Lainaa 20 vuotiaalle – Pikavippi heti 20v hakijoille näiltä

Netistä löytyy aika hyvä määrä eri paikkoja, jotka ovat valmiit myöntämään lainaa 20 vuotiaalle. Parhailta näiltä saa lainapäätöksen heti ja rahat saman tien tilille. Toisaalta taas sitten on mestoja joista voi lainaa saada vähän paremmalla korolla, jos lainapäätöstä on valmis odottamaan jonkun aikaa ja rahoja ehkä jopa muutaman päivän. Esittelen tässä alla molempia tämän tyyppisiä vaihtoehtoja. Nopeimmat vaihtoehdot on listattu "pikavippi 20v" -otsikon alle ja hitaammat mutta halvemmat lainat alemmaksi "lainaa 20 vuotiaalle" otsikon alle. Tämä jaottelu on siis aika pitkälti se, miten netistä saatavien lainojen ja ihan puhtaasti pikavippien voi nähdä eroavan. Näistä eri vaihtoehdoista kannattaa luonnollisesti valita se, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. 

Kiva juttu näiden eri vaihtoehtojen välillä on se, että ne eivät käytä samaa systeemiä lainapäätöksen, eli vaikka jostain tai jopa useammasta paikasta tuli kielteinen lainapäätös, niin voi toisaalta saada lainan. Oikeastaan ainoastaan maksuhäiriömerkintä estää varmuudella lainan saamisen miltään näiltä.

Pikavippi 20v:

Limiitti- 100€ - 2000€

Limiitti vaikuttaa olevan semmoinen paikka, mistä saa monesti lainaa, vaikka sen saaminen muualta olisikin vaikeaa. Tätä voi edesauttaa se, että täältä myönnetään hakijalla usein 500 euron lainaraja, kun taas muualla se on usein joko 2000€ tai ei mitään. Myös täältä saa lainapäätöksen nopeasti ihan vaan pankkitunnuksien avulla ja rahat siirtyvät yleensä erittäin nopeasti omalle pankkitilille. Yölläkin täältä saa lainaa toisesta nostosta alkaen. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Credigo - lainaa 500 - 5000€

Credigo tarjoaa verrattain järkevää pikavippiä 20-vuotiaille. Näin on, sillä täältä voi saada melko edullista lainaa 500 - 5000€ ja lisäksi otetulla lainalla on selkeät kuukausierät ja maksuohjelma. Laina-aikaa Credigolta voi saada 2 vuodesta alkaen ja jopa 10 vuotta. 10 vuoden laina-ajat ovat mahdollisia vähintään 2000€ lainoille. Credigo myöntää lainaa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, eli ei esimerkiksi sunnuntaina.

Credit24 - joustoluottoa jopa 4000€

Credit24-palvelusta voi hakea joustoluoton muodossa olevaa lainaa. Tuo on siis laina, jossa hakijalle voidaan myöntää vaikka 2000€ luottoraja, mutta siltä voi halutessaan nostaa itselle vaikka vain 100€. Joustoluotolta voi tehdä helposti myös uusia nostoja. Credit24 voi myöntää lainaa 19 vuotiaille. Sen kautta voi saada lainaa jopa 4000€.

Euroloan - 100€ - 10 000€

Euroloan tarjoaa lainoja todella laajalla haarukalla. Pienin mahdollinen lainasumma tästä palvelusta on nimittäin vain 100 euron, mutta toisaalta lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. On tosi hyvä tietää se, että 100€ - 500€ lainoilla on paljon helpompi lainahakemus kuin tuota suuremmilla lainoilla, eli jos et tarvitse yli 500 euron lainaa ja haluat lainapäätöksen heti, niin valitse lainatuotteeksi Express-luotto. Tätä kyseistä tuotetta tarjotaan automaattisesti lainaksi, kun säädät lainaa hakiessa lainasumman tuolle välille.

Lainaa 20 vuotiaalle:

Rahalaitos - kilpailuta lainahakemus

Rahalaitos on hyvä valinta silloin, jos ei ole valtavaa kiirettä rahan saamisen kanssa ja sen sijaan sitä haluaa paremmalla korolla ja pidemmällä maksuajalla. Tämä paikka kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi, luonnollisesti kuitenkin niin, että voit tehdä oman osuutesi nopeasti netin kautta. Sen lisäksi, että täältä lainaa saadakseen pitää ikää olla vähintään 20 vuotta, niin vaaditaan myös vähintään vähän yli 7000 euron tulot, että täältä voi saada lainatarjouksen. Lainaa täältä voi hakea 500 - 70 000 euroa ja maksuajan voi kaikille summille valita väliltä 1 - 15 vuotta.

Omalaina - 100€ - 60 000€

Omalaina toimii samalla logiikalla kuin Rahalaitos, mutta täältä pitäisi voida saada alustava lainapäätös heti omaan lainahakemukseen. Tämä on tietysti suuri vahvuus. Lisäksi hyvää tässä palvelussa on se, että täältä voi lainaa hakea jo 100 eurosta alkaen. Rahalaitoksen tapaan myös täällä voi lainan maksuajaksi valita 1 - 15 vuotta. Täältä tosin yli 5 vuotta vain, jos lainaa ottaa ainakin 2000 euroa.

Lendo - 500€ - 60 000€

Myös Lendon kautta voi hakea lainatarjouksia jo 20-vuotiaana. Lainaa tämän palvelun avulla voi hakea 500€ alkaen ja jopa 60 000€ verran.  Lendo on ison yrityksen omistama lainakilpailuttaja.