• You are here:
  • Home »

Pikavippi 20-vuotiaalle – Lainaa 20v hakijoille, suositellut lainapalvelut (2020)

Netistä löytyy aika hyvä määrä eri paikkoja, jotka ovat valmiit myöntämään lainaa 20 vuotiaalle. Parhailta näiltä voi saada lainapäätöksen käytännössä heti ja rahat saman tien tilille. Toisaalta taas sitten on mestoja joista voi lainaa saada vähän paremmalla korolla, jos lainapäätöstä on valmis odottamaan jonkun aikaa ja rahoja ehkä jopa muutaman päivän. Esittelen tässä alla molempia tämän tyyppisiä vaihtoehtoja. Nopeimmat vaihtoehdot on listattu "pikavippi 20v" -otsikon alle ja hitaammat mutta halvemmat lainat alemmaksi "lainaa 20-vuotiaalle" otsikon alle. Tämä jaottelu on siis aika pitkälti se, miten netistä saatavien lainojen ja ihan puhtaasti pikavippien voi nähdä eroavan. Näistä eri vaihtoehdoista kannattaa luonnollisesti valita se, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. 

Kiva juttu näiden eri vaihtoehtojen välillä on se, että ne eivät käytä samaa systeemiä lainapäätöksen, eli vaikka jostain tai jopa useammasta paikasta tuli kielteinen lainapäätös, niin voi toisaalta saada lainan. Oikeastaan ainoastaan maksuhäiriömerkintä estää varmuudella lainan saamisen miltään näiltä.

Pikavippi 20v:

Blue Finance - moni hakija saa lainaa

Jos haluaa 20-vuotiaana maksimoida mahdollisuudet saada lainaa eikä tarvitse kovin isoa pikavippiä, niin kannattaa hyvin mahdollisesti suunnata Blue Financelle. Kyseinen firma nimittäin antaa monille hakijoille 300€ kokoista pikavippiä. Blue Financelta on helppo hakea lainaa.

Creditstar: kätevä pikavippi 20 vuotiaille

Creditstarin ikäraja mahdollistaa sen, että myös 20v hakija voi saada siltä pikavipin. Tämä lainapaikan suhteen on kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että se ei yleensä ole niin nopea lainapaikka kuin vaikka Blue Finance tai alempana esiteltävä Saldolimiitti. Lainaa tästä palvelusta voi hakea mukavat 50€–2000€.


Tarvitsetko lisätietoja Creditstarista? Katso tämä sivu.

Lainasto: lainaa uusille asiakkaille 100€ - 600€

Lainastolla on uusille asiakkaille tarjolla kaksi eri lainamuotoa. Toinen niistä on joustolimiitti ja toinen pikavippi. Joustolimiittiä Lainastolta voi alussa saada 100€ - 500€ ja pikavippiä 300€ - 600€. Lainaston käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta, joten sieltä voisi olettaa olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on 20 vuotta.

Saldolimiitti: joustoluottoa 100€ - 2000€

Saldolimiittiä kannattaa sitäkin harkita, jos etsii 20-vuotiaana pikavippiä. Saldolimiitiltä voi saada lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 2000€. Myös Saldolimiitiltä voi saada lainapäätöksen nopeasti ihan vaan pankkitunnuksien avulla ja rahat siltä siirtyvät yleensä erittäin nopeasti omalle pankkitilille. Saldolimiitiltä voi sada yölläkin lainaa, tosin vasta toisesta lainanostosta alkaen.

Lainaa 20-vuotiaalle:

Löydä heti halpa laina

Lendo on netin lainahakemuksen kilpailuttajista tällä hetkellä se, jonka kautta näyttää olevan parhaat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös. Tämän paikka kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 verran. Käytännössä tosin 20-vuotiaan voi olla vaikea saada esimerkiksi 10 000 euron lainaa. Kokemusteni perusteella Lendo on yllättävän nopea ja hyvin toimiva palvelu.

Rahalaitos - kilpailuta lainahakemus

Rahalaitos on hyvä valinta silloin, jos ei ole valtavaa kiirettä rahan saamisen kanssa ja sen sijaan sitä haluaa paremmalla korolla ja pidemmällä maksuajalla. Tämä paikka kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi, luonnollisesti kuitenkin niin, että voit tehdä oman osuutesi nopeasti netin kautta. Sen lisäksi, että täältä lainaa saadakseen pitää ikää olla vähintään 20 vuotta, niin vaaditaan myös vähintään vähän yli 7000 euron tulot, että täältä voi saada lainatarjouksen. Lainaa täältä voi hakea 500 - 70 000 euroa ja maksuajan voi kaikille summille valita väliltä 1 - 15 vuotta.

Omalaina: 100€ - 60 000€ lainat

Omalaina toimii samalla logiikalla kuin Rahalaitos, mutta täältä voi saada alustavia lainapäätöksiä heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämä on tietysti suuri vahvuus. Lisäksi hyvää tässä palvelussa on se, että täältä voi lainaa hakea jo 100 eurosta alkaen. Rahalaitoksesta poiketen, Omalainalta voi saada laina-aikaa 1 - 20 vuotta. Täältä tosin yli 5 vuotta vain, jos lainaa ottaa ainakin 2000 euroa, ja mikäli lania-aikaa haluaisi yli 15 vuotta, niin pitäisi lainaa hakea vähintään 10 000€.

Zmarta: 1000€ - 60 000€ lainaa

Myös Zmarta on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Zmartan avulla lainaa voi hakea 1000€ - 60 000€, ja sen käyttämisen alaikäraja on 20 v. Johtuen Zmartan Omalainaa ja Rahalaitosta isommasta minimilainasummasta, voi Zmartan avulla olla 20-vuotiaana hieman vaikeampi saada lainaa kuin noiden kahden ylempänä mainitun vaihtoehdon kautta.

Joustoluotto vai pikavippi? Nopeita nettilainoja myöntävät firmat tarjoavat nykyään monesti joko pikavippiä tai joustoluottoa. Seuraavassa hieman näiden kahden eri lainamuodon vertailua. 

Joutoluotto on ikään kuin luottokortti, jonka kautta voi siirtää lainaa omalle pankkitilille. Eli jos vaikka saat 2000€ joustoluoton, niin voit tehdä siltä esimerkiksi neljä 200 euron siirtoa omalle tilille, ja senkin jälkeen lainaa on nostettavissa lisää. Pikavippi taas on perinteinen nopeasti yhdellä kertaa saatava laina.

Joustoluottoa kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että tietää tarvitsevansa lainaa, mutta ei vielä tiedä tarkasti, miten paljon sitä tarvitsisi. Pikavippi taas voi sopia paremmin niihin tilanteisiin, joissa tarvitsee lyhyeksi aikaa lainaa ja tietää ennakolta minkä verran lainaa tarvitsee. Koska joustoluottoon liittyy riskejä siitä, että alkaa nostamaan lisälainaa itselle, vaikka sitä ei tarvitsisi, niin voi perinteinen pikavippi monesti olla fiksumpi valinta.