Edullinen yrityslaina – Kilpailuta yrityslaina ja hae helposti edullista yritysluottoa, 3 suositeltua paikkaa

Mikäli haluaa löytää edullisen yrityslainan, niin voi olla todella hyvä idea käyttää palvelua, joka voi kilpailuttaa hakijan yrityslainahakemuksen. Tarkoittaen siis käytännössä sitä, että käytettävä palvelu pyrkii etsimään monelta eri yrityslainaa tarjoavalta firmalta lainatarjouksia. Alla on esiteltynä tuohon hommaan suositeltuja vaihtoehtoja.

Kilpailuta yrityslaina – suositus #1

Omalainalla on tätä kirjoittaessa sivustonsa perusteella yhteistyökumppanina 18 eri yrityslainapalvelua, eli siis palvelua, joilta se voi yrittää etsiä lainaa. Vaikuttaisi olevan niin, että tuo 18 on suurin määrä yrityslainakumppaneita, joita millään Suomessa toimivalla kilpailuttajalla on. Voi siis perustellusti sanoa, että Omalaina on erityisen hyvä palvelu edullisen yrityslainan etsimiseen.

Omalainan avulla voi tätä kirjoittaessa hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 8 miljoonaa euroa. Laina-aikaa Omalainan avulla voi yrityslainalle hakea kolmesta kuukaudesta alkaen ja jopa 8 vuotta. On kuitenkin rajoituksia siinä, että kaikille lainasummille ei voi hakea kaikkia laina-aikoja.

On myös hyvä tiedostaa se, että vaikka Omalaina tarjoaa erittäin kattavasti mahdollisia lainayhdistelmiä ja yhteistyökumppaneita, niin tyypillistä lainahakemusta ei kilpailuteta kaikkien yrityslainafirmojen suhteen. Tuo johtuu tietysti ihan jo siitä, että niiden itsensä tarjoamat lainasummat ja laina-ajat ovat suppeammat kuin ne, joita Omalainan avulla voi hakea.

Omalaina on verrattain pitkäikäinen ja kokemusteni perusteella luotettava lainapalvelu. Testaa nyt Omalainaa.

Myös tämä voi olla hyvä paikka etsiä edullista yritysluottoa

Omalainan tapaan myös Rahalaitoksen avulla voi hakea yritysluottoa 1000€–8 miljoonaa euroa. Muihin tällä sivulla esiteltyihin lainapalveluihin verrattuna Rahalaitoksen vahvuutena voi pitää erityisesti sitä, että sen sivustolla oleva lainalaskuri antaa ainakin tätä kirjoittaessa esimerkkejä siitä, millaiseksi yrityslainan kuukausierä voisi milläkin lainasummalla ja laina-ajalla muodostua. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Ja tätäkin palvelua voi kokeille, kun haluaa yritykselle edullista lainaa

Myös varsin suosittu Zmarta tarjoaa nykyään mahdollisuuden yrittää kilpailuttaa yrityslainahakemus. Tämän palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 250 000 euroa, ja laina-aikaa 1–36 kuukautta. Testaa nyt Zmartaa.

Iso yrityslaina on erityisen tärkeätä kilpailuttaa

Mikäli hakee isoa yrityslainaa, niin voi olla erityisen hyödyllistä käyttää kilpailutuspalvelua. Ison yrityslainan kohdallahan nimittäin korkosäästöt voivat olla jopa todella huomattavia, jos kilpailutus onnistuu.

Onko kilpailuttajien lisäksi myös muita paikkoja löytää pieni yrityslaina? Kyllä. Tällä sivustolla tätä asiaa on käsitelty tällä sivulla: pieni yrityslaina.

Voiko jopa toiminimi kilpailuttaa yrityslainan? Voi. Toiminimelle lainaa hakiessa on toki hyvä muistaa se, että toiminimelle haettava laina on käytännössä toiminimiyrittäjälle haettava laina.

Voinko kokeilla useampaa eri palvelua yrityslainan kilpailuttamiseen? Voit, ja tuo voikin olla siinä mielessä oikein fiksua, että eri kilpailutuspalveluiden kesken saattaa olla hieman vaihtelua siinä, mitkä lainafirmat ovat mukana kilpailutuksessa.

Yrityslaina pitkällä maksuajalla, mikä palvelu on paras valinta? Omalaina tarjoaa tällä sivulla esitellyistä palveluista mahdollisuuden pisimpään maksuaikaan yrityslainalle.

Lainaesimerkki yrityslainasta: Lainaa 15 000 euroa 6 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 2629€ kuukausierää. 6*2629€= 15774€. Oheinen lainaesimerkki on poimittu Rahalaitoksen kautta ja se kannattaa ajatella viitteellisenä sekä jopa erityisen edullista yrityslainaa edustavana.

Vieritä ylös