200 pikavippi heti – hae 200e kertalaina tai nosta 200 euroa joustoluotolta

200 euron lainojen tarjonta ei ehkä ole niin suurta kuin voisi olettaa ja toivoa. Tuohon on syynä esimerkiksi se, että pikavippien lainojen korkojen alennettua ovat monet lainafirmat säätäneet minimilainasummakseen 300 euroa. On kuitenkin muutamia varsin hyviä lainapaikkoja, joista voi edelleen saada 200e lainan. Näitä seuraavaksi esittelyssä.

200 kertalaina heti

Mikäli haluaa saada 200 euron lainan mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille, niin on Blue Finance luultavasti tällä hetkellä paras valinta lainapaikaksi. Blue Finance voi nimittäin maksaa tuon kokoisen lainan heti monen eri pankin tileille. Blue Financen kohdalla on hyvä olla tietoinen siitä, että vaikka sen etusivulla ei mainita mahdollisista lainasummista kuin 300 euroa, niin voi 200 euron lainaa hakea, kun avaa lainahakemuksen ja valitsee sen lainasummaksi.

Blue Financen laina on kertalaina eli siis kerralla saatava laina, jonka päälle ei Blue Financelta voi nostaa helposti uutta lainaa. Blue Finance soveltuu siis erityisesti niille henkilöille, jotka ovat varmoja siitä, että 200e pikavippi riittää. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta ja siltä haetun lainan tyypillinen maksuaika on 4 kuukautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Nosta 200€ pikavippi joustoluotolta

Päivitys 14.1.2021: Ferratum on ainakin keskeyttänyt sen joustoluoton myöntämisen. Ferratum toimii hieman eri periaatteella kuin vaikkapa Blue Finance. Täältä nimittäin voi saada 200 euron lainan niin, että avaa palveluun 4000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton ja nostaa siltä tuon 200€. Ferratum ei lähtökohtaisesti ole yhtä nopea lainapaikka kuin Blue Finance, mutta se on muuten varsin hyvä paikka hakea lainaa. Ferratumin etuna on esimerkiksi se, että siltä otetun lainan voi maksaa takaisin lähtien 40€ kuukausieristä.

Ferratumilta voi hakea 200 euron lainaa, mikäli ikää on ainakin 22 ja alle 70 vuotta. Ferratumilta haetun lainan tyypillinen tavallinen vuosikorko on hieman alle 30%, eli pikavipiksi varsin matala.

Esimerkki Ferratumin 200 euron lainasta: Ferratumin lainalaskurin perusteella kyseisen kokoisen lainan voisi maksaa pois esimerkiksi niin, että maksaa ensin 5 kappaletta 50 euron kuukausieriä ja sitten yhden 33,16 euron kuukausierän. Tuossa tapauksessa 200€ vipistä pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 283,16€.

Tauolla 1.12.2020 alkaen: Kolmas hyvä paikka 200e pikavipin hakemiseen

Myös Creditstarilla on omat vahvuutensa, ja käytännössä noista ehkä suurin on se, että Creditstarilta lainaa hakiessa voi valita varsin kattavasti sen, minkälaisen laina-ajan haluaa. Creditstarilta lainaa hakiessa voi nimittäin helposti valita 30 päivän – 12 kuukauden laina-ajan. Luonnollisesti vaikkapa 6 kuukauden laina-ajalla 200 euron pikavipin osamaksuerät jäävät varsin pieneksi.

Vaikka Creditstarilta lainaa saadakseen pitääkin avata lainatili, niin voi Creditstarin lainan sen selkeyden ansiosta ajatella melkeinpä kertaluottona. Creditstarilta voi saada lainaa melko nopeasti ja sen alaikäraja on 18v.

Lainaesimerkki Creditstarin 200e vipistä: Jos valitsisi nopean lainahakemuksen käsittelyn ja maksaisi lainan pois kolmessa erässä, niin olisi kuukausierä 80,60 euroa. Tuon myötä 200e lainasta pitäisi mitä ilmeisimmin maksaa yhteensä takaisin 241,80€. Creditstarin eri palvelutasoja ja niiden aiheuttamia kuluja on käsitelty hieman tällä sivulla.

Käykö hieman yli 200 euron laina?

Kuten tällä sivulla olevien lainapaikkojen vähyydestä voi päätellä, niin nykyään on aiempaan verrattuna todella vähän lainapalveluita, jotka mahdollistavat 200 euron lainan hakemiseen.

Mikäli kuitenkin 200€ lainan sijaan kävisi esimerkiksi 300 tai 500 euron laina, niin kasvaa tarjonta ihan kivasti. Löydätkin tältä sivulta myös paikkoja, joilta voi hakea esimerkiksi tuon kokoista lainaa – kyseiselle sivulle on koostettu paikkoja, joista voi hakea pientä lainaa.

Hyvä huomata, mikäli haluat pikavipin heti tilille: Lainsäädännöstä johtuen lainafirmat saavat maksaa asiakkaan kokonaan uuden lainan heti tilille vain kello 07–23. Mikäli siis haet lainaa keskellä yötä paikasta, jota et ole käyttänyt ennen, niin et voi saada lainaa heti tilille. Aiemmin avatulta joustoluotolta, kuten Ferratumin lainalta, sen sijaan voi monessa tapauksessa nostaa ja saada lainaa heti myös yöllä.

On myös hyvä huomata, että lainapalveluiden omat aukioloajat sekä pankkikohtaiset tekijät voivat aiheuttaa vaihtelua siihen, miten nopeasti lainan saa omalle tilille. Mikäli lainapalvelu ei kykene maksamaan lainaa heti, niin tekevät ne sen lähtökohtaisesti mahdollisimman nopeasti.

Vielä yksi huomattava asia on se, että nykyään jotkin lainapalvelut, kuten Blue Finance ja Creditstar, veloittavat lisämaksuja siitä, jos lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti. Toisaalta taas sitten positiivista on se, että pikavippien korot ovat tosiaan nykyään oikeastaan kautta linjan aiempaa matalampia.

Mistä muualta voi saada 200 euroa nopeasti?

Mikäli ei saa 200e pikavippiä tai vaikkapa tuleekin siihen tulokseen, että hankkisi mieluummin 200 euroa jotenkin muuten, niin ehkä jokin näistä on omalle kohdalle sopiva vaihtoehto: omaisuuden myyminen jollakin nettikirpparilla, saldon siirtäminen luottokortilta tilille tai sukulaiselta/tuttavalta lainaaminen.

Hyödyllistä tietää: Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei tietenkään vaadi takaajaa tai vakuuksia ja kaikilta kyseisiltä palveluilta voi myös hakea lainaa ihan vaan netin kautta. Siinä voi kuitenkin olla jonkin verran eroja, mitä kaikkia tietoja lainapalvelut hakijasta haluavat ja miten ne niitä tarkistavat.

Tällä sivulla mainittujen lainaesimerkkien tiedot on poimittu lainapalveluiden nettisivustoilta. Lainapalvelut voivat tehdä muutoksia ehtoihinsa, mutta pikavippien korkokattojen myötä 200e lainojen korot eivät voi nousta ainakaan kovin huomattavasti, eli jatkossakin on siis toivon mukaan tarjolla edullisia 200e vippejä.

Vieritä ylös