2000e laina – Hae nopeasti netistä edullista 2000 euron lainaa

Netin lainatarjonta on parantunut paljon viimeisen vuoden aikana: ennen esimerkiksi 2000€ lainasta saattoi joutua maksamaan jopa yli 500% todellista vuosikorkoa. Nykyään taas pahimmatkin todelliset vuosikorot ovat yleensä enintään noin 30%, ja monesti voi löytää selkeästi tuota halvempaa lainaa. Edullisen 2000e lainan haluavien näkökulmasta on vielä erittäin positiivista se, että se on kuitenkin sen verran hillitty summa, että sen voi myös saada lainaksi varsin nopeasti. Alla siis listattuna suositeltuja paikkoja 2000 euron lainan hakemista varten.

Löydä nopeasti itselle hyvä 2000 euron laina:

Lainaesimerkkejä muutamilta suosituilta firmoilta – esimerkit ovat suuntaa antavia:

  • Mikäli Omalainan avulla hakisi 2000 euron lainan vuodeksi, niin voisi keskimäärinen kuukausierä olla 171€ ja korkoja kuluja lainasta pitäisi maksaa 52€.
  • Jos Rahoitu-palvelun kautta hakisi 2000€ lainan 2 vuodeksi, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 111€. 24*111€ = 2664€
  • Jos taas Rahalaitoksen avulla ottaisi 5 vuoden laina-ajalla 2000 euron lainan, niin voisi kuukausieräksi muodostua 42€. 60*43€ = 2520€
  • Zmarta puolestaan kertoo että, jos sen avulla hakisi 2000 euron lainan 3 vuoden maksuajalla, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 65€ ja lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 2337€. Zmarta käyttää 2000 euron lainan lainaesimerkissään todellisena vuosikorkona lukua 10,89% – tuon voi nähdä olevan varsin halpa korko 2000 euron lainalle.

On hyvä huomata, että nämä edellä esitellyt esimerkit ovat varsin positiivisia, eli ei siis kannata yllättyä, jos itselle mahdollisesti saadut lainatarjoukset eivät ole ihan näin hyviä. Toisaalta lainatarjousten hakemisesta ei luonnollisesti veloiteta mitään eikä se myöskään velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen – eli lainatarjouksia voi etsiä varsin huoletta.

Kysymyksiä ja vastauksia 2000€ lainoista

Miten nopeasti 2000 euron lainan voi saada itselle?

Jos sitä hakee suoraan nopeisiin lainoihin erikoistuneelta lainafirmalta, niin voi sen saada parhaassa tapauksessa jopa käytännössä heti. Eli siis esimerkiksi 15 minuutin sisällä siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Yllä olevalla listalla tämän tyyppinen heti maksamiseen kykenevä lainapalvelu on Vippi.

On hyvä huomata se, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siinä, miten nopeasti ne kykenevät siirtämään lainan tilille. Mutta esimerkiksi Nordea ja OP ovat yleensä varsin varmoja valintoja, jos haluaa lainaa nopeasti tilille. Joskin niihinkään ei voida tietyltä firmalta otettua ensimmäistä lainaa siirtää kello 23–07, syynä tuohon on lainsäädäntö, joka rajoittaa nettilainojen siirtoja yöllä.

Vaaditaanko 2000€ lainaa varten vakuuksia tai takaajaa?

Ei. Yhdenkään ylempänä mainitun lainafirman ei pitäisi vaatia vakuuksia tai takaajaa siihen, että siltä tai sen avulla voi saada 2000 euron lainan.

Miten löytää mahdollisimman halpa 2000e laina netistä?

Tuota varten kannattaa kokeilla lainahakemusten kilpailuttamiseen keskittyneitä palveluita. Ne ovat siis palveluita, jotka tekevät yhteistyötä monien lainafirmojen kanssa ja pyrkivät niiden tarjonnasta löytämään hakijalle sopivia, hyviä, lainatarjouksia. Mikäli haluaa maksimoida mahdollisuudet edullisen lainan löytämiseen, niin voi olla hyvä idea kokeilla useampaa kilpailutuspalvelua – niillä voi nimittäin olla jonkin verran eroja siinä, mitkä lainafirmat ovat mukana kilpailutuksessa.

Miten pitkän laina-ajan 2000 euron lainalle voi saada?

Jos 2000 euron lainan haluaa lyhyeksi aikaa, niin voi sen maksaa takaisin vaikkapa kuukaudessa. Tuo onnistuu helpoiten, kun hakee lainan joustoluoton muodossa ja pikalainoihin erikoistuneelta palvelulta.

Toisaalta taas, jos pitkä laina-aika kiinnostaa, niin on hyvä tiedostaa, että 2000 euron lainalle voi hakea helposti vaikkapa 3 vuoden maksuaikaa ja jopa yli 5 vuoden laina-aika voi ehkäpä olla mahdollista saada. Noita pitkiä maksuaikoja löytää ehkä helpoiten kilpailutuspalveluiden avulla. Kyseisiä kilpailutuspalveluita edustavat esimerkiksi Zmarta, Omalaina ja Rahalaitos. Mikäli haluat lisätietoja siitä, miten ns. kilpailuttajat toimivat, niin voivat esim. nämä Rahalaitos kokemukset olla hyödyllisiä.

Vaaditaanko 2000 euron lainan saamiseen paljon tuloja?

2000 euroa ei lainojen maailmassa ole vielä kovin iso summa, ja sen kokoisen lainan kohdalla tulojen määrää isompi ongelma onkin usein nykyisten menojen ja mahdollisten lainojen määrä.

Kannattaako 2000e lainaa hakee suoraan tietyltä lainafirmalta vai kilpailuttajan kautta?

Tuo riippuu ainakin usein siitä, miten painottaa sitä, miten nopeasti lainaa voi saada ja toisaalta lainan kustannuksia. Yleisesti ottaen voi nimittäin todeta, että kilpailuttajan kautta voi olla mahdollista löytää halvempaa lainaa, mutta sitä ei saa yhtä nopeasti tilille. Toinen mahdollinen pieni ongelma kilpailutuspalvelun valitsemisessa on se, että niiden avulla ei voi hakea alle vuoden laina-aikaa – moni varmasti valitsisi mielellään 2000e luotolle tuota lyhyemmän laina-ajan.

Tällä sivulla mainitut lainaesimerkit on poimittu sivun kirjoittamisen ja/tai päivittämisen yhteydessä ja ne siis ovat suuntaa antavia.

Vieritä ylös