• You are here:
  • Home »

Kertalaina heti – Hae netistä kertalainaa heti tilille 100€ – 10 000€ (2020)

Tätä nykyä netistä on mahdollista hakea kertalaina useammasta eri paikasta ja parhaassa tapauksessa näistä on mahdollista saada lainapäätös heti sekä myös hyvin pitkälti lainatut rahat tilille heti. Kertalaina maksetaan yhdessä erässä hakijan pankkitilille, mutta sitten lainapaikasta riippuen lainaa pitää joko maksaa kerralla takaisin tai sitten sitä voi lyhentää pienemmissä (lähtökohtaisesti kuukausittaisissa) erissä. Alla paikkoja, joista on mahdollista saada kertalaina netistä.

Vivus - pieni kertalaina, enintään 600€

Vivus soveltuu hyvin niihin tilanteisiin, kun lainaa ei tarvitse kovin paljon. Siltä nimittäin saa haettua pikavipin muodossa olevaa kertalainaa 300 - 600€. Lainan hakeminen Vivukselta vaikuttaa olevan varsin helppoa ja siltä otetulle lainalle saa laina-aikaa 4 kuukautta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vippi – jopa 10 000€ kertalainaa

Vippi-palvelusta saa haettua Vivusta kookkaampaa kertalainaa, täältä nimittäin onnistuvat lainasummat jopa 10 000€ asti. Toisaalta, pienin mahdollinen kertalainan summa on täällä melko fiksu 1000€. Tämän paikan suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että sillä on kertalainan lisäksi myös luottotili-tyyppinen laina.

Kertalaina kulkee täällä nimellä kulutusluotto ja tuo luottotili-laina nimellä joustoluotto. Lainan saamisen alaikäraja on täällä kaiketi periaatteessa vain 18-vuotta, mutta todennäköisesti tuon ikäisenä ei voi ainakaan kovin isoa kertalainaa saada. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Zmarta - kertalainaa jopa 60 000€

Zmartaa kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, jos haluaa löytää netin kautta melko halvan ja hyvän kokoisen kertalainan. Tuo johtuu siitä, että Zmarta on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000€. Zmartan alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Zmartaa.

Bondora - kertalainaa 500 - 10 000€

Vähemmän tunnettu Bondora on osoittautunut tuoreissa kokeiluissa varsin hyvin toimivaksi lainapaikaksi. Bondoralta saa haettua kertalainaa 500€ alkaen, 100€ välein, ja aina 10 000€ asti. Bondoralta voi hakea lainalle laina-aikaa 3 - 60 kuukautta. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Credigo – selkeä kertalaina 500€ alkaen

Credigon kautta voi saada kooltaan 500 – 5000€ kertalainan, jonka laina-aika on 2 – 10 vuotta (kaikille lainasummille voi ottaa 2 vuoden laina-ajan, mutta esimerkiksi 10 vuoden laina-aikoja on tarjolla vain vähintään 2000€ lainoille). Vaikka Credigo on monin tavoin laadukas lainapaikka, niin on sen kohdalla on syytää kiinnittää huomiota siihen, että se ei kaiketi myönnä lainaa sunnuntaina, joten jos tarvitset sunnuntaina lainaa heti, niin on syytä valita joku toinen lainapaikka.

Credigolta kuten muiltakin tällä sivulla mainituilta lainafirmoilta on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Sen Credigo kuitenkin vaatii, että voidakseen saada lainaa, pitää ikää olla kertynyt ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Blue Finance - kertaluottoa 100 - 500€

Blue Financelta voi hakea täysi-ikäisenä kertaluottoa 100€ alkaen ja enintään 500€. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 100€ välein. Lainasummiensa ansiosta Blue Finance voi olla erityisen hyvä vaihtoehto heille, joita kiinnostaa pieni kertalaina. Blue Finance pystyy antamaan nopean lainapäätöksen ja lisäksi siltä on kokemusten perusteella ollut mahdollista saada laina heti omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Risicum - kertalainaa 4000 - 10 000€

Risicumin kautta voi hakea esimerkiksi Vippi-palvelun tyyliin kertalainaa jopa 10 000€. Oma kokemukseni tästä palvelusta oli kuitenkin se, että se ei ollut yhtä helppo paikka lainan hakemiseen kuin Vippi. Tästä syystä tämä palvelu on täällä sivun lopussa. Mikäli kuitenkin haluaa ison kertalainan, eikä Vippi tai Bondora innosta, niin kannattaa mahdollisesti suunnata Risicumille. Täältä voi siis hakea lainaa 4000€ - 10 000€ ja palvelun alaikäraja on 20 vuotta. Risicumilta voi saada lainaa jopa 7 vuoden lainajalla. Tuo pisin laina-aika on valittavissa vain vähintään 9000€ lainalle, mutta kaikille lainoille on tarjolla vähintään 3 vuoden laina-aikoja. Hae nyt lainaa Risicumilta.

Risicumin lainojen todellinen vuosikorko on alkaen 23,96%. Eli sen lainat ovat aiempiin nettilainoihin verrattuna varsin edullisia.

Vaikka ainakin Zmartaa lukuunottamatta kaikista yllä listatuista lainapaikoista voikin saada lainaa nopeasti, niin on syytä tiedostaa se, että yhdeltäkään niiltä ei yleensä ole mahdollista saada lainaa tai vippiä ihan heti S-pankin tilille, joten jos satut olemaan tuon pankin asiakas, niin ei tämän tyyppinen kertalaina välttämättä ole paras valinta.