• You are here:
  • Home »

Pikavippi 500 osamaksulla – 500e laina tilille jopa heti, maksa pois nopeasti tai pienissä erissä

500 euron kokoisten pikavippien tarjonta on varsin laajaa. Tuosta syystä sen kokoista vippiä hakiessa voikin hyvin valita, että haluaako esimerkiksi lainan jopa heti omalle pankkitilille vai onko vaikka valmis odottamaan rahoja hieman ja samalla saamaan edullisemman lainan. Löydät tältä erilaisia paikkoja, joita voi suositella 500e pikavipin hakemiseen.

500e pikavippi kätevällä osamaksulla & nopeasti

Creditstaria voi suositella erityisesti niille 500 euron lainasta kiinnostuneille, jotka haluavat 500 euron lainalta yhdistelmän selkeää ja jopa melko pitkää laina-aikaa sekä melko hyvää lainan saamisen nopeutta.

Creditstarilta voi saada lainalle maksuaikaa 30 päivästä alkaen ja jopa 12 kuukautta, ja Creditstarilta lainaa hakiessa myös näkee kätevästi minkälaiseksi osamaksuerä pitäisi muodostua omalla kohdalla. Creditstar on myös parhaimmillaan varsin nopea paikka saada lainaa.

Creditstarin nopeuden suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että Creditstarilta hakiessa syntyy lisäkuluja, jos valitsee sen vaihtoehdon, että haluaa lainahakemukselle nopean käsittelyn. Esimerkkinä noista kyseisistä lisäkuluista voi mainita, että jos hakisi 500 euron lainalle 6 kuukautta laina-aikaa, niin olisi tavallisen lainahakemuksen käsittelyn valitessa tavallinen lyhennyserä 94,27€ ja nopean hakemuksen käsittelyn tapauksessa 107,15€.

Nuo edellä mainitut esimerkit on poimittu Creditstarin verkkosivustolta tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä, ja niihin kannattaa tässä yhteydessä suhtautua viitteellisinä. Credistarilta voi hakea lainaa, mikäli ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

500 euron pikavippi heti

Mikäli haluaa 500e pikavipin mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille, niin voi Blue Finance olla tällä hetkellä paras valinta lainapaikaksi. Tämä paikka nimittäin pystyy antamaan lainapäätöksen käytännössä heti sekä ainakin omien kokemusteni perusteella myös siirtämään lainatun summan heti pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä faktasta, että se missä pankissa oma pankkitili on, voi vaikuttaa siihen miten nopeasti laina tulee tilille.

Lisäksi Blue Financen suhteen on hyvä tiedostaa se, että Creditstarin tapaan myös Blue Finance veloittaa ekstrakuluja, jos haluaa maksimoida sen, miten nopeasti lainan haluaa omalle tilille. Ja vielä yksi tiedostettava asia on se, että vaikka Blue Finance ainakin tätä tekstiä kirjoittaessa mainitsee omalla etusivullaan vain 300€ lainasumman, niin voi 500 euron summan valita, kun avaa lainahakemuksen. Ei siis kannata hämääntyä tuosta etusivusta.

Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen ja siltä haettavan lainan tavallinen laina-aika on 4 kuukautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Tarvittaessa jopa lähes 2 vuoden laina-aika 500€ lainalle

Lainan hakeminen Ferratumilta vaatii hieman enemmän vaivaa kuin sen hakeminen vaikka Blue Financelta. Eli jos 500e laina on pakko saada ihan heti, niin ei Ferratum luultavasti ole paras valinta. Tällä paikalla on kuitenkin muita selkeitä vahvuuksia.

Yksi merkittävä noista vahvuuksista on se, että Ferratumilta voi saada 500e pikavipille maksuaikaa jopa 20 kuukautta. Tuo on erityisesti sen ansiota, että Ferratumilta otetun lainan minimilyhennys on 40€.

Lisäksi Ferratumin vahvuutena voi myös pitää esimerkiksi sen, kokemusteni perusteella, poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua sekä sitä, että koska Ferratumilta 500 euron pikavippi nostetaan luottotililtä, jonka luottoraja on 4 000€, niin voi tarvittaessa Ferratumilta nostaa helposti lisää lainaa. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki Ferratumilta: Jos hakisi 500 euron lainan, jolle valitsee tavalliseksi kuukausieräksi 50€, niin olisi lyhennysaika 14 kuukautta ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi maksaa takaisin 749,29€.

Löydä edullinen 500 euron laina

Rahalaitos on tällä sivulla mainituista lainapaikoista todennäköisesti vähiten nopein paikka saada 500e vippi. Toisaalta Rahalaitos on myös se paikka, josta todennäköisesti löytyy matalimman koron laina. Tuo johtuu siitä, että Rahalaitos ei itse asiassa, ylempänä mainituista paikoista poiketen, myönnä lainaa itse vaan sen sijaan kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen.

Tuo kilpailutus itsessään on erittäin nopeata ja mahdollisia lainatarjouksia voi nähdä parin minuutin sisällä hakemuksen tekemisestä, mutta sitten siinä, että mahdollisesti lainatut rahat saa omalle pankkitilille voi mennä esimerkiksi yksi arkipäivä. Rahalaitoksella kautta tehty lainahakemuksessa kilpailutus ei velvoita lainan ottamiseen ja kilpailutusta voi kokeilla, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Rahalaitoksen avulla voi löytää 500e vipille pitkän laina-ajan. Testaa nyt Rahalaitosta.

Myös näistä paikoista voi hakea 500 euron lainaa, jonka voi kuitata osamaksulla

Hyvä tiedostaa: Mikäli vertailulistalla lainafirman kohdalla mainittu suurin mahdollinen lainasumma on yli 2000 euroa, niin on kyseessä lainavertailu. Noista kyseisistä paikoissa on hitaampaa saada lainaa kuin pikavippipaikoista. Toisaalta taa sitten niiden kautta voi saadan lainalle erityisen pitkän maksuajan sekä löytää erityisen edullisen 500e lainan.