Lainaa ilman palkkatodistusta – Näiltä laina heti ilman palkkakuittia (2019)

Netistä nopeasti haettavan lainan suhteen on monesti tärkeätä se, että ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai palkkakuittia. Tähän voi nähdä liittyvän sen, että lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti sekä helposti, mutta myös tietoturvallisuuskysymysten – eihän ole kiva lähettää kopioita mistään henkilökohtaisista dokumenteista lainapalvelulle, josta ei välttämättä ole koskaan ennen edes kuullut.

Onneksi netissä toimii kuitenkin tätä nykyä kohtuullinen määrä paikkoja, joilta saa haettua helposti lainaa ilman palkkatodistusta. Parhaassa tapauksessa nämä palvelut ovat tehneet myös muuten heiltä lainan hakemisen erittäin helpoksi ja nopeaksi ja pystyvät myös maksamaan lainan hyvin pitkälti heti hakijalle. Tässä alla esitellään muutamia suosituimpia niistä lainapaikoista, joissa juuri nuo edellä kuvatut asiat yhdistyvät.

Ilman palkkatodistusta jopa 10000€ lainaa

Ostosrahalta tuntuu olevan tällä hetkellä varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa ilman palkkakuittia. On tosin hyvä huomata, että täällä voi kyllä halutessaan liittää sen hakemuksen kylkeen, mutta ilmankin sitä voi saada lainapäätöksen varsin nopeasti ja laina myös siirretään useimpiin pankkeihin lähes heti. Lainaa tästä palvelusta saa otettua 400€ - 10 000€ ja laina-aikaa lainoille voi valita 1 - 8 vuotta, joitain rajoituksia on tosin siinä, että esim. 1000€ lainalle ei voi ottaa yli 4 vuoden laina-aikaa. Ostosrahalta lainan saamiseksi pitää ikää olla ainakin 20v. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Monesti hyvät mahdollisuudet saada lainaa

Ekstraluotto vaikuttaa vaihtelevan sitä, miten helposti se antaa lainaa, mutta jos palvelu on anteliaalla tuulella, niin täältä tuntuu olevan todella monella mahdollisuudet saada lainaa. Toki esimerkiksi luottotietojen pitää lähtökohtaisesti olla aina kunnossa lainan saamiseksi. Lainaa täältä voi saada 10 - 2100€ joustoluoton muodossa ja lainaamisen alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Todella helppo paikka pienille lainoille

Jos etsinnässä on vain pieni pikavippi ja haluaa saada siitä lainapäätöksen mahdollisimman helposti, niin on Vivus oiva valinta. Täältä saa haettua selkeällä ja helpolla tavalla lainaa 10€ alkaen ja uuden asiakkaan lainan yläraja on 400€. Hieno on sekin, että vaikka lainaa helppoa hakea, niin saa sille korotonta laina-aikaa halutessaan jopa 30 päivää. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ferratum – lainaa helposti ja nopeasti ilman palkkakuittia

Hae nyt lainaa Ferratumilta

Ferratum loistaa kilpailijoihinsa verrattuna erityisesti kahdella asialla. Ensimmäinen on se, että täältä on todella helppo hakea lainaa. Eli palkkatodistusta tai muita dokumentteja ei tarvitse lähettää lainan saamiseksi ja hakijasta ei kysytä mitään liian monimutkaisia tietoja. Toinen asia on se, että täältä myös erittäin nopeata saada lainaa: sekä lainapäätös että lainan saaminen omalle pankkitilille sujuu kokemukseni perusteella todella rivakasti. Oman kokemukseni perusteella Ferratum onkin todennäköisesti jopa netin helpoin ja nopein paikka saada lainaa. Ja näitä kokemuksia on monesta eri lainafirmasta.

Ferratumin laina toimii samalla periaatteella kuin Ekstraluoton laina, eli myös täältä myönnetään lainaajalle lainaraja (tätä voisi kutsua myös ”joustoluotoksi”), ja siltä saa sitten nostettua lainaa, kunnes lainaraja on täynnä. Ferratumin tapauksessa tuon lainarajan suuruus on 2000 euroa. Lainaa myös tästä palvelusta voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Kokemukseni perusteella täältä nostettua laina siirtyy käytännössä heti omalle tilille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

2000€ joustoluotto heti ilman palkkatodistusta

Jos haluaa lainaa heti ja helposti, niin Suomilimiitti voi olla todella hyvä valinta. Täältä saa haettua lainaa 2000€ asti ilman palkkatodistuksen lähettämistä ja lainapäätös tulee normaalisti käytännössä heti. Lisäksi yritys pystyy maksamaan lainan heti esimerkiksi Nordean, OP:n ja Danske Bankin tileille. Lainaaminen täältä toimii käytännössä, niin että lainaajalle (selkeät vaatimukset vähintään 21 vuoden ikä ja luottotiedot kunnossa) myönnetään joustoluotto ja sen kautta voi nostaa helposti lainaa itselleen sopivan summan - tuon ylärajan muodostaessa maksimin. Pienin mahdollinen lainasumma on vain 10€, eli tämä paikka sopii loistavasti jo pieniin rahan tarpeisiin. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Erityisen hienoa on se, että jos vaikka nostat tänään 200€ ja sitten huomaatkin huomenna, että tarvitset vielä 100€ lisää lainaa, niin voit vain kirjautua omalle Suomilimiitin tilille ja nostaa helposti kyseisen summan ja rahat siirretään ilmeisesti käytännössä automaattisesti, sillä mitään isompaa tutkintaa tuon lisälainan ottaminen ei vaadi. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Ainalaina - monille lainaa helposti

Ainalaina tuntuu olevan yksi niistä harvoista lainapaikoista, joka on valmis myöntämään lainaa todella monille hakijoille. Toki täälläkin pitää täyttää ikäraja, joka on 21 vuotta (seuraavassa paikassa minimi 18v), mutta sitten jos tuo on täytetty, niin tosiaan lainaa tuntuu saavan melko helposti ja vieläpä ilman palkkakuittia. Lainaa täältä saa nostettua 50 - 2000€ ja lainapäätös tuntuu tapahtuvan erittäin nopeasti. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Jo 18v lainaajille lainaa ilman palkkakuittia

Jos ikää ei ole vielä valtavasti, niin on monesti myös, niin että ei ole palkkatöissä eikä siis tästäkään syystä hallussa ole palkkakuittia. Blue Finance onkin näissä tilanteissa siinä mielessä varsin hyvä vaihtoehto, että se myöntää lainaa 18v ja sitä vanhemmille hakijoille, eikä lainapäätöstä varten tarvitse lähettää palkkatositteita. Täällä on tarjolla pikavippi sekä joustoluotto valittavaksi. Pikavipin summat ovat pienempiä ja korot matalampia ja todennäköisesti sitä on myös hieman helpompi saada - varsinkin, jos ikä on lähempänä tuota 18v kuin vaikka 30v. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Limiitti – Jo 18 vuotiaalle lainaa ilman palkkatodistusta

Limiitti on siinä mielessä varsin harvinainen lainapalvelu, että täältä voi saada lainaa jo 18 vuotiaana. Tätä nykyä lähes kaikkien muiden lainapalveluiden alaikäraja on 2X. Lainaa saa siis myös täältä haettua täysin ilman palkkakuittia, ja muutenkin lainan hakeminen on erittäin nopeata. Tämä palvelu toimii sillä periaatteella, että uudelle asiakkaalle voidaan myöntää joko 500 euron tai 2000 euron joustoluotto / luottoraja. Oma luottoraja selviää käytännössä vain hakemalla lainaa, mutta todennäköisesti on niin, että jos tuloja ei ole kovin paljon, niin saa todennäköisemmin 500 euron luottorajan kuin, jos tuloja on todella runsaasti. Laina pitäisi tästäkin paikasta saada suurimpaan osaan pankeista heti, ja sitten kun tänne on avannut tilin, niin voi lainaa nostaa myös heti yöllä omalle tilille. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Credigo - lainaa helpolla hakemuksella 100 - 2500€

Credigolta on mahdollista hakea lainaa helposti ilman palkkakuittia. Tästä helppoudesta huolimatta täältä voi saada lainaa melko hyvillä ehdoilla verrattuna muihin pikavippeihin, ja varsin kivasti myös eri summilla. Lainojen todellisesti vuosikorot nimittäin vaikuttavat olevan alle 50% ja lainaa voi hakea 100 - 2500€. Lainaa Credigolta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Miten on mahdollista, että lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin saattaa mietityttää, että miten lainapalvelut pystyvät muka tekemään lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä homma perustuu siihen, että lainapäätös tapahtuu isolta osin hakijan aiempien tili- ja lainapahtumien kautta ja näin ollen palvelu muodostaa (automaattisesti) käsityksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.

Lainaa helposti kännykällä

Monesti ne tilanteet, joissa haluaa saada lainaa ilman palkkatodistuksen lähettämistä ovat sen tyyppisiä, että niissä ei ole pääsy kuin kännykän kautta nettiin. Onkin hyvä tietää, että kaikista näistä tämän sivun lainapaikoista voi hakea helposti lainaa matkapuhelimella.