• You are here:
  • Home »

Lainaa ei myönnetä – Kokeiltavia paikkoja, jos tuntuu ettei saa pikavippiä tai muuta lainaa

Viime syksynä voimaan tullut lainojen uusi korkokatto ja kevättalven 2020 tapahtumat ovat saaneet aikaan tilanteen, jossa monen on tällä hetkellä todella vaikea saada netistä lainaa. Syynä tuohon on se, että todella monet lainafirmat kokevat tällä hetkellä, että niillä on selkeästi aiempaa suurempi riski siihen, että lainaa hakeva asiakas ei kykene maksamaan sitä takasin ja tuon seurauksena ne pelkäävät omien tuottojensa puolesta.

Monella on kuitenkin, ehkä erityisesti juuri nyt, aidosti pakottava tarve saada lainaa. Tuosta syystä tällä sivulla onkin suositeltuna lainapaikkoja, joita kannattaa kokeilla, jos lainaa todella tarvitsee, eikä vaihtoehtona oikein ole se, että tyytyy sihen että ei saa lainaa. Tämä sivu on rakennettu niin, että tässä alussa on ensin esitelty muutama erityisen vahvasti suositeltu paikka ja siten on pitkä lista erilaisia lainapaikkoja – ehkä niissä on joku juuri sinulle uusi ja sopiva.

Advisa: hae lainaa 500€ - 60 000€

Advisa on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Advisan kautta on erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa, vaikka sitä ei muuten tuntuisikaan saavan. Advisan avulla voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta ja tuloja vähintään 12000€/vuosi (eli siis keskimäärin vähintään 1000€/kk). Advisan avulla voi hakea laina-aikaa 1-18 vuotta. Advisa ei luonnollistakaan vaadi vakuuksia tai takaajaa lainan hakemiseen. Testaa nyt Advisaa.

Omalaina: lainaa 100€ - 60 000€

Myös Omalainan kautta tuntuu edelleen olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tämän palvelun avulla sitä voi hakea 100€ - 60 000€, ja alaikäraja täällä on 18 vuotta. Omalainan lainahakemus on miellyttävän nopeasti täytettävä ja heti täyttämisen jälkeen voi alkaa saamaan lainatarjouksia. Kokeile nyt Omalainaa.

Blue Finance: pikavippiä 100€ - 500€

Jos haluaa nopeasti pienen pikavipin, niin kannattaa ehkä kokeilla Blue Financea. Monista muista paikoista poiketen se nimittäin näyttää edelleen antavan monille pikavippiä. Blue Financen pikavippiä voi siis hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 500€.

Blue Financella on myös joustoluotto. Kyseistä joustoluottoa voisi periaatteessa saada jopa 5000€, mutta ilmeisesti sitä on käytännössä paljon vaikeampi saada kuin Blue Financen pikavippiä. Blue Financen molempien lainamuotojen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vivus: pikavippiä 300€ - 600€

Myös Vivusta kannattaa harkita, vaikka tuntuisikin ettei saa muualta lainaa. Vivukselta voi hakea pikavippiä 300 eurosta alkaen ja enintään 600€, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokemusteni perusteella Vivukselta voi saada lainaa nopeasti. Koska Vivus on pikavippipalvelu, niin se ei luonnollisestikaan vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Tässä paljon lainapaikkoja kokeiltavaksi:

Ethän hae enempää lainaa kuin tarvitset. Erityisesti tällä hetkellä, kun Suomen talouden yllä on paljon epävarmuutta, on syytä yrittää pitää huoli sitä, että hoitaa omaa henkilökohtaista talouttaan fiksusti. Tuosta syystä on esimerkiksi hyvä, jos pyrkii rajoittamaan haettavaa lainasummaa sekä pyrkii tekemään vertailua eri lainamahdollisuuksien välillä.

Voiko ilman luottotietoja saada mistään lainaa? Mikäli on maksuhäiriömerkintä, niin on perinteisesti ollut vain pakko hyväksyä se, että "en saa lainaa". Tuo tilanne on nyt muuttunut sillä tavoin, että ainakin Tando-nimisen paikan kautta voi tietyin edellytyksin saada lainaa myös ilman luottotietoja.

Kyseinen palvelu pitäisi olla näkyvissä tuossa yllä olevalla listalla, ja lisäksi se taitaa löytyä useamman lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun valikoimasta. Kyseinen lainapalvelun toimintamalli on kuitenkin semmoinen, että kannattaa ennalta todella varmistaa se, että sieltä otetun lainan pystyy oikeasti maksaman takasiin.