Laina.fi kokemuksia – Parhaat ja huonot puolet Aurajoki Nordic Oy:n pikavipissä

Laina.fi on yksi vanhimmista pikavippejä tarjoavista palveluista, ja myös yksi suosituimpiin lukeutuvista. Käyn tällä sivulla läpi kokemuksiani kyseisen palvelun pikavipin käyttämisestä sekä lopuksi tuon esille myös muutaman muun netistä löytyneen kokemuksen. Ennen itse kokemuksien käsittelyyn siirtymistä, on hyvä mainita, että Laina.fi ja Laina.com ovat täysin eri palveluita, eivätkä edes osa samaa yritystä. Päivitys: Laina.fi ei tätä päivittäessä (tammikuu 2021) myönnä uusille asiakkaille lainaa, mikäli etsit hyvää lainaa, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi tämän sivuston ”paras lainavertailu (2021)” -alasivuun.

Laina.fi kokemuksista yhteenveto

Laina.fi on kokemusteni perusteella mielestäni erittäin hyvä pikavippi. Palvelun korot ja muut kulut ovat pikavippiyritykseksi erittäin kohtuullisia, ja lisäksi palvelu on todella helppo käyttää. Luotettavuutta lisää myös se, että palvelua ylläpitää jo yli kymmenen vuoden ajan pikavippejä tarjonnut suomalainen yritys. Jos mietit pikavipin hakemista, niin kannattaa pohtia vakavasti tämän yrityksen palveluiden käyttämistä. Kokonaisuudessa tämä yritys ansaitsee 4.5/5 tähteä kokemukseni perusteella pikavipistään.

Parhaat puolet: Laina.fi

Yrityksen pikavipin (tässä tapauksessa virallisena nimenä palvelun sivuilla on ”kertalaina”) parhaana puolena voi ehkä pitää sen matalaa korkoa. Laina-palvelun pikavipin todellinen vuosikorko on nimittäin vain noin 24 – 28% – kun se perinteisesti pikavipeillä on ollut jopa reilusti yli 100%. Esimerkiksi 4000 euron pikavipin kohdalla kyseisellä korkoerolla ”säästää” jo melko huomattavasti rahaa. Sen lisäksi, että yrityksen korot ovat verrattain halpoja, pitää yritykselle myös antaa pisteitä avoimesta viestinnästä koskien korkoja ja kuluja – monet kilpailijat yrittävät ikään kuin piilottaa suuremmat vuosikorkonsa puhumalla erityisesti kuukausikorosta, Laina.fi taas kertoo asioista avoimesti. 

Laina.fi-palvelun parhaina puolina voi pitää myös palvelun todella helppoa käytettävyyttä ja lainahakemuksen helppoutta sekä nopeaa käsittelyä. Siinä missä monilla muilla yrityksillä lainahakemuksen tekeminen voi olla tuskastuttavan pitkä prosessi, on se tässä palvelussa tehty varsin helpoksi ja nopeaksi.

Erittäin hyvänä puolena tässä lainafirmalla voi pitää myös palvelun taustayrityksen luotettavuutta. Palvelun taustalla oleva Aurajoki Nordic Oy on tarjonnut pikavippejä jo yli 10 vuoden ajan, eli kyseessä ei ole mikään vastasyntynyt yritys, jonka luotettavuudesta ei ole vielä mitään käsitystä. Taloussanomien tietojen mukaan Aurajoki Nordic Oy teki vuonna 2017 voittoa noin 9,4 miljoonaa euroa, eli yritys on todella hyvin kannattava. Tämäkin antaa tukea sille, että yritys on poikkeuksellisen luotettava. On hyvä huomata, että Aurajoki Nordic Oy oli aiemmin tunnettu nimellä ”DFC Nordic Oy”, yritys kuitenkin muutti nimeään toukokuussa 2018. Ei kuitenkaan ole syytä olettaa, että tämän nimenvaihdoksen pitäisi aiheuttaa syytä huoleen.

Aurajoki Nordic Oy kattaa Laina.fi-palvelun lisäksi myös esimerkiksi OK Money-palvelun.

Huonoimmat puolet: Laina.fi

Sitä mukaan, kun Laina.fi on keskittynyt entistä enemmän isompiin lainoihin, niin on se myös mitä ilmeisimmin tiukentanut huomattavasti sitä, kenelle palvelusta myönnetään lainaa. On tietysti ymmärrettävää, että vaikka 4000€ lainan kohdalla on pakko tehdä tarkempaa seulontaa kuin 1000€ lainan kohdalla, mutta toisaalta se voi olla lainaa hakevan henkilön näkökulmasta myös melko ärsyttävää.

Mikäli siis etsit paikkaa, joista voi luultavasti saada lainaa helpommin, niin tutustu esimerkiksi tähän tämän sivuston alasivuun.

Nopeat faktat:

  • Lainaa tästä palvelusta: 4000€ – 10 000€. Lainasummia voi vaihdella 500€ välein.
  • Lainamuoto: Kertalaina, jota voi kutsua tyyliltään myös vaikka kulutusluotoksi ja hakemisen helppouden puolesta myös pikavipiksi.
  • Laina-aikaa lainoille: 3 – 7 vuotta. Kaikille lainasummille on valittavana laina-aikaa vähintään 3 vuotta, mutta pisin mahdollinen valittavana oleva laina-aika pitenee lainasummien kasvamisen myötä.
  • Haettavan lainan mahdollinen todellinen vuosikorko: 23,96% – 27,73%.
  • Asiakaspalvelun yhteystiedot: asiakaspalvelu@laina.fi // 0200 30033

Muiden kokemuksia: Laina.fi

Kommentti 1: Minä ainakin sain sen 2500e sieltä. Nopeaa!

Nimimerkki: Abc_

Lähde: Suomi24

Kommentti 2: Luotettava lainapaikka

Nimimerkki: Asiakas

Lähde: Suomi24

Näitä yllä olevia kokemuksia voi pitää siinä mielessä erittäin hyvänä merkkinä, että yleensä ihmiset jakavat paljon helpommin huonoja kokemuksia ja hyviä kokemuksia voi jopa olla vaikea löytää netistä. Laina.fi-palvelun kohdalla puolestaan ei ollut mitään vaikeuksia löytää näitä hyviä kokemuksia. Tuon ylemmän kokemuksen suhteen on hyvä huomata, että Laina.fi-palvelulta ei voi siis enää nykyisellään saada ainakaan alle 4000€ lainoja.

Vieritä ylös