Lainasto

Suosittu Lainasto tarjoaa useampia eri tyyppisiä lainoja. Lainojen ehdoissa on melko suuria eroja, joten eri tyyppisten lainojen välillä valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi yrityksen asiakkaan kokemukseen yrityksestä. Esittelen tällä sivulla yrityksen kolme eri tyyppistä lainatuotetta, ja kerron omista kokemuksistani lainastosta.

Omia kokemuksia: Lainasto

Siinä määrin, kun Lainaston kohdalla ei huomioida kokemuksessa yrityksen eri tuotteiden eroavia korkoja, jää yrityksestä erittäin positiivinen maku. Yrityksen nettisivut ovat todella helppoja käyttää ja lainaa saa nopeasti sekä helposti (olettaen, että lainahakemus hyväksytään). Yritys on myös ollut verrattain kaun olemassa, ja näin ollen sen voi nähdä olevan varsin luotettava. Kokonaisuudessa Lainasto ansaitsee 4/5 tähteä, ja on hyvin lähellä ansaita jopa enemmän tähtiä. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Lainasto pikalaina

Lainaston pikalaina vastaa yrityksen tuotteista ylivoimaisesti parhaiten perinteistä pikavippiä. Lainaston pikavippiä on mahdollista saada 100-400 euroa, mutta kuitenkin niin että haettavia summia ovat vain 100, 200, 300 ja 400 euroa - eli et esimerkiksi voi hakea 250 euron pikavippiä. Lainaston pikavippi on koroltaan varsin houkutteleva: nimelliskorko on vain 28,6% ja todellinenkin korko jää alle 50%. Pikavipin huonona puolena voi pitää sitä, että sen takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, eli jos haet esimerkiksi pikavippiä vain kahdeksi viikoksi niin Lainaston pikavippi ei ole hyvä vaihtoehto. Positiivista tässä pikavipissä on se, että sen koroista ja kuluista kerrotaan erittäin selkeästi sekä avoimesti, ja pikavipin yhteydessä onkin "Maksat yhteensä:" teksti, jonka perässä ilmaistaan takaisin maksettava summa. Hae nyt Lainastolta pikalainaa.

Lainasto joustoluotto

Mikäli tarvitset hieman enemmän rahaa nopeasti, niin Lainaston joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto. Joustoluoton kautta voit saada lainaa aina 3000 euroon asti. Kuten pikavipin kohdalla, myös tässä lainasummat vaihtelevat 100 euron välein, ja pienin summa on 100 euroa. Joustoluoton korko on mielenkiintoista kyllä melko paljon isompi kuin pikavipin korko. Joustoluoton nimelliskorko on nimittäin 60% ja todellinen vuosikorko lyi 100% - toisin sanoen joustoluoton korko on yli kaksi kertaa niin suuri kuin pikavipin korko, jos siis tarvitset maksimissaan 400 euroa lainaa, niin kannattaa hakea yrityksen pikavippiä. Hae nyt Lainastolta joustoluottoa.

Lainasto kulutusluotto

Vielä isompaan rahan tarpeeseen Lainasto tarjoaa kulutusluottoa. Kulutusluottoa on mahdollista hakea 2000 - 5000 euroa, niin että muut mahdolliset haettavat summat ovat 3000 ja 4000 euroa. Kulutusluotolle ei vaadita vakuuksia. Lainaston kulutusluoton korko asettuu kahden edellä mainitun tuotteen välin, sillä sen nimelliskorko on noin 40% ja todellinen vuosikorko noin 70%. Hae nyt lainastolta kulutusluottoa.

GF Money Consumer Finance Oy

Lainasto on GF Money Consumer Finance Oy:n (aiemmalta nimeltään "Lainasto Oy") pikavippipalvelu. Lainaston lisäksi yritys vaikuttaa myös Nordcredit-pikavipin taustalla. GF Money Consumer Finance Oy on erittäin vakavarainen ja hyvin kannattava yritys. Taloussanomien palvelusta löytyvistä tiedoista nähdään, että yritys on tehnyt viime vuosina yli puolen miljoonan euron voittoa vuosittain. Tämänkään perusteella ei tarvitse pelätä, että yritys olisi katomassa tai yrittäisi minkäänlaisia vääriä temppuja saadakseen enemmän tuloja.