Lainaa 250 – Hyviä paikkoja hakea 250e pikavippiä netistä vuonna 2021

250 euron kokoista lainaa tarjoavia lainapalveluita ei ole kovinkaan montaa. Onneksi kuitenkin löytyy ainakin kaksi oikein hyvää palvelua, joista voi jo uutena asiakkaana hakea tuon kokoista lainaa. Alla on hieman tietoa kyseisistä lainapaikoista.

Taskulaina – myös täällä tarjolla 250e laina

Taskulaina teki hiljattain lainapalveluunsa muutoksen, jonka myötä myös siltä voi ainakin tätä kirjoittaessa hakea jo 250 euron lainaa – aiemmin Taskulainan minimi uusille asiakkaille oli 300e. Taskulaina on kokemusteni perusteella helppokäyttöinen lainapalvelu, ja lainaa siltä voi hakea, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Esimerkki Taskulainan 250 euron lainasta: ilman lisäpalveluita otettu laina, joka maksetaan pois neljässä erässä voisi tarkoittaa yhteensä hieman alle 267€ maksettavaa. Tiedot perustuvat Taskulainan lainalaskuriin.

Lainasto – hae 250e pikavippiä

Myös Lainasto voi olla varsin potentiaalinen lainapalvelu heille, jotka haluavat lainaa 250 euroa. Tältä palvelulta pitäisi nimittäin voida uudistusten myötä hakea tuon kokoista vippiä sekä sen joustoluotolta että ihan vaan ”pikavipiksi” kutsulta lainatuotteelta. Käytännössä näyttäisi olevan niin, että Lainasto myöntää sen pikavippiä paljon useammille kuin joustoluottoa. Voi siis olla hyvä idea hakea lainaa juurikin tuolta lainatuotteelta.

Lainaston 250e pikavipin lähtökohtainen laina-aika on 4 kuukautta ja lainaa tästä palvelusta voi hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston 250 euron pikavipistä pitäisi 4kk laina-ajalla ja ilman lisäpalveluita maksaa lähtökohtaisesti kokonaisuudessaan takaisin 267,48€.

Lainaston lainaesimerkki poimittiin tätä sivua kirjoittaessa. Molemmat tällä sivulla mainitut lainafirmat voivat luonnollisesti muuttaa hinnoitteluaan, joskin lainojen korkokatoista johtuen ne eivät sitä todennäköisesti tule tekemään ainakaan kovin isossa mittakaavassa.

Kelpaako noin 250e laina? Tuossa tapauksessa pieni pikavippi -sivultamme saattaa löytyä muita soveltuvia lainapalveluita.

Miksi 250€ lainojen tarjonta on vuonna 2021 varsin vähäistä Tuo johtuu ennen kaikkea siitä, miten lainojen korkoja ainakin tällä erää rajoitetaan. Noiden rajoitusten seurauksena moni lainapaikka on todennut, että niiden ei ole kannattavaa myöntää ainakaan jo 250e kokoista lainaa.

Vieritä ylös