2 000e laina – Hae nopeasti netistä edullista 2 000 euron lainaa

Nettilainojen korot ovat laskeneet paljon parin viimeisen vuoden aikana. Esimerkkinä voi mainita, että ennen 2 000€ lainasta saattoi joutua maksamaan jopa yli 500% todellista vuosikorkoa. Nykyään taas pahimmatkin todelliset vuosikorot ovat yleensä enintään noin 30%, ja monesti voi löytää selkeästi tuota halvempaa lainaa. Edullisen 2 000e lainan haluavien näkökulmasta on vielä erittäin positiivista se, että se on kuitenkin sen verran hillitty summa, että sen voi myös saada lainaksi varsin nopeasti. Alla siis listattuna suositeltuja paikkoja 2 000 euron lainan hakemista varten.

Löydä nopeasti itselle hyvä 2 000 euron laina:

Lainaesimerkkejä muutamilta suosituilta firmoilta – esimerkit ovat pääosin suuntaa antavia:

  • Mikäli Omalainan avulla hakisi 2 000 euron lainan vuodeksi, niin voisi keskimäärinen kuukausierä olla 171€ ja korkoja sekä kuluja lainasta pitäisi maksaa 52€.
  • Jos Rahoitu-palvelun kautta hakisi 2 000€ lainan 2 vuodeksi, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 94€. 94€*24 = 2 256€
  • Jos taas Rahalaitoksen avulla ottaisi 5 vuoden laina-ajalla 2 000 euron lainan, niin voisi kuukausieräksi muodostua 42 euroa.
  • Zmarta puolestaan kertoo että, jos sen avulla hakisi 2 000 euron lainan 3 vuoden maksuajalla, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 65€. Tuolloin lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 2 340 euroa.
  • Vipin tapauksessa puolestaan 2 000 euron lainalle voisi saada laina-aikaa yhteensä 3 vuotta ja kuukausierä olla 80€. 80€*36 = 2 880€

On hyvä huomata, että nämä edellä esitellyt esimerkit ovat kilpailutuspalveluiden tapauksessa varsin positiivisia, eli ei siis kannata yllättyä, jos itselle mahdollisesti saadut lainatarjoukset eivät ole ihan näin hyviä. Toisaalta lainatarjousten hakemisesta kilpailuttajan avulla ei luonnollisesti veloiteta mitään eikä se myöskään velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen – eli lainatarjouksia voi etsiä varsin huoletta.

Kysymyksiä ja vastauksia 2 000€ lainoista

Miten nopeasti 2 000 euron lainan voi saada itselle?

Jos sitä hakee suoraan nopeisiin lainoihin erikoistuneelta lainafirmalta, niin voi sen saada parhaassa tapauksessa jopa käytännössä heti. Eli siis esimerkiksi 15 minuutin sisällä siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Yllä olevalla listalla tämän tyyppinen heti maksamiseen kykenevä lainapalvelu on Vippi.

On hyvä huomata se, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siinä, miten nopeasti ne kykenevät siirtämään lainan tilille. Mutta esimerkiksi Nordean ja OP:n pitäisi olla yleensä varsin varmoja valintoja, jos haluaa lainaa nopeasti tilille. Joskin niihinkään ei voida tietyltä firmalta otettua ensimmäistä lainaa siirtää kello 23–07, syynä tuohon on lainsäädäntö, joka rajoittaa nettilainojen siirtoja yöllä.

Vaaditaanko 2 000€ lainaa varten vakuuksia tai takaajaa?

Ei. Yhdenkään ylempänä mainitun lainafirman ei pitäisi vaatia vakuuksia tai takaajaa siihen, että siltä tai sen avulla voi saada 2 000 euron lainan.

Miten löytää mahdollisimman halpa 2 000e laina netistä?

Tuota varten kannattaa kokeilla lainahakemusten kilpailuttamiseen keskittyneitä palveluita. Ne ovat siis palveluita, jotka tekevät yhteistyötä monien lainafirmojen kanssa ja pyrkivät niiden tarjonnasta löytämään hakijalle sopivia, hyviä, lainatarjouksia. Mikäli haluaa maksimoida mahdollisuudet edullisen lainan löytämiseen, niin voi olla hyvä idea kokeilla useampaa kilpailutuspalvelua – niillä voi nimittäin olla jonkin verran eroja siinä, mitkä lainafirmat ovat mukana kilpailutuksessa.

Miten pitkän laina-ajan 2 000 euron lainalle voi saada?

Jos 2 000 euron lainan haluaa lyhyeksi aikaa, niin voi sen maksaa takaisin vaikkapa kuukaudessa. Tuo onnistuu helpoiten, kun hakee lainan joustoluoton muodossa ja pikalainoihin erikoistuneelta palvelulta.

Toisaalta taas, jos pitkä laina-aika kiinnostaa, niin on hyvä tiedostaa, että 2 000 euron lainalle voi hakea helposti vaikkapa 3 vuoden maksuaikaa ja jopa yli 5 vuoden laina-aika voi ehkäpä olla mahdollista saada. Noita pitkiä maksuaikoja löytää ehkä helpoiten kilpailutuspalveluiden avulla. Kyseisiä kilpailutuspalveluita edustavat esimerkiksi Zmarta, Omalaina ja Rahalaitos. Mikäli haluat lisätietoja siitä, miten ns. kilpailuttajat toimivat, niin voivat esim. nämä Rahalaitos kokemukset olla hyödyllisiä.

Vaaditaanko 2 000 euron lainan saamiseen paljon tuloja?

2 000 euroa ei lainojen maailmassa ole vielä kovin iso summa, ja sen kokoisen lainan kohdalla tulojen määrää isompi ongelma onkin usein nykyisten menojen ja mahdollisten lainojen määrä.

Kannattaako 2 000e lainaa hakee suoraan tietyltä lainafirmalta vai kilpailuttajan kautta?

Tuo riippuu ainakin usein siitä, miten painottaa sitä, miten nopeasti lainaa voi saada ja toisaalta lainan kustannuksia. Yleisesti ottaen voi nimittäin todeta, että kilpailuttajan kautta voi olla mahdollista löytää halvempaa lainaa, mutta sitä ei saa yhtä nopeasti tilille. Toinen mahdollinen pieni ongelma kilpailutuspalvelun valitsemisessa on se, että niiden avulla ei voi hakea alle vuoden laina-aikaa – moni varmasti valitsisi mielellään 2 000e luotolle tuota lyhyemmän laina-ajan.

Ovatko kilpailuttajat helppokäyttöisiä?

Ainakin ylivoimaisesti suurin osa on. Ne vaativat toimiakseen vain lyhyehkön lainahakemuksen täyttämisen.

Tällä sivulla mainitut lainaesimerkit on poimittu sivun kirjoittamisen ja/tai päivittämisen yhteydessä ja ne siis ovat suurimmaksi osaksi suuntaa antavia.

Vieritä ylös