Credigo kokemuksia

Vaikka Credigo ei ole ainakaan vielä tällä erää Suomen tunnetuin pikavippiyritys, niin yrityksen lainoja ei kuitenkaan pidä missään nimessä väheksyä harkittaessa sitä, mistä kannattaa hakea pikavippi. Credigo nimittäin tarjoaa yhden internetin parhaimmista pikavipeistä. Kerron tässä arvostelussa omista kokemuksistani Credigon kanssa, toivottavasti kokemukset auttavat sinua valitsemaan itsellesi sopivimman pikavippipaikan. Jos olet jo kokeillut Credigoa, niin voit jakaa omia kokemuksiasi sivun lopusta löytyvän kommenttikentän kautta.

Onko Credigo hyvä pikavippi?

Credigo ansaitse ehdottomasti tulla listatuksi tämä hetken parasta pikavippiä pohdittaessa. Tähän on monta eri syytä. Ehkä tärkeimpänä syynä voi pitää yrityksen erittäin edullista hinnoittelua. Credigon pikavipeistä peritään kuukausikorkoa vain noin 3%, eli vuositasolla korko jää alle 50%. Vaikka korko voi vaikuttaa pankkilainoihin verrattuna melko korkealta, on se pikavippien suhteen todella kärkipäästä, ja esimerkiksi Ferratum perii pikalainoistaan huomattavasti korkeampi korkoja. Vähintään yhtä tärkeätä kuin yrityksen pienet vuosikorot on se, että Credigo ei peri mitään muita erillisiä maksuja. Erityisesti nostokulun puuttumista voi pitää todella merkittävänä etuna, sillä nostokulut voivat olla jopa 15% lainasummasta, jolloin vaikkapa 800 euron pikavipistä kertyy heti ylimääräisiä kuluja 120 euroa.

Sen lisäksi, että Credigo ansaitsee hyvää palautetta sen alhaisista kustannuksista, pitää sitä kehua myöskin sivun lainapalvelun todella helposta käytettävyydestä - lainojen hakeminen on äärimmäisen helppoa sekä nopeaa. Credigon nopeuden suhteen on hyvä huomata, että nopeus koskee lainojen nopean hakemisen lisäksi myös pikavipin nopeaa maksamista asiakkaan pankkitilille. Yrityksen pikavippien nopeuteen vaikuttaa eittämättä positiivisesti, se että esimerkiksi palkkakuittia, verotietoja tai muita liitteitä ei tarvitse lähettää lainahakemusta varten.

Lisäksi positiiviseksi asiaksi Credigon kohdalla pitää nostaa erityisesti yrityksen erittäin pitkät maksuajat (seuraavassa kappaleessa lisää tästä) ja yksinkertaisesti esitetty kuukausieriin perustava hinnoittelu.

Credigoa voi myös perustellusti pitää erittäin luotettavana pikavippinä. Yrityksen toimintaa pyörittää suomalainen Northmill Oy, ja sen taustalla taas on puolestaan ruotsalainen Northmill AB, ja yritys onkin tarjonnut Credigo-lainoja Ruotsissa menestyksekkäästi jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kokonaisuudessaan Credigo ansaitsee palvelustaan 4.5/5 tähteä kokemukseni tukemana. Tätä voi pitää erittäin hyvänä arvosanana, sillä yksikään tällä sivustolla kokemuksiin perustuen arvosteltu pikavippi ei ole saanut täyttä viittä tähteä, ja siihen vaadittaisiinkin jotain todella poikkeuksellista.

Credigo lainasummat ja laina-ajat

Credigon yksi vahvuuksista on se, että se tarjoaa huomattavan pitkiä maksuaikoja suurimalle osalle pikavippejänsä. Maksuaikaa voi nimittäin saada jopa 5 vuotta yhdellä hakemuksella. Tätä voi pitää merkittävänä etuna verrattuna esimerkiksi Vivukseen, jonka pikavipin maksuaika on korkeintaan 30 päivää. Toisaalta pienenä heikkoutena Credigon kohdalla voi pitää ehkä sitä, että lyhyin mahdollinen maksuaika on kuusi kuukautta - eli jos haet vaikka vain viikonlopuksi pikavippiä, niin kannattaa käyttää ehkä mieluummin esimerkiksi Vippi.fi-pikavippiä.

Maksuaikojen suhteen on hyvä pitää mielessä, että jos haettava summa on alle 500 euroa, niin tarjolla on AINOASTAAN 6 kuukauden maksuaika, ja toisaalta vähintään 500 euron pikavipin kohdalla lyhyin maksuaika on vuoden ja pisin mainitut viisi vuotta.

Maksuajan suhteen on myös hyvä huomata, että ainakin tällä hetkellä Credigo tarjoaa asiakkaillensa mahdollisuutta pitää ensimmäisen kuukauden ajan lyhennysvapaata vippilaskuista.

Credigo tarjoaa myös varsin kattavan määrän eri kokoisia lainoja. Pienimillään pikavippiä voi hakea 100 euroa ja suurimmillaan 2500 euroa. Kaikki summat näiden summien välissä onnistuvat myöskin sadan euron välein, eli voit hakea esimerkiksi 400 euron ja 1600 euron pikavipin, mutta et 550 euron vippiä. Mikäli haet alle 100 euron pikavippiä, niin kannattaa kokeilla esimerkiksi Vivusta.

Myöntääkö Credigo pikavipin 18-vuotialle tai ilman luottotietoja?

Credigo ei myönnä pikavippiä 18 tai 19 -vuotiaille henkilöille, vaan yrityksen pikavippien ikärajana on 20 vuoden ikä. Mikäli olet 18 tai 19, voit hakea lainaa esimerkiksi Lainaston kautta. Credigo ei myöskään anna lainaa henkilöille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa - mikäli olet menettänyt luottotiedot, on pikavipin saaminen ylipäätänsä erittäin hankalaa.

Oletko jo kokeillut Credigoa, kerro omista kokemuksista alla olevan kommenttikentän kautta!