Lue Vippi.fi kokemuksia ja päivitettyä tietoa Vippi-palvelun tarjonnasta (2021)

Vippi.fi on valtavan suosittu pikavippi. Se, että palvelu on suosittu ei kuitenkaan aina tarkoita automaattisesti sitä, että se olisi hyvä. Pyrin tällä sivulla omien kokemusteni sekä muiden kokemusten kautta avaamaan sitä, kannattaako Vippi.fi-palvelua käyttää pikavipin hakemiseen.

Pika-arvio: Vippi.fi

Vippi.fi on mielestäni yksi tämän hetken parhaista pikavippejä tarjoavista palveluista. Vippi-palvelulla voi nähdä olevan useampia etuja verrattuna sen eräisiin kilpailijoihin. Vipin palvelut ovat esimerkiksi käytettävissä kellon ympäri ja pikavippiä voikin nostaa Vippi.fi-palvelun kautta myös yöllä (olettaen, että omaa jo valmiiksi tilin). Vippi myös tarjoaa lainojansa melko edullisella korolla. Lisäksi Vipin vahvuutena on se, miten kattavasti eri summilla siltä voi saada lainaa (300 – 10 000€) ja lisäksi kiva asia on myös se, että Vipillä on tarjolla sekä kertalainaa että joustoluottoa.

Vipin mahdollisena heikkoutena taas voi pitää sitä, että se ei näytä myöntävän kovin monille hakijoille lainaa. Lisäksi jonkunlaisena heikkoutena voi pitää sitä, että sillä ei näytä olevan mitään varsinaista erikoistarjousta uusille asiakkaille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi parhaat puolet

Vipiltä haettavan lainan parhaina puolina voi pitää sitä, miten helppo sitä on hakea ja sitä, että se kokemuksen perusteella maksetaan erittäin nopeasti hakijan pankkitilille. Lisäksi plussana voi pitää myös sitä, että Vippi tarjoaa mahdollisuuden tehdä nostoja omalta pikavippitililtä myös aikavälillä 23 – 07. Useimmat muut lainapalvelut eivät tuota mahdollista. On tosin hyvä huomata, että Vipinkin tapauksessa nuo nopeasti tilille saatavat yönostot ovat mahdollisia vain, jos Vipin joustoluottotili on avattu ennen sitä yötä, jona lainaa haluaa nostaa.

Vielä noiden edellä mainittujen vahvuuksien lisäksi, Vippi.fi-palvelun hyvänä puolena voi pitää myös sitä, että pikavipin takana oleva yritys on suomalainen ja tarjonnut pikavippejä jo pitkään, eli Vippi.fi-pikavipin pitäisi olla luotettava. Lisäksi Vipin jonkunlaisena vahvuutena voi pitää sitä, että se ei ole kovin tarkkaan ennakolta rajannut sitä (esimerkiksi ison ikärajan muodossa), kuka palvelusta voi hakea lainaa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi ongelmat ja huonot puolet

Vippi on tehnyt viime aikoina paljon parannuksia tarjontaansa: se on esimerkiksi alentanut korkoja ja selkeyttänyt hinnoitteluaan. Noiden parannuksien johdosta, monet Vipin huonot puolet eivät enää ole ajankohtaisia. Yksi Vipin mahdollinen nykyinen heikkous on kuitenkin se, että se ei näytä antavan kovin monille lainaa, eli vaikka Vipiltä voivatkin todella monet hakea lainapäätöksen, niin on siltä saatu päätös varsin usein kielteinen.

Vippi.fi joustoluotto – tietoa

Vipin joustoluotto toimii niin, että hyväksytylle lainaa hakevalle henkilölle myönnetään enintään 2000€ luottoraja. Tuon luottorajan kautta voi sitten helposti nostaa 300€ alkaen itselle lainaa. Joustoluoton todellinen vuosikorko on Vipillä vähän alle 30%.

Vippiluotto – tietoa

Vippi.fi:n uusin lainatuote on nimeltään ”Vippiluotto”. Se tuotiin markkinoille vuonna 2020. Käytännössä Vippiluotto on enintään 500 euron ja vähintään 300 euron pikavippi, jolle saa 4 kuukautta laina-aikaa. Mikäli ensimmäisellä kerralla ei nosta lainaa täyttä 500€, niin voi Vippiluottoa nostaa ylärajaan asti lisää. Ominaisuuksiensa puolesta Vippiluotto soveltuu hyvin tilanteisiin, joissa tietää ennakolta aika tarkasti minkä verran lainaa tarvitsee eikä tarvitse sitä kovin paljon.

Vippi.fi kulutusluotto – tietoa

Omat kokemukseni Vippi.fi:n suhteen ovat sen joustoluotosta. Palvelu kuitenkin alkoi hiljattain tarjoamaan myös kulutusluottoa. Tuota kulutusluottoa saa haettua 1000€ – 10 000€, ja joustoluotosta poiketen, Vipin kulutusluotolla on selkeä lyhennysohjelma. Vippi.fi:ltä haettavan kulutusluoton todellinen vuosikorko on 21,3% – noin 30%.

Vippi.fi:n kulutusluoton maksimisumma, on käsittääkseni isoin laina, joka on mahdollista saada netistä ilman liitteitä. Myös parilla muulla firmalla on tosin tämä sama maksimi. Hae nyt Vippi.fi kulutusluottoa.

Vippi.fi asiakaspalvelu ja laskutus – omat kokemukset

Omalla kohdallani laskut ovat aina tulleet sähköpostiin niin kuin on pitänytkin eikä asiakaspalvelussakaan ole ollut mitään moitittavaa.

Muiden kokemuksia Vippi.fi-lainapalvelusta

1. Kokemus: Ei todellakaan kannata olla missään tekemisissä kyseisen puljun kanssa, eivät ymmärrä mitään asiakaspalvelusta

Nimimerkki: asiakaspalvelu 🙁

Lähde: Suomi24

2. Kokemus: Aiemmin kun tiedustelin Vippi.fi:stä, että voinko saada maksusuunnitelman niin sanoivat että ei voi ennenkuin menee perintään.

Nimimerkki: Ihmeissään!

Lähde: Suomi24

Saldo Finance Oyj (ent. Tact Finance Oyj)

Vippi.fi on Saldo Finance Oyj:n (entiseltä nimeltään Tact Finance Oyj) tarjoama pikavippi. Saldo Finance Oyj on ollut kaupparekisterissä lokakuusta 2010 alkaen. Historiansa aikana yritys on kasvanut erittäin voimakkaasti ja erittäin voitollisesti. Vuonna 2012 yrityksen liikevaihto oli 11 miljoonaa euroa ja voitto 6000€, vuonna 2016 liikevaihto oli puolestaan noin 27 miljoonaa ja liikevoitto kunnioitettavat 12,2 miljoonaa euroa. Saldo Finance Oyj:n huomattava taloudellinen vahvuus on omiaan lisäämään Vippi.fi-pikavipin luotettavuutta.

Vieritä ylös