• You are here:
  • Home »

Helpoin pikavippi – Kokemusten perusteella helpot pikavipit listattu, 2020 lista

Tämän sivun tarkoitus on hyvin yksinkertainen: listata lyhyessä muodossa ne pikavipit, joita on kokemusteni perusteella erityisen helppo hakea ja saada. Olen kokeillut kaikkia näitä pikavippipaikkoja itse, mutta lainafirmat voivat toki aina tehdä muutoksia toimintaansa. Yksikään näistä pikavippipaikoista ei tietenkään vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

Helpoin pikavippi – vaihtoehto #1

Kun joutuu miettimään sitä, mikä on se kaikista helpoin pikavippi, niin tulee mieleen kaksi vaihtoehtoa: joko se on Ferratum tai sitten Ainalaina. Nostan Ferratumin tähän ylimmäksi siksi, että se näyttää tätä tekstiä kirjottaessa antavan useammille lainaa kuin Ainalaina.

Ferratumilta voi hakea lainaa 1€ - 4000€ sen joustoluoton kautta, ja Ferratumin helppous koskee nimenomaan tuota joustoluottoa – Ferratumin kulutusluottoa, jonka minimisumma on 4100€ voi ilmeisesti olla melko selkeästikin vaikeampi hakea sekä saada. Sen lisäksi, että Ferratumin joustoluottoa on helppo hakea, niin voi sitä myös saada erittäin nopeasti. Feratumin joustoluoton alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Helpoin pikavippi – toinen vaihtoehto

Ainalainalta oli hämmentävän helppo hakea lainaa, ja siltä myös kokemusteni perusteella voi saada lainaa varsin nopeasti omalle pankkitilille asti. Ainalainalta voi hakea lainaa 50€ alkaen ja jopa 2000€ verran. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on vähintään 21 vuotta ja enintään 64 vuotta. Ainalainan korot ovat nykyään paljon järkevämmät kuin ne olivat ennen korkouudistusta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Bondora – vuoden 2020 yllättäjä

Bondora on osoittautunut erittäin helpoksi paikaksi hakea lainaa sekä myös useimmiten todella nopeaksi paikaksi saada lainaa tilille. Bondoralta voi hakea lainaa 500€ alkaen ja jopa 10 000€ veran. Lainaa Bondoralta haetaan kulutusluoton muodossa, eli täällä on syytä valita heti se lainasumma, jonka uskoo tarvitsevansa, koska Bondora ei mahdollista sitä, että nostaa omalta lainatililtä tänään vaikka 500€ ja huomenna toiset 500€ edellisen lainan päälle. Bondoraa voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Testaa nyt Bondoraa.

Blue Finance – helposti haettava pieni pikavippi

Blue Financelta voi hakea kertaluottoa eli siis käytännössä pikavippiä 100€–500€. Blue Financen vippiä on kokemusteni perusteella varsin helppo hakea, ja sitä myös tunnutaan myöntävän monille hakijoille. Blue Financella on tarjolla myös joustoluotto, mutta sitä on ilmeisesti selkeästi vaikeampi saada kuin sen pikavippiä. Blue Financelta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vivus – myös helppo lainapaikka

Vivukselta ei voi enää hakea lainaa kovin kattavasti eri summilla, vaan haettava lainan pitää olla vähintään 300€ ja enintään se voi olla 600€. Vivuksen kuitenkin pitäisi olla edelleen varsin nopea paikka lainan hakemiseen. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Credigo – monesti kokeilemisen arvoinen

Credigoltakin voi saada lainaa varsin yksinkertaisella hakemuksella. Lainaa tästä palvelusta voi saada 500€–5000€ ja lainamuotona Credigolla on kulutusluotto. Credigon suhteen on hyvä tiedostaa se poikkeavaisuus lähes kaikista muista pikavippipaikoista, että se ei maksa uusia lainoja ulos sunnuntaisin. Muina päivinä kuin sunnuntaisin Credigolta voi mahdollisesti saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja enintään 70 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Näillä yllä listatuilta pikavippipaikoilla voi olla esimerkiksi lainasummista johtuen hieman eri kriteerejä sille keille kaikille ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Tarvittaessa kannattaakin siis tutustua myös toisen lainafirman tarjontaan, jos yhdestä paikasta tulee kielteinen lainapäätös – ja tuo ei tietenkään siis ole syy tai kehotus hakea enempää lainaa kuin tarvitsee. Lainaa hakiessa on aina syytä pitää järki päässä.

Tarvetta isommalle lainalle? Vaikka pikavippien koko onkin kasvanut viime vuosina, niin eivät ne edelleenkään ole ihan valtavan kokoisia lainoja. Tarvittaessa löydätkin esimerkiksi tämän sivuston iso laina –alasivulta paikkoja, joista voi hakea netin kautta pikavippejä isompaa lainaa.