Lainaa 20-vuotiaalle – pikavippi tai esim. kulutusluotto jopa heti tilille 20v hakijalle

20-vuotias henkilö on netistä haettavien lainojen suhteen tietyllä tavalla melko hyvässä asemassa. 20 vuotta nimittäin vaikuttaa olevan se ikäraja, jonka kohdalla nettilainojen tarjonta laajenee varsin paljon.

20-vuotias voikin netistä lainaa hakiessaan valita hakevansa joko pikavippiä, jonka voi saada tilille jopa heti tai sitten isompaa ja mahdollisesti halvempaa lainaa. Tuollaisen hieman isomman ja edullisemmankin lainan voi monesti saada tilillä esimerkiksi samana päivänä, eli varsin nopeasti. Löydät alta 20-vuotiaille suositeltuja paikkoja hakea netistä lainaa.

Lainaa 20-vuotiaalle netistä – suositellut paikat

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kysymyksiä ja vastauksia netin lainatarjonnasta liittyen 20-vuotiaisiin henkilöihin

Onnistuuko lainojen yhdistäminen 20v hakijalle? Sen pitäisi olla mahdollista. Mikäli ikää on 20v ja haluaa yhdistää lainoja, niin voi olla hyvä valita esimerkiksi Omalaina tai Sambla lainapaikaksi, ne voivat nimittäin auttaa löytämään edullisen lainan. Molemmat kyseiset paikat ovat niin sanottuja lainahakemuksen kilpailuttajia. Mikäli tuntuu siltä, että et saa lainaa lainojen yhdistämiseen, niin voi tämä sivu olla hyödyllinen.

Minkä kokoisen lainan 20-vuotias voi isoimmillaan saada heti tilille? Tällä hetkellä tuo yläraja näyttäisi olevan 10 000 euroa, eli varsin hyvä summa.

Missä muodoissa 20-vuotiaille tarjottavat lainat ovat? Noita löytyy kaikista kolmesta nettilainojen pääkategoriasta, eli tarjolla on pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Toki on niin, että rajanveto eri lainamuotojen välillä on usein melko häilyvää, ja toinen saattaa esimerkiksi kutsua kulutusluotoksi lainaa, jota toinen kutsuisi pikavipiksi.

Mistä löytyy joustoluotto 20v hakijalle? Esimerkiksi Vippi-palvelusta. Kyseiseltä palvelulta voi hakea 2000 euron luottorajalla varustettua joustoluottoa, jolta voi nostaa lainaa 100 eurosta alkaen.

Onko 20-vuotiaalla hyvät mahdollisuudet saada lainatarjouksia lainoja kilpailuttamalla? Ei niin hyvät kuin vaikkapa 23-vuotiaalla luultavasti on, mutta kuitenkin ihan OK mahdollisuudet.

Mitkä asiat parantavat mahdollisuuksia saada lainaa 20-vuotiaana? Yksi selkeä juttu on se, jos on vakituiset tulot. Esimerkiksi opiskelijakin voi saada netistä lainaa, mutta erityisesti nykyisellään näyttäisi olevan niin, että työtulot parantavat mahdollisuuksia saada luotto.

Toinen iso juttu, jolla voi parantaa mahdollisuuksiaan saada luottoa on se, jos hakee lainaa paikasta, josta ylipäätänsä monella on ainakin melko hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tätä kirjoittaessa yllä olevan vertailutaulukon paikoista ainakin Sambla (katso kokemuksia) ja Omalaina (täältä löytyy kokemuksia) näyttäisivät mahdollistavan sen, että varsin moni löytää lainan.

Ja vielä yksi iso asia, joka voi parantaa mahdollisuuksia löytää laina on se, jos omat tulot ja menot ovat hyvässä balanssissa. Eli siis käytännössä jälkimmäiset eivät ole lainafirmojen mielestä liian suuria suhteessa ensimmäiseen.

Tarvitseeko 20v hakija vakuuksia tai takaajan, jotta voi saada netistä kulutusluoton? Ei tarvitse. Niin sanottu rinnakkaishakija saattaa kuitenkin alentaa mahdollisesti tarjottavan kulutusluoton korko ja/tai parantaa mahdollisuuksia lainatarjouksen saamiseen. Mikäli haluat 20-vuotiaana kulutusluoton, niin voi olla hyvä idea käyttää lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua. Tuo ihan jo sen takia, että kulutusluotot ovat monesti jo ihan kohtuu isoja ja pitkällä laina-ajalla varustettuja, jolloin lainahakemuksen kilpailutus voi tuoda hyvin säästöjä.

Saako 20v henkilö yhtä edullista lainaa kuin vanhempi henkilö? Pikavippien tapauksessa hakijan iällä ei pitäisi olla korkojen näkökulmasta suurempaa merkitystä, mutta isompien lainojen kohdalla sillä saattaa olla. Tuo johtuu ihan vaan siitä, että monesti vanhemmilla ihmisillä on takana enemmän työuraa kuin keskimääräisellä 20-vuotiaalla, jolloin lainafirmat saattavat uskaltavaa antaa heille lainaa paremmilla ehdoilla.

Onko vuonna 2023 aiempaa enemmän vai vähemmän paikkoja, joista 20-vuotias voi mahdollisesti saada lainaa? Niitä vaikuttaisi olevan hieman aiempaa vähemmän. Tuohon on syynä erityisesti se, että jokunen aiemmin lainaa myöntänyt paikka on ainakin tältä erää sulkenut ovensa.

Myönnetäänkö autolainaa 20-vuotiaalle? Tuo selviää varsin helposti kokeilemalla lainan kilpailutukseen tarkoitettua palvelua. Tuollaisen palvelun käyttö autolainan yhteydessä on siitäkin syystä tärkeätä, että autolainat ovat usein verrattain isoja ja silloin on tärkeätä pystyä säästämään korkokuluissa.

Vieritä ylös