Helpoin pikavippi – mistä saa lainaa helposti (2021), suositukset kokemusten pohjalta

Tämän sivun tarkoitus on hyvin yksinkertainen: listata lyhyessä muodossa ne pikavipit, joita on kokemusteni perusteella erityisen helppo hakea ja saada. Olen kokeillut kaikkia näitä pikavippipaikkoja itse, mutta lainafirmat voivat toki aina tehdä muutoksia toimintaansa. Yksikään näistä pikavippipaikoista ei tietenkään vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

Blue Finance – helposti haettava pieni pikavippi

Blue Financelta voi hakea kertaluottoa eli siis käytännössä pikavippiä 100€–500€. Blue Financen vippiä on kokemusteni perusteella varsin helppo hakea, ja sitä myös tunnutaan myöntävän monille hakijoille. Blue Financelta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – edelleen helppo

Vipiltä voi hakea helposti enintään 2000 euron kokoista pikavippiä. Kokemusteni perusteella Vipin erityinen vahvuus on helppouden lisäksi se, miten nopeasti siltä voi nostaa ja saada lainaa omalle pankkitilille. Vipin alaikäraja on periaatteessa 18 vuotta, mutta käytännössä vaikuttaa olevan niin, että positiivinen lainapäätös on paljon paremmat mahdollisuudet saada, jos ikää on ainakin jonkin verran tuota enemmän. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Yllättävän monille lainaa – Lendo

Vuonna 2021 voi olla melko vaikea saada perinteistä pikavippiä. Jos tuo on tilanne, tai jos vaikka kumpikaan yllä mainittu lainapalvelu ei innosta, niin voi olla hyvä idea kokeilla Lendoa. Lendon kautta voi etsiä helposti lainatarjouksia vähintään 500€ ja jopa 60 000€ lainaa varten. Lendoa kannattaa harkita tällä hetkellä senkin takia, että monet näyttävät juuri nyt saavan sen kautta lainaa. Lendon kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokeile nyt Lendoa.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja

Tietoa

Yllä listatuilta pikavippipaikoilla voi olla esimerkiksi lainasummista johtuen hieman eri kriteerejä sille keille kaikille ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Tarvittaessa kannattaakin siis tutustua myös toisen lainafirman tarjontaan, jos yhdestä paikasta tulee kielteinen lainapäätös – ja tuo ei tietenkään siis ole syy tai kehotus hakea enempää lainaa kuin tarvitsee. Lainaa hakiessa on aina syytä pitää järki päässä.

Tarvetta isolle lainalle? Vaikka pikavippien koko onkin kasvanut viime vuosina, niin eivät ne edelleenkään ole ihan valtavan kokoisia lainoja. Tarvittaessa löydätkin esimerkiksi tämän sivuston iso laina –alasivulta paikkoja, joista voi hakea netin kautta pikavippejä isompaa lainaa. Toki myös Lendon kautta voi löytää varsin ison lainan.

Vieritä ylös