Lainaa ilman palkkatodistusta – Näiltä laina heti ilman palkkakuittia (2018)

Netistä nopeasti haettavan lainan suhteen on monesti tärkeätä se, että ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai palkkakuittia. Tähän voi nähdä liittyvän sen, että lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti sekä helposti, mutta myös tietoturvallisuuskysymysten – eihän ole kiva lähettää kopioita mistään henkilökohtaisista dokumenteista lainapalvelulle, josta ei välttämättä ole koskaan ennen edes kuullut.

Onneksi netissä toimii kuitenkin tätä nykyä kohtuullinen määrä paikkoja, joilta saa haettua helposti lainaa ilman palkkatodistusta. Parhaassa tapauksessa nämä palvelut ovat tehneet myös muuten heiltä lainan hakemisen erittäin helpoksi ja nopeaksi ja pystyvät myös maksamaan lainan hyvin pitkälti heti hakijalle. Tässä alla esitellään muutamia suosituimpia niistä lainapaikoista, joissa juuri nuo edellä kuvatut asiat yhdistyvät.

Ekstraluotto – Erittäin helppo paikka hakea lainaa

Ekstraluotto on tällä hetkellä oiva valinta niille, jotka haluavat saada lainapäätöksen nopeasti ilman palkkakuittia ja myös lainatut rahat käytännössä heti omalle tilille. Tässä palvelussa ei kysellä mitään turhia tietoja lainan hakijasta tai vaadita lähettämään dokumentteja lainan maksamista varten, sen sijaan lainaa voi hakea ihan hetkessä netin kautta ja isoimpaan osaan pankeista rahat siirtyvät käytännössä heti aikavälillä 08:00 – 22:00. Lainaaminen täältä toimii käytännössä niin, että lainaa ottavalle henkilölle myönnetään lainaraja, joka on kooltaan 2100 euroa ja sitten tuon rajan kautta voi tehdä lainanostoja (minimi 10 euroa) kunnes raja on täynnä. Ja lisää rajaa saa tietysti sillä, että maksaa avoinna olevaa lainasaldoa pois. Laskutus täällä tapahtuu kuukausittain ja joka kuukausi pitää lyhentää vähintään 10% avoinna olevasta lainasta (kuitenkin vähintään 50 euroa).

Lainaa Ekstraluotolta saa haettua, jos hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Ferratum – 30 päivää korotonta laina-aikaa

Ferratum loistaa kilpailijoihinsa verrattuna erityisesti kahdella asialla. Ensimmäinen on se, että täältä on todella helppo hakea lainaa. Eli palkkatodistusta tai muita dokumentteja ei tarvitse lähettää lainan saamiseksi ja lisäksi lainan hakemista on tehty myös muuten todella nopeata. Toinen asia on se, että täältä saa juuri nyt (elokuu 2018) uutena asiakkaana 30 päivän verran korotonta laina-aikaa ensimmäiselle lainalle. Tuon ensimmäisen lainan suhteen on hyvä huomata se, että sen saa tällä hetkellä myös ilman nostopalkkiota, mutta sitten heti toisesta lainasta alkaen peritään nostopalkkio.

Ferratumin laina toimii samalla periaatteella kuin Ekstraluoton laina, eli myös täältä myönnetään lainaajalle lainaraja (tätä voisi kutsua myös ”joustoluotoksi”), ja siltä saa sitten nostettua lainaa, kunnes lainaraja on täynnä. Ferratumin tapauksessa tuon lainarajan suuruus on 2000 euroa. Lainaa myös tästä palvelusta voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Kokemukseni perusteella täältä nostettua laina siirtyy käytännössä heti omalle tilille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Limiitti – Jo 18 vuotiaalle lainaa ilman palkkatodistusta

Limiitti on siinä mielessä varsin harvinainen lainapalvelu, että täältä voi saada lainaa jo 18 vuotiaana. Tätä nykyä lähes kaikkien muiden lainapalveluiden alaikäraja on 2X. Lainaa saa siis myös täältä haettua täysin ilman palkkakuittia, ja muutenkin lainan hakeminen on erittäin nopeata. Tämä palvelu toimii sillä periaatteella, että uudelle asiakkaalle voidaan myöntää joko 500 euron tai 2000 euron joustoluotto / luottoraja. Oma luottoraja selviää käytännössä vain hakemalla lainaa, mutta todennäköisesti on niin, että jos tuloja ei ole kovin paljon, niin saa todennäköisemmin 500 euron luottorajan kuin, jos tuloja on todella runsaasti. Laina pitäisi tästäkin paikasta saada suurimpaan osaan pankeista heti, ja sitten kun tänne on avannut tilin, niin voi lainaa nostaa myös heti yöllä omalle tilille. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Euroloan – jopa 10 000 euroa lainaa ilman palkkakuittia

Jos kiinnostuksen kohteena on isoin laina, jonka voi saada netistä ilman palkkatodistusta, niin kannattaa suunnata Euroloanille. Täältä nimittäin voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaalle hakijalle jopa 10000 euroa lainaa ilman palkkakuitin lähettämistä. Luonnollisesti lainapäätös tapahtuu täällä heti ja lisäksi rahat voi halutessaan nostaa heti Nordean ja OP:n tileille, myös Danske Bank onnistuu yleensä arkisin. Vaikka täältä voikin saada siis haettua noinkin isoa lainaa helposti, niin onnistuvat toisaalta myös huomattavasti pienemmät lainat. Näin on, sillä pienin laina, minkä täältä voi nostaa on vain 100 euroa ja onkin huomaamisen arvoista, että jos lainaa hakee vain 100 – 500 euroa, niin muuttuu lainan hakeminen vielä hieman nopeammaksi kuin se on tuota isommilla summilla. Nuo Euroloanin pienemmät lainat vastaavat monen näkemystä siitä, mikä on perinteinen pikavippi. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Miten on mahdollista, että lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin saattaa mietityttää, että miten lainapalvelut pystyvät muka tekemään lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä homma perustuu siihen, että lainapäätös tapahtuu isolta osin hakijan aiempien tili- ja lainapahtumien kautta ja näin ollen palvelu muodostaa (automaattisesti) käsityksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.