Lainaa 250 – Hyviä paikkoja hakea 250e pikavippiä netistä vuonna 2023

250 euron kokoista lainaa tarjoavia lainapalveluita ei ole kovinkaan montaa. Onneksi kuitenkin löytyy ainakin kaksi oikein hyvää palvelua, joista voi jo uutena asiakkaana hakea tuon kokoista lainaa. Alla on hieman tietoa kyseisistä lainapaikoista.

Ferratum – hyvä 250e pikavippi

Ferratum on mielestäni vuoden 2023 paras pikavippi. Kun tuon yhdistää siihen, että Ferratumilta voi saada jo 250e kokoista pikavippiä, niin ei ole yllättävää, että Ferratum on ensimmäinen suositukseni 250 euron lainaa etsiville henkilöille.

Ferratumin tapauksessa 250€ pikavipin voi saada, kun avaa palveluun joustoluoton ja nostaa tuolta luotolta sitten 250 euron kokoisen lainan. Jos huomaa, että alkuperäinen nosto ei riitäkään, niin pitäisi sen päälle voida nostaa uutta lainaa. Kokemusteni perusteella Ferratumilta on helppo tehdä nostoja. Ferratumilta nostettua 250€ pikalainaa voi lyhentää alkaen 40€ kuukausieristä, tuo takaa jo 250e lainalle halutessa varsin kivan pituisen laina-ajan. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Haluatko lukea lisää Ferratumista? Tuossa tapauksessa esimerkiksi Ferratum kokemukseni voivat olla hyödyllistä luettavaa.

iRaha – kätevä 250 laina

Myös iRahalta voi hakea 250e pikavippiä. iRaha vaikuttaisi olevan paikka, josta on jopa erittäin helppo hakea lainaa. Lisäksi hyvää on se, että iRahalta voi saada lainapäätöksen ja rahat jopa todella nopeasti. iRahalta haetun 250 euron lainan lähtökohtainen laina-aika on 30 päivää. iRahan lainojen nimelliskorko on 20%. Nimelliskoron päälle lisämaksettavaa voi tulla ainakin siitä, jos valitsee lainalleen lisäpalvelun tai useampia. Hae nyt lainaa iRahalta.

Lainaesimerkki iRahalta: 250e laina 30 päivän laina-ajalla ilman lisäpalveluita tarkoittaisi 259,17€ maksettavaa.

250 euron laina ilman vakuuksia ja takaajaa

Ferratum ja iRaha eivät vaadi lainoilleen vakuuksia tai takaajaa. Tuo tietysti auttaa siinä, että lainaa voi saada helposti ja nopeasti.

Kelpaako noin 250e laina? Tuossa tapauksessa pieni pikavippi -sivultamme saattaa löytyä muita soveltuvia lainapalveluita.

Miksi 250€ lainojen tarjonta on vuonna 2023 varsin vähäistä? Tuo johtuu ennen kaikkea siitä, miten lainojen korkoja ainakin tällä erää rajoitetaan. Noiden rajoitusten seurauksena moni lainapaikka on todennut, että niiden ei ole kannattavaa myöntää ainakaan jo 250e kokoista lainaa.

Vieritä ylös