Kertalaina heti netistä – Hae jopa koroton kertalaina heti tilille, 10 – 10000€ (2019)

Tätä nykyä netistä on mahdollista hakea kertalaina useammasta eri paikasta ja parhaassa tapauksessa näistä on mahdollista saada lainapäätös heti sekä myös hyvin pitkälti lainatut rahat tilille heti. Kertalaina maksetaan yhdessä erässä hakijan pankkitilille, mutta sitten lainapaikasta riippuen lainaa pitää joko maksaa kerralla takaisin tai sitten sitä voi lyhentää pienemmissä (lähtökohtaisesti kuukausittaisissa) erissä. Alla paikkoja, joista on mahdollista saada kertalaina netistä, yhdeltä sen saa jopa ilman korkoja.

Ostosraha – jopa 10000€ kertalaina heti

Ostosraha tarjoaa hakijoille varsin isoja lainoja. Pienimillään lainaa voi hakea 400€ ja isoimmillaan 10000€. Tuolta väliltä onnistuvat luonnollisesti myös todella monet lainasummat, kuten esimerkiksi 1000€ ja 5000€. Oman kokemukseni perusteella Ostosrahalta saa lainapäätöksen todella nopeasti – käytännössä heti – ja lainatut rahat taisivat olla omalla tililläni alle 10 minuutissa.  Ostosrahan kertalaina on tyyliltään sen tyyppinen, että sille voi (hieman lainasummasta riippuen) ottaa 1 – 8 vuotta laina-aikaa.

Ostosrahan korot ovat netistä heti haettavaksi lainoiksi verrattain matalat, ja lainaa voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Lisäksi luottotietojen on syytä olla kunnossa, jos haluaa saada lainan. Selkeyden, lainan suuruuden ja verrattain matalien korkojen ansiosta Ostosrahan laina on ainakin lähes paras kertalaina, jonka voi saada heti. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Vivus – koroton kertalaina

Vivukselta ei voi saada läheskään niin isoa lainaa kuin Ostosrahalta, vaan itse asiassa uuden asiakkaan suurin mahdollinen lainasumma on täällä 400€, mikä taasen on Ostosrahan minimi. Toisaalta taas Vivukselta minimi on vain 10€. Tästä voidaan päätellä, että Vivuksen kertalaina soveltuu erityisen hyvin niihin tilanteisiin, joissa ei tarvitse kuin melko vähän lainaa. Vaikka Vivuksen laina onkin tavallaan harmittavan pieni, niin on sillä yksi iso etu sen kilpailijoihin verrattuna: Vivus nimittäin myöntää uusille asiakkaille kertalainan ilman korkoja. Voit siis ottaa vaikka 200€ lainan ja joudut maksamaan siitä takaisin vain samat 200€. Laina-aikaa tuolle korottomalle lainalle voi saada korkeintaan 61 päivää. Vivukselta lainaamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vippi – myös täältä hyvä kertalaina

Ostosrahan tapaan myös Vippi tarjoaa varsin isoja kertalainoja, tämä paikka voi nimittäin myös myöntää lainaa aina 10 000€ asti ja myös esimerkiksi 3000€ lainat onnistuvat hyvin. Pienin mahdollinen kertalainan summa on täällä 1000€. Tämän paikan suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että sillä on kertalainan lisäksi myös luottotili-tyyppinen laina. Kertalaina kulkee täällä nimellä kulutusluotto ja tuo luottotili-laina nimellä joustoluotto. Lainan saamisen alaikäraja on täällä kaiketi periaatteessa vain 18-vuotta, mutta todennäköisesti tuon ikäisenä ei voi ainakaan kovin isoa kertalainaa saada. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Credigo – selkeä kertalaina 100€ alkaen

Credigon kautta voi saada kooltaan 100 – 2500€ kertalainan, jonka laina-aika on 6 kuukautta – 5 vuotta (korkeintaan 400€ lainoille 6kk ja sitä suuremmille 1 – 5 vuotta). Vaikka Credigo on monin tavoin laadukas lainapaikka, niin on sen kohdalla on syytää kiinnittää huomiota siihen, että se ei kaiketi myönnä lainaa sunnuntaina, joten jos tarvitset sunnuntaina lainaa heti, niin on syytä valita joku toinen lainapaikka. Credigolta kuten muiltakin tällä sivulla mainituilta lainafirmoilta on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Sen Credigo kuitenkin vaatii, että voidakseen saada lainaa, pitää ikää olla kertynyt ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Vaikka kaikista näistä lainapaikoista voikin saada lainaa nopeasti, niin on syytä tiedostaa, että yhdeltäkään niiltä ei ole mahdollista saada lainaa tai vippiä heti S-pankin tilille, joten jos satut olemaan tuon pankin asiakas, niin ei tämän tyyppinen kertalaina välttämättä ole paras valinta.