Lue Vippi.fi kokemuksia ja päivitettyä tietoa Vippi-palvelun tarjonnasta (2023)

Vippi.fi on valtavan suosittu pikavippi. Se, että palvelu on suosittu ei kuitenkaan aina tarkoita automaattisesti sitä, että se olisi hyvä. Pyrin tällä sivulla omien kokemusteni sekä muiden kokemusten kautta avaamaan sitä, kannattaako Vippi.fi-palvelua käyttää pikavipin hakemiseen.

Pika-arvio: Vippi.fi

Vippi.fi on mielestäni yksi tämän hetken parhaista pikavippejä tarjoavista palveluista. Vippi-palvelulla voi nähdä olevan useampia etuja verrattuna sen eräisiin kilpailijoihin. Vipin palvelut ovat esimerkiksi käytettävissä kellon ympäri ja pikavippiä voikin nostaa Vippi.fi-palvelun kautta myös yöllä (olettaen, että omaa jo valmiiksi tilin). Vippi myös tarjoaa lainojansa melko edullisella korolla. Lisäksi Vipin vahvuutena on se, miten kattavasti eri summilla siltä voi saada lainaa (100 – 10 000€) ja lisäksi kiva asia on myös se, että Vipillä on tarjolla sekä kertalainaa että joustoluottoa.

Vipin mahdollisena heikkoutena taas voi pitää sitä, että se ei näytä myöntävän kovin monille hakijoille lainaa. Lisäksi jonkinlaisena heikkoutena voi pitää sitä, että sillä ei näytä olevan mitään varsinaista erikoistarjousta uusille asiakkaille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi parhaat puolet

Vipiltä haettavan lainan parhaina puolina voi pitää sitä, miten helppo sitä on hakea ja sitä, että se kokemusteni perusteella maksetaan erittäin nopeasti hakijan pankkitilille. Lisäksi plussana voi pitää myös sitä, että Vippi tarjoaa mahdollisuuden tehdä nostoja omalta pikavippitililtä myös aikavälillä kello 23-07. Useimmat muut lainapalvelut eivät tuota mahdollista. On tosin hyvä huomata, että Vipinkin tapauksessa nuo nopeasti tilille saatavat yönostot ovat mahdollisia vain, jos Vipin joustoluottotili on avattu ennen sitä yötä, jona lainaa haluaa nostaa.

Vielä noiden edellä mainittujen vahvuuksien lisäksi, Vippi.fi-palvelun hyvänä puolena voi pitää myös sitä, miten tarkasti Vipillä voi valita sen, miten paljon lainaa haluaa. Noin on varsinkin Vipin joustoluoton tapauksessa. Lisäksi Vipin jonkinlaisena vahvuutena voi pitää sitä, että se ei ole kovin tarkkaan ennakolta rajannut sitä (esimerkiksi ison ikärajan muodossa), kuka palvelusta voi hakea lainaa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi ongelmat ja huonot puolet

Vippi on tehnyt viime aikoina paljon parannuksia tarjontaansa: se on esimerkiksi alentanut korkoja ja selkeyttänyt hinnoitteluaan. Noiden parannuksien johdosta, monet Vipin huonot puolet eivät enää ole ajankohtaisia. Yksi Vipin mahdollinen nykyinen heikkous on kuitenkin se, että se ei näytä antavan kovin monille lainaa, eli vaikka Vipiltä voivatkin todella monet hakea lainapäätöksen, niin on siltä saatu päätös varsin usein kielteinen.

Vippi.fi joustoluotto – tietoa

Vipin joustoluotto toimii niin, että hyväksytylle lainaa hakevalle henkilölle myönnetään joko 500 euron tai 2 000 euron luottoraja. Tuon luottorajan kautta voi sitten helposti nostaa 100 eurosta alkaen itselleen lainaa. Ja se mikä on kivaa, niin uusien nostojen pitäisi olla todella helppoja, eli jos huomaa, että alkuperäinen laina ei riitäkään, niin pitäisi uutta lainaa olla helposti saatavilla. Vipin joustoluoton todellinen vuosikorko on vähän alle 30%.

Esimerkki Vipin joustoluoton hinnoittelusta: 600 euron laina 18 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 45 euron kuukausierää, josta taas seuraisi maksettavaa yhteensä 810 euroa.

Vippi.fi kulutusluotto – tietoa

Omat kokemukseni Vippi.fi:n suhteen ovat sen joustoluotosta. Palvelu kuitenkin alkoi hiljattain tarjoamaan myös kulutusluottoa. Tuota kulutusluottoa saa haettua 1 000€-10 000€. Haettavan lainasumman voi valita 500 euron tarkkuudella, eli mahdollisia lainasummia ovat esimerkiksi 5 000 ja 5 500 euroa. On hyvä huomata, että Vipin kulutusluottoa ei tarjota suoraan palvelun etusivulla, vaan se pitää valita Vipin valikosta.

Vipiltä otetulle kulutusluotolle voi halutessaan saada tavallisiin pikavippeihin verrattuna jopa varsin pitkä laina-ajan. Esimerkkinä tuosta voi mainita sen, että 3 500 euron kulutusluotolle voisi saada laina-aikaa jopa 54 kuukautta. Vippi.fi:ltä haettavan kulutusluoton todellinen vuosikorko on 21,3% – noin 30%.

Vaikka Vippi.fi:n kulutusluoton maksimisumma onkin varsin iso, niin pitäisi Vipin kulutusluottoakin pystyä hakemaan ilman liitteitä. On myös hyvä tietää, että Vipin kulutusluottokin pitäisi olla nopeasti tilille saatavilla. On toki hyvä huomata, että nopeudessa voi olla vaihtelua esimerkin sen perusteella, mihin pankkiin lainaa haluaa. Hae nyt Vippi.fi kulutusluottoa.

Vipin kulutusluotosta lainaesimerkki: 2 500 euron laina 56 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 69 euron kuukausittaista lyhennystä. Tuo taas voisi kokonaisuudessa tarkoittaa 3 864 euron maksettavaa.

Kannattaako valita Vippi.fi kulutusluotto vai joustoluotto? Tuo riippuu mielestäni siitä, miten pitkän laina-ajan tarvitsee ja siitä, miten varma on siitä summasta, jonka uskoo lainaa tarvitsevansa. Jos tarvitsee pitkän laina-ajan ja on varma summasta, niin on kulutusluotto todennäköisesti parempi valinta.

Millaisia asioita Vipin lainahakemuksessa kysytään?

Lainahakemuksessa kysytään esimerkiksi koulutuksesta, tuloista ja nykyisistä lainoista. Kysymyksiä ei ole kovin paljon ja niihin vastaamisen pitäisi ainakin tavallisesti olla varsin nopeata ja helppoa.

Minkä pankkien tunnuksilla Vippi toimii?

Vipiltä lainaa hakiessa pitää normaalisti käyttää pankkitunnuksia. Tunnukset voivat olla monelta eri firmalta ja käytännössä Vipiltä voikin hakea lainaa esimerkiksi Nordean, OP:n, Danske Bankin, Aktian ja POP Pankin tunnuksien kanssa.

Vippi.fi asiakaspalvelu ja laskutus – omat kokemukset ja tiedot

Omalla kohdallani Vipin lainalaskut ovat aina tulleet sähköpostiin niin kuin on pitänytkin eikä asiakaspalvelussakaan ole ollut mitään moitittavaa. Asiakaspalvelua Vippi tarjoaa sähköpostin, puhelimen ja sen nettisivustolta löytyvän chatin välityksellä. Vipin asiakaspalvelun pitäisi olla tavoitettavissa arkisin ja lauantaisin. Asiakaspalvelu aukeaa arkena aikaisemmin kuin lauantaina ja sitä tarjotaan arkisin tunnin myöhempään. Vipin asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@tactfinance.fi ja puhelinnumero 06000 55000.

Vakuudet ja takaaja

Vipin molempia lainoja saa haettua kokonaan ilman vakuuksia ja takaajaa. Lainan hakeminen Vipiltä on siis tästäkin näkökulmasta helppoa.

Onko Vippi luotettava lainapalvelu?

Kokemuksissani mikään ei ole antanut syytä epäillä Vipin luotettavuutta. Sen siis pitäisi olla rehellinen lainapaikka. Vipin turvallisuuden puolesta puhuu omien kokemusteni lisäksi esimerkiksi palvelun pitkä historia ja se, että Vipin taustasta on saatavilla helposti varsin kattavasti tietoa. Vipin taustayhtiö on myös listattuna lainaa tarjoavien firmojen rekisteriin.

Muiden kokemuksia Vippi.fi-lainapalvelusta

1. Kokemus: Ei todellakaan kannata olla missään tekemisissä kyseisen puljun kanssa, eivät ymmärrä mitään asiakaspalvelusta

Nimimerkki: asiakaspalvelu 🙁

Lähde: Suomi24

2. Kokemus: Aiemmin kun tiedustelin Vippi.fi:stä, että voinko saada maksusuunnitelman niin sanoivat että ei voi ennenkuin menee perintään.

Nimimerkki: Ihmeissään!

Lähde: Suomi24

Vippi.fi historia ja emoyhtiö

Vippi on tarjonnut lainoja netissä jo vuodesta 2006 alkaen. Tuo tekee siitä varsin vakiintuneen lainapaikan. Vipin emoyhtiön nimi on Tact Finance Oy. Vipin lisäksi kyseinen yritys tarjoaa lainaa esimerkiksi Saldo-brändin alla. Vipin tapaan Saldolta voi hakea joustoluottoa enintään 2 000 euroa ja kulutusluottoa enintään 10 000 euroa. Lainatarjonnan eroavaisuutena Vipin ja Saldon välillä on kuitenkin se, että Saldon kautta voi hakea myös yrityslainaa.

Kiinnostaako Vippi.fi vielä? Hae nyt siltä lainaa.

Vieritä ylös