä muutoksia ehtoihinsa, mutta lainojen korkorajoitusten myötä uusien 200e lainojen pakolliset korot eivät voi nousta ainakaan kovin huomattavasti. Jatkossakin on siis toivon mukaan tarjolla varsin edullisia 200e vippejä.

Vieritä ylös