• You are here:
  • Home »

Iso laina netistä yksin ilman vakuuksia (2020)

Netistä voi tätä nykyä saada aidosti iso lainaa. Ja mikä loistavaa niin näitä isojakin lainoja on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, ja yksin hakien. Parhaassa tapauksessa ison lainan voi myös saada varsin nopeasti. Koska isot lainat voivat aiheuttaa paljon korkokustannuksia, niin kannattaa sellaista todennäköisesti hakea lainakilpailuttajalta, joka pyrkii etsimään hakijalle parhaita lainatarjouksia. Seuraavassa neljä näistä.

Rahalaitos – jopa 70 000€ lainaa netin kautta

Rahalaitoksen avulla on mahdollista saada lainaa 500€ alkaen ja jopa 70 000€ asti. Myös tuolta väliltä onnistuvat kattavasti eri tyyppiset lainasummat. Eli myös vaikka 20 000€ tai 50 000€ kokoista lainaa voi hyvin hakea Rahalaitoksen kautta. Jos haluaa voida saada lainaa Rahalaitoksen avulla, niin pitää ikää olla vähintään 20 vuotta. Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa yksin eikä myöskään vakuuksia vaadita.

Rahalaitoksen avulla haetulle lainalle voi hakea laina-aikaa 1 – 15 vuotta. Rahalaitokselta voi alkaa saada lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa, eli muun hyvän lisäksi tämä on myös nopea paikka hakea lainaa. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Omalaina – jopa 60 000€ verran lainaa nopeasti

Myös Omalaina voi olla oiva paikka ison lainan hakemiseen. Tämän firman avulla voi lainaa hakea aina 60 000€ asti, ja myös vaikkapa 5000€, 15 000€ tai 40 000€ lainan hakeminen onnistuu oikein hyvin. Omalainan kautta voi hakea lainatarjouksia, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Rahalaitoksen tapaan myös Omalainalta voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia. Siinä Omalaina sen sijaan eroaa Rahalaitoksesta, että 15 vuoden sijaan Omalainalta voi hakea isolle, eli tässä tapauksessa vähintään 10 000€ lainalle, jopa 20 vuoden laina-aikaa. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Zmarta – myös tämän avulla voi saada lainaa 60 000€ asti

Zmartan avulla voi hakea lainaa 1000€ – 60 000€, eli myös tämän palvelun avulla voi löytää varsin ison lainan. Kuten Rahalaitoksen ja Omalainan kohdalla, niin myös Zmartan kanssa voi hakea ja saada lainatarjouksia täysin ilman vakuuksia. Ja myöskään takaajaa ei Zmartankaan käyttämiseen vaadita. Zmartan käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta ja toisaalta yläikäraja 75 vuotta. Zmartan kautta voi hakea lainalle laina-aikaa 1–15 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Etua – ja tämänkin palvelun avulla voi hakea varsin isoa lainaa

Jo pitkään olemassa ollut Etua voi sekin olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa netistä nopeasti ison lainan. Etuan kautta voi nimittäin helposti sekä nopeasti hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja 60 000€ asti. Etuan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta, ja sekään ei siis vaadi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten. Kokeile nyt Etua-palvelua.

Isojen lainojen kanssa huomioitavaa: Vaikka kaikilta ylempänä mainituilta lainapalveluilta voi alkaa saada lainatarjouksia erittäin nopeasti, niin kannattaa erityisesti isoa lainaa hakiessa käyttää jonkun verran aikaa mahdollisten eri lainatarjousten vertailuun. Jo nopealla vertailulla voi nimittäin pitkällä aikavälillä säästää hyvin rahaa. Erityisen tärkeänä vertailua voi pitää silloin, jos on tarkoitus hakea järjestelylaina, jolla maksaa aiemmat lainat pois – ei olisi kovin fiksua korvata aiempia lainoja entistä kalliimmalla lainalla.