Vippi.fi kokemuksia

Vippi.fi on valtavan suosittu pikavippi. Se, että palvelu on suosittu ei kuitenkaan aina tarkoita automaattisesti sitä, että se olisi hyvä. Pyrin tällä sivulla omien kokemusteni sekä muiden kokemusten kautta avaamaan sitä, kannattaako Vippi.fi-palvelua käyttää pikavipin hakemiseen.

Pika-arvio: Vippi.fi

Vippi.fi yksi tämän hetken parhaista pikavippejä tarjoavista yrityksistä. Yrityksellä voi nähdä olevan monia etuja verrattuna sen kovimpiin kilpailijoihin. Yrityksen palvelut ovat esimerkiksi käytettävissä kellon ympäri ja pikavippiä voikin nostaa Vippi.fi-palvelun kautta myös yöllä (olettaen, että omaa jo valmiiksi tilin). Yritys myös tarjoaa lainojansa melko edullisella korolla verrattuna kilpailijoihin. Kilpailijoihin nähden etuna voi pitää myös sitä, että yritys myös esimerkkisi järjestää erilaisia arvontoja sen asiakkaille, joista asiakkaat voivat voittaa esimerkiksi lahjakortteja palkinnoiksi. Vippi.fi ei kuitenkaan aivan yllä 5 tähden pikavippipaikaksi, sillä sen korot eivät ole kaikista edullisimpia ja lisäksi yrityksen korkohinnoittelu tai kulujen esitteleminen ei ole kaikista selkeintä. Hae nyt pikavippi Vippi.fi-palvelusta.

Vippi.fi parhaat puolet

Vippi.fi-palvelun joustoluoton todelliset vuosikorot alkavat tasosta 49,77%, mitä voi pitää varsin edullisena verrattuna moniin kilpaileviin pikavippiyrityksiin. Yritys myös myöntää pikavippiä aina 2000 euroon asti, mitä voi pitää riittävän isona summana todella moniin eri tilanteisiin. Toisaalta pikavippiä voi halutessaan hakea myös huomattavasti vähemmän, vaikka 350 euroa - miniminosto on monelle muulle yritykselle tyypillisesti 100 euroa. Yrityksen lainapalvelu mahdollistaa sen, että pikavippiä voi nostaa 10 euron eroilla, eli myös esimerkiksi 360 euron pikavippi onnistuisi 350 euron lisäksi. Hyvänä puolena Vippi.fi-pikavipin kohdalla voi pitää myös sitä, että sitä on todella helppo hakea ja se maksetaan erittäin nopeasti käyttäjän pankkitilille. Yritys myös tarjoaa mahdollisuuden tehdä nostoja omalta pikavippitililtä myös yöllä. Vippi.fi-palvelun vahvuutena voi pitää myös sitä, että pikavipin takana oleva yritys on suomalainen ja tarjonnut pikavippejä jo pitkään, eli Vippi.fi-pikavipin pitäisi olla luotettava. Myös yllä mainitut asiakkaille järjestettävät arvonnat ovat kiva esimerkki siitä, että yritys välittää asiakkaistaan.

Eräänä vahvuutena voi myös pitää sitä, että lähes kaikista sen kilpailjoista poiketen Vippi.fi:n kautta on mahdollista saada pikavippi 18-vuotiaana.

Vippi.fi ongelmat ja huonot puolet

Vippi.fi-pikavipin suurimpana ongelmana voi pitää sitä, että se ei ole hinnoitelultaan kovin selkeä, varsinkaan yrityksen sivuille ensimmäistä kertaa saapuvan näkökulmasta. Yritys nimittäin ilmaisee todelliset vuosikorkonsa varsin isolla vaihteluvälillä ja jos lainaa ottaa pitkäksi aikaa, niin voi tämä helposti tarkoittaa satojen tai jopa tuhansien eurojen eroa siinä, miten paljon lainastaan joutuu maksamaan takaisin. Kannattaa siis olla tarkkana siinä vaiheessa, kun saa oman lainatarjouksensa.

Vippi.fi kulutusluotto

Omat kokemukseni Vippi.fi:n suhteen ovat sen joustoluotosta. Yritys kuitenkin alkoi hiljattain tarjoamaan myös kulutusluottoa. Tämä kulutusluotto on laina, jota voi ottaa varsin pitkällä laina-ajalla ja selkeällä maksuohjelmalla 1000€ - 10 000€. Kulutusluoton etuna voi pitää sitä, että sitä voi parhaimmillaan saada varsin edullisella korolla, mutta toisaalta huono puoli on se, että korko voi olla myös varsin korkea. Korko siis ilmeisesti riippuu hakijasta. Kannattaa siis olla tarkkana, kun saat oman lainatarjouksen ja varmistua siitä, että laina on kustannuksiltaan semmoinen, että sen lyhennyksistä selviää.

Vippi.fi:n kulutusluotto on käsittääkseni isoin laina, joka on mahdollista saada netistä ilman liitteitä. Myös parilla muulla firmalla on tosin tämä sama maksimi. Hae nyt Vippi.fi kulutusluottoa.

Vippi.fi asiakaspalvelu ja laskutus - omat kokemukset

Omalla kohdallani laskut ovat aina tulleet sähköpostiin niin kuin on pitänytkin eikä asiakaspalvelussakaan ole ollut mitään moitittavaa.

Muiden kokemuksia Vippi.fi

Ei todellakaan kannata olla missään tekemisissä kyseisen puljun kanssa, eivät ymmärrä mitään asiakaspalvelusta

asiakaspalvelu 🙁

Suomi24

Aiemmin kun tiedustelin Vippi.fi:stä, että voinko saada maksusuunnitelman niin sanoivat että ei voi ennenkuin menee perintään.

Ihmeissään!

Suomi24

Tact Finance Oyj

Vippi.fi on Tact Finance Oyj:n tarjoama pikavippi. Tact Finance Oyj puolestaan on osa Tact Groupia. Tact Finance Oyj on ollut kaupparekisterissä lokakuusta 2010 alkaen. Historiansa aikana yritys on kasvanut erittäin voimakkaasti ja erittäin voitollisesti. Vuonna 2012 yrityksen liikevaihto oli 11 miljoonaa euroa ja voitto 6000€, vuonna 2016 liikevaihto oli puolestaan noin 27 miljoonaa ja liikevoitto kunnioitettavat 12,2 miljoonaa euroa. Tact Financen huomattava taloudellinen vahvuus on omiaan lisäämään Vippi.fi-pikavipin luotettavuutta.