Blue Finance kokemuksia & Blue Finance Arkilaina arvioitavana (2021)

Blue Finance on varsin suosittu pikavippipalvelu. Ja omien kokemuksieni perusteella sen suosio on isolta osin perusteltua. Löydätkin tältä sivulta kokemuksiani Blue Financesta sekä hieman yleistietoa palvelusta ja erityisesti sen uudesta Arkilainasta.

Omat Blue Finance kokemukset:

Blue Finance ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että siltä oli todella helppo hakea lainaa. Se ei siis kysellyt mitään turhia tietoja tai vaatinut dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja tähän päälle vielä kivana asiana siltä myös sai lainapäätöksen oikeastaan heti.

Toisen plussan Blue Finance ansaitsee siitä, että siltä sai rahat nopeasti omalle pankkitilille. Itse otin siltä lainan Nordean tilille, mutta on syytä olettaa, että se pystyy maksamaan lainan heti myös moneen muuhun suomalaiseen pankkiin. Se on toki hyvä huomata, että Blue Finance, kuten mikään muukaan lainapalvelu, ei saa maksaa ensimmäistä pikavippiä ilta 23 ja aamu 07 välillä heti tilille. Ja käytännössä Blue Finance siirtääkin lainoja arkisin kello 07–23 ja viikonloppuisin kello 09–23.

Hyvää Blue Financessa oli sekin, että sen pikavipin korot olivat varsin fiksut. Ja nyttemmin Blue Financen korot ovat vielä laskeneet entisestään. Vielä yhtenä plussana Blue Financelle voi antaa sen, että siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Joskin tuohon laskuun liittyy ainoa itselleni mieleen tuleva miinus: lainalasku olisi voinut olla vähän selkeämpi. Mutta senkin suhteen homma selvisi, kun otin yhteyttä asiakaspalveluun ja näin jälkeenpäin voisi sanoa, että ongelmani laskun kanssa johtuivat erityisesti omasta puusilmäisyydestäni.

Kokonaisuudessa olin erittäin tyytyväinen Blue Financeen. Ja jos tähtiarviota miettii, niin joku suunnilleen 4,5/5 voisi olla varsin osuva. Mielestäni kannattaakin siis harkita Blue Financea, jos on tarve nopealle lainalle. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Minkälaisia kokemuksia muilla on Blue Financesta:

Koska omasta Blue Financen käyttämisestäni on jo hieman aikaa, niin olen lukenut myös muiden Blue Finance -kokemuksia. Niiden perusteella on tullut kuva siitä, että monella on ollut hieman vaikeuksia laskun saamisen kanssa, mutta hyviäkin puolia on löydetty aika paljon, liittyen esimerkiksi helppoon lainan hakemiseen.

Mikäli haet Blue Financelta lainaa, etkä saa laskua, niin suosittelen vahvasti laittamaan heille sähköpostia (info “at” bluefinance.fi). Oma hieman erilainen ongelmani laskun kanssa selvisi siis lähes heti, kun laitoin heille sähköpostia, ja he selittivät, mitä en ollut huomannut. Vaihtoehtoisesti Blue Financelle voi myös soittaa, mutta puheluista veloitetaan 1,95€/min+lisät.

Blue Financen uuden Arkilainan tausta

Blue Finance teki heinäkuun 2020 väliaikaisen pikavippien korkokaton myötä uudistukseen lainapalveluunsa: se lakkautti ainakin väliaikaisesti sen kertaluoton sekä joustoluoton ja lanseerasi Arkilainan. Tällä sivulla on seuraavaksi käsiteltävänä tuo Arkilaina. Sen jälkeen on vielä sitten tietoa kertaluotosta ja joustoluotosta, sillä on varsin mahdollista, että ne palaavat jossain vaiheessa.

Arkilaina – tärkeät tiedot

Tätä kirjoittaessani Blue Financen lainatuote on siis nimeltään Arkilaina. Nimestään huolimatta tuota kyseistä lainaa voi hakea sekä saada viikon jokaisena päivänä.

Arkilainaa pitäisi voida saada 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Noin on siitä huolimatta, että jostakin syystäkin syystä Blue Finance näyttää haluavan, että ihmiset hakisivat erityisesti 300 euron kokoista lainaa. Kaikki haettavissa olevat lainasummat saa kuitenkin esiin valitsemalla lainahakemuksesta “muokkaa”.

Blue Financen Arkilainan todellinen vuosikorko on vanhoihin pikavippeihin verrattuna varsin pieni, eli 14,40–28,00%. Vaikka tuo toki toisaalta prosentteina onkin esimerkiksi pankkilainoihin verrattuna melko kova, niin on tietysti hyvä muistaa, että Blue Financen lainat ovat varsin pieniä ja laina-ajat lyhyitä, jolloin korkoja ei kerkeä kertymään kovinkaan paljon.

On kuitenkin hyvä huomata, että tuo kyseinen vuosikorko ei ilmeisesti sisällä mahdollisia lisäkuluja, joita syntyy, jos lainan haluaa itselleen mahdollisimman nopeasti.

Arkilainaa pystyy luonnollisesti saamaan täysin ilman vakuuksia sekä takaajaa, ja alaikäraja sen hakemiseen on 18 vuotta. Haettu Arkilaina maksetaan lähtökohtaisesti takaisin 4 kuukauden laina-ajalla, ja lainaehtojen perusteella Arkilainasta pitäisi saada maksuton lasku sähköpostilla, ja paperilasku pitäisi olla saatavilla maksusta. Hae nyt Arkilainaa.

Kertaluotto ja joustoluotto (tällä hetkellä nämä ovat siis ainakin tauolla)

Blue Finance on viime aikoina rukannut sen lainatarjontaa useampaan otteeseen. Nyt se kuitenkin näyttää löytäneen hyvän tarjonnan. Eli tätä kirjoittaessa siltä voi hakea sekä 100 – 500€ kokoista pikavippiä – Blue Financella se on nimellä kertaluottoa – sekä joustoluottoa, jonka kautta lainaa voi saada 100€ alkaen ja jopa 5000€.

Edellä mainittujen kertaluoton ja joustoluoton todelliset vuosikorot menevät niin, että Blue Financen mukaan kertaluoton todellinen vuosikorko on 26,40% ja joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%. Molemmat näistä lainoista ovat siis varsin halpoja verrattuna siihen, miten paljon korkoja pikavipeistä ja netistä saatavista nopeista joustoluotoista on pitänyt maksaa ennen. On tosin hyvä huomata, että näiden mainittujen Blue Financen lainojen todellisten vuosikorkojen päälle tulee lisäkuluja, jos esimerkiksi haluaa, että lainahakemus käsitellään nopeasti.

Yleinen havainto Blue Financesta:

Monen voi tällä hetkellä olla vaikea saada netistä edes pientä lainaa. Blue Finance näyttää kuitenkin olevan se yksi pikavippipalvelu, joka antaa monille lainaa. Jos siis tarvitset lainan, etkä ole saanut sitä muualta, niin voi olla erityisen hyvä idea kokeilla Blue Financea. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Financen lainatarjonnan takana on Blue Finance Oy, joka on suomalainen ja varsin menestynyt rahoitusyhtiö. Blue Finance Oy on perustettu vuonna 2011. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Finance lyhyesti

Pikavippikokemuksia.com

Nopeus
Helppous
Lainasummat
Korot ja kulut

Yhteenveto

Blue Finance on varsin hyvä pikavippipaikka, mutta sen suhteen on hyvä huomata lisäkulut, jos rahaa haluaa erityisen nopeasti omalle tilille. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että tällä hetkellä Blue Financen lainasummat ovat melko rajatut.

4.3

Kysymyksiä ja vastauksia Blue Financesta

Minkä verran laina-aikaa Blue Financelta saa?

Blue Financen pikavipin (joka uudistuksen jälkeen tunnetaan nimellä “arkilaina”) tavallinen laina-aika on 4 kuukautta, ja sen joustoluoton laina-aika puolestaan on joustava, eli sen kohdalla voi itse kattavasti päättää, missä tahdissa sitä lyhentää.

Onko Blue Financella hyvä asiakaspalvelu?

Kokemusteni perusteella Blue Financen asiakaspalvelu on varsin nopeata sekä auttavaista, eli siis hyvää. On kuitenkin hyvä huomata, että verkkosivustonsa perusteella Blue Finance ei tällä hetkellä tarjoa asiakaspalvelua viikonloppuisin – lainaa Blue Financelta voi saada myös viikonloppuna.

Miten hyvä Blue Financen pikavippi on verrattuna muihin?

Blue Financen pikavippi oli jo aiemmin yksi netin parhaista. Kuitenkin nyt kun useat eri pikavippipalvelut ovat ainakin väliaikaisesti keskeyttäneet lainojen myöntämisen, niin on Blue Finance mielestäni noussut parhaaksi pikavipiksi. Toki Blue Finance ei ole täydellinen.

Onko Blue Financella muita lainatuotteita kuin Arkilaina?

Arkilaina on nykyisellään Blue Financen ainoa kuluttajille suunnattu laina. Blue Finance on kuitenkin hiljattain lanseerannut yrityslainan. Yritykset voivat hakea kyseistä lainaa 1000€–50 000 euroa, ja laina-aikaa sille voi hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta.

Vaikuttaako hyvältä? Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vieritä ylös