Kilpailuta pikavippi ja löydä edullinen laina nopeasti netin kautta – suositeltuja palveluja

Nykyään puhutaan varsin paljon lainojen kilpailuttamisesta. Yleensä siinä yhteydessä keskitytään erityisesti melko isoihin lainoihin, mutta myös pikavippien tyyppisiä lainoja voi kilpailuttaa. On kuitenkin hyvä tiedostaa pari asiaa 1) tällä hetkellä ei enää oikeastaan tarjota esimerkiksi alle 100 euron pikavippejä ja 2) yleensä kilpailutuspalveluiden avulla ei voi saada lainaa ihan heti tilille.

Jos nuo ovat asiat ovat ok, niin voi alla olevasta listasta löytyä palvelu, jonka avulla kilpailuttaa laina, jonka voi määritellä pikavipiksi. Mikäli taas haluat melko pientä lainaa ja jopa heti, niin suosittelen tutustumaan Blue Financen tarjontaan.

Palveluita, joiden avulla voi kilpailuttaa pikavipin

Mikä näistä kilpailutuspalveluista kannattaa valita?

Olen yrittänyt tähtiarvioiden avulla avata hieman sitä, mitkä noista palveluista voisivat olla erityisen hyviä, mutta alla vielä muutamasta vähän lisätietoa.

Omalaina – Erittäin suosittu palvelu, jonka avulla voi ainakin periaatteessa hakea lainaa 100 eurosta alkaen (se voiko vaikka 200 euron hakemusta varten saada lainatarjouksia on sitten täysin toinen juttu). Toimii kokemusteni perusteella hyvin.

Lendo – Erittäin tunnettu palvelu, joka on nykyään aiempaa helpompi käyttää.

Rahalaitos – Tämän palvelun avulla on erittäin helppo hakea lainatarjouksia, ja Rahalaitoksen käyttöliittymä on myös todella mukava. Rahalaitoksen kautta näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa.

Etua – Yli 10 vuotta vanha kilpailutuspalvelu, joka tuntuu edelleen toimivan varsin hyvin.

SamblaEn itse ollut täysin tyytyväinen siihen, millä tavalla Sambla toimii, mutta moni näyttää voivan löytää tämän palvelun kautta lainaa.

Kilpailuttamisen etuja ja hyviä puolia

  1. Mahdollista löytää nopeasti edullinen laina.
  2. Helppo vertailla eri lainavaihtoehtoja.
  3. Lainatarjouksien näkeminen ei vaadi pankkitunnuksia tai muuta vastaavaa (vaaditaan sitten, jos päättää ottaa mahdollisesti tarjotun lainan).
  4. Ilmaista, et joudu maksamaan hakemuksen tekemisestä ja siihen vastauksien saamisesta.
  5. Ei pakko ottaa lainaa, jos yksikään tarjottu pikavippi ei miellytä.
Vieritä ylös