Helppo pikavippi – Katso vuoden 2021 helpoin pikavippi ja muut paikat saada helposti lainaa

Tämän sivun tarkoitus on hyvin yksinkertainen: listata lyhyessä muodossa ne pikavipit, joita on kokemusteni perusteella erityisen helppo hakea ja saada. Olen kokeillut kaikkia näitä pikavippipaikkoja itse, mutta lainafirmat voivat toki aina tehdä muutoksia toimintaansa. Yksikään näistä pikavippipaikoista ei tietenkään vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

Taskulaina – mielestäni helpoin pikavippi 2021

2022 päivitys: Taskulaina vaikuttaa vähintäänkin keskeyttäneen pikavippien tarjoamisen.

Taskulainaa on tuoreiden kokemusteni perusteella erittäin helppo hakea ja lisäksi näyttäisi siltä, että se antaa ainakin ihan kohtuullisesti myönteisiä lainapäätöksiä. Taskulainalta voi uutena asiakkaana hakea lainaa 100€–300€ ja alaikäraja lainaamiselle on 20 vuotta. Muiden hyvien puolien lisäksi Taskulainan vahvuutena on esimerkiksi se, että lainapäätöksen voi saada heti.

Blue Finance – edelleen varsin helppo pikalaina

Blue Financelta voi hakea kertaluottoa eli siis käytännössä pikavippiä 100€–500€. Blue Financen vippiä on kokemusteni perusteella varsin helppo hakea, ja sitä myös tunnutaan myöntävän monille hakijoille. Blue Financelta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – helppo hieman isompi laina

Vipiltä voi hakea erityisen helposti enintään 2000 euron kokoista pikavippiä, mutta jopa 10 000 euron lainojen pitäisi olla täältä mahdollisia. Kokemusteni perusteella Vipin erityinen vahvuus on helppouden lisäksi se, miten nopeasti siltä voi nostaa ja saada lainaa omalle pankkitilille.

Vipin alaikäraja on periaatteessa 18 vuotta, mutta käytännössä vaikuttaa olevan niin, että positiivinen lainapäätös on paljon paremmat mahdollisuudet saada, jos ikää on ainakin jonkin verran tuota enemmän. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Yllättävän monille lainaa – Sambla

Vuonna 2021 voi olla melko vaikea saada perinteistä pikavippiä. Jos tuo on tilanne, tai jos vaikkapa mikään yllä mainittu lainapalvelu ei innosta, niin voi olla hyvä idea kokeilla Samblaa.

Samblan kautta voi etsiä helposti lainatarjouksia vähintään 500 euron ja jopa 60 000€ lainaa varten. Kattavasti etsittävissä olevien lainasummien lisäksi Samblaa kannattaa harkita myös esimerkiksi sen takia, että monet näyttävät löytävän sen avulla lainan. Samblan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Kokeile nyt Samblaa.

Tämänkin palvelun avulla voi olla hyvät mahdollisuudet löytää helposti laina

Varsin tuoreiden kokemusteni perusteella Rahalaitoksen kautta on helppo etsiä lainaa ja sitä myös näyttäisi olevan varsin hyvät mahdollisuudet löytää. Koska Rahalaitoskin on kuitenkin Samblan tapaan niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja, niin ei sen kautta välttämättä saa lainaa yhtä helposti tilille asti kuin ylempänä mainittujen pikavippipaikkojen kautta.

Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 70 000 euroa, eli se voi soveltua hyvin myös heille, joilla on etsinnässä iso laina. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitokselta.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja

Tietoa

Yllä listatuilta pikavippipaikoilla voi olla esimerkiksi lainasummista johtuen hieman eri kriteerejä sille keille kaikille ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Tarvittaessa kannattaakin siis tutustua myös toisen lainafirman tarjontaan, jos yhdestä paikasta tulee kielteinen lainapäätös – ja tuo ei tietenkään siis ole syy tai kehotus hakea enempää lainaa kuin tarvitsee. Lainaa hakiessa on aina syytä pitää järki päässä.

Miksi siinä on eroja, miten helposti lainaa voi saada? Iso syy tuohon on ennen kaikkea se, että lainafirmat pitävät vaihtelevan tarkkaa seulaa sen suhteen, keille ja millä perustuin he ovat valmiit myöntämään lainaa. Tuo taasen voi liittyä esimerkiksi korkoihin (mitä pienempi korko, niin yleensä sitä tiukempi seula) tai lainasummiin (mitä isompi laina, niin sitä tiukempi seulonta ja harvemmille lainaa)

Vieritä ylös