• You are here:
  • Home »

Halpa laina – Löydä halpa pikavippi tai muu laina nopeasti (2020)

Kiitos lainojen korkosääntelyn on netistä nykyään mahdollista löytää jopa todella halpaa lainaa. Ja noin riippumatta siitä, onko kyse ihan pienestä pikavipistä tai vaikka 10000€ lainasta. Tällä sivulla esitellään kokemusten perusteella suositeltuja paikkoja halvan lainan nopeaan löytämiseen ja saamiseen.

Omalaina – lainaa alkaen 4,19% nimellisellä vuosikorolla

Omalaina on lainavertailu, jonka avulla voi etsiä lainatarjouksia jopa 60 000€ kokoista lainaa varten. Ja toisaalta myös paljon pienemmät lainasummat ovat mahdollisia (minimi on 100€). Omalainan kertoman mukaan siltä voi löytää lainaa jopa 4,19% nimellisellä vuosikorolla ja lainaesimerkissään nettisivuillaan se käyttää 6,26% todellista vuosikorkoa. Omalainan avulla voi siis löytää aidosti halpaa lainaa.

Omalaina ei vaadi hakijalta vakuuksia tai takaajaa ja laina-aikaa sen avulla voi hakea 1–15 vuotta. Lainatarjouksia Omalainan kautta voi saada heti, kun täyttänyt melko lyhyen nettihakemuksen. Alaikäraja Omalainan käyttämiseen on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Zmarta – lainaa alkaen 4,5% todellisella vuosikorolla

Myös Zmarta on vertailupalvelu, jonka avulla voi löytää halvan lainan. Tämän palvelun kautta voi hakea lainaa 1000€–60 000€ ja Zmartan mukaan siltä voi löytää alkaen 4,5% todellisella vuosikorolla olevan lainan. Tuon tyyppinen korko on tietenkin erityisesti vanhoihin pikavippeihin verrattuna jopa todella halpa.

Myös Zmartalta voi hakea lainaa täysin ilman vakuuksia ja Omalainan tapaan täältäkin voi lainalle hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Zmartan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 75 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Lendo – myös täältä halpaa lainaa

Myös Lendon kautta voi kilpailuttaa oman lainahakemuksensa ja näin löytää hyvän lainatarjouksen. Lendolla voi tehdä vertailua 500€ – 60 000€ kokoista lainaa varten. Tätä kirjoittaessa Lendo käyttää kotisivunsa lainalaskurin halvimpana esimerkkinä todellisesta vuosikorosta lukua 4,9%. Lendon avulla voi löytää lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Lendolta.

Etua – löydä halpa kulutusluotto

Etua on erikoistunut edullisten kulutusluottojen löytämiseen. Ja tämän palvelun avulla voikin etsiä alkaen 500 euron ja jopa 60 000 euron kokoista kulutusluottoa.

Omalainan, Zmartan ja Lendon tapaan myös Etua on kilpailutuspalvelua. Etuan kertoman mukaan sen avulla voi löytää lainaa alkaen 4,68% nimellisellä vuosikorolla, ja nettisivuillaan Etuan lainaesimerkin todellisena vuosikorkona 7,9%, joka sekin on netistä nopeasti löydettävälle lainalle vielä aika matala korko. Etuan alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Etualta.

Blue Finance – varsin halpa pikavippi

Blue Financelta on mahdollista saada 100€ – 500€ pikavippi 26,40% todellisella vuosikorolla. Vaikka tuon tyyppinen korko saattaa asuntolainojen korkoihin tottuneille kuulostaa melko hurjalta, niin ei se käytännössä vaikka 200€ pikavipin kohdalla kerkeä ihan hirveästi euromääräistä korkoa kerryttämään.

Blue Financen suhteen on hyvä tiedostaa, että se perii lisäkuluja, jos lainan haluaa itselleen erityisen nopeasti tai jopa heti. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ainalaina – halpa pieni joustoluotto

Ylempänä mainitut palvelut ovat erikoistuneet kertalainoihin: neljä ensimmäistä kulutusluottoihin ja Blue Finance pikavippeihin. Mikäli kuitenkin haluaa löytää halvan joustoluoton, niin on myös se mahdollista. Noin ainakin, jos vertailukohtana käyttää sitä, mitä netistä haettavien joustoluottojen korot olivat vaikka 2 vuotta sitten.

Ainalainalta voi nimittäin hakea nopeasti joustoluottoa, jonka todellinen vuosikorko on 29,6%. Tuota kyseistä joustoluottoa voi saada 50€–2000€. Ainalainan alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Kysymyksiä ja vastauksia halvoista lainoista

Miten nopeasti voin saada halvan lainan tililleni?

Jos kyse on pikavipistä niin usein jopa alle 15 minuutissa. Isojen kulutusluottojenkin tapauksessa lainan voi monesti saada samana päivänä.

Miksi nimelliset ja todelliset vuosikorot eroavat toisistaan?

Nimellinen vuosikorko sisältää vain itse lainan koron eikä lainaan liittyviä sivukustannuksia. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu myös muut kustannukset. Lainatessa kannattaakin siis erityisesti kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon.

Maksaako lainojen vertaileminen?

Ei. Vertailu on maksutonta eikä lainaa tarvitse ottaa, jos ei löydä itseä miellyttävää vaihtoehtoa.