• You are here:
  • Home »

Lainaa ilman palkkatodistusta – Näiltä laina heti ilman palkkakuittia (2020)

Netistä nopeasti haettavan lainan suhteen on monesti tärkeätä se, että ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai palkkakuittia. Tähän voi nähdä liittyvän sen, että lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti sekä helposti, mutta myös tietoturvallisuuskysymysten – eihän ole kiva lähettää kopioita mistään henkilökohtaisista dokumenteista lainapalvelulle, josta ei välttämättä ole koskaan ennen edes kuullut.

Onneksi netissä toimii kuitenkin tätä nykyä muutama lainapalvelu, joilta saa haettua helposti lainaa ilman palkkatodistusta. Parhaassa tapauksessa nämä palvelut ovat tehneet myös muuten heiltä lainan hakemisen erittäin helpoksi ja nopeaksi ja pystyvät myös maksamaan lainan hyvin pitkälti heti hakijalle. Tässä alla esitellään pari suosittua niistä lainapaikoista, joissa juuri nuo edellä kuvatut asiat yhdistyvät.

Blue Finance - lainaa heti ilman palkkakuittia

Blue Finance voi myöntää lainaa 18v ja sitä vanhemmille hakijoille, eikä lainapäätöstä varten tarvitse lähettää palkkatositteita. Blue Financelta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 500 eurosta, ja lainalle voi saada laina-aikaa 4 kuukautta. Kokemusteni perusteella Blue Finance on erittäin nopea paikka hakea ja saada lainaa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

SaldoLimiitti – täältäkin lainaa ilman palkkatodistusta

Myös SaldoLimiitti on helppo palvelu lainan hakemiseen. Tämä palvelu toimii sillä periaatteella, että uudelle asiakkaalle voidaan myöntää enintään 2000 euron joustoluotto / luottoraja, jolta voi sitten siirtää omalle pankkitilille sopivasti rahaa. Lainaa pitäisi tästäkin paikasta saada suurimpaan osaan pankeista heti, ja sitten kun tänne on avannut tilin, niin voi lainaa nostaa myös heti yöllä omalle tilille. Hae nyt lainaa SaldoLimiitiltä.

Saldo - lainaa heti jopa 10 000€

Kuten Saldon nimestä ja logosta voi arvata, niin se on osa samaa firmaa kuin Saldolimiitti. Näillä kahdella palvelulla on kuitenkin yksi iso ero. Nimittäin se, että Saldolta voi halutessaan hakea paljon isompaa lainaa kuin Saldolimiitiltä. Tästä palvelusta voikin hakea kulutusluottoa jopa 10 000€ verran ja useamman vuoden laina-ajalla. Saldon alaikäraja on 20 vuotta. Myös Saldo on nopea ja helposti käytettävä lainapalvelu. Hae nyt lainaa Saldolta.

Etsi isompaa ja vielä halvempaa lainaa ilman palkkatodistusta

Uudesta korkokatosta johtuen tällä hetkellä on melko heikosti paikkoja, jotka maksavat lainan ilman palkkatodistusta. Näiden alla olevien paikkojen kautta voi saada lainatarjouksia ilman palkkatodistusta, mutta sitten lainan omalle tilille saaminen saattaa vaatia sen.

Ainalaina - kätevä paikka hakea lainaa

Päivitys: Ainalaina keskeyttää lainan myöntämisen 1.7.2020. Ainalainalta voi kokemusteni perusteella hakea erittäin helposti lainaa. Lainaa tästä palvelusta voi saada 50€ alkaen ja jopa 2000€. Ainalainalta voi hakea lainaa, jos ikää on yli 21 vuotta. Ainalaina pystyy maksamaan lainan nopeasti moneen eri pankkiin.

Jopa 4000€ laina heti ilman palkkatodistusta

Päivitys 26.6.2020: Ferratum ilmeisesti vaatii tällä hetkellä palkkakuitin. Ferratumilla on tarjolla kaksi eri lainaa: joustoluotto ja kulutusluotto. Noista joustoluottoa voi hakea erittäin helposti ilman palkkakuittia. Kyseisen laina toimii niin, että sen hakijalle voidaan myöntään 4000€ luottoraja, jolta voi sitten nostaa oman makunsa mukaan lainaa. Eli vaikka kerran 50€ tai toisaalta vaikka 2 kertaa 2000€. Ferratumilta voi saada lainaa, jos ikää on vähintään 22 ja alle 70 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credigo - lainaa helpolla hakemuksella 500 - 5000€

Päivitys: Credigo on keskeyttänyt lainan myöntämisen. Credigolta on mahdollista hakea lainaa helposti ilman palkkakuittia. Tästä helppoudesta huolimatta täältä voi saada lainaa melko hyvillä ehdoilla verrattuna muihin pikavippeihin, ja varsin kivasti myös eri summilla. Lainojen todellisesti vuosikorot nimittäin vaikuttavat olevan alle 30% ja lainaa voi hakea 500 - 5000€. Lainaa Credigolta voi saada, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 70 vuotta.

Miten on mahdollista, että lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin saattaa mietityttää, että miten lainapalvelut pystyvät muka tekemään lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä homma perustuu siihen, että lainapäätös tapahtuu isolta osin hakijan aiempien tili- ja lainapahtumien kautta ja näin ollen palvelu muodostaa (automaattisesti) käsityksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.

Lainaa helposti kännykällä

Monesti ne tilanteet, joissa haluaa saada lainaa ilman palkkatodistuksen lähettämistä ovat sen tyyppisiä, että niissä ei ole pääsy kuin kännykän kautta nettiin. Onkin hyvä tietää, että kaikista näistä tämän sivun lainapaikoista voi hakea helposti lainaa matkapuhelimella.