BlueFinance

BlueFinance on monella tapaa yksi tämän hetken parhaista paikoista pikavipin hakemiseen. Pikavipin hakeminen BlueFinancen kautta voi kuitenkin olla myös hieman ärsyttävää. Lue kokemuksia BlueFinancen käyttämisestä alta ja tiedät parhaat puolet sekä ongelmat.

BlueFinance kokemus - parhaat puolet

bluefinance

BlueFinancen ehkä parhaana puolena voi sitä, että se tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen (eli siis luonnollisesti niin, että et joudu maksamaan korkoja, ei niin että saisit pitää rahat ilman takaisin maksamista) pikavipin aina 300 euroon asti. Ja jatkossakin BlueFinance kautta pikavippiä hakiessa yrityksen korot ovat varsin matalat verrattuna sen moniin kilpailijoihin. Pikavipin nimelliskorko on nimittäin vain 30%, ja yrityksen kotisivuilla ilmoitettu todellinenkin korko jää alle 50% tason. BlueFinancen hyvänä puolena voi pitää myös sitä, että sen kotisivujen kautta on parhaimmillaan erittäin helppoa sekä nopeaa hakea pikavippiä. Pikavippiä varten ei esimerkiksi tarvitse lähettää palkkakuitteja tai muita todisteita tuloista.

BlueFinance kokemus - huonot puolet

Vaikka BlueFinancen pikavippi onkin parhaita tarjolla olevia vaihtoehtoja, on sillä myös ongelmia. Ensimmäisenä ongelmista voi pitää sitä, että yritys veloittaa nettisivuilla selkeästi ilmoitettujen kulujen lisäksi monesti myös muita kuluja. Pikavipin kohdalla joutuu nimittäin maksamaan ekstraa siitä, että pikavippihakemus käsitellään heti ja lisäksi pikavipin nopeasta maksamista voidaan veloittaa myöskin ylimääräistä. Toisena ongelmana BlueFinancen kanssa voi pitää sitä, että sen pikavippi ei ole suuruudeltaan yhtä joustava kuin monien kilpailijoiden.

Bluefinance: muiden kokemuksia

Maksoin blue financen lainani pois. Kirjautumisessa kesti aika yllättävän kauan. 

vastauksia?

Suomi24

Otin tänään 100€ lainan enkä ole vieläkään saanut rahoja tilille vaikka piti olla 10min kuluessa

Jfdss

Suomi24

Bluefinance tuomio - kannattako käyttää?

Vaikka Bluefinancella vaikuttaakin kokemusten perusteella olleen myös ongelmia, on yrityksen pikavippi kokonaisuudessaan varsin hyvä tuote. Yrityksen pikavippiä voi suositella erityisesti niille asiakkaille, jotka haluavat melko edullisen ja kohtuullisen kokoisen pikavipin. Jos haluat todella pienen pikavipin (esimerkiksi 20 euroa) ei yrityksen tuotetta voi suositella, eikä myöskään jos etsit todella isoa pikavippiä. Kokonaisuudessa Bluefinance ansaitsee 4/5 tähteä pikavipilleen. Hae nyt Bluefinancen pikavippiä.