Ålandsbanken pikavippi – Tältä pikavippi heti Ålandsbankenin tilille (2019)

Ålandsbanken on hyvin pitkältä tämän hetken vaikein paikka saada pikavippi heti sen tilille. Ja itse asiassa, kun lähdin tutkimaan asiaa, niin onnistuin löytämään vain yhden yrityksen, joka kertoo, että se maksaa lainat heti sinne. Muilla ei joko ollut nopeudesta mainintaa (hyvin mahdollisesti merkki itsessään) tai sitten ne kertoivat, että niille menee ainakin 1-2 päivää siihen, että rahat saa Ålandsbankenin tilille. Loistava homma on kuitenkin se, että tämä yksi firma, jolta lainat saa heti Ålandsbankenin tilille on erittäin laadukas, sen palvelu siis esittelyssä seuraavaksi.

Täältä pikavippi heti Ålandsbankenin tilille:

Laina.fi-palvelu pystyy siis maksamaan pikavipit heti Ålandsbankenin tilille. Ja mikä hienoa, niin täältä saa lähes kaiken kokoista pikavippiä. Näin on, koska pienin mahdollinen haettava laina on ainoastaan 50€ ja suurimmillaan pikavippiä voi saada jopa 5000€. On tosin hyvä olla tietoinen siitä, että tämä 50€ alaraja pätee ainoastaan yrityksen ”käyttölaina” pikavippiin. Jos sen sijaan hakee ”kertalainaa”, niin on alaraja 600€. Molempien näiden lainamuotojen yläraja on kuitenkin sama – mainitut 5000€. Joskin ihan näin paljon lainaa ei aina välttämättä myönnetä uudelle asiakkaalle. Se miten paljon lainaa voi juuri itse saada selviää käytännössä vain hakemalla sitä.

Sen lisäksi, että tämän palvelun eri tuotteiden kautta saatavien lainojen pienimissä mahdollisissa lainasummissa on eroa, niin on niille myös pari muuta eroa. Rahojen nopeasti saamisen näkökulmasta näistä tärkein on se, että ”kertalainan” kohdalla kyseinen palvelu pyytä lähettämään todisteita tuloista. Käyttölainan kohdalla puolestaan voidaan käyttää instantor-palvelua, jolloin lopullisenkin lainapäätöksen saa todella nopeasti. Jos tärkeätä on siis se, että rahat saa heti tilille, niin kannattaa valita kertalaina.

Toinen tärkeä ero liittyy siihen, että käyttölainalle ei ole selkeää ennalta määritettyä maksuohjelmaa, vaan sen sijaan sitä pitää lyhentää aina eräpäivinä vähintään minimisummalla. Jos lainaa on esimerkiksi 1000€, niin on tämä lyhennys vähintään 100€ kuussa. Kertalainan kohdalla puolestaan määritellään lainaa hakiessa laina-aika (1 – 5 vuotta) ja tämä yhdessä nostetun lainan määrän kanssa määrittää sen, miten paljon lainaa pitää maksaa takaisin joka kuukausi laina-aikana. Kertalainan korko on matalampi kuin käyttölainan, mutta koska sitä voi joutua maksamaan pidemmän aikaa, niin voi se euroissa mitaten aiheuttaa enemmän kuluja. Kannattaakin siis lainamuotoa harkitessa miettiä myös sitä, miten pitkäksi aikaa tarvitsee lainaa.

Saadakseen pikavipin tältä palvelulta pitää ikää olla 20 – 75 vuotta ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Hae nyt lainaa Laina.fi-palvelusta.

Sivusto toimii Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla

Sen lisäksi, että yllä mainitulta sivustolta saa pikavipin heti Ålandsbankenin tilille, niin toimii sivustolle kirjautuminen luonnollisesti myös Ålandsbankenin tunnuksilla. Ja jos rahat haluaa juuri Ålandsbankeniin, niin onkin hyvä idea käyttää juuri tämän pankin tunnuksia ja tiliä, kun hakee lainaa, silla lainat siirretään lähtökohtaisesti sille tilille, jota käyttää palveluun tunnistautumiseen.

On syytä mainita, että vaikka netissä on monia muitakin pikavippejä tarjoavia tahoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tunnistautua palveluun Ålandsbankenin tunnuksilla, niin eivät ne normaalisti maksa lainoja heti Ålandsbankenin tilille. Laina.fi-palvelussa siis yhdistyvät nämä kaksi toivottua ominaisuutta.