Freedom Rahoitus kokemuksia ja tietoa (2023) – Onko Freedom Rahoitus hyvä palvelu?

Freedom Rahoitus on palvelu, jonka avulla voi yrittää kerralla löytyy hyviä lainatarjouksia monilta eri lainafirmoilta. Käsittelen tällä sivulla omia kokemuksiani Freedom Rahoituksesta. Lisäksi esillä on myös hieman yleistietoa kyseisestä palvelusta.

Omat kokemukseni Freedom Rahoituksesta

Olin aiemmin jostain syystä siinä käsityksessä, että Freedom Rahoituksen käyttäminen olisi vaikeaa. Onneksi olin kuitenkin väärässä. Freedom Rahoituksen avulla voi nimittäin etsiä lainatarjouksia todella nopeasti sekä helposti. Ja käytännössä tuo etsiminen ei vaadi mitään muuta kuin nopean nettihakemuksen täyttämisen. Eli siis esimerkiksi mitään vahvistusta tai rekisteröitymistä lainatarjousten etsimiseen ei tarvitse. Luonnollisesti lainatarjousten etsiminen on myös maksutonta.

Sekin oli ehkä hieman positiivinen yllätys, että Freedom Rahoitus voi näyttää mahdollisia lainatarjouksia oikeastaan heti, kun on tehnyt hakemuksen. Kyseisistä mahdollisesti saatavista tarjouksista voi sitten valita jonkin, jos joukossa on omasta mielestä riittävän hyvä. Lainaa ei siis ole pakko ottaa, jos yksikään mahdollisesti saatu lainatarjous ei miellytä.

Kun Freedom Rahoituksen nopeuteen ja helppouteen yhdistää sen, että palvelun avulla voi myös löytää varsin edullista lainaa, niin on helppo todeta, että Freedom Rahoituksen kokeileminen voi olla hyvä idea esimerkiksi silloin, jos etsii hieman isompaa ja melko edullista netistä saatavaa lainaa. Testaa nyt Freedom Rahoitusta.

Perustiedot Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoituksen avulla voi etsiä lainaa 1 000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Haettavaa lainasumma voi vaihtaa 100 euron välein. Haettavan lainasumman voi valita sekä vierityspalkin kautta että kirjoittamalla sen summalaatikkoon.

Laina-aikaa Freedom Rahoituksen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Halutun laina-ajan voi valita vuoden tarkkuudella ja kaikille lainasummille voi hakea kaikkia laina-aikoja. Käytännössä voi tosin olla niin, että esimerkiksi 12 vuoden laina-ajalla varustettu 2 000 euron laina voi olla vähintäänkin melko vaikea löytää.

Freedom Rahoitus tuo tätä päivittäessä nettisivuillaan esille, että sen kautta voisi löytää lainan, jonka todellinen vuosikorko on 4,5%–38%. Käytännössä lienee niin, että monessa tapauksessa löydettyjen lainatarjousten todellinen vuosikorko on noin 8%–20%. Käsitystä tuosta välistä tukevat esimerkiksi omat kokemukseni.

Todennäköisesti on niin, että mitä isompaa lainaa Freedom Rahoituksen avulla hakee, niin sitä halvemmalla korolla olevan lainan voi mahdollisesti löytää. Toisaalta taas sitten isoa lainaa varten voi olla vaikeampi saada lainatarjouksia kuin melko pientä lainaa varten.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit

Se, miten hyvä jokin lainavertailu on, riippuu monesti lopulta siitä, mitä yhteistyökumppaneita kyseisellä vertailulla on. Noin siitä johtuen, että jokin mahdollisesti löydetty laina nostetaan lopulta aina palvelun yhteistyökumppanilta. Freedom Rahoitus on julkaissut nettisivustollaan ainakin joitakin sen yhteistyökumppaneita, ja niitä on esillä myös yllä olevassa kuvassa.

Yleisesti ottaen voi todeta, että Freedom Rahoituksen kumppanit ovat isolta osin keskikokoisiin tai ainakin melko isoihin nettilainoihin keskittyneitä palveluita. Mukana on kuitenkin myös ainakin yksi niin sanottu kivijalkapankki, eli Aktia.

Hyvä tiedostaa liittyen Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneihin: Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanien listassa näyttäisi ainakin tätä kirjoittaessa olevan lainapalveluita, jotka ovat vähintäänkin keskeyttäneet uusien luottojen myöntämisen. Ei siis kannata olettaa, että saa lainatarjouksia ainakaan ihan niin monelta lainafirmalta, kuin listauksen perusteella voisi toivoa.

Freedom Rahoituksen kumppanifirmoihin liittyen on ehkä hyvä tietää myös se, että esimerkiksi haettava lainasumma tai laina-aika voi rajata sitä, mitkä lainafirmat ovat mukana kilpailutuksessa. Onhan nimittäin toki niin, että jos tietty firma ei tarjoa vaikkapa tiettyä haettavissa olevaa lainasummaa, niin ei siltä myöskään ainakaan pitäisi voida saada lainatarjousta kyseistä summaa varten.

Jos hakee lainaa Freedom Rahoituksen kautta, niin voi olla ihan hyvät mahdollisuudet, että sen yhteistyökumppaneista ainakin Bigbank tekee lainatarjouksen. Bigbank voi lähtökohtaisesti tarjota lainaa jopa 50 000 euroon asti.

Kysymyksiä ja vastauksia Freedom Rahoituksesta

Onko Freedom Rahoitus huijaus vai luotettava lainapalvelu?

Freedom Rahoitus / yritys sen takana on verkkosivustonsa perusteella toiminut yli 20 vuotta, ja Suomessakin se näyttää toimineen vähintään yli 10 vuotta. Eli jo historiansa puolesta Freedom Rahoituksen pitäisi olla luotettava. Lisäksi Freedom Rahoituksen luotettavuuden puolesta puhuvat myös esimerkiksi omat kokemukseni palvelusta. Freedom Rahoitus ei siis minkään tietämäni perusteella ole huijaus.

Miten Freedom Rahoitukseen voi ottaa yhteyttä?

Freedom Rahoitus tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostilla ja palvelun kotisivuilta löytyvän chatin muodossa. Puhelinasiakaspalvelun pitäisi palvella maanantaista perjantaihin 9 alkaen ja kello 17 asti. Chat-palvelun taas pitäisi olla saatavilla arkisin kello 9–15. Nämä ilmoitetut aukioloajat perustuvat niihin tietoihin, jotka olivat saatavilla tätä tekstiä päivitettäessä – muutokset ovat tietysti mahdollisia.

Soveltuuko Freedom Rahoitus lainojen yhdistämiseen?

Koska Freedom Rahoituksen avulla voi löytää jopa varsin ison ja vähintäänkin melko edullisen lainan, niin voi se olla lainojen yhdistämistä varten varsin hyvä palvelu. Ja Freedom Rahoitus onkin yksi niistä palveluista, joita tällä sivustolla suositellaan, jos haluaa löytää netistä hyvän yhdistelylainan.

Mikä on Freedom Rahoituksen käyttämisen alaikäraja?

Se on ilmeisesti 20 vuotta. Voi olla hyvä tietää se, että Freedom Rahoituksen oman alaikärajan lisäksi sen yhteistyökumppaneilla voi olla niiden omia ikärajoja, jotka ovat korkeampia kuin 20 vuotta. Se, että täyttää alaikärajavaatimuksen ei ole tae sille, että löytää lainaa Freedom Rahoituksen avulla. Tuo on seurausta siitä, että esimerkiksi tulot, menot ja mahdolliset nykyiset velat voivat myös vaikuttaako siihen, tarjotaanko lainaa.

Voiko Freedom Rahoituksella käyttää yhteishakijaa?

Kyllä. Mikäli se on mahdollista, niin yhteishakijan käyttäminen voi olla hyvä idea ainakin niissä tapauksissa, että on muuten vaikea saada lainaa tai löytää edullisen koron lainatarjousta.

Vaatiiko Freedom Rahoitus vakuuksia tai takaajan?

Ei. Freedom Rahoituksen avulla voi etsiä lainaa ilman vakuuksia ja takaajaa. Tuo on tietysti hyödyllistä ainakin sen suhteen, miten helppoa lainaa on etsiä. Ainakaan normaalisti myöskään Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit eivät vaadi kumpaakaan.

Voiko Freedom Rahoituksella tehdä heti aiemman jälkeen uuden lainahakemuksen?

Tuo ei näytä olevan mahdollista. Mikäli nimittäin yrittää tehdä hakemuksen melko pian edellisen jälkeen, niin tulee eteen viesti joka kertoo siitä, että sisässä on jo hakemus. Tuo tietysti tarkoittaa sitä, että kannattaa yrittää heti ensimmäisellä kerralla hakea sopivaa lainasummaa ja laina-aikaa.

Kysyykö Freedom Rahoitus haettavan lainan käyttötarkoituksesta?

Kyllä. Käyttötarkoituksen voi ainakin tätä kirjoittaessa valita melko useasta vaihtoehdosta. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Viitteellinen laina-esimerkki Freedom Rahoitukselta: lainaa 5 000 euroa, laina-aika 5 vuotta, kuukausierä 106 euroa, lainasta maksettava summa 6 360 euroa.

Vieritä ylös