Ferratum kokemuksia – Lue Ferratumin hyvät ja huonot puolet (2018)

Ferratum (josta käytetään myös nimeä "Ferratum money") on erittäin suosittu ja pitkäikäinen pikavippejä tarjoava yritys. Käyn tällä sivulla läpi omia pieniä ja tuoreita kokemuksiani Ferratumin pikavipin käyttämisestä, ja listaan vielä lopuksi myös pari muualta poimittua kokemusta Ferratumista. Omien kokemusteni tarkastelu tapahtuu erityisesti Ferratum "joustava-luotto" lainatuotteen kautta.

Pika-arvostelu: Ferratum

Ferratum on kauttaaltaan laadukas lainayritys. Yrityksen tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja yrityksellä on myös muutamia vahvuuksia, joita sen kilpailijoilla ei vaikuta olevan. Toisaalta, se ei välttämättä ole paras pikavippi, jos on kiinnostunut nimenomaan halvimman koron omaavasta pikavipistä. Ferratum pikavippiä voi kuitenkin suositella esimerkiksi niille ihmisille, jotka haluavat nostaa yöllä rahaa pankkitilille. Kokonaisuutena tarkastellen Ferratum ansaitsee 4/5 tähteä pikavippi tarjonnastaan. Siirry nyt Ferratumin sivuille.

Vahvuudet: Ferratum

Ferratumin suurimpana vahvuutena voi pitää sitä, miten helppoa ja nopeaa sen pikavippiä on käyttää. Pikavipin hakuprosessi on erittäin mutkaton, eikä pikavippiä hakiessa joudu esimerkiksi lähettämään yritykselle palkkakuittia. Luottopäätöksen voi Ferratumin kohdalla saada helposti jopa parissa minuutissa. Sen lisäksi, että ensimmäinen pikavipin hakeminen on Ferratumin kohdalla helppoa, on myös uusien nostojen tekeminen omalta tililtä erittäin helppoa ja nopeaa. Kokemukseni perusteella Ferratumille voi antaa pisteitä erityisesti siitä, että uusia nostoja tehdessä summan voi määrittää todella kattavasti itse (vaikka vain 10 euroa tai toisaalta 1500 euroa), ja lisäksi uudet nostot siirtyvät pankkitilille myös yöllä (ensimmäistä lainaa ei voi saada heti tilille välillä 23.00 - 07.00).

Ferratumin vahvuutena voi pitää myös sitä, että se käyttää toiminnassaan paljon kampanjakoodeja. Kampanjakoodien ansiosta esimerkiksi nostokuluja ei monesti peritä, vaikka ne periaatteessa olisivat 7.5% nostettavasta summasta.

Vahvuutena yrityksen kohdalla voi pitää myös sitä, että lainan takana oleva yritys on erittäin luotettava. Ferratum Finland Oy:n taustalla oleva Ferratum Group on nimittäin listattuna pörssissä. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Ongelmat ja huonot puolet: Ferratum

Ferratumin huonojen puolten voi nähdä liittyvän erityisesti yrityksen perimään verrattain korkeaan korkoon. Yrityksen nimellinen vuosikorko on yli 100% lainoista. Toisaalta on toki hyvä huomata, että korko ei ole läheskään korkein pikavipeistä perittävä korko. Toisena huonona puolena ja ongelmana yrityksen kohdalla voi pitää sitä, että pienin mahdollinen kuukausierä lainasta on 100 euroa, ja näin ollen esimerkiksi 400 euron pikavipistä pitää maksaa kuukaudessa vähintään sen verran takaisin - vaikka yritys mainostaakin 10% minimikuukausierää.

Muiden kokemuksia Ferratumista

Yllä on käsitelty omia kokemuksiani Ferratumista, alle on selkeyden vuoksi poimittu myös pari muuta kokemusta toisaalta Internetistä

Ferratum on omissa silmissä se ykkönen

Parasvippi

Suomi24

Korkokatto pitää uusia ei tuollaisia korkoja saisi lain mukaan toivottavasti vaatia,itse pidän firmaa liian kalliina.Toivotaan,että pikavipit kielletään joskus.Syynä ainoastaan nuo korot.

rosvokorkoja

Suomi24

Kommentti: On totta, että Ferratumin korot ovat korkeita. Tästä syystä lainaa sieltä ei pidäkään ottaa pitkäaikaiseksi ratkaisuksi, vaan ainoastaan tilapäiseen rahapulaan. Mikäli rahaa tarvitsee pidemmäksi ajaksi, niin kannattaa sitä pyrkiä joko saamaan lainaksi pankista tai etsiä uusi tulonlähteitä. Hae nyt lainaa Ferratumilta.