• You are here:
  • Home »

Edullinen kulutusluotto – löydä nopeasti halpoja kulutusluottoja ja valitse itselle paras

Netistä on nykyään mahdollista saada edullista kulutusluottoa. Parhaat mahdollisuudet tuohon on, kun käyttää vertailupalvelua, joka etsii kerralla lainatarjouksia useilta kulutusluottoa tarjoavilta sivustoilta. Tuon useimmiten käytännössä heti tapahtuvan vertailun jälkeen lainaa etsineen henkilön on helppo valita itselleen paras vaihtoehto – toki sekin on mahdollista, että ei saa lainatarjouksia. Tällä sivulla on listattuna palveluita, joiden kautta voi etsi nopeasti halpaa kulutusluottoa ja löytää semmoisen, jonka voi saada jopa heti omalle pankkitilille.

Löydä nyt edullinen kulutusluotto

Kokemusteni pohjalta lyhyesti muutamista yllä mainituista palveluista

Olen kokeillut useampaa näistä listatuista lainapalveluista. Seuraavassa tiivistelmää kokemuksistani.

Omalaina: Superhelppo käyttää ja näyttää mahdolliset lainatarjoukset heti hakemuksen tekemiseen jälkeen. Kivana ominaisuutena palvelussa on myös se, että se näyttää, mitkä lainat voi saada ilman liitteitä. Tuo ilman liitteitä saaminen on avainasemassa siinä, että kulutusluoton voi saada erityisen nopeasti. Lue lisää Omalaina kokemuksia.

Lendo: Oli jo ennen melko hyvä lainapalvelu, mutta viimeaikaisten parannusten ansiosta on nykyään vielä aiempaa selkeästi helpompi ja nopeampi käyttää. Lendon kautta on tuntunut olevan hyvät mahdollisuudet löytää erityisen halpa laina.

Etua: Tämä yli 10 vuotta vanha lainavertailu on varsin hyvin toimiva. Erityisen hyvää tässä palvelussa on esimerkiksi se, että se on ison firman omistama. Lue Etua kokemuksia.

Rahalaitos: Tämä mainoksista erittäin tuttu palvelu on myös erittäin helposti käytettävä ja sen avulla voi löytää lainatarjouksia heti. Rahalaitoksen vahvuutena on esimerkiksi sen todella kiva design.

Freedom Rahoitus: Tämäkin oli kivan helposti käytettävä lainavertailu. Se myös pystyi löytämään ihan hyviä lainatarjouksia.

Sambla: Kiva ja vähän erilainen palvelu, mutta ei välttämättä yhtä nopea kuin ylempänä mainitut.

Löytyykö paras kulutusluotto netin kautta?

Mikäli ”paras” määritellään puhtaasti synonyyminä halvimmalle, niin on hyvin mahdollista, että paras kulutusluotto löytyy pankista hakemalla. Jos kuitenkin halvan hinnan rinnalle otetaan mukaan myös muita näkökulmia, niin paranevat mahdollisuudet siihen, että netistä löydettävä kulutusluotto on paras huomattavasti.

Netin kautta lainaamisen positiivisia puolia edustavat erityisesti hakemisen helppous, lainavaihtoehtojen monipuolisuus ja mahdollisen lainan saamisen nopeus.

Halpa kulutusluotto netistä, esimerkkejä mahdollisista kustannuksista

Jos Rahalaitoksen avulla hakisi kulutusluottoa 5000 euroa ja sille 2 vuotta laina-aikaa, niin voisi todellinen vuosikorko olla 9,92% ja takaisin maksettava summa 5510€.

Lendon kautta puolestaan voisi löytää kolmen vuoden laina-ajalla varustetun 10 000 euron kulutusluoton, jonka todellinen vuosikorko on 6,43%.

Mikäli taas FreedomRahoituksen kautta hakisi kulutusluottoa viiden vuoden laina-ajalla 25 000 euroa, niin voisi todellinen vuosikorko olla 6,7% ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 29 349€.

Esimerkit on poimittu eri lainapalveluiden sivustoilta, ja ne edustavat erittäin positiviisia skenaarioita.

Kysymyksiä ja vastauksia kulutusluotoista:

Miten kulutusluotto eroaa joustoluotosta?

Kulutusluotto on kerralla hyväksytylle hakijalle maksettava laina. Joustoluotto taas on ikään kuin luottokortti, jolta voi tarvittaessa lainarajan puitteissa nostaa itselle uutta lainaa.

Miten pienen koron kulutusluoton netistä voi löytää?

Parhaassa tapauksessa netin kautta saatavan kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla noin 5%. Tuon tyyppiset korot toki pätevän yleensä vain melko isoihin lainoihin.

Minkä verran kulutusluottoa voi löytää nopeasti?

Yllä esitellyistä palveluista voi kokonaisuutena tarkastellen hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 70 000€. Käytännössä tosin voi olla vaikea saada alla 500€ kulutusluottoa ja toisaalta isoja lainasummia ei myönnetä kovin monille hakijoille. Mikäli haluat alle 500€ lainan, niin suosittelemme tutustumaan pieni pikavippi -alasivuun.

Vaaditaanko kulutusluottoa varten vakuuksia tai takaajaa?

Kaikista tällä sivulla esitellyistä palveluista voi hakea lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajaa. Lähtökohtaisesti niitä ei myöskään vaadita lainan itselle saamista varten.

Voiko lainatarjouksia etsiä useammalta eri vertailupalvelulta?

Voi ja se voi jopa olla fiksua: lainavertailuilla voi olla vaihtelua siinä, mitkä kaikki firmat ovat mukana niiden vertailussa. Ja silloin tietysti useampaa eri palvelua kokeilemalla voi parantaa mahdollisuuksia löytää kaikista halvin laina.