Iso laina ilman vakuuksia (2021) – Netistä nopeasti lainaa jopa 70 000 euroa

Netistä voi tätä nykyä saada aidosti iso lainaa. Ja mikä loistavaa niin näitä isojakin lainoja on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, ja yksin hakien. Parhaassa tapauksessa ison lainan voi myös saada varsin nopeasti. Koska isot lainat voivat aiheuttaa paljon korkokustannuksia, niin kannattaa sellaista todennäköisesti hakea lainakilpailuttajalta, joka pyrkii etsimään hakijalle parhaita lainatarjouksia. Seuraavassa viisi näistä.

Omalaina – iso laina ilman vakuuksia ja vaikka pitkällä maksuajalla

Omalaina voi olla oiva paikka ison lainan hakemiseen. Tämän firman avulla voi lainaa hakea aina 60 000 euroon asti, ja myös vaikkapa 5000€, 15 000€ tai 40 000€ lainan hakeminen onnistuu oikein hyvin.

Omalainalla on moniin muihin ison lainan hakemisen mahdollistaviin lainapalveluihin verrattuna muutamia erittäin kivoja ominaisuuksia. Ensimmäinen noista on se, että Omalainan avulla voi saada erityisen pitkän maksuajan. Täältä nimittäin voi hakea vähintään 10 000 euron lainoille maksuaikaa jopa 20 vuotta, ja 2000€–9000 euron lainoillekin jopa 15 vuotta. Lyhyin haettavissa oleva laina-aika on yksi vuosi.

Toinen Omalainan vahvuus on se, että se voi näyttää lainatarjouksia heti, kun on täyttänyt nopean hakemuksen. Omalainan avulla voi siis saada nopeasti hyvän idean siitä, voiko netin kautta löytää edullisen ison lainan.

Ja vielä yhtenä Omalainan vahvuutena on se, että se ei vaadi vakuuksia ja takaajaa. Omalainan avulla voi etsiä lainaa, jos on täysi-ikäinen ja jos yksikään mahdollisesti löydetty lainatarjous ei miellytä itseä, niin ei lainaa ole pakko ottaa vastaan. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainaesimerkki Omalainalta: Mikäli hakisi lainaa 25 000 euroa ja valitsisi 6 vuoden maksuajan, niin voisi lainan kuukausierä olla 401 euroa ja korkojen ja kulujen määrä laina-ajalta yhteensä 3872€.

Rahalaitos – lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia

Rahalaitoksen avulla on mahdollista saada lainaa 500€ alkaen ja jopa 70 000€ asti. Myös tuolta väliltä onnistuvat kattavasti eri tyyppiset lainasummat. Eli myös vaikka 20 000€ tai 50 000€ kokoista lainaa voi hyvin hakea Rahalaitoksen kautta. Jos haluaa voida saada lainaa Rahalaitoksen avulla, niin pitää ikää olla vähintään 20 vuotta. Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa yksin eikä myöskään vakuuksia vaadita.

Rahalaitoksen avulla haetulle lainalle voi hakea laina-aikaa 1 – 15 vuotta. Rahalaitokselta voi alkaa saada lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa, eli muun hyvän lisäksi tämä on myös nopea paikka hakea lainaa. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Esimerkki Rahalaitokselta: Mikäli hakisi 35 000 euron lainan, jolla olisi 8 vuoden laina-aika, niin voisi lainan todellinen vuosikorko olla 5,59% ja kokonaisuudessa lainasta takaisin maksettava summa 43 261 euroa.

Zmarta – myös hyvä valinta ison lainan etsimiseen

Zmartan avulla voi hakea lainaa 1000€ – 60 000€, eli myös tämän palvelun avulla voi löytää varsin ison lainan. Kuten Rahalaitoksen ja Omalainan kohdalla, niin myös Zmartan kanssa voi hakea ja saada lainatarjouksia täysin ilman vakuuksia. Ja myöskään takaajaa ei Zmartankaan käyttämiseen vaadita. Zmartan käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta ja toisaalta yläikäraja 75 vuotta. Zmartan kautta voi hakea lainalle laina-aikaa 1–15 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Lainaesimerkki: Jos hakisi lainaa 40 000 euroa ja laina-aikana olisi 7 vuotta, niin voisi kuukausierä 565 euroa, lainan todellinen vuosikorko 5,12% ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 47 490 euroa.

Etua – mahdollistaa jopa 18 vuoden laina-ajan

Jo pitkään olemassa ollut Etua voi sekin olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa netistä nopeasti ison lainan. Etuan kautta voi nimittäin helposti sekä nopeasti hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja 60 000€ asti. Etuan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta, ja sekään ei siis vaadi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

Etua mahdollistaa jopa 18 vuoden maksuajan hakemisen, eli tämän paikan avulla voi löytää ison lainan, jolla on hillityt kuukausierät. Kokeile nyt Etua-palvelua.

Esimerkki: Mikäli ottaisi 15 000 euron lainan 10 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 181 euroa. 10*12*181€ = 21 720€.

Rahoitu – lainaa täältäkin jopa 60 000 euroa

Rahoitu oli tietyllä tavalla pitkään jopa enemmän isoihin lainoihin keskittynyt palvelu kuin ylempänä mainitut: tämän palvelun avulla ei nimittäin aiemmin edes pystynyt hakemaan alle 2000 euron lainaa. Toisesta suunnasta tarkastellen taas jopa 60 000 euron lainaa on pystynyt hakemaan jo hyvän aikaa. Nykyään Rahoitu mahdollistaa 1000€–60 000 euron lainan hakemisen.

Rahoitun alaikäraja lainatarjouksien etsimiselle on 20 vuotta ja maksuaikaa Rahoitu-palvelua käyttäessä voi valita haluavansa 1–15 vuotta. Testaa nyt Rahoitua.

Lainaesimerkki Rahoitu-palvelun lainalaskurista: Mikäli hakisi 8 vuoden laina-ajalla varustetun 60 000 euron lainan, niin voisi lainan todellinen vuosikorko olla 4,68%, kuukausittainen lyhennyserä 751€ ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 72 096 euroa.

Kaikki tällä sivulla olevat lainaesimerkit ovat suuntaa-antavia: Ne on poimittu lainapalveluiden verkkosivustoilta tämän sivun päivittämisen yhteydessä, ja voi olettaa, että niissä on keskimäärin käytetty varsin pientä korkoa. Sen, miten edullista lainaa voi mahdollista itse saada, saa varsin helposti selville täyttämällä kiinnostavassa palvelussa (tai vaikka useammassa) lainahakemuksen.

Isojen lainojen kanssa huomioitavaa: Vaikka kaikilta ylempänä mainituilta lainapalveluilta voi alkaa saada lainatarjouksia erittäin nopeasti, niin kannattaa erityisesti isoa lainaa hakiessa käyttää jonkin verran aikaa mahdollisten eri lainatarjousten vertailuun. Jo nopealla vertailulla voi nimittäin pitkällä aikavälillä säästää hyvin rahaa. Erityisen tärkeänä vertailua voi pitää silloin, jos on tarkoitus hakea järjestelylaina, jolla maksaa aiemmat lainat pois – ei olisi kovin fiksua korvata aiempia lainoja entistä kalliimmalla lainalla.

Miten nopeasti netistä haettu iso laina voi olla omalla pankkitilillä? Parhaassa tapauksessa samana päivänä, mutta monesti kannattaa asennoitua niin, että laina on luultavasti perillä pankkitilillä seuraavana arkipäivänä siitä, kun laina on hyväksytty.

Vieritä ylös