Kertalaina heti – Netistä kertalainaa 100€–60 000€ nopeasti, myös esim. 300€ mahdollinen

Tätä nykyä netistä on mahdollista hakea kertalainaa monesta eri paikasta. Parhaiden kertalainan hakemiseen soveltuvien lainapalveluiden tapauksessa kyseisen tyyppinen laina on mahdollista saada heti tai vähintäänkin nopeasti sekä edullisella korolla. Alla on listattuna hyviä paikkoja hakea netistä kertalainaa.

Blue Finance: hae kertalaina 100 – 500€

Blue Financelta voi täysi-ikäisenä hakea kertaluottoa 100 eurosta alkaen ja enintään 500, ja koska haettavaa lainasummaa voi vaihtaa sadan euron korotuksin, niin ovat mahdollisia lainasummia myös 200, 300 ja 400 euroa. Mahdollisten lainasummiensa ansiosta Blue Finance voi olla erityisen hyvä vaihtoehto heille, joita kiinnostaa pieni kertalaina. Blue Finance pystyy antamaan nopean lainapäätöksen ja lisäksi siltä on kokemusten perusteella ollut mahdollista saada laina heti omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Hyvä tietää: Blue Finance tarjoaa automattisesti haettavaksi lainasummaksi 300 euroa, mutta lainasumman voi kuitenkin valita kattavammin.

Saldo: jopa 10 000 euron kertalaina heti

Saldo-palvelusta saa haettua esimerkiksi Blue Financea kookkaampaa kertalainaa, täältä nimittäin onnistuvat lainasummat jopa 10 000€ asti. Pienin mahdollinen kertalainan summa on täällä 1 000€. Saldon kertalaina kulkee nimellä ”Saldolaina” ja sille voi summasta riippumatta hakea laina-aikaa vaikka useamman vuoden. Saldon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Ferratum: jopa 30 000€ kertalaina melko nopeasti

Mikäli haluaa kertalainan heti tilille, niin ei Ferratum ole paras lainapaikka. Jos taas kertalainan tapauksessa ratkaisevaa on edullinen korko ja se, että lainaa voi saada varsin paljon, voi Ferratum olla oikein hyvä lainapaikka. Ferratumilta voi nimittäin saada alle 10% nimellisellä vuosikorolla varustettua kertalainaa 2000€–30 000€. Halvimmillaan Ferratumilta haetun kertalainan todellinen vuosikorko on tätä päivittäessä 13,25%. Ferratumin kertalainaa voi hakea, jos ikää on ainakin 22. Hae nyt lainaa Ferratumilta.  

Lainasto: 100–600 euron kertaluotto

Lainastolta ei välttämättä ole aina helppo saada myönteistä lainapäätöstä, mutta se näyttää kuitenkin olevan varsin valmis myöntämään esimerkiksi 300 euron kertalainan. Lainastolta voi hakea kertalainaa 100€–600€, ja tuolta väliltä voi valita lainasumman 50 euron tarkkuudella. Täältä haetun kertaluoton lähtökohtainen laina-aika on 4 kuukautta. Lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Fixura: jopa halvan koron iso kertalaina

Fixura ei ole maailman nopein lainapalvelu, eli jos tarvitset lainaa heti tilille, niin kannattaa todennäköisesti ennemmin valita jokin ylempänä tällä sivulla mainittu lainapaikka. Fixuralla on kuitenkin eräs selkeä vahvuus: siltä on mahdollista saada verrattain halpaa lainaa, joka muuttuu vielä halvemmaksi, jos maksaa lyhennykset ajallaan. Lainaa Fixuralta voi hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 20 000 euroa. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Freedom Rahoitus: kertalainaa jopa 60 000€, lainatarjouksia heti

Freedom Rahoitusta kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, jos haluaa löytää netin kautta melko halvan ja jopa erittäin ison kertalainan. Tuo johtuu siitä, että Freedom Rahoitus on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000€. Freedom Rahoituksen alaikäraja on 20 vuotta, ja kokemusteni perusteella sen kautta voi saada heti lainatarjouksia. Testaa nyt Freedom Rahoitusta.

EdullistaLainaa.fi: etsi hyviä lainatarjouksia isoa kertalainaa varten

Mikäli kertalainaa ei tarvitse ihan heti, haluaa sitä hieman isomman summan ja haluaa sitä halvalla korolla, niin voi olla hyvä idea kokeilla EdullistaLainaa.fi-palvelua. Tämän palvelun avulla voi hakea kooltaan 1000€–60 000€ kokoista kertalainaa, ja saada sitä erityisesti pikavippeihin verrattuna jopa todella hyvällä korolla. Laina-aikaa tämän palvelun avulla voi hakea 1–15 vuotta. Testaa nyt EdullistaLainaa.

Lisää mahdollisia lainapalveluita:

Näidenkin paikkojen avulla voi etsiä kertalainaa. Niiden kautta ovat mahdollisia myös erittäin pitkät laina-ajat.

Credigo – selkeä kertalaina 500 eurosta alkaen

Credigolta voi hakea kooltaan 500 – 10 000€ kertalainaa, jonka laina-aika on 2 – 10 vuotta (kaikille lainasummille voi ottaa 2 vuoden laina-ajan, mutta esimerkiksi 10 vuoden laina-aikoja on tarjolla vain vähintään 2000€ lainoille).

Vaikka Credigo on monin tavoin laadukas lainapaikka, niin on sen kohdalla on syytää kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Ensimmäinen noista on se, että Credigo ei ilmeisesti myönnä kovinkaan monille lainaa. Toinen on se, että Credigo voi ilmeisesti siirtää lainoja heti vain Danske Bankiin ja kolmas asia on se, että ilmeisesti jopa Danske Bankin kohdalla on aika selkeitä rajoituksia siinä, koska lainaa voidaan siirtää heti tilille.

Johtuen noista Credigon eräänlaisista puutteista, voi olla hyvä idea hakea Credigon luottoa esimerkiksi Rahalaitoksen avulla. Kyseinen lainavertailu voi nimittäin kilpailuttaa kerralla lainahakemuksen Credigon ja monen muun lainafirman kesken. Tuo voi tietysti esimerkiksi säästää aikaa ja vaivaa. Hae nyt Rahalaitoksen avulla.

Credigolta kuten muiltakin tällä sivulla mainituilta pikavippifirmoilta on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Sen Credigo kuitenkin vaatii, että voidakseen saada lainaa, pitää ikää olla kertynyt ainakin 20 vuotta.

Mikäli haluat lisätietoja Credigosta, niin voi sivu, jolla käsittelen esim. Credigo kokemuksiani olla hyödyllinen.

Pikavippi ja kertalaina – mitä eroa niillä on? Pikavippi voidaan määritellä lainaksi jonka voi saada erityisen nopeasti. Kertalaina taas tarkoittaa kerralla kokonaisuudessaan saatavaa lainaa (vrt. joustoluotto, jolta voi luottorajan puitteissa nostaa lainaa vaikka useamman kerran). Voi siis todeta, että tietty laina voi olla samalla sekä pikavippi että kertalaina, mutta kumpikaan ei ole välttämättä toista.

Hyvä muistaa kertalainaa hakiessa: Koska kertalainan päälle ei ole helppoa nostaa ainakaan samasta paikasta uutta lainaa, niin on kertalainaa hakiessa hyvä varmistaa, että haettu lainasumma varmasti riittää. Tuo voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että jos mielessä on, että valitseeko 100 vai 200 kertalainan, niin voi jälkimmäinen olla parempi valinta. Lainasummaa valitessa on toki hyvä pitää mielessä sekin, että isompi laina aiheuttaa ainakin normaalisti enemmän korkokuluja.

Vieritä ylös