• You are here:
  • Home »

50e pikavippi – jopa heti 50 euron pikavippi vaikka 30pv laina-ajalla (2020)

Hetken jo näytti siltä, ettei kohta enää saa mistään 50 euron kokoista pikavippiä. Onneksi kuitenkin muutama firma on taas alkanut tarjoamaan jo noin pientä lainaa. Tällä sivulla onkin listattuna omasta mielestäni parhaat paikat hakea 50e pikavippi.

50e pikavippi vaikka 30pv maksuajalla

Creditstar tuntuu parantaneen paljon sen lainapalvelu, ja parannuksiensa ansiosta se esimerkiksi ansaitsi paikkansa tämän sivuston paras pikavippi -sivulle. Yksi Creditstarin vahvuuksista on se, että siltä voi hakea jo vaikka 50 euron pikavipin ja vielä monella eri pituisella laina-ajalla, sisältäen esimerkiksi 30 päivää tai 3 kuukautta. Käytännössä laina-aikaa voisi jo 50 euron lainalle saada vaikka 12 kuukautta, mutta toki se ei välttämättä ole kovin käytännöllistä.

Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta ja siltä näyttää voivan saada lainan noin puolessa tunnissa. Se onko tuo ”heti”, on tietysti kiinni hakijasta, mutta ainakin parhaimmillaan erittäin nopeaksi lainaksi Creditstarin vipin voi hyvin laskea. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaesimerkki Creditstarin 50 euron pikavipistä: Mikäli hakisi 30pv laina-ajan 50 euoron lainalle ja pyytäisi nopean lainahakemuksen käsittelyn, niin pitäisi lainasta maksaa takaisin 58,92€.

Nosta 50 euron laina joustoluotolta

Ferratum on näyttänyt vähän merkkejä, että se saattaisi olla nostamassa sen pienintä mahdollista lainasummaa, mutta ainakin vielä tätä kirjoittaessa jo 50 euron lainan pitäisi onnistua. Käytännössä sen voi saada, jos avaa Ferratumille joustoluottotilin ja nostaa kyseiseltä tililtä tuon summan. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki Ferratumin 50 euron vipistä: Mikäli hakisi 50 euron lainan ja maksaisi sen takaisin pienimmissä mahdollisissa erissä, niin olisi ensimmäinen erä 40€ ja toinen maksuerä 35,22€. Eli yhteensä takaisin maksettavaa tulisi 75,22€.

Vaikeammin saatava 50€ pikavippi

Ege on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen 1.9.2020 alkaen. Egeltä voi olla selkeästi heikommat mahdollisuudet saada positiivinen lainapäätös kuin Creditstarilta, mutta koska Creditstar helpotti hiljattain paljon lainan siltä saamista, niin ehkä ja toivottavasti Ege seuraa kohta perässä. Ainakin 50 euron pikavipistä kiinnostuneiden kannalta tuo olisi erittäin hyvä juttu, sillä Egeltä voi hakea kätevää ja melko edullista 30 päivän laina-ajalla varustettua 50 euron lainaa. Egen alaikäraja on 20 vuotta.

Egen 50e pikavipin hinta: Jos lainalle ei ottaisi nopeaa käsittelyä, niin pitäisi lainasta maksaa takaisin 55,41€. Nopean käsittelyn hinta on 15€.

Hintaesimerkit on poimittu lainapalveluiden verkkosivustolta vuonna 2020. Hinnat voivat muuttua, mutta kuten yltä nähdään, niin nykyään voi saada varsin halvan 50 euron lainan.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja:

Mikäli et löytänyt tältä sivulta kiinnostavaa lainapalvelua, eikä hieman 50 euroa isompi lainasumma häiritse, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi pieniä pikavippejä käsittelevään alasivuumme.