Joustava laina – netistä haettava joustolaina jopa heti tilille (2023)

Monesti lainaa etsiessä on tilanne, että tietää tarvitsevansa lainaa, mutta ei vielä tiedä tarkasti kuinka paljon sitä tulee tarvitsemaan. Noissa tilanteissa kätevä vaihtoehto voi olla joustava laina eli joustoluotto/joustolaina. Joustavan lainan tapauksessa hakijalle voidaan myöntää luottoraja, jolta voi sitten kyseisen rajan puitteissa tehdä haluttuja nostoja.

Tätä nykyä joustoluottoa on varsin helppo hakea netistä, ja löydätkin tältä sivulta esiteltynä fiksuja paikkoja hakea joustavaa lainaa. Kyseisistä paikoista voi saada joustavan lainan ilman vakuuksia sekä takaajaa.

Saldolimiitti – hae joustava laina nopeasti

Saldolimiitiltä haettavan joustoluoton luottoraja on korkeintaan 2000 euroa, eli tämä paikka ei sovi yhtä isoon lainan tarpeeseen kuin vaikka Ferratum, mutta toisaalta tämä paikka on tällä hetkellä nopeampi. Nopeuden lisäksi Saldolimiitin etuna on myös sen yleinen helppous. Kokonaisuudessa tarkastellen Saldolimiitistä voikin sanoa, että mikäli haluaa joustavan lainan heti, niin on se varsin hyvä paikka kokeiltavaksi.

Saldolimiitin luottorajalta voi uutena asiakkaana nostaa alkaen 300 euroa ja ilmeisesti myöhemmin alarajaksi laskee 100 euroa. Lainaa Saldolimiitiltä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Saldolimiitiltä voi jo melko pienelle lainalle saada varsin pitkän laina-ajan. Kokeile nyt Saldolimiittiä.

Ferratum – hyvin toimiva lainapalvelu & kivan kokoinen joustoluotto

Ferratumin joustoluoton luottoraja on varsin mukavat 4000 €, ja toisaalta luotolta voi tehdä nostoja jo yhdestä eurosta alkaen (on tosin ollut merkkejä siitä, että minimiksi saattaisi myöhemmin muuttua 100 €). Kattavien lainasummien lisäksi Ferratumin lainan etuja ovat esimerkiksi mahdollisuudet varsin joustavaan lyhennysaikatauluun ja erityisesti vanhoihin pikavippeihin verrattuna pieni korko. Lisäksi omien kokemusteni perusteella Ferratumilla on oikein hyvä asiakaspalvelu.

Ferratumin suhteen on hyvä huomata, että vaikka se onkin muuten oikein hyvä lainapaikka, niin ei se hiljattaisten muutosten johdosta ole välttämättä yhtä nopea lainapalvelu kuin seuraavana tällä sivulla mainittu lainapaikka. Mutta mikäli et tarvitse lainaa omalle tilille ihan heti, niin on Ferratum siis kaikkinensa oikein hyvä lainapaikka joustoluoton hakemiseen. Ferratumin joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Creditstar – myös hyvä paikka joustolainan hakemiseen

Creditstar on parantanut sen lainapalvelua ja se onkin nykyään varsin hyvä ltä vaikuttava paikka nettilainan hakemiseen. Tästä palvelusta voi saada joustolimiitin, jonka luottoraja on 2000 € ja pienin mahdollinen nosto Creditstarilla olevalta luottotililtä on 50 euroa. Alaikäraja Creditstarilla on 18 vuotta. Nopeutensa puolesta Creditstar näyttää olevan tätä kirjoittaessa Saldolimiitin ja Ferratumin välissä. Creditstarilta voi saada laina-aikaa 30 päivää – 12 kuukautta.

Tarvetta isommalle lainalle?

Mikäli haluaa netistä isomman lainan kuin mitä Saldolimiitti pystyy tarjoamaan, niin on monesti valittava eri kertalainojen väliltä. Tuota valintaa varten kätevä apu voi olla FreedomRahoituksen kautta tehty lainahakemuksen kilpailutus, jonka avulla voi löytää varsin halvan lainan.

Lainaa FreedomRahoituksen kautta voi etsiä 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Laina-aikaa FreedomRahoituksen avulla voi saada jopa 15 vuotta, mutta käytännössä pisin mahdollinen laina-aika on ainakin jossakin määrin yhteydessä siihen, minkä verran lainaa hakee. Lyhyin mahdollinen laina-aika on vuosi. FreedomRahoituksen käyttämisen kokeilemisen alaikäraja on 20 vuotta. Kokeile nyt FreedomRahoitusta.

Vieritä ylös