• You are here:
  • Home »

80€ pikavippi – Näin voit hakea 80 euron lainan netistä vuonna 2020

80€ kokoisen pikavipin saaminen netistä on yllättävän haastavaa. Tuohon on isona syynä se, että todella monien lainafirmojen minimilainasumma on tuota korkeampi. Löytyy kuitenkin ainakin yksi lainapalvelu, jolta voi hakea vaikka täsmälleen 80€ kokoisen lainan sekä muutama, jolta onnistuvat ainakin hieman tuota pienempi sekä isompi laina. Seuraavassa esittelyssä se paikka, josta 80€ laina onnistuu ja pari tuohon jälkimmäiseen porukkaan kuuluvaa paikkaa.

HUOM

Kesän 2020 uuden pikavippien korkokaton johdosta mistään ei 1.7.2020 alkaen ole uutena asiakkaana mahdollista saada helposti hakien 80 euron lainaa. Mikäli etsit pientä netistä heti saatavaa lainaa, niin suosittelemme tutustumaan pieni pikavippi -sivuumme.

Ferratum – 80€ pikavippi onnistuu

Päivitetty 30.7.2020: Ferratum on tänään tehnyt sivustopäivityksen, on mahdollista, että samassa yhteydessä pienimmäksi mahdolliseksi lainasummaksi on vaihdettu 100 euroa.

Ferratumilta voi hakea 80€ lainan. Täältä sen voi tehdä nostamalla tuon verran lainaa Ferratumille avatulta joustoluottotililtä. Tuon tyyppisen tilin alaikäraja on 22 vuotta. Ferratum voi maksaa 80€ lainanoston moneen pankkiin heti. Uudet asiakkaat eivät tosin voi saada lainaa omalle pankkitilille asti heti keskellä yötä, vaan tuossa tapauksessa lainasiirto tapahtuu normaalisti seuraavana aamuna. Ferratumin suhteen on hyvä tiedostaa se, että se ei enää ole niin helppo paikka hakea lainaa kuin se aiemmin oli. Testaa nyt Ferratumia.

Esimerkki Ferratumin lainasta: Jos Ferrattumilta ottaisi 80€ lainan ja lyhentäisi sen takaisin kahdessa kuukausittaisessa erässä, niin pitäisi ensimmäisenä eräpäivänä maksaa takaisin 80€ ja toisena 25,56€. Eli yhteensä 80€ lainasta pitäisi siis maksaa takaisin hieman alle 106€. Nuo summat ovat peräisin Ferratumin verkkosivustolta sekä esimerkkejä, ja ainakin maksuaikataulu voi vaikuttaa lyhennyseriin ja lainan kustannuksiin.

Credit24 – tätä paikkaa voi harkita

Päivitys kesäkuun 24. 2020: Credit24 on lopettanut tai keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen.

Credit24:n nettisivujen lainalaskurin perusteella siltä voi hakea 80 euron läheisyydestä 50€ ja 100€ kokoista lainaa. Tuo Credit24:n lainalaskuri toimii 1000€ summiin asti 50€ korotuksilla ja sitä isommilla 100€ korotuksilla. Itse olen kuitenkin onnistunut nostamaan Credit24:ltä myös summan, joka ei vastaa noita lainalaskurin tarjoamia summia. Eli toisien sanoen on mahdollista, että täältä onnistuu myös 80€ laina, mutta en uskalla sitä luvata.

Kuitenkin, realistisesti ottaen monessa tapauksessa esimerkiksi 100€ laina ajaa 80€ lainan asian. Ja erityisesti näin on nykyään, kun pikavippien korot ovat melko hillittyjä, ja tuon tyyppisten pienehköjen lainojen laina-ajat lyhyitä, jolloin ne eivät tuostakaan näkökulmasta ehdi kasvattamaan ihan valtavasti korkoja.

Credit24:ltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 19 vuotta.

Ainalaina – tämäkin voi olla kelvollinen vaihtoehto

Päivitys: Ei anna lainaa alkaen 1.7.2020. Myös Ainalainalta voi hakea ainakin sekä 50€ että 100€ kokoista lainaa. Eli tätäkin kannattaa harkita ainakin siinä vaiheessa, jos tarve lainalle ei ole täsmälleen ja ehdottomasti tuo 80€. Ainalaina voi antaa lainaa yli 21-vuotiaille hakijoille.

Ferratumin tapaan myös Ainalaina ja Credit24 toimivat joustoluotto-periaatteella.

Blue Financelta edelleen lainaa

Mistään ei siis tällä hetkellä saa ainakaan helposti 80 euron pikavippiä, ja muutenkin pikavippien tarjonta on tällä hetkellä erittäin suppeata. Blue Financelta voi kuitenkin edelleen saada pikavipin. Se nimittäin voi myöntää 100€–500 euron kokoisen "arkilainan". Kyseistä pikavippiä voi hakea helposti ja sen myös voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.