• You are here:
  • Home »

50e pikavippi – nopeasti netistä 50 euron laina (päivitetty 12/2020)

Sillä, että lainojen korkoja on alettu sääntelemään varsin tarkasti, on varmasti ollut oikein hyvät tarkoitusperät, ja sen ansiosta moni onkin voinut saada netistä selkeästi aiempaa halvempaa lainaa. Kääntöpuolena tuolla sääntelyllä on ollut kuitenkin se, että esimerkiksi 50e pikavippien tarjonta on romahtanut. Syy tuohon lienee varsin helposti arvattavissa: lainafirmat eivät koe rahallisesti kovinkaan fiksuksi lainata 50e summia, jos niiden päälle ei voi periä juurikaan korkoja.

Alla on kuitenkin suositeltuna yksi paikka, josta voi edelleen ainakin periaatteessa saada 50 euron vipin netistä. Sitten tuon paikan jälkeen on suositeltuna sivu, jonka kautta voi löytää lainapaikkoja, joista voi hakea melko hillitysti yli 50 euron olevaa pikavippiä.

Nosta 50 euron laina joustoluotolta

Ferratum on näyttänyt vähän merkkejä, että se saattaisi olla nostamassa sen pienintä mahdollista lainasummaa, mutta ainakin vielä tätä kirjoittaessa jo 50 euron lainan pitäisi onnistua siltä. Käytännössä sen voi saada, jos avaa Ferratumille joustoluottotilin ja nostaa kyseiseltä tililtä tuon summan. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki Ferratumin 50 euron vipistä: Mikäli hakisi 50 euron lainan ja maksaisi sen takaisin pienimmissä mahdollisissa erissä, niin olisi ensimmäinen erä 40€ ja toinen maksuerä 35,22€. Eli yhteensä takaisin maksettavaa tulisi 75,22€.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja:

Mikäli Ferratum ei kiinnosta tai sieltä esimerkiksi tuli kielteinen lainapäätös (varsin mahdollista varsinkin 50e vipin kohdalla), eikä hieman 50 euroa isompi lainasumma häiritse, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi pieniä pikavippejä käsittelevään alasivuumme.

Vaikeammin saatava 50€ pikavippi

Ege on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen 1.9.2020 alkaen. Egeltä voi olla selkeästi heikommat mahdollisuudet saada positiivinen lainapäätös kuin Creditstarilta, mutta koska Creditstar helpotti hiljattain paljon lainan siltä saamista, niin ehkä ja toivottavasti Ege seuraa kohta perässä. Ainakin 50 euron pikavipistä kiinnostuneiden kannalta tuo olisi erittäin hyvä juttu, sillä Egeltä voi hakea kätevää ja melko edullista 30 päivän laina-ajalla varustettua 50 euron lainaa. Egen alaikäraja on 20 vuotta.

Egen 50e pikavipin hinta: Jos lainalle ei ottaisi nopeaa käsittelyä, niin pitäisi lainasta maksaa takaisin 55,41€. Nopean käsittelyn hinta on 15€.

Hintaesimerkit on poimittu lainapalveluiden verkkosivustolta vuonna 2020. Hinnat voivat muuttua, mutta kuten yltä nähdään, niin nykyään voi saada varsin halvan 50 euron lainan.