Kertalaina heti – Netistä kertalainaa 100€–60 000€ nopeasti, myös esim. 300€ mahdollinen

Tätä nykyä netistä on mahdollista hakea kertalainaa useammasta eri paikasta ja parhaassa tapauksessa näiltä on mahdollista saada lainapäätös heti sekä myös hyvin pitkälti lainatut rahat tilille heti. Kertalaina maksetaan yhdessä erässä hakijan pankkitilille, mutta sitten lainapaikasta riippuen laina pitää joko maksaa kerralla takaisin tai sitten sitä voi lyhentää pienemmissä (lähtökohtaisesti kuukausittaisissa) erissä. Alla on paikkoja, joista on mahdollista saada kertalaina netistä.

Blue Finance – kertaluottoa 100€–500€

Blue Financelta voi täysi-ikäisenä hakea kertaluottoa 100 eurosta alkaen ja enintään 500, ja koska haettavaa lainasummaa voi vaihtaa sadan euron korotuksin, niin ovat mahdollisia lainasummia myös 200, 300 ja 400 euroa. Mahdollisten lainasummiensa ansiosta Blue Finance voi olla erityisen hyvä vaihtoehto heille, joita kiinnostaa pieni kertalaina. Blue Finance pystyy antamaan nopean lainapäätöksen ja lisäksi siltä on kokemusten perusteella ollut mahdollista saada laina heti omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Hyvä tietää: Blue Finance mainitsee etusivullaan vain 300 euron lainan, mutta voit kuitenkin valita lainasumman kattavammin, kun avaat lainahakemuksen.

Ferratum – jopa 30 000€ kertalaina melko nopeasti

Mikäli haluaa kertalainan heti tilille, niin ei Ferratum ole paras lainapaikka. Jos taas kertalainan tapauksessa ratkaisevaa on edullinen korko ja se, että lainaa voi saada varsin paljon, voi Ferratum olla oikein hyvä lainapaikka. Ferratumilta voi nimittäin saada alle 10% nimellisellä vuosikorolla varustettua kertalainaa 3000€–30 000€. Halvimmillaan Ferratumilta haetun kertalainan todellinen vuosikorko on tätä kirjoittaessa alle 9%. Ferratumin kertalainaa voi hakea, jos ikää on ainakin 23. Hae nyt lainaa Ferratumilta.  

Vippi – 500€ kertalaina

Vipiltäkin voi hakea kertalainaa. Täältä se onnistuu kätevimmin, kun valitsee lainatuotteeksi Vippiluoton ja sen lainasummaksi 500 euroa. Vippi on kokemusteni perusteella varsin nopea ja muutenkin hyvin toimiva lainapaikka. Vipiltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Saldo – jopa 10 000 euron kertalaina heti

Saldo-palvelusta saa haettua esimerkiksi Blue Financea kookkaampaa kertalainaa, täältä nimittäin onnistuvat lainasummat jopa 10 000€ asti. Pienin mahdollinen kertalainan summa on täällä 1 000€. Saldon kertalaina kulkee nimellä ”Saldolaina” ja sille voi summasta riippumatta hakea laina-aikaa vaikka useamman vuoden. Saldon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lainasto – 300–600 euron kertaluotto

Lainastolta ei välttämättä ole aina helppo saada myönteistä lainapäätöstä, mutta se näyttää kuitenkin olevan varsin valmis myöntämään esimerkiksi 300 euron kertalainan. Lainastolta voi hakea kertalainaa 300€–600€, ja tuolta väliltä voi valita lainasumman 50 euron tarkkuudella. Täältä haetun kertaluoton lähtökohtainen laina-aika on 4 kuukautta. Lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Fixura – halvan koron iso kertalaina

Fixura ei ole maailman nopein lainapalvelu, eli jos tarvitseet lainaa heti tilille, niin kannattaa ennemmin valita joku kolmesta ylempänä tällä sivulla mainitusta lainapalvelusta. Fixuralla on kuitenkin toinen vahvuus: siltä on mahdollista saada verrattain halpaa lainaa, joka muuttuu vielä halvemmaksi, jos maksaa lyhennykset ajallaan. Lainaa Fixuralta voi saada 4000 eurosta alkaen ja jopa 20 000 euroa. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Freedom Rahoitus – kertalainaa jopa 60 000€, lainatarjouksia heti

Freedom Rahoitusta kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, jos haluaa löytää netin kautta melko halvan ja jopa erittäin ison kertalainan. Tuo johtuu siitä, että Freedom Rahoitus on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000€. Freedom Rahoituksen alaikäraja on 20 vuotta, ja kokemusteni perusteella sen kautta voi saada heti lainatarjouksia. Testaa nyt Freedom Rahoitusta.

EdullistaLainaa.fi – etsi hyviä lainatarjouksia isoa kertalainaa varten

Mikäli kertalainaa ei tarvitse ihan heti, haluaa sitä hieman isomman summan ja haluaa sitä halvalla korolla, niin voi olla hyvä idea kokeilla EdullistaLainaa.fi-palvelua. Tämän palvelun avulla voi hakea kooltaan 1000€–60 000€ kokoista kertalainaa, ja saada sitä erityisesti pikavippeihin verrattuna jopa todella hyvällä korolla. Laina-aikaa tämän palvelun avulla voi hakea 1–15 vuotta. Testaa nyt EdullistaLainaa.

Lisää mahdollisia lainapalveluita:

Näidenkin paikkojen avulla voi etsiä kertalainaa. Niiden kautta ovat mahdollisia myös erittäin pitkät laina-ajat.

Credigo – selkeä kertalaina 500€ alkaen

Päivitys: Credigo keskeytti uusien lainojen myöntämisen uuden väliaikaisen korkokaton vuoksi. Credigon kautta voi saada kooltaan 500 – 5000€ kertalainan, jonka laina-aika on 2 – 10 vuotta (kaikille lainasummille voi ottaa 2 vuoden laina-ajan, mutta esimerkiksi 10 vuoden laina-aikoja on tarjolla vain vähintään 2000€ lainoille). Vaikka Credigo on monin tavoin laadukas lainapaikka, niin on sen kohdalla on syytää kiinnittää huomiota siihen, että se ei kaiketi myönnä lainaa sunnuntaina, joten jos tarvitset sunnuntaina lainaa heti, niin on syytä valita joku toinen lainapaikka.

Credigolta kuten muiltakin tällä sivulla mainituilta lainafirmoilta on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä. Sen Credigo kuitenkin vaatii, että voidakseen saada lainaa, pitää ikää olla kertynyt ainakin 20 vuotta.

Vivus – pieni kertalaina, enintään 600€

Päivitys kesäkuu, 2020: Vivus ei tällä hetkellä myönnä uutta lainaa. Vivus soveltuu hyvin niihin tilanteisiin, kun lainaa ei tarvitse kovin paljon. Siltä nimittäin saa haettua pikavipin muodossa olevaa kertalainaa 300 – 600€. Lainan hakeminen Vivukselta vaikuttaa olevan varsin helppoa ja siltä otetulle lainalle saa laina-aikaa 4 kuukautta.

Risicum – kertalainaa 4000 – 10 000€

1.5.2020 päivitys: Risicum ei tällä erää myönnä uusia lainoja. Risicumin kautta voi hakea esimerkiksi Vippi-palvelun tyyliin kertalainaa jopa 10 000€. Oma kokemukseni tästä palvelusta oli kuitenkin se, että se ei ollut yhtä helppo paikka lainan hakemiseen kuin Vippi. Tästä syystä tämä palvelu on täällä sivun lopussa. Mikäli kuitenkin haluaa ison kertalainan, eikä Vippi tai Bondora innosta, niin kannattaa mahdollisesti suunnata Risicumille. Täältä voi siis hakea lainaa 4000€ – 10 000€ ja palvelun alaikäraja on 20 vuotta. 

Risicumilta voi saada lainaa jopa 7 vuoden lainajalla. Tuo pisin laina-aika on valittavissa vain vähintään 9000€ lainalle, mutta kaikille lainoille on tarjolla vähintään 3 vuoden laina-aikoja.

Risicumin lainojen todellinen vuosikorko on alkaen 23,96%. Eli sen lainat ovat aiempiin nettilainoihin verrattuna varsin edullisia.

Vaikka ainakin Zmartaa ja EdullistaLainaa lukuunottamatta kaikista yllä listatuista lainapaikoista voikin saada lainaa jopa varsin nopeasti, niin on syytä tiedostaa se, että yhdeltäkään niiltä ei yleensä ole mahdollista saada lainaa tai vippiä ihan heti S-pankin tilille, joten jos satut olemaan tuon pankin asiakas, niin ei tämän tyyppinen kertalaina välttämättä ole paras valinta.

Tällä sivulla mainitut korot on poimittu lainapalveluiden verkkosivustoilta. Muutokset ovat mahdollisia.

Vieritä ylös