Credit24 kokemuksia ja tietoa – Credit24:n plussat ja miinukset (2020)

Tässä artikkelissa käsitellään melko lyhyessä muodossa kirjoittajan kokemuksia Credit24-palvelusta, jolta voi hakea netin kautta lainaa. Lisäksi tarjolla on myös hieman yleistietoa kyseisestä lainapalvelusta. Yleistiedot ovat vuodelta 2020.

Päivitys kesä 2020: Credit24 on lopettanut alla kuvatun pikalainan tarjoamisen. Tarvittaessa löydät hyviä nopeata lainaa tarjoavia lainapalveluita esimerkiksi tämän sivuston etusivulta.

Kirjoittajan Credit24 kokemukset

Olen pääosin ollut erittäin tyytyväinen Credit24:n palveluun. Siltä on nimittäin esimerkiksi voinut saada lainaa todella nopeasti omalle pankkitilille ja lisäksi lainan nostaminen siltä on ollut varsin mutkatonta. Ja nuo molemmathan ovat erittäin kivoja asioita, kun puhutaan pikavipeistä.

Lisäksi Credit24:ssä oli hyvää myös esimerkiksi se, että lainan hakeminen siltä ei ollut ainakaan mitenkään erityisen vaikeata. Koska realistisesti ottaen, olisin muuten jättänyt sen hakemisen kesken. Ja vielä myös esimerkiksi asiakaspalvelusta ja laskutuksesta voi antaa Credit24:lle plussaa: sen asiakaspalvelu on vain toiminut erittäin hyvin ja laskut Credit24 on voinut lähettää kätevästi sähköpostilla, sen sijaan että ne olisivat tulleet niin sanotusti tavalliseen postiluukkuun.

Mutta ei Credit24:kään toki ole täydellinen pikavippipalvelu, ja itse olen törmännyt sen suhteen kahteen pieneen huonoon puoleen. Ihan ongelmiksi en näitä kuitenkaan laskisi. Ensimmäisenä heikkoutena voi pitää sitä, että ainakin omiin kokemuksiini verrattuna, Credit24:n nettisivuilta voi ehkä saada hieman harhaanjohtavan käsityksen siitä, miten paljon lainaa kyseiseltä palvelulta voi saada helposti uutena asiakkaana.

Kyseisen palvelun nettisivujen kauttahan tulee nimittäin helposti kuva siitä, että Credit24:ltä voi hakea ja saada helposti 4000 euroon asti lainaa. Ainakin oma kokemukseni oli kuitenkin se, että vaikka lainaa annettiin, niin oma lainarajani ei ollut alussa tuota 4000€, vaan se taisi olla välillä 1500€ – 3000€ (ja henkilökohtainen luottoraja voi olla ilmeisesti myös alle 1500€). Toki se oli ihan kivaa, että ainakin oma lainarajani nostetiin myöhemmin sinne 4000€ asti.

Tuo alun mahdollinen alle 4000€ luottoraja ei toki ole ongelma, jos lainaa ei tarvitse kovin paljon mutta on tuo toki vähän huono puoli, jos lainaa pitäisi saada se 4000€. (Tarvittaessa löydät PikavippiKokemuksia.com etusivulta paikkoja, joista voi saada lainaa nopeasti jopa 10 000€ asti.)

Toinen Credit24:n heikkous on se, että siltä ei kokemusteni perusteella pysty nostamaan lainaa yöllä omalle pankkitilille. Yksikään lainapalveluhan ei lain johdosta voi maksaa ensimmäistä lainaa asiakkaalle kello 23 – 07, mutta jotkut ovat mahdollistaneet sen, että jatkonostoja voi tehdä ja saada omalle tilille myös yöllä. Eli siis jos lainatilin on avannut kyseisen tyyppiseen lainapalveluun ennen sitä yötä, kun haluaa lainaa tilille, niin voi sitä myös saada yöllä.

Vaikka Credit24:llä onkin nämä pari pientä heikkoutta, niin kokonaisuudessa olen ollut erittäin tyytyväinen kyseiseen lainapalveluun. Ja kokemusteni perusteella uskallan sanoa, että sitä kannattaa ainakin harkita siinä vaiheessa, jos haluaa netistä nopeasti lainaa. Credit24:n hyvyyttä korostaa vielä se, että sen korot ovat nykyään paljon alemmat kuin aikaisemmin.

Credit24 vuona 2020

Credit24:ltä voi tätä kirjoittaessa saada lainaa 50€ alkaen ja jopa 4000€ asti, mutta kannattaa siis huomata tuo kokemuksissani kerrottu asia siitä, että Credit24 voi ilmeisesti myös myöntää luottorajan, joka on alle 4000€. Tuo luottoraja on tässä synonyymi joustoluotolle: Credit24 on siis niitä lainapaikkoja, joista voi tehdä omalta lainatililtä useampia nostoja – rajoittavana tekijänä ollen lähtökohtaisesti vain sen, että pysyy oman henkilökohtaisen luottorajan puitteissa.

Lainaa Credit24 voi antaa vähintään 19-vuotiaille henkilöille, ja esimerkiksi Instabankista (kokemuksia) poiketen vaikuttaa olevan niin, että Credit24:llä ei ole yläikärajaa lainan hakemiselle. Mutta toki kannattaa aina miettiä henkilökohtaisesti onko lainan hakeminen omassa tilanteessa fiksu idea.

Itse sain Credit24:ltä lainaa ilman liitteitä, ja niin käsittääkseni ovat saaneet myös monet muut, mutta verkkosivustonsa perusteella Credit24 voi nykyään joissakin tapauksissa haluta liitteitä lainapäätöksen tueksi. Tuo toki kannattaa tiedostaa, kun hakee lainaa kyseisestä palvelusta. Credit24 voi edelleen antaa lainaa täysin ilman vakuuksia sekä takaajia.

Credit24 lyhyesti:

  • Lainaa voi saada 50€ – 4000€
  • Luottoraja voi olla 100€ – 4000€
  • Alaikäraja: 19 vuotta
  • Asiakaspalvelu: 0800 144 344 // asiakaspalvelu@ipfdigital.com
  • Taustayritys: IPF Digital Finland Oy
  • Lainaa voi saada kello 08 – 22
  • Lainan tyypillinen todellinen vuosikorko: 29,97%
  • Nostettua lainaa voi lyhentää erissä.
Vieritä ylös