• You are here:
  • Home »

Ålandsbanken pikavippi – Näin voi saada lainaa melko nopeasti Ålandsbankeniin

Pikavipin saaminen heti Ålandsbankeniin vaikuttaa muuttuneen hyvin vaikeaksi. Jos kuitenkin haluaa yrittää saada lainaa sinne kohtuullisen vikkelästi, niin voi kokeilla esimerkiksi Lainafi-palvelua. Siitä seuraavaksi hieman lisää.

Täältä ehkä lainaa nopeasti Ålandsbankeniin

Lainafi pystyy kertomansa mukaan maksamaan lainan reaaliajassa Ålandsbankenin tilille. Ongelma on kuitenkin se, että ilmeisesti lainapäätöksen saaminen siltä voi nykyään viedä jonkun verran aikaa (eli se ei luultavasti tule heti). Mikäli kuitenkin haluaa koittaa Lainafi-palvelua, niin ovat hyödyllisiä faktoja tiedettäväksi esimerkiksi se, että siltä saa lainaa 4000 - 10 000€ ja että laina-aikaa siltä voi lainalle hakea useamman vuoden. Lainamuotona sillä on kertalaina. Hae nyt lainaa Lainafi:ltä.

Mistä pienempää lainaa?

Koska tuolta yllä mainitusta paikasta ei saa alle 4000€ kokoista lainaa, niin se ei toki sovellu heille, jotka etsivät pientä pikavippiä. Mikäli siis haet pienempää lainaa, niin tutustu esimerkiksi tähän: tämän sivuston alasivuun. Sieltä löytyy paikkoja, joista voi hakea lainaa vaikka vain 100€.