Helppo vippi – Katso vuoden 2023 helpoin pikavippi ja muut paikat saada helposti lainaa

Tämän sivun tarkoitus on hyvin yksinkertainen: listata lyhyessä muodossa ne pikavipit, joita on kokemusteni perusteella erityisen helppo hakea ja saada. Olen kokeillut näitä kaikkia pikavippipaikkoja itse, mutta lainafirmat voivat toki aina tehdä muutoksia toimintaansa. Yksikään näistä pikavippipaikoista ei tietenkään vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

iRaha – mielestäni helpoin pikavippi 2023

iRahalta on kokemusteni perusteella todella helppo hakea lainaa. Ja se myös vaikuttaa antavan lainaa melko monille hakijoille. iRahalta voi hakea lainaa 25 eurosta tai 30 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa iRahalta.

Lainaesimerkki iRahalta: Lainaa 70 euroa, 30 päivän laina-aika ilman lisäpalveluita, lainasta takaisin maksettava summa 76,17 euroa. iRahan lainojen nimellinen vuosikorko on 20%. Todelliset vuosikorot ovat tuota korkeampia.

Vippi – helppo ja jopa iso pikavippi

Vipiltä voi hakea erityisen helposti enintään 2 000 euron kokoista pikavippiä, mutta jopa 10 000 euron lainojen pitäisi olla täältä mahdollisia. Vipin joustoluoton kautta voi pienimillään hakea lainaa 100 euroa ja kulutusluoton minimi on puolestaan 1 000 euroa. Kokemusteni perusteella Vipin erityinen vahvuus on helppouden lisäksi se, miten nopeasti siltä voi nostaa ja saada lainaa omalle pankkitilille.

Vipin alaikäraja on periaatteessa 18 vuotta. Käytännössä on kuitenkin ilmeisesti niin, että positiivinen lainapäätös on paljon paremmat mahdollisuudet saada, jos ikää on ainakin jonkin verran tuota enemmän. Vipiltä haettavalle lainalle voi saada pikavipiksi melko pitkän laina-ajan. Esimerkkinä tuosta voi mainita, että jos ottaisi 1 500 euroa lainaa joustoluotolta, niin olisi lähtökohtainen laina-aika 36 kuukautta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainaesimerkki Vipiltä: Lainaa 400 euroa, maksuaikaa yhteensä 12 kuukautta, kuukausittainen lyhennys 43 euroa. 43€*12=516€. Vipin joustoluotolta nostetun lainan todellinen vuosikorko on normaalisti 29,6%.

Sambla – yllättävän monille tarjotaan lainaa

Vuonna 2023 voi olla melko vaikea saada perinteistä pikavippiä. Ja jos tuo on tilanne tai jos vaikkapa kumpikaan ylempänä mainittu lainapalvelu ei innosta, niin voi olla hyvä idea kokeilla Samblaa. Se on palvelu, joka voi kilpailuttaa lainahakemuksen usean eri lainafirman kesken.

Samblan kautta voi etsiä helposti lainatarjouksia vähintään 500 euron ja jopa 60 000€ lainaa varten. Kattavasti etsittävissä olevien lainasummien lisäksi Samblaa kannattaa harkita myös esimerkiksi sen takia, että monet näyttävät löytävän sen avulla lainan. Samblan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Kokeile nyt Samblaa.

Lainaesimerkki Samblalta: Jos hakisi lainaa 1 000 euroa vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausittainen lyhennys olla 86€. 86€*12=1 032€. Tämä ja alemmat esimerkit kilpailuttajilta ovat suunta-antavia, eli lainaa ei välttämättä saa esimerkkien hinnoittelulla.

Tämänkin palvelun avulla voi olla hyvät mahdollisuudet löytää helposti laina

Varsin tuoreiden kokemusteni perusteella Rahalaitoksen kautta on helppo etsiä lainaa ja sitä myös näyttäisi olevan varsin hyvät mahdollisuudet löytää. Koska Rahalaitoskin on kuitenkin Samblan tapaan niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja, niin ei sen kautta todennäköisesti saa lainaa yhtä helposti ja nopeasti tilille asti kuin tällä sivulla mainituista pikavippipaikoista. Rahalaitoskin voi kuitenkin olla parhaimmillaan varsin nopea lainapaikka.

Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 70 000 euroa, eli se voi soveltua hyvin myös heille, joilla on etsinnässä iso laina. Laina-aikaa Rahalaitoksella voi valita vähintään vuoden ja enintään 15 vuotta. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Jos hakisi lainaa 1 500 euroa 2 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukautta kohden lyhennys olla 69 euroa. 69€*2*12=1 656€. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko on hieman alle 11%.

Myös tämä on helppo kilpailuttaja

Jos päättää hakea lainaa kilpailuttajan kautta, niin kannattaa myös Omalainaa harkita. Tämäkin paikka on nimittäin kokemusteni perusteella todella helppo palvelu lainan hakemiseen. Omalainan vahvuutena on esimerkiksi nopeasti täytettävä lainahakemus ja se, että mahdollisia lainatarjouksia voi nähdä heti, kun on täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen. Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Alaikärajana Omalainalla on 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Lainaesimerkki Omalainalta: lainaa 7 000 euroa 5 vuoden laina-ajalla, kuukausittainen lyhennyserä 132 euroa ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 7 920 euroa.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja

Tietoa

Yllä listatuilta pikavippipaikoilla voi olla esimerkiksi lainasummista johtuen hieman eri kriteerejä sille keille kaikille ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Tarvittaessa kannattaakin siis tutustua myös toisen lainafirman tarjontaan, jos yhdestä paikasta tulee kielteinen lainapäätös – ja tuo ei tietenkään siis ole syy tai kehotus hakea enempää lainaa kuin tarvitsee. Lainaa hakiessa on aina syytä pitää järki päässä.

Miksi siinä on eroja, miten helposti lainaa voi saada? Iso syy tuohon on ennen kaikkea se, että lainafirmat pitävät vaihtelevan tarkkaa seulaa sen suhteen, keille ja millä perustuin ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Tuo taasen voi liittyä esimerkiksi lainafirman korkoihin (mitä pienempi korko, niin yleensä sitä tiukempi seula). Syynä eroihin lainan saamisen helppoudessa voi myös olla lainafirmojen keskittyminen eri tyyppisten asiakkaiden palvelemiseen.

Helppo pikalaina kello 07–23

Pikalainaa ei lähtökohtaisesti voi saada kellon ympäri. Tuo johtuu siitä, että on säädetty niin, että uutta pikalainaa saa myöntää vain kello 07 alkaen ja kello 23 asti. Poikkeuksen tuohon muodostavat nostot jo aiemmin avatulta joustoluotolta.

Helppo vippi heti tilille

Jos haluaa yhdistää helppoon lainan hakemiseen sen, että rahat voi saada jopa heti tilille, niin on syytä hakea lainaa toiselta kahdesta ylimpänä tällä sivulla mainitulta lainapaikoista. Kyseiset paikat nimittäin pystyvät maksamaan vipin jopa 15–30 minuutin sisällä tiettyihin pankkeihin.

Vieritä ylös