Pikavippi 6000 – Näin netistä heti 6000€ laina tai sitten halpa 6000 laina nopeasti

Erityisesti nyt, kun pikalainojen korot ovat monin paikoin romahtaneet, niin on netistä mahdollista saada jopa heti edullista lainaa. Ja tuo ”heti” pätee myös halpoihin 6000€ lainoihin, ja toisaalta sitten, jos on mahdollisuus venata lainan saamista hieman pidempää niin voi 6000€ kokoisen lainan saada netistä jopa todella halvalla korolla. Seuraavassa siis esittelyssä paikka, josta 6000 lainan voi saada heti tilille, ja pari paikkaa, josta tuon kokoisen lainan voi luultavasti saada vielä halvemmalla korolla sekä melko nopeasti.

Saldo – 6000€ laina heti tilille

Mikäli haluaa saada melko halvan 6000€ lainan heti tilille, niin kannattaa ehkä kokeilla Saldoa. Saldolta saa haettua kätevästi 6000€ kokoista kulutusluottoa, ja siltä pitäisi myös voida saada lainapäätös heti sekä mahdollisesti lainaksi saatu summa heti omalle pankkitilille (alempana mainittuna kaksi pankkia, joihin se ei onnistu).

Saldolta voi hakea 6000€ kokoisen lainan ilman vakuuksia sekä ilman takaajia. Lisäksi hyvää Saldon 6000 euron kulutusluotossa on se, että sille on tarjolla varsin kattavasti eri pituisia laina-aikoja: tätä kirjoittaessa Saldon lainalaskuri tarjoaa tuon kokoiselle lainalle laina-aikaa 21, 25, 31, 41 tai 79 kuukautta. Alla olevassa kuvassa näkyy, mitä lyhennys voisi olla milläkin laina-ajalla – luonnollisesti mitä isompi lyhennys, niin sitä lyhyempi laina-aika.

Saldolta voivat hakea lainaa täysi-ikäiset henkilöt. Saldolta haettavan kulutusluoton todellinen vuosikorko voi sen ilmoituksen mukaan olla enintään 29,5%. Ja halvin mahdollinen todellinen vuosikorko, jolla Saldolta on mahdollista saada lainaa, on 21,3%.

Saldolta lainaamisen nopeuden suhteen on hyvä huomata se, että Saldo ei ilmeisestikään pysty maksamaan lainaa heti S-pankin eikä Ålandsbankenin tileille. Muihin Suomessa suosittuihin pankkeihin lainaa pitäisi voida ainakin parhaassa tapauksessa saada jopa heti. Hae nyt Saldolta lainaa.

Omalaina – halpa 6000€ laina nopeasti

Siinä missä Saldolta ei voi saada lainaa alle 20% todellisella vuosikorolla, niin voi Omalainalla olla varsin hyvät mahdollisuudet saada tuota halvempaa lainaa. Isona syynä tähän on Omalainan toimintalogiikka: Omalaina ei tarjoa lainaa suoraan itse, vaan sen sijaan lainaa etsivä henkilö voi täyttää Omalainan sivuilla lyhyehkön lainahakemuksen ja Omalaina pyrkii sitten kilpailuttamaan jopa reaaliajassa tuon hakemuksen useiden eri lainafirmojen suhteen. Tuo kilpailutus voi johtaa korkoihin, jotka ovat todella edullisia – erityisesti verrattuna aiempiin nettilainojen hintoihin.

Koska Omalainalta voi alkaa saamaan lainatarjouksia jopa heti, ja useat sen kilpailutuksessa mukana olevat firmat voivat maksaa nostetun lainan nopeasti sitä hakeneelle henkilölle, niin voi Omalainan avulla saada lainan omalle tilille asti varsin nopeasti. Vaikka Omalaina onkin erityyppinen lainapaikka kuin Saldo, niin myös täältä pystyy hakemaan lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Omalainan suuntaa-antavien esimerkkien mukaan, siltä haetun 6000€ lainan kuukausierä voisi olla 3 vuoden maksuajalla 180€. Ja mikäli laina-ajaksi valitsisi 3 vuoden sijaan 5 vuotta, niin voisi tuon kokoisen lainan kuukausierä olla 113€. Omalainan antamien esimerkkien mukaisesti 6000€ laina 3 vuoden laina-ajalla, kerryttäisi korkoja ja kuluja vähän alle 500€, ja tuolla 5 vuoden laina-ajalla se kerryttäisi niitä vähän alle 800€. Omalainan kautta haettavalle 6000€ lainalle, on mahdollista hakea laina-aikaa 1 – 15 vuotta.

Noiden ylempänä mainittujen esimerkkien suhteen on hyvä huomata se, että ne edustavat jopa Omalainan mittapuulla varsin halpoja lainoja. Eli jos Omalainalta hakee 6000€ lainaan lainatarjouksia, niin ei kannatta yllättyä, jos siihen saadut tarjoukset eivät ole ihan noin halpoja. Mutta itselle tarjottujen lainojen hinnat saa toki selville vain hakemalla tarjouksia. Tuo lainatarjousten hakeminen on ilmaista eikä sido siihen, että lainaa pitäisi myös ottaa. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Haluaisitko lisätietoja Omalainasta? Tuossa tapauksessa esimerkiksi kokemukseni siitä voisivat kiinnostaa sinua.

Rahalaitos – toinen paikka etsiä edullinen 6000€ laina

Rahalaitos toimii samalla idealla kuin Omalaina. Eli myös tämän paikan kautta voi hakea nopeasti lainatarjouksia useilta eri lainafirmoilta. Ja kuten Omalainan kohdalla, niin myös tämän paikan avulla voi hakea 6000€ lainaa, jonka voi saada ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikille Rahalaitoksen avulla haettaville lainoille on mahdollista valita hakevansa laina-aikaa 1 – 15 vuotta.

Rahalaitoksen mukaan siltä haettavan lainan tyypillinen nimellinen vuosikorko on noin 8%. Tuon nimellisen vuosikoron päälle voi sitten tulla vielä esimerkiksi pienehkö määrä erilaisia vuosittaisia tilinhoitomaksuja (tuon tyyppisten maksujen enimmäismäärä on kulutusluottojen uuden korkokaton myötä enintään 150€/vuosi).

Rahalaitoksen sivuston lainalaskurin esimerkin perusteella, Rahalaitoksen avulla haettava 6000€ laina 2 vuoden laina-ajalla voisi johtaa 275€ kuukausilyhennykseen. 24 (kuukautta) kertaa 275€ on = 6600€. Kuten Omalainan kohdalla, niin myös Rahalaitoksen tapauksessa tämä esimerkki edustaa sen avulla mahdollisesti saatavien lainojen halvempaa päätä.

Rahalaitoksen alaikäraja on tätä päivittäessä 20 vuotta. Lisäksi olisi myös hyvä, jos tuloja olisi ainakin noin 600€/kk. Rahalaitoksen kilpailuttamilla lainafirmoilla voi sitten olla noita tiukempia omia vaatimuksia sille, keille ne ovat valmiit myöntämään lainaa

Rahalaitoksen ja Omalainan kilpailuttamissa lainafirmoissa voi olla jonkin veran eroja, ja tästä syystä erityisen halpaa 6000€ lainaa etsiessä, voi olla hyvä idea hakea niiden molempien kautta lainatarjouksia. Myös Rahalaitoksen kautta voi hakea lainatarjouksia nopeasti sekä ilmaiseksi. Ja luonnollisesti myöskään Rahalaitoksen avulla saadut lainatarjoukset eivät pakota ottamaan lainaa. Eli jos mitään miellyttävää lainatarjousta ei löydy, niin voi koko homman jättää sikseen. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Haluatko lukea lisää Rahalaitoksesta? Löydät tältä sivulta kokemuksiani.

Mahdolliset hidastavat tekijät lainan itselle saamisessa:

Vaikka siis tällä sivulla ylimpänä mainitusta paikasta pitäisikin olla mahdollista saada 6000€ laina heti omalle pankkitilille, ja kahden alempana mainitun paikankin avulla tuon kokoinen laina pitäisi onnistua melko nopeasti, niin on tiettyjä asioita, jotka voivat hidastaa lainan itselle saamista. Ensimmäistä niistä sivuttiin jo Saldon kohdalla: on tiettyjä pankkeja, joihin lainafirmat eivät yleensä pysty siirtämään rahoja heti – tähän on ilmeisesti syynä se, että jotkin pankit eivät tykkää siitä, että lainafirmoilla on niiden pankissa tili (ja tietysti siirroissa tuppaa kestämään pidempään, jos ne pitää tehdä yhdestä pankista toiseen).

Toinen mahdollinen hidaste rahojen itselle saamisessa on puolestaan se, että jotkin lainafirmat tarvitset lainapäätöksen tueksi liitteitä – löydät paikkoja, joista saa lainaa ilman liitteitä täältä. Ja kolmas juttu, joka on syytä mainita mahdollisista hidasteista puhuttaessa, on se, että lainafirmat eivät saa siirtää niiden hakijalle myöntämää ensimmäistä lainaa hakijan tilille yö kello 23 ja aamu 07 välillä. Eli uutena asiakkaana vaikkapa 6000 euron lainaa ei voi saada mistään heti yöllä tilille asti.

Pikavippi 6000 vai 6000 euron laina kilpailuttajan kautta

Tämä riippuu siitä, miten painottaa lainaamisen nopeutta suhteessa edulliseen korkoon. Mikäli lainaa on pakko saada heti tilille, niin on oikea valinta 6000 euron pikavippi, mutta jos lainaa on valmis odottamaan päivän tai pari niin voi todennäköisesti säästää korkokuluissa varsin huomattavasti, jos ottaa lainan kilpailuttajan kautta. Sekä Omalaina että Rahalaitos ovat ansainneet paikan tämän sivuston parhaita kilpailuttajia sisältävällä listalla.

Hyvä tietää:

Tämän sivun lainaesimerkit ja muut hinnoittelutiedot on poimittu sivun kirjoittamisen tai päivittämisen yhteydessä. On mahdollista, että lainafirmat tekevät muutoksia perimiinsä korkoihin. PikavippiKokemuksia.com suosittelee, että mahdollisesti tarjotun lainan ehdot tarkistaa, ennen kuin päättää sen nostamisesta.

Vieritä ylös