Blue Finance kokemuksia & Blue Finance Arkilaina arvioitavana (2022)

Blue Finance on varsin suosittu pikavippipalvelu. Ja omien kokemuksieni perusteella sen suosio on isolta osin perusteltua. Löydätkin tältä sivulta kokemuksiani Blue Financesta sekä hieman yleistietoa palvelusta ja erityisesti sen uudesta Arkilainasta.

Omat Blue Finance kokemukset:

Blue Finance ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että siltä oli todella helppo hakea lainaa. Se ei siis kysellyt mitään turhia tietoja tai vaatinut dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja tähän päälle vielä kivana asiana siltä myös sai lainapäätöksen oikeastaan heti.

Toisen plussan Blue Finance ansaitsee siitä, että siltä sai rahat nopeasti omalle pankkitilille. Itse otin siltä lainan Nordean tilille, mutta on syytä olettaa, että se pystyy maksamaan lainan heti myös moneen muuhun suomalaiseen pankkiin. Se on toki hyvä huomata, että Blue Finance, kuten mikään muukaan lainapalvelu, ei saa maksaa ensimmäistä pikavippiä ilta 23 ja aamu 07 välillä heti tilille. Ja käytännössä Blue Finance siirtääkin lainoja arkisin kello 07–23 ja viikonloppuisin kello 09–23.

Hyvää Blue Financessa oli sekin, että sen pikavipin korot olivat varsin fiksut. Ja nyttemmin Blue Financen korot ovat vielä laskeneet entisestään. Vielä yhtenä plussana Blue Financelle voi antaa sen, että siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Joskin tuohon laskuun liittyy ainoa itselleni mieleen tuleva miinus: lainalasku olisi voinut olla vähän selkeämpi. Mutta senkin suhteen homma selvisi, kun otin yhteyttä asiakaspalveluun ja näin jälkeenpäin voisi sanoa, että ongelmani laskun kanssa johtuivat erityisesti omasta puusilmäisyydestäni.

Kokonaisuudessa olin erittäin tyytyväinen Blue Financeen. Ja jos tähtiarviota miettii, niin joku suunnilleen 4,5/5 voisi olla varsin osuva. Mielestäni kannattaakin siis harkita Blue Financea, jos on tarve nopealle lainalle. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Minkälaisia kokemuksia muilla on Blue Financesta:

Koska omasta Blue Financen käyttämisestäni on jo hieman aikaa, niin olen lukenut myös muiden Blue Finance -kokemuksia. Niiden perusteella on tullut kuva siitä, että monella on ollut hieman vaikeuksia laskun saamisen kanssa, mutta hyviäkin puolia on löydetty aika paljon, liittyen esimerkiksi helppoon lainan hakemiseen.

Mikäli haet Blue Financelta lainaa, etkä saa laskua, niin suosittelen vahvasti laittamaan heille sähköpostia (info ”at” bluefinance.fi). Oma hieman erilainen ongelmani laskun kanssa selvisi siis lähes heti, kun laitoin heille sähköpostia, ja he selittivät, mitä en ollut huomannut. Vaihtoehtoisesti Blue Financelle voi myös soittaa, mutta puheluista veloitetaan 1,95€/min+lisät.

Blue Financen uuden Arkilainan tausta

Blue Finance teki heinäkuun 2020 väliaikaisen pikavippien korkokaton myötä uudistukseen lainapalveluunsa: se lakkautti ainakin väliaikaisesti sen kertaluoton sekä joustoluoton ja lanseerasi Arkilainan. Tällä sivulla on seuraavaksi käsiteltävänä tuo Arkilaina. Sen jälkeen on vielä sitten tietoa kertaluotosta ja joustoluotosta, sillä on mahdollista, että ne palaavat jossain vaiheessa.

Arkilaina – tärkeät tiedot

Tätä kirjoittaessani Blue Financen pääasiallinen lainatuote on siis nimeltään Arkilaina (sen lisäksi Blue Financella on myös ”Satasen Laina”). Nimestään huolimatta Arkilainaa pitäisi voida hakea sekä saada viikon jokaisena päivänä.

Arkilainaa voi hakea 100 eurosta alkaen ja kerralla enintään 500 euroa. Ilmeisesti Arkilainoja voi kuitenkin olla samaan aikaan useampi, kunhan kokonaisuudessa niitä on enintään 900 euron verran.

Arkilainojen todelliset vuosikorot ovat moniin vanhoihin pikavippeihin verrattuna varsin hillittyjä, eli ainakin tätä päivittäessä 33,66%–58,57%. On kuitenkin hyvä huomata se, että nuo kyseiset vuosikorot eivät ilmeisesti sisällä mahdollisia lisäkuluja, joita syntyy, jos lainan haluaa itselleen mahdollisimman nopeasti.

Arkilainaa pystyy luonnollisesti saamaan täysin ilman vakuuksia sekä takaajaa, ja alaikäraja sen hakemiseen on 18 vuotta. Haettu Arkilaina maksetaan lähtökohtaisesti takaisin 4 kuukauden laina-ajalla, ja lainaehtojen perusteella Arkilainasta pitäisi saada maksuton lasku sähköpostilla, ja paperilasku pitäisi olla saatavilla maksusta. Hae nyt Arkilainaa.

Kertaluotto ja joustoluotto (tällä hetkellä nämä ovat siis ainakin tauolla)

Blue Finance on viime aikoina rukannut sen lainatarjontaa useampaan otteeseen. Nyt se kuitenkin näyttää löytäneen hyvän tarjonnan. Eli tätä kirjoittaessa siltä voi hakea sekä 100 – 500€ kokoista pikavippiä – Blue Financella se on nimellä kertaluottoa – sekä joustoluottoa, jonka kautta lainaa voi saada 100€ alkaen ja jopa 5000€.

Edellä mainittujen kertaluoton ja joustoluoton todelliset vuosikorot menevät niin, että Blue Financen mukaan kertaluoton todellinen vuosikorko on 26,40% ja joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%. Molemmat näistä lainoista ovat siis varsin halpoja verrattuna siihen, miten paljon korkoja pikavipeistä ja netistä saatavista nopeista joustoluotoista on pitänyt maksaa ennen. On tosin hyvä huomata, että näiden mainittujen Blue Financen lainojen todellisten vuosikorkojen päälle tulee lisäkuluja, jos esimerkiksi haluaa, että lainahakemus käsitellään nopeasti.

Yleinen havainto Blue Financesta:

Monen voi tätä kirjoittaessa olla vaikea saada netistä edes pientä lainaa. Blue Finance oli kuitenkin ainakin pitkään siitä kiva lainapalvelu, että se antoi monille lainaa. Jos siis tarvitset lainan, etkä ole saanut sitä muualta, niin voi olla erityisen hyvä idea kokeilla Blue Financea. On tosin mahdollista, että Blue Finance on myös tehnyt tiukennuksia siihen, miten helposti se myöntää lainaa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Finance lyhyesti

Pikavippikokemuksia.com

Nopeus
Helppous
Lainasummat
Korot ja kulut

Yhteenveto

Blue Finance on varsin hyvä pikavippipaikka, mutta sen suhteen on hyvä huomata lisäkulut, jos rahaa haluaa erityisen nopeasti omalle tilille. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että tällä hetkellä Blue Financen lainasummat ovat melko rajatut.

4.3

Kysymyksiä ja vastauksia Blue Financesta

Miten pitkään Blue Finance on toiminut?

Verkkosivustonsa perusteella Blue Finance on toiminut vuodesta 2011 alkaen, eli jo yli kymmenen vuoden ajan.

Onko Blue Financella hyvä asiakaspalvelu?

Kokemusteni perusteella Blue Financen asiakaspalvelu on varsin nopeata sekä auttavaista, eli siis hyvää. On kuitenkin hyvä huomata, että verkkosivustonsa perusteella Blue Finance ei tällä hetkellä tarjoa asiakaspalvelua viikonloppuisin – lainaa Blue Financelta voi saada myös viikonloppuna.

Miten hyvä Blue Financen pikavippi on verrattuna muihin?

Blue Financen pikavippi oli jo aiemmin yksi netin parhaista. Kuitenkin nyt kun useat eri pikavippipalvelut ovat ainakin väliaikaisesti keskeyttäneet lainojen myöntämisen, niin on Blue Finance mielestäni noussut parhaaksi pikavipiksi. Toki Blue Finance ei ole täydellinen.

Onko Blue Financella yrityslainaa?

Blue Finance on melko hiljattain lanseerannut yrityslainan. Kyseistä lainaa tarjotaan ”Broaden”-brändin alla ja yritysten pitäisi olla nopeata hakea sitä 1000–50 000 euroa. Laina-aikaa kyseiselle yrityslainalle voi tätä kirjoittaessa hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 24 kuukautta – pisin mahdollinen laina-aika on osittain riippuvainen lainasummasta.

Vaikuttaako hyvältä? Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vieritä ylös