• You are here:
  • Home »

Blue Finance kokemuksia – Lue kokemuksia ja tietoa Blue Finance Oy:n lainoista

Blue Finance on varsin suosittu pikavippipalvelu. Ja omien kokemuksieni perusteella sen suosio on isolta osin perusteltua. Löydätkin tältä sivulta kokemuksiani Blue Financesta sekä hieman yleistietoa palvelusta. Päivitys 30.6.2020: Pikavippien uuden korkokaton johdosta Blue Finance on tänään uudistanut lainatarjontaansa. Alla olevissa kokemuksissa käsitellään paljon muutakin kuin Blue Financen lainatuotteita, joten niiden pitäisi edelleen olla hyödyllisiä.

Blue Finance kokemukset:

Blue Finance ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että siltä oli todella helppo hakea lainaa. Se ei siis kysellyt mitään turhia tietoja tai vaatinut dokumentteja lainapäätöstä varten. Ja tähän päälle vielä kivana asiana siltä myös sai lainapäätöksen oikeastaan heti.

Toisen plussan Blue Finance ansaitsee siitä, että siltä sai rahat nopeasti omalle pankkitilille. Itse otin siltä lainan Nordean tilille, mutta on syytä olettaa, että se pystyy maksamaan lainan heti myös moneen muuhun suomalaiseen pankkiin. Se on toki hyvä huomata, että Blue Finance, kuten mikään muukaan lainapalvelu, ei voi maksaa ainakaan ensimmäistä pikavippiä ilta 23 ja aamu 07 välillä heti tilille.

Hyvää Blue Financessa oli sekin, että sen pikavipin korot olivat varsin fiksut. Ja nyttemmin Blue Financen korot ovat vielä laskeneet entisestään. Vielä yhtenä plussana Blue Financelle voi antaa sen, että siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Joskin tuohon laskuun liittyy ainoa itselleni mieleen tuleva miinus: lainalasku olisi voinut olla vähän selkeämpi. Mutta senkin suhteen homma selvisi, kun otin yhteyttä asiakaspalveluun ja näin jälkeenpäin voisi sanoa, että ongelmani laskun kanssa johtuivat erityisesti omasta puusilmäisyydestäni.

Kokonaisuudessa olin erittäin tyytyväinen Blue Financeen. Ja jos tähtiarviota miettii, niin joku 4,5/5 voisi olla varsin osuva. Mielestäni kannattaakin siis harkita Blue Financea, jos on tarve nopealle lainalle. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Yleistietoa Blue Financesta ja sen tarjonnasta:

HUOM: Blue Finance on 30.6.2020 ainakin väliaikaisesti korvannut alla käsiteltävät kertaluoton ja joustoluoton arkilainalla. Kyseinen laina on varsin edullinen 300 euron pikavippi. Sen huonona puolena on kuitenkin mahdolliset lisäkulut, joita peritään, jos haluaa, että hakemus käsitellään erityisen nopeasti ja/tai laina siirretään äkkiä

Kertaluotto ja joustoluotto

Blue Finance on viime aikoina rukannut sen lainatarjontaa useampaan otteeseen. Nyt se kuitenkin näyttää löytäneen hyvän tarjonnan. Eli tätä kirjoittaessa siltä voi hakea sekä 100 – 500€ kokoista pikavippiä – Blue Financella se on nimellä kertaluottoa – sekä joustoluottoa, jonka kautta lainaa voi saada 100€ alkaen ja jopa 5000€.

Edellä mainittujen kertaluoton ja joustoluoton todelliset vuosikorot menevät niin, että Blue Financen mukaan kertaluoton todellinen vuosikorko on 26,40% ja joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%. Molemmat näistä lainoista ovat siis varsin halpoja verrattuna siihen, miten paljon korkoja pikavipeistä ja netistä saatavista nopeista joustoluotoista on pitänyt maksaa ennen. On tosin hyvä huomata, että näiden mainittujen Blue Financen lainojen todellisten vuosikorkojen päälle tulee lisäkuluja, jos esimerkiksi haluaa, että lainahakemus käsitellään nopeasti.

Asiakaspalvelua Blue Financelta vaikuttaa voivan nykyään saada sekä puhelinpalvelun että sähköpostin välityksellä. Jossakin vaiheessa Blue Financella oli myös viestipalvelu, mutta se ei näytä tätä kirjoittaessa olevan enää tarjolla.

Blue Finance vaatii, että siltä lainaa hakevat henkilöt ovat täysi-ikäisiä. Lisäksi lainahakemuksien suhteen voidaan hakijan iän päälle käyttää myös muita kriteereitä siihen, että voidaanko hakijalle antaa lainaa.

Blue Financen lainatarjonnan takana on Blue Finance Oy, joka on suomalainen ja varsin menestynyt rahoitusyhtiö. Blue Finance Oy on perustettu vuonna 2011. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Finance lyhyesti

Pikavippikokemuksia.com

Nopeus
Helppous
Lainasummat
Korot ja kulut

Yhteenveto

Blue Finance on varsin hyvä pikavippipaikka, mutta sen suhteen on hyvä huomata lisäkulut, jos rahaa haluaa erityisen nopeasti omalle tilille.

4.5

Kysymyksiä ja vastauksia Blue Financesta

Minkä verran laina-aikaa Blue Financelta saa?

Blue Financen pikavipin tavallinen laina-aika on 4 kuukautta, ja sen joustoluoton laina-aika puolestaan on joustava, eli sen kohdalla voi itse kattavasti päättää, missä tahdissa sitä lyhentää.

Onko Blue Financella hyvä asiakaspalvelu?

Kokemusteni perusteella Blue Financen asiakaspalvelu on varsin nopeata sekä auttavaista, eli siis hyvää. On kuitenkin hyvä huomata, että verkkosivustonsa perusteella Blue Finance ei tällä hetkellä tarjoa asiakaspalvelua viikonloppuisin – lainaa Blue Financelta voi saada myös viikonloppuna.

Miten hyvä Blue Financen pikavippi on verrattuna muihin?

Blue Financen pikavippi oli jo aiemmin yksi netin parhaista. Kuitenkin nyt kun useat eri pikavippipalvelut ovat ainakin väliaikaisesti keskeyttäneet lainojen myöntämisen, niin on Blue Finance mieilestäni noussut parhaaksi pikavipiksi. Toki Blue Finance ei ole täydellinen.

Vaikuttaako hyvältä? Hae nyt lainaa Blue Financelta.