• You are here:
  • Home »

Halvempi laina – kokeile löydätkö halvempaa lainaa, suositellut kilpailuttajat

On varmaan aina hyvä idea yrittää vaihtaa oma laina tai lainat halvempaan, mutta erityisen hyvä idea se lienee nyt, kun maailmassa eletään aika epävarmoja aikoja. Jos ei ole ennen yrittänyt alentaa lainojensa korkoja, niin voi tulla yllätyksenä, että netin kautta voi nykyään löytää jopa varsin fiksuja lainoja, joilla korvata aiempi laina tai lainat. Tuosta syystä tässä alla onkin listattuna suositeltuja paikkoja hakea netistä lainaa tuon tyyppiseen toimintaan.

Omalaina – helpoksi osoittautunut palvelu

Testasin Omalaina-palvelua vähän aikaa sitten (lue kokemuksiani), ja sain vahvasti vaikutelman, että tämä voisi olla hyvä palvelu, kun haluaa alentaa omien lainojensa kustannuksia. Tuo johtuu esimerkiksi siitä, että Omalainan avulla voi saada jopa aidosti edullista lainaa. Lisäksi Omalainassa on hyvää esimerkiksi helppous ja nopeus.

Omalaina on siis palvelu, joka kilpailuttaa lainaa hakevan henkilön lainahakemuksen. Ja tuo kilpailutus onkin avainasemassa siinä, että netin kautta voi löytää halpaa lainaa. Tuosta syystä myös kaikki alempana tällä sivulla mainitut lainapalvelut edustavat tätä samaa kategoriaa. Omalaina-palvelun kautta voi hakea lainatarjouksia 100€ - 60 000€ lainoille. Se voikin siis olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi jopa varsin isojen luottokorttilaskujen tai kulutusluottojen halvemmalla lainalla korvaamiseen.

Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. On tosin niin, että mahdollisuudet hyvien lainatarjousten saamiseen paranevat luultavasti varsin huomattavasti, jos ikää on ainakin muutama vuosi tuon päälle. Omalainan avulla voi hakea laina-aikaa 1 – 20 vuotta, mutta käytännössä tosin niin rajattuna, että alle 2000€ lainoille ei voi hakea yli 5 vuoden laina-aikaa ja jos laina-aikaa haluaa yli 15 vuotta, niin pitää lainaa hakea vähintään 10 000€. Lainan hakeminen Omalainan avulla ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Testaa nyt Omalainaa.

Rahalaitos – toinen tunnettu kilpailutuspalvelu

Rahalaitoksen kautta voi etsiä jopa 70 000€ lainoja, eli se siis soveltuu vielä isomman lainan etsimiseen kuin Omalaina. Rahalaitoksen isoimpia plussia lienee sen tunnettavuus – kovin moni televisiota katsova tuskin on välttynyt Rahalaitoksen mainoksilta. Vaikka Rahalaitoksen avulla voikin siis hakea jopa 70 000€ kokoista lainaa, niin monien onneksi sen avulla voi hakea myös selkeästi pienempää lainaa: Rahalaitoksen avulla voi nimittäin hakea lainaa 500 eurosta alkaen.

Myös Rahalaitoksen kautta voi etsiä lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia. Laina-aikaa Rahalaitoksen avulla taasen voi hakea 1-15 vuotta.  Rahalaitoksen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Freedom Rahoitus – vähemmän tunnettu palvelu halvan lainan etsintään

Ainakaan itse en ole törmännyt Freedom Rahoituksen mainoksiin läheskään niin monessa paikassa kuin Omalainan ja Rahalaitoksen. Tuon ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, Freedom Rahoituksen kautta voi nimittäin löytää varsin edullista lainaa. Lainaa tämän palvelun avulla voi hakea 1000€ - 60 000€, ja laina-aikaa sen avulla voi saada 1-15 vuotta. Ja luonnollisesti Freedom Rahoituskaan ei vaadi takaajaa tai vakuuksia. Freedom Rahoitusta voi testata, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokeile nyt Freedom Rahoitusta.

Lainatarjoukset.fi – ihan fiksu palvelu tämäkin

Lainatarjoukset.fi-palvelua ylläpitää sama taho kuin tätä nettisivustoa, jolla olet nyt. Ja omien kokemusteni perusteella olenkin yrittänyt tehdä Lainatarjoukset.fi:stä mahdollisimman helposti käytettävän lainasivuston. Lainaa kyseisen sivuston avulla voi hakea 2000 eurosta alkaen ja jopa 60 000€, ja myös tätä palvelua voi käyttää ilman mitään ylimääräisiä vaatimuksia. Siirry nyt Lainatarjoukset.fi-sivustolle.

Lainan saamisen nopeudesta. Vaikka kaikki nämä yllä olevat lainapalvelut voivatkin olla nopeita paikkoja saada lainatarjouksia, niin on kuitenkin hyvä huomata, että jos hakee lainaa tämmöisen kilpailutuspalvelun avulla, niin luultavasti lopulliseen lainan omalle pankkitilille asti saamiseen menee kauemmin kuin, jos lainaa olisi hakenut joltain pikavippifirmalta. Jos kuitenkin haluat lainaa erityisen nopeasti, niin suosittelen tutustumaan esimerkiksi vuoden 2020 pikavippisuosituksiin.

Älä oleta, että saat lainaa sivustojen viitteellisten lainalaskureiden ilmoittamalla kuukausierällä. Vaikka kaikkien näiden yllä listattujen palveluiden avulla voikin löytää esimerkiksi moniin kulutusluottoihin ja pikavippeihin verrattuna jopa todella edullista lainaa, niin on hyvä tiedostaa se, että niiden omilla etusivuillaan esittämät lainaesimerkit ovat vain suuntaa antavia. Ja vieläpä sillä tavalla, että ne – sinänsä ihan ymmärrettävästi – edustavat lainaa etsivän henkilön näkökulmasta varsin positiivisia skenaarioita.