Lainaa 8500 – Hae edullista lainaa 8500€, rahat tilille jopa heti (2023)

Joitakin vuosia sitten netistä olisi ollut todella vaikea saada heti lainaa 8500€. Onneksi tuo tilanne on kuitenkin muuttunut viime vuosina, ja nykyään tuon kokoista lainaa pystyy hakemaan jopa todella monesta eri paikasta. Kaikki paikat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä. Tästä syystä tässä olla on suositeltuna niitä lainapaikkoja, jotka mielestäni ovat erityisen hyviä 8500 euron lainan hakemiseen. Toivottavasti löydät jotain itseä kiinnostavaa.

Lainaa 8500 – suositellut lainapaikat

Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Yksikään näistä yllä mainituista lainapalveluista ei vaadi sitä, että siltä tai sen kautta lainaa hakiessa pitäisi olla vakuuksia tai takaajia.

Parhaassa tapauksessa 8500€ laina heti tilille

Yllä listatuista lainapalveluista ainakin Vippi ja Saldo voivat siirtää 8500€ lainan heti tilille. Molemmilta niiltä voi hakea 8500€ kokoista kulutusluottoa. Vipiltä sekä Saldolta voi saada lainaa heti myös viikonloppuisin. Monen muun yllä listatun palvelun avulla voi saada lainaa melko nopeasti tilille.

Miten halvan 8500 euron lainan voi parhaassa tapauksessa löytää?

Freedom Rahoitus, joka on yksi internetin johtavista lainahakemuksia kilpailuttavista palveluista, käyttää tätä päivitettäessä sen kautta haettavan 8500€ lainan kohdalla todellisen vuosikoron esimerkkinä hieman alle 10,5% tasoa. Voi siis olettaa, että 8500€ laina on mahdollista löytää ainakin tuollaisella jonkin verran päälle 10% todellisella vuosikorolla. Yleisesti ottaen voi sanoa, että jos haluaa minimoida lainan korot ja kulut, niin kannattaa lainahakemus kilpailuttaa.

Laina-ajat 8500e lainalle

8500 euron laina on siinä mielessä kätevä, että sille voi hakea netistä varsin monenlaista laina-aikaa. Ja käytännössä esimerkiksi monet lainahakemuksia kilpailuttavat palvelut sallivat sen, että tuollaiselle lainalle pystyy hakemaan laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta.

Esimerkki 8500€ lainasta: Mikäli laina-aika olisi 4 vuotta, niin voisi kuukausittainen lyhennyserä olla keskimäärin 208€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa hieman alle 10 000€. Esimerkki perustuu Samblan kautta saatavilla olleisiin tietoihin, ja se on suuntaa-antava.

Vieritä ylös