• You are here:
  • Home »

Blue Finance kokemuksia – Lue kokemuksia ja tietoa Blue Finance Oy:n lainoista

Blue Finance on varsin suosittu pikavippipalvelu. Ja omien kokemuksieni perusteella sen suosio on isolta osin perusteltua. Löydätkin tältä sivulta kokemuksiani Blue Financesta sekä hieman yleistietoa palvelusta.

Blue Finance kokemukset:

Blue Finance ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että siltä oli todella helppo hakea lainaa. Se ei siis kysellyt mitään turhia tietoja tai vaatinut dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja tähän päälle vielä kivana asiana siltä myös sai lainapäätöksen oikeastaan heti.

Toisen plussan Blue Finance ansaitsee siitä, että siltä sai rahat nopeasti omalle pankkitilille. Itse otin siltä lainan Nordean tilille, mutta on syytä olettaa, että se pystyy maksamaan lainan heti myös moneen muuhun suomalaiseen pankkiin. Se on toki hyvä huomata, että Blue Finance, kuten mikään muukaan lainapalvelu, ei voi maksaa ainakaan ensimmäistä pikavippiä ilta 23 ja aamu 07 välillä heti tilille.

Hyvää Blue Financessa oli sekin, että sen pikavipin korot olivat varsin fiksut. Ja nyttemmin Blue Financen korot ovat vielä laskeneet entisestään. Vielä yhtenä plussana Blue Financelle voi antaa sen, että siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Joskin tuohon laskuun liittyy ainoa itselleni mieleen tuleva miinus: lainalasku olisi voinut olla vähän selkeämpi. Mutta senkin suhteen homma selvisi, kun otin yhteyttä asiakaspalveluun ja näin jälkeenpäin voisi sanoa, että ongelmani laskun kanssa johtuivat erityisesti omasta puusilmäisyydestäni.

Kokonaisuudessa olin erittäin tyytyväinen Blue Financeen. Ja jos tähtiarviota miettii, niin joku 4,5/5 voisi olla varsin osuva. Mielestäni kannattaakin siis harkita Blue Financea, jos on tarve nopealle lainalle. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Yleistietoa Blue Financesta ja sen tarjonnasta:

Blue Finance on viime aikoina rukannut sen lainatarjontaa useampaan otteeseen. Nyt se kuitenkin näyttää löytäneen hyvän tarjonnan. Eli tätä kirjoittaessa siltä voi hakea sekä 100 – 500€ kokoista pikavippiä – Blue Financella se on nimellä kertaluottoa – sekä joustoluottoa, jonka kautta lainaa voi saada 100€ alkaen ja jopa 5000€.

Edellä mainittujen kertaluoton ja joustoluoton todelliset vuosikorot menevät niin, että Blue Financen mukaan kertaluoton todellinen vuosikorko on 26,40% ja joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%. Molemmat näistä lainoista ovat siis varsin halpoja verrattuna siihen, miten paljon korkoja pikavipeistä ja netistä saatavista nopeista joustoluotoista on pitänyt maksaa ennen. On tosin hyvä huomata, että näiden mainittujen Blue Financen lainojen todellisten vuosikorkojen päälle tulee lisäkuluja, jos esimerkiksi haluaa, että lainahakemus käsitellään nopeasti.

Blue Financelta vaikuttaa voivan nykyään saada asiakaspalvelua sekä puhelinpalvelun että viestipalvelun muodossa. Puhelinpalvelu on maksullista, eli sitä ei välttämättä kannata käyttää, mikäli omalla asialla ei ole valtava kiire. Ennen Blue Financelta on saanut myös sähköpostin kautta asiakaspalvelua, mutta nyt tätä tekstiä tehdessä en löytänyt siitä mainintaa sen nettisivuilta, joskin voi hyvin olla, että sitä on tuosta huolimatta edelleen tarjolla.

Blue Finance vaatii, että siltä lainaa hakevat henkilöt ovat täysi-ikäisiä. Lisäksi lainahakemuksien suhteen voidaan hakijan iän päälle käyttää myös muita kriteereitä siihen, että voidaanko hakijalle antaa lainaa.

Blue Financen lainatarjonnan takana on Blue Finance Oy, joka on suomalainen ja varsin menestynyt rahoitusyhtiö. Blue Finance Oy on perustettu vuonna 2011. Hae nyt lainaa Blue Financelta.