Lainaa 250 – Hyviä paikkoja hakea 250e pikavippiä netistä vuonna 2021

250 euron kokoista lainaa tarjoavia lainapalveluita ei ole kovinkaan montaa. Onneksi kuitenkin löytyy ainakin kaksi oikein hyvää palvelua, joista voi jo uutena asiakkaana hakea tuon kokoista lainaa. Alla on hieman tietoa kyseisistä lainapaikoista.

Creditstar – hae 250 euron lainalle laina-aikaa jopa vuosi

Creditstar on hyvin mahdollisesti paras valinta, jos haluaa 250€ lainan. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea melko edullista tuon kokoista lainaa ja valita sille laina-aikaa kuukaudesta alkaen ja jopa 12 kuukautta. Creditstar on myös ainakin tätä kirjoittaessa antanut viime aikoina melko hyvin myönteisiä lainapäätöksiä – valitettavasti tuo homma ei päde kovin moneen muuhun lainapaikkaan.

Credistarilta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Credistarilta.

Lainaesimerkki Creditstarin 250e pikalainasta: 2 kuukauden laina-ajalla ja nopealla lainahakemuksen käsittelyllä kuukausierä on palvelun lainalaskurin mukaan tätä kirjoittaessa 142,05€. Tuo kertaa kaksi on 284,10€.

Lainasto – hae 250e pikavippiä

Myös Lainasto voi olla varsin potentiaalinen lainapalvelu heille, jotka haluavat lainaa 250 euroa. Tältä palvelulta pitäisi nimittäin voida uudistusten myötä hakea tuon kokoista vippiä sekä sen joustoluotolta että ihan vaan ”pikavipiksi” kutsulta lainatuotteelta. Käytännössä näyttäisi olevan niin, että Lainasto myöntää sen pikavippiä paljon useammille kuin joustoluottoa. Voi siis olla hyvä idea hakea lainaa juurikin tuolta lainatuotteelta.

Lainaston 250e pikavipin lähtökohtainen laina-aika on 4 kuukautta ja lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston 250 euron pikavipistä pitäisi 4kk laina-ajalla ja ilman lisäpalveluita maksaa lähtökohtaisesti kokonaisuudessaan takaisin 267,48€.

Myös Lainaston lainaesimerkki poimittiin tätä sivua kirjoittaessa. Molemmat tällä sivulla mainitut lainafirmat voivat muuttaa hinnoitteluaan.

Kelpaako noin 250e laina? Tuossa tapauksessa pieni pikavippi -sivultamme saattaa löytyä muita soveltuvia lainapalveluita.

Miksi 250€ lainojen tarjonta on vuonna 2021 varsin suppeaa? Tuo johtuu ennen kaikkea siitä, miten lainojen korkoja ainakin tällä erää rajoitetaan. Noiden rajoitusten seurauksena moni lainapaikka on todennut, että niiden ei ole kannattavaa myöntää ainakaan jo 250e kokoista lainaa.

Vieritä ylös