Kulutusluottojen yhdistäminen – Järkeviä paikkoja hakea halpaa lainaa, jolla yhdistää kulutusluotot

Kalliin koron ja/tai liian isojen kuukausierien kulutusluotot on monesti järkevää yhdistää isommalla lainalla. Tuo voi nimittäin säästää varsin huomattavasti rahaa sekä vähentää mahdollista stressiä, joka liittyy monien luottojen kanssa toimimiseen. Netistä on paljon paikkoja, joiden kautta voi hakea lainaa kulutusluottojen yhdistämiseen.

Ei kuitenkaan ole tietenkään merkityksetöntä, että mistä sitä hakee. Ja kannattaakin pyrkiä valitsemaan paikka, josta on hyvät mahdollisuudet saada edullinen laina yhdistämistä varten. Alla kyseisen tyyppisiä paikkoja esittelyssä.

Etua – soveltuu hyvin kulutusluottojen yhdistämiseen

Etua on pitkäikäinen ja jopa todella luotettavana pidettävä lainapalvelu, jonka kautta voi helposti etsiä lainatarjouksia vaikkapa kulutusluottojen yhdistelyä varten. Koska Etua pyrkii etsimään hyviä lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta, niin voi se löytää erityisen edullisen lainan.

Sen lisäksi, että Etua on myös muuten varsin hyvä palvelu, niin on sen yhtenä selkeänä eritysvahvuutena se, että sen kautta voi hakea lainalle jopa 18 vuotta laina-aikaa. Pitkä maksuaikahan voi olla hyvin tarpeellinen esimerkiksi silloin, jos nykyisiä kulutusluottoja on selkeästi liikaa. Lyhyin mahdollinen Etuan kautta haettavissa oleva laina-aika on vuosi.

Etuan avulla voi etsiä lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa, ja alaikärajana sillä on 18 vuotta. Testaa nyt Etuaa.

Suomen Yhdistelylaina – jo nimestä näkyy tämän palvelun idea

Suomen Yhdistelylaina voi olla oikein hyvä paikka kulutusluottojen yhdistelyyn. Tämä paikka nimittäin vaikuttaisi pystyvän auttamaan monia löytämään hyvän lainan, jolla niputtaa vanhat lainat. Suomen Yhdistelylainan avulla voi hakea lainaa jopa 60 000 euron verran ja jopa 20 vuoden laina-ajalla, joten tämä palvelu voi soveltua hyvin jopa varsin monen kulutusluoton yhdistämiseen. Kokeile nyt Suomen Yhdistelylainaa.

Rahoitu – löydä edullinen laina esimerkiksi kulutuslainojen yhdistämiseen

Rahoitu vaikuttaa keskittyvän varsin voimakkaasti siihen, että se auttaa ihmisiä korvaamaan kalliit pikavipit ja kulutusluotot halvemmalla lainalla. Ja toden totta, tämän palvelun lainalaskurin perusteella täältä voikin löytää jopa todella edullisen lainan, jolla yhdistää vanhat luotot ja vipit. Rahoitun avulla voi etsiä lainaa 1000–60 000 euroa ja laina-aikaa voi hakea 1–15 vuotta. Rahoitun palvelua voi kokeilla, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Testaa nyt Rahoitu-palvelua.

Sambla – hyvältä vaikuttava vaihtoehto

Sambla on samanlainen palvelu kuin Etua, Suomen Yhdistelylaina ja Rahoitu: myös tämä palvelu pyrkii etsimään hyviä lainatarjouksia monilta eri lainafirmoilta. Jostakin syystä vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että Samblan kautta on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet löytää laina. Tuo voi johtua esimerkiksi siitä, että Samblan kilpailutuksessa on mukana jokin vähemmän tunnettu lainafirma, joka kuitenkin tarjoaa monille lainaa.

Se, että Sambla vaikuttaa pystyvän löytämään poikkeuksellisen monille lainaa, ei kuitenkaan onneksi tarkoita sitä, etteikö täältä voisi löytää myös edullista lainaa vaikkapa vippien yhdistämiseen. Ja palvelun etusivulta löytyvien esimerkkien perusteella, täältä onkin hyvät mahdollisuudet löytää selkeästi pienemmän koron laina kuin pikavipeillä tavallisesti on.

Samblan avulla voi hakea lainaa 500€–60 000€ ja laina-aikaa täältä voi hakea Rahoitulta tutut 1–15 vuotta. Samblaa voi käyttää, jos on täysi-ikäinen. Testaa nyt Samblan palvelua.

Miten kulutusluottojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu

Kun menet esimerkiksi jonkin yllä olevan lainapalvelun sivuille ja aloitat lainahakemuksen täyttämisen, niin kysytään hakemuksen yhteydessä siitä, haluatko yhdistää luottoja. Lisäksi normaalisti kysytään sitä, kuinka paljon haetusta lainasummasta on tarkoitus käyttää yhdistämiseen. Ja palvelusta riippuen on myös mahdollista, että kysytään tietoja esimerkiksi nykyisistä kuukausilyhennyksistä.

Kerrottuasi tiedot yhdistämissuunnitelmista ja täytettyäsi loput lainahakemuksesta (vie yleensä enintään 5 minuuttia), voit alkaa etsimään yhdistelyä varten soveltuvia lainoja. Mikäli löydät jonkin lainan, jota haluat käyttää yhdistelyyn, niin tapahtuu lainan hyväksyminen viimeistelemällä lainahakemus siinä palvelussa, joka on luottoa myöntämässä. Kun lainahakemus on hyväksytty, niin voit saada rahat itsellesi yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sitten noilla rahoilla on tarkoitus maksaa yhdistettävät kulutusluotot tai pikavipit pois. Joissakin tapauksissa voi myös olla niin, että se firma joka myöntää lainan yhdistelyä varten, maksaa suoraan yhdistettävät luotot pois. Tuo vaikuttaa kuitenkin olevan harvinaisempaa.

Et tarvitse vakuuksia tai takaaja

Yksikään tällä sivulla mainittu palvelu ei vaadi sitä, että kulutusluottojen yhdistämiseksi pitäisi olla vakuuksia tai takaajaa. Tämä tietysti voi monella tapaa helpottaa ja nopeuttaa luottojen yhdistämistä.

Asioita, jotka kannattaa muistaa, kun suunnittelee kulutusluottojen yhdistämistä

  1. Mahdollisimman halvan yhdistämiseen tarkoitetun luoton löytämiseen käytetty aika on monesti todella hyvin käytettyä aikaa.
  2. Lainaa ei ole pakko ottaa vastaan, jos yksikään yhdistämistä varten ehdotettu luotto ei vastaa toiveita.
  3. Kannattaa pyrkiä valitsemaan laina-aika, joka on riittävän pitkä siihen, että voi kuitata lainan, jolla yhdistelyn toteutti, mutta ei niin pitkä, että maksaa korkokuluja turhasta.
  4. Todellinen vuosikorko on se, millä on oikeasti paljon merkitystä. Nimellinen vuosikorko kannattaa ajatella korkeintaan viitteellisenä.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on kulutusluottojen yhdistämisestä?

Löydettyjen tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että ihmisten kokemukset kulutusluottojen yhdistämisestä ovat olleet isolta osin positiivisia. Vaikuttaisi nimittäin olevan niin, että moni saa kulutusluottojen yhdistämistä paljon apua omaan taloudelliseen tilanteeseen. Kulutusluottoja yhdistäessä kannattaa kuitenkin varmistua siitä, ettei kohta ole sekä sitä lainaa, jolla kulutusluotot yhdistettiin että uusia kulutusluottoja.

Myös nämä sivut saattaisivat kiinnostaa sinua:

Vieritä ylös