• You are here:
  • Home »

Lainaa ei myönnetä – Kokeiltavia paikkoja, jos tuntuu ettei saa pikavippiä tai muuta lainaa

Viimeaikaiset lainojen korkokatot ja kevättalven 2020 tapahtumat ovat saaneet aikaan tilanteen, jossa monen on tällä hetkellä todella vaikea saada netistä lainaa. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että samaan aikaan, kun lainafirmojen mahdollisuudet veloittaa haluttua korkoa ovat vähentyneet, niin kokenevat ne todennäköisyyksien sille, että asiakkaat eivät voi maksaa lainojaan takaisin nousseen.

Monella on kuitenkin, ehkä erityisesti juuri nyt, aidosti pakottava tarve saada lainaa. Tuosta syystä tällä sivulla onkin suositeltuna lainapaikkoja, joita kannattaa kokeilla, jos lainaa todella tarvitsee, eikä vaihtoehtona oikein ole se, että tyytyy sihen, että sitä ei saa. Tämä sivu on rakennettu niin, että tässä alussa on ensin esitelty muutama erityisen vahvasti suositeltu paikka ja siten on pitkä lista erilaisia lainapaikkoja – ehkä niissä on joku juuri sinulle uusi ja sopiva.

Sambla – Moni tuntuu löytävän lainan

Sambla ei ole täydellinen lainapaikka, mutta sen vahvuus on se, että moni tuntuu voivan saada sen avulla lainatarjouksen. Sambla on siis kilpailutuspalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 verran, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Sambla vaatii sen, että on vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot. Hae nyt lainaa Samblan kanssa.

Blue Finance: pikavippiä 300€

Jos haluaa nopeasti pienehkön pikavipin, niin kannattaa ehkä kokeilla Blue Financea. Monista muista paikoista poiketen se nimittäin näyttää edelleen antavan monille pikavippiä. Blue Financen pikavippiä ("arkilaina") voi hakea helpoiten 300€. Blue Finance voi myöntää lainaa täysi-ikäisille henkilöille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Omalaina: lainaa 100€ - 60 000€

Myös Omalainan kautta tuntuu edelleen olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tämän palvelun avulla sitä voi hakea 100€ - 60 000€, ja alaikäraja täällä on 18 vuotta. Omalainan lainahakemus on miellyttävän nopeasti täytettävä ja heti täyttämisen jälkeen voi alkaa saamaan lainatarjouksia. Vaikka Omalainalta voi periaatteessa saada lainaa 100 eurosta alkaen, niin voi käytännössä noin pientä lainaa olla hyvin vaikea saada. Esimerkiksi 1000 euron lainaa pitäisi kuitenkin olla jo ihan hyvät mahdollisuudet saada. Kokeile nyt Omalainaa.

Advisa: hae lainaa 500€ - 60 000€

Advisa on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Advisan kautta on varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa, vaikka sitä ei muuten tuntuisikaan saavan. Advisan avulla voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta ja tuloja vähintään 12000€/vuosi (eli siis keskimäärin vähintään 1000€/kk).

Advisan avulla voi hakea laina-aikaa 1–18 vuotta eikä se luonnollistakaan vaadi vakuuksia tai takaajaa lainan hakemiseen. Advisa puhuu nettisivuillaan erityisesti lainojen yhdistämisestä, mutta sen kautta voi hakea luottoa myös muihin tarkoituksiin. Testaa nyt Advisaa.

Vivus: pikavippiä 300€ - 600€

Päivitys kesä 2020: Vivus on valitettavasti keskeyttänyt/lopettanut uusien luottojen myöntämisen. Myös Vivusta kannattaa harkita, vaikka tuntuisikin ettei saa muualta lainaa. Vivukselta voi hakea pikavippiä 300 eurosta alkaen ja enintään 600€, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokemusteni perusteella Vivukselta voi saada lainaa nopeasti. Koska Vivus on pikavippipalvelu, niin se ei luonnollisestikaan vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.

Tässä paljon lainapaikkoja kokeiltavaksi:

Ethän hae enempää lainaa kuin tarvitset. Erityisesti tällä hetkellä, kun Suomen talouden yllä on paljon epävarmuutta, on syytä yrittää pitää huoli sitä, että hoitaa omaa henkilökohtaista talouttaan fiksusti. Tuosta syystä on esimerkiksi hyvä, jos pyrkii rajoittamaan haettavaa lainasummaa sekä pyrkii tekemään vertailua eri lainamahdollisuuksien välillä.

Voiko ilman luottotietoja saada mistään lainaa? Mikäli on maksuhäiriömerkintä, niin on perinteisesti ollut vain pakko hyväksyä se, että "en saa lainaa". Tuo tilanne on nyt muuttunut sillä tavoin, että ainakin Tando-nimisen paikan kautta voi tietyin edellytyksin saada lainaa myös ilman luottotietoja.

Kyseinen palvelu pitäisi olla näkyvissä tuossa yllä olevalla listalla, ja lisäksi se taitaa löytyä useamman lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun valikoimasta. Kyseinen lainapalvelun toimintamalli on kuitenkin semmoinen, että kannattaa ennalta todella varmistaa se, että sieltä otetun lainan pystyy oikeasti maksaman takasiin.