500e pikavippi heti – Hae nopeasti tilille kertalaina 500e (2023)

500 euron kokoisten pikavippien tarjonta on varsin laajaa. Tuosta syystä sen kokoista vippiä hakiessa voikin hyvin valita, että haluaako esimerkiksi lainan jopa heti omalle pankkitilille vai onko vaikka valmis odottamaan rahoja hieman ja samalla saamaan edullisemman lainan. Löydät tältä sivulta erilaisia paikkoja, joita voi suositella 500e pikavipin hakemiseen.

Voi olla hyvät mahdollisuudet saada 500e kertalaina

Vaikka 500e lainaa tarjoavia paikkoja onkin jonkin verran enemmän kuin esimerkiksi 100e pikavippiä tarjoavia, niin ei 500€ lainankaan saaminen ole aina välttämättä helppoa. Ja ainakin mikäli tuntuu, ettei saa lainaa, niin voi olla hyvä idea kokeilla Samblaa. Tämä palvelu vaikuttaisi nimittäin pystyvän löytämään varsin monille lainaa. On kuitenkin hyvä huomata, että ainakaan omien kokemusteni perusteella Sambla ei ole maailman nopein lainapalvelu. Samblan kautta haettavalle lainalle voi hakea laina-aikaa 1–20 vuotta. Kokeile Samblaa.

500 euron laina heti

Jos haluaa 500 euron lainan omalle pankkitilille heti, niin voi Vippi-palvelu olla hyvä vaihtoehto. Tämä paikka on nimittäin kokemusteni perusteella todella nopea ja helppo käyttää. Vippikään ei ilmeisesti valitettavasti pysty maksamaan lainaa heti S-pankkiin tai Ålandsbankeniin. Vipiltä voi saada 500 euron lainan nostona joustoluotolta. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Kilpailuta 500 euron laina

Omalaina pyrkii kilpailuttamaan sen kautta haetun 500 euron lainan. Omalaina voi siis olla hyvä paikka löytää halpa 500e laina. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta ja 500e lainoille sen kautta voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 5 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Myös täällä voi kilpailuttaa 500e luoton

Myös Rahalaitos on palvelu, joka pyrkii kilpailuttamaan sen kautta haetun lainan. Rahalaitoskin voi siis olla hyvä paikka löytää pienen koron laina. Rahalaitoksen kautta voi hakea 500 euron lainaa, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Rahalaitoksen avulla voi hakea 500e lainalle laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Testaa nyt Rahalaitosta.

Hyvä 500e laina

Ferratumille avatulta joustoluotolta voi nostaa lainaa helposti vaikkapa 500 euroa. Ferratum on kokemusteni perusteella oikeinkin hyvä lainapaikka, joten sekin kannattaa pitää mielessä, kun etsii 500e pikalainaa. Ferratumilta haetun lainan kuukausittainen minimilyhennys on verrattain pieni, eli 40 euroa, mutta kuitenkin vähintään 3% avoimesta lainasummasta. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

500 euron kertalaina vai sama summa joustoluotolta?

Kun kilpailuttajan kautta hakee lainaa, niin on kyseessä ainakin käytännössä aina kertalaina. Kertalaina voikin olla hyvä valinta, silloin, jos tiedossa on etukäteen, että lainaa ei tarvitse yhtään enempää kuin nyt haettavan summan. Mikäli kuitenkin on epävarmuutta sen suhteen, paljonko lainaa lopulta tarvitsee, niin voi olla hyvä idea nostaa 500€ laina joustoluotolta. Tällä sivulla esitellyistä lainapalveluista joustoluottoa tarjoavat Vippi ja Ferratum. Ensin mainitun joustoluoton luottoraja on enintään 2 000 euroa ja jälkimmäisen lähtökohtainen luottoraja on 4 000 euroa.

Korkovertailun perusteella 500e kertalaina on ainakin tyypillisesti korkoprosentiltaan halvempi kuin 500 euron laina nostettuna joustoluotolta. Tuohon saattaa vaikuttaa se, että 500 euron kertalainan laina-aika on tavallisesti pidempi kuin joustoluotolta nostetun 500 euron lainan.

500 laina onnistuu ilman vakuuksia ja takaajaa

Yksikään ylempänä mainittu lainapalvelu ei vaadi vakuuksia. Tuon lisäksi ne eivät myöskään vaadi takaajaa. Nuo asiat ovat tietysti monelle isoja plussia lainaa hakiessa.

Miten pitkä laina-aika 500e pikavipille?

Laina-ajaksi ei käytännössä koskaan kannata valita pidempää aikaa, kuin missä lainan pystyy maksamaan pois. Tuo ihan siitä syystä ettei tule maksettua korkoja turhasta. Eli, jos 500 euron lainalle riittää vaikkapa vuoden laina-aika, niin kannattaa valita laina-ajaksi vuosi.

Mikä voi auttaa löytämään erityisen halvan 500€ lainan?

Yksi juttu, mikä voi olla varsin hyödyllinen on se, että kokeilee ainakin paria eri kilpailuttajaa. Noin ihan siitä syystä, että kilpailuttajien mahdollisesti löytämissä lainatarjouksissa voi olla eroja. Kilpailuttajat tuppaavat esittämään mahdolliset lainatarjoukset niin selkeässä muodossa, että niiden vertailu jopa kilpailuttajien välillä on helppoa. Tyypillinen kilpailuttaja näyttää ainakin lainan nimellisen vuosikoron, todellisen vuosikoron ja kuukausittaisen lyhennyserän.

Pari esimerkkiä 500 pikavipin hinnasta

Mikäli hakisi Vipiltä 500e pikavipin ja saisi sille 15 kuukautta laina-aikaa, niin voisi kuukausittainen lyhennys olla 44 euroa. 44€*15=660€. Jos taas hakisi Omalainan avulla 500 euron pikavipin kahden vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausilyhennys olla 22 euroa. Tuolla lyhennyksellä lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 528€.

Osamaksun merkityksestä pikavippien yhteydessä: Osamaksu tarkoittaa pikavippien yhteydessä sitä, että laina maksetaan pois erissä. Lainafirmasta ja mahdollisesti omista mieltymyksistä riippuen nuo erät voivat olla koko laina-ajan ainakin suunnilleen yhtä suuria tai sitten vaihtelevan kokoisia. Mahdollisista maksuaikatauluista saa tyypillisesti tietoa ennen kuin tekee päätöksen lainan ottamisesta.

On myös lainafirmoista kiinni, että miten pitkää osamaksuaikaa lainalle voi hakea: Toisilla firmoilla saattaa nimittäin olla mahdollista valita osamaksuaika pienestä määrästä lyhyitä aikoja, kun taas toiset saattavat tarjota kattavasti ja jopa pitkiä laina-aikoja. Tavallinen lainafirma tarjoaa varsin selkeässä muodossa tietoa sillä valittavissa olevista maksuajoista. On melko tavallista, että pienemmän koron lainoille tarjotaan pidempiä maksuaikoja kuin isomman koron lainoille.

Kysymyksiä ja vastauksia 500e lainoista

Mikä on 500 euron lainan tavallinen lainamuoto?

Tuon kokoiset lainat voivat olla muodoltaan ainakin pikavippejä ja kulutusluottoja. Erona noilla kahdella on monesti se, että voiko lainan saada jopa heti (pikavippi) vai nopeasti (kulutusluotto) ja se, miten pitkiä kyseiselle lainalle tarjottavat maksuajat ovat. Lisäksi myös koroissa saattaa olla eroja.

Millaisia laina-aikoja 500e lainalle tarjotaan?

Lyhyin vuonna 2023 tarjolla oleva laina-aika näyttäisi olevan 30 päivää. Toisaalta laina-aikaa voi helposti hakea myös vaikkapa peräti 5 vuotta. Mahdolliset laina-ajat vaihtelevat melko paljon sen perusteella, mistä lainaa hakee.

Voiko 500 euron lainan saada yhdestä paikasta, vaikka toinen paikka antoi kielteisen lainapäätöksen?

Tuo on mahdollista. Lainapaikoilla on nimittäin eri kriteerejä sille, keille ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Noissa kriteereissä tuntuu vieläpä nykyisin olevan aiempaa enemmän vaihtelua.

Mitkä asiat kannattaa ainakin huomioida ennen 500e pikavipin hakemista?

Lainan korot ja kulut on luonnollisesti hyvä huomioida. Kulujen suhteen kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdollisiin maksullisiin lisäpalveluihin. Noin on erityisesti koska lainafirmojen välillä on eroja sekä siinä, mitä ne tarjoavat tuollaisina että siinä miten ne on hinnoiteltu. Lisäksi, jos tarvitsee lainan heti omalle tilille, niin on hyvä tarkistaa, mitä lainafirma kertoo siitä, miten nopeasti lainan voi saada pankkitilille.

Mitkä asiat voivat ainakin auttaa siinä, että saa myönteisen lainapäätöksen 500 euron lainasta?

1) Vähintään jonkin verran tuloja. 2) Menot ovat tuloihin suhteutettuna ainakin melko hillityt. 3) Mahdollisten nykyisten lainojen lyhennykset eivät ole kovin isoja. 4) Ikää enemmän kuin lainafirmojen tyypilliset alaikärajat ovat. Käytännössä esimerkiksi vähintään 20-vuotiaalla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa kuin 18-vuotiailla. 5) Hakee lainasta monesta paikasta.

Vieritä ylös