500e pikavippi – Jopa heti tilille 500 euron laina, jonka voi maksaa pois osamaksulla

500 euron kokoisten pikavippien tarjonta on varsin laajaa. Tuosta syystä sen kokoista vippiä hakiessa voikin hyvin valita, että haluaako esimerkiksi lainan jopa heti omalle pankkitilille vai onko vaikka valmis odottamaan rahoja hieman ja samalla saamaan edullisemman lainan. Löydät tältä sivulta erilaisia paikkoja, joita voi suositella 500e pikavipin hakemiseen.

500e pikavippi heti

Mikäli haluaa 500e pikavipin mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille, niin voi Blue Finance olla tällä hetkellä paras valinta lainapaikaksi. Tämä paikka nimittäin pystyy antamaan lainapäätöksen käytännössä heti sekä ainakin omien kokemusteni perusteella myös siirtämään lainatun summan heti pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä faktasta, että se missä pankissa oma pankkitili on, voi vaikuttaa siihen miten nopeasti laina tulee tilille.

Lisäksi Blue Financen suhteen on hyvä tiedostaa se, että Blue Finance veloittaa ekstrakuluja, jos haluaa maksimoida sen, miten nopeasti lainan haluaa omalle tilille. Ja vielä yksi tiedostettava asia on se, että vaikka Blue Finance ainakin tätä tekstiä kirjoittaessa tarjoaa hakijoille automaattisesti 300 euron lainaa, niin voi 500e pikavipin kuitenkin valita helposti muokkaamalla lainahakemuksen tietoja.

Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen ja siltä haettavan lainan tavallinen laina-aika on 4 kuukautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Pikavippi 500 osamaksulla

500e pikavippi rupeaa olemaan jo sen kokoinen, että moni saattaa haluta maksaa sen pois useammassa selkeässä erässä, jotka näkee jo ennen kuin lähtee hakemaan lainaa. Mikäli tuo toive pätee juuri sinuun, niin voi Lainasto olla erityisen hyvä paikka hakea 500 euron pikavippi.

Tämän palvelun sivustolta nimittäin näkee selkeästi, minkälaisia erät olisivat, ja käytännössä ainakin tätä kirjoittaessa 4 kuukauden maksuajalla olevan 500e vipin maksuerät menisivät niin, että ensimmäinen erä on noin 10 euroa ja kolme seuraavaa hieman alle 174€/erä. On hyvä huomata, että näissä maksuerissä oletetaan, että ei valitse lainalleen lisämaksullista ekstrapalvelua. Hae nyt Lainastolta pikavippiä.

Voi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa

Vaikka 500e lainaa tarjoavia paikkoja onkin paljon enemmän kuin esimerkiksi 100e pikavippiä tarjoavia, niin ei 500€ lainankaan saaminen ole aina välttämättä helppoa. Ja ainakin mikäli tuntuu, ettei saa lainaa, niin voi olla hyvä idea kokeilla Samblaa. Tämä palvelu vaikuttaisi nimittäin pystyvän löytämään varsin monille lainaa. On kuitenkin hyvä huomata, että ainakaan omien kokemusteni perusteella Sambla ei ole maailman nopein lainapalvelu. Kokeile Samblaa.

Muita hyviä paikkoja hakea 500 euron kokoista pikavippiä vuonna 2021

Hyvä tiedostaa: Mikäli vertailulistalla lainafirman kohdalla mainittu suurin mahdollinen lainasumma on yli 2000 euroa, niin on kyseessä lainavertailu. Noista kyseisistä paikoista on ainakin normaalisti hitaampaa saada lainaa kuin pikavippipaikoista. Toisaalta taas sitten niiden kautta voi saada lainalle erityisen pitkän maksuajan sekä mahdollisesti löytää erityisen edullisen 500e lainan.

Osamaksun merkityksestä pikavippien yhteydessä: Osamaksu tarkoittaa pikavippien yhteydessä sitä, että laina maksetaan pois erissä. Lainafirmasta riippuen nuo erät voivat olla jatkuvasti ainakin suunnilleen yhtä suuria tai sitten vaihtelevan kokoisia.

On myös lainafirmoista kiinni, että miten pitkää osamaksuaikaa lainalle voi hakea: toisilta firmoilta voi nimittäin esimerkiksi olla mahdollista hakea vain tiettyä lyhyttä osamaksuaikaa, kun taas toiset voivat tarjota kattavasti laina-aikoja.

500e pikavippi nopeasti, voit maksaa pois osamaksulla

Ei ole tietoa, myöntääkö Creditstar lainoja 31.8.2021 jälkeen.

Creditstaria voi suositella erityisesti niille 500 euron lainasta kiinnostuneille, jotka haluavat 500 euron lainalta yhdistelmän selkeää ja jopa melko pitkää laina-aikaa sekä melko hyvää lainan saamisen nopeutta.

Creditstarilta voi saada lainalle maksuaikaa 30 päivästä alkaen ja jopa 12 kuukautta, ja Creditstarilta lainaa hakiessa myös näkee kätevästi minkälaiseksi osamaksuerä pitäisi muodostua omalla kohdalla. Creditstar on myös parhaimmillaan varsin nopea paikka saada lainaa.

Creditstarin nopeuden suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että Creditstarilta hakiessa syntyy lisäkuluja, jos valitsee sen vaihtoehdon, että haluaa lainahakemukselle nopean käsittelyn. Esimerkkinä noista kyseisistä lisäkuluista voi mainita, että jos hakisi 500 euron lainalle 6 kuukautta laina-aikaa, niin olisi tavallisen lainahakemuksen käsittelyn valitessa tavallinen lyhennyserä 94,27€ ja nopean hakemuksen käsittelyn tapauksessa 107,15€.

Nuo edellä mainitut esimerkit on poimittu Creditstarin verkkosivustolta tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä, ja niihin kannattaa tässä yhteydessä suhtautua viitteellisinä. Credistarilta voi hakea lainaa, mikäli ikää on ainakin 18 vuotta.

Helppo paikka hakea lainaa

Päivitys kesä 2021: Taskulaina on joko keskeyttänyt tai lopettanut yli 300e lainojen tarjoamisen. Taskulaina voi olla erityisen hyvä paikka 500 euron pikavipin hakemiseen heille, jotka haluat hakea lainaa mahdollisimman nopeasti. Taskulainalta on nimittäin tuntunut olevan todella todella helppo hakea lainaa. Taskulainalta haetun 500e vipin laina-aika on normaalisti 6 kuukautta, ja alaikärajana tässä lainapaikassa on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Hyvä huomata: Taskulaina veloittaa lisämaksun, mikäli lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille. Tuo lisämaksu vaikuttaa siihen, millaisessa tahdissa / erissä lainaa lähtökohtaisesti lyhennetään. Hae Taskulainaa.

Kysymyksiä ja vastauksia 500e lainoista

Mistä löytyy kertalaina 500? Tämä sivun lainapaikoista muut kuin Creditstar soveltuvat ainakin käytännössä 500 euron kertalainan hakemiseen/löytämiseen. Mikäli haet erityisen halpaa 500e kertalainaa, niin kannattaa tutustua vertailutaulukosta löytyviin lainahakemusten kilpailuttajiin. Kyseiset kilpailuttajat tunnistaa siitä, että niiltä voisi halutessaan hakea selkeästi isompaa lainaa kuin pikavippipaikoista.

Mikä on 500 euron lainan tavallinen lainamuoto?

Tuon kokoiset lainat voivat olla muodoltaan ainakin pikavippejä tai kulutusluottoja. Erona noilla kahdella on monesti se, että voiko lainan saada jopa heti (pikavippi) vai nopeasti (kulutusluotto) ja se, miten pitkiä kyseiselle lainalle tarjottavat maksuajat ovat.

Miten pitkän laina-ajan 500e lainalle voi saada?

Tyypilliset 500 euron lainan laina-ajat ovat alkaen 30 päivää ja enintään 3 vuotta. Noissa raameissa voi lähtökohtaista valita laina-ajan varsin kattavasti.

Mitkä asiat kannattaa ainakin huomioida ennen 500e pikavipin hakemista?

Lainan korot ja kulut on luonnollisesti hyvä huomioida. Lisäksi, jos lainan tarvitsee heti omalle tilille, niin on hyvä tarkistaa, mitä lainafirma kertoo siitä, miten nopeasti lainan voi saada pankkitilille.

Voiko 500 euron lainan saada yhdestä paikasta, vaikka toinen paikka antoi kielteisen lainapäätöksen?

Tuo on mahdollista: lainapaikoilla on eri kriteerejä sille, keille he ovat valmiit myöntämään lainaa. Noissa kriteereissä tuntuu vieläpä nykyisin olevan aiempaa enemmän vaihtelua.

Vieritä ylös