Lainaa ilman palkkatodistusta – Näiltä laina heti ilman palkkakuittia (2021)

Netistä nopeasti haettavan lainan suhteen on monesti tärkeätä se, että ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai palkkakuittia. Tähän voi nähdä liittyvän sen, että lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti sekä helposti, mutta myös tietoturvallisuuskysymysten – eihän ole kiva lähettää kopioita mistään henkilökohtaisista dokumenteista lainapalvelulle, josta ei välttämättä ole koskaan ennen edes kuullut.

Onneksi netissä toimii kuitenkin tätä nykyä jokunen lainapalvelu, joilta saa haettua helposti lainaa ilman palkkatodistusta. Parhaassa tapauksessa nämä palvelut ovat tehneet myös muuten heiltä lainan hakemisen erittäin helpoksi ja nopeaksi ja pystyvät myös maksamaan lainan jopa hyvin pitkälti heti hakijalle. Tässä alla on listattuna muutama lainapaikka, joissa juuri nuo edellä kuvatut asiat yhdistyvät.

Lainaa ilman palkkatodistusta – suositellut paikat

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Hyvä huomata: ainakin tätä kirjoittaessa Credigo pystyy maksamaan lainan heti ilmeisesti vain Danske Bankin tileille, ja sinnekin ilmeisesti ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Taulukon koroista: Taulukossa näkyvät korot eivät sisällä mahdollisia lisämaksuja, joita voi seurata, jos esimerkiksi haluaa lainan heti tilille. Ajantasaiset lainaehdot kannattaa tarkistaa ennen kuin nostaa luoton itselle.

Lainaesimerkki: 2000e laina joustoluoton kautta, maksuaikaa lainalle 3 vuotta, lyhennyserä 80 euroa, jolloin kokonaisuudessaan takaisin maksettava lainasumma 2880 euroa. Käytännössä toki 3 vuoden laina-aika on monelle 2000 euron lainalle ehkä jopa hieman tarpeettoman pitkä.

Varavaihtoehto: Omalaina – kätevä laina helposti

Jos tarvitsee lainan ihan heti tilille, niin ei Omalaina ole paras valinta lainapaikaksi. Mikäli kuitenkin haluaa jopa varsin edullisen ja kivan pitkällä maksuajalla varustetun lainan helposti, niin voi Omalaina olla erittäin hyvä valinta. Tämän paikan avulla pitäisi nimittäin voida saada ainakin 500 ja 1000 euron kokoista lainaa ilman palkkakuittia, ja jopa useamman vuoden maksuajalla sekä verrattain halvalla korolla. Kokeile nyt Omalainaa.

Miten on mahdollista, että lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin saattaa mietityttää, että miten lainapalvelut pystyvät muka tekemään lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä homma perustuu siihen, että lainapäätös tapahtuu isolta osin hakijan aiempien tili- ja lainapahtumien kautta ja näin ollen palvelu muodostaa (automaattisesti) käsityksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.

Voiko netistä saada lainaa ilman työtuloja?

Tuo voi olla mahdollista ainakin pienten lainojen kohdalla. Ei toki välttämättä helppoa. Mikäli ei ole palkkatuloja, niin auttaa lainan saamista paljon, jos on jonkinlaisia vähintäänkin melko vakituisia tuloja ja jos menot ovat tuloihin nähden hillityt.

Voiko lainaa saada ilman tuloja?

Mikäli ei ole ollenkaan tuloja, niin on lainan saaminen netistä todennäköisesti vähintäänkin haastavaa. Pieni pikavippi voi tosin ehkä olla joskus noissakin tapauksissa mahdollinen.

Entä onko lainaa mahdollista saada kokonaan ilman tuloselvitystä?

Käytännössä kaikki lainafirmat kysyvät joitakin perustietoja hakijan tuloista, mutta sitten voi olla, että noita tietoja ei käytännössä kaikkien firmojen toimesta ilmeisesti vahvisteta kovinkaan tarkasti. Lisäksi on vaihtelevia käytäntöjä siinä, miten tarkasti tuloista edes tarvitsee kertoa: jokin firma saattaa pyytää ihan valitsemaan tuloluokan pudotusvalikosta, kun toinen saattaa kysyä tarkempia tietoja. Hyvä olettamus on, että tuloselvityksen tarkkuus riippuu siitä, miten paljon lainaa hakee.

Miksi pienituloisen on aiempaa vaikeampi saada netistä lainaa?

Tuohon on isona syynä se, miten lainojen korkoja & kuluja nykyään säännellään rajoituksilla. Noiden rajoitusten positiivinen vaikutus on ollut se, että riski niin sanottuun pikavippikierteeseen on vähentynyt, mutta sitten toisaalta mahdollisuudet lainan saamiseen ovat heikentyneet. Nuo molemmat asiat johtuvat siitä, että lainafirmoilla on nykyään monessa tapauksessa jopa selkeäesti aiempaa kovemmat kriteerit sille, mitä hakijalta vaaditaan, jotta hän voi saada lainan.

Lainaa helposti kännykällä

Monesti ne tilanteet, joissa haluaa saada lainaa ilman palkkatodistuksen lähettämistä ovat sen tyyppisiä, että niissä ei ole pääsy kuin kännykän kautta nettiin. Onkin hyvä tietää, että kaikista näistä tämän sivun lainapaikoista voi hakea helposti lainaa matkapuhelimella.

Vieritä ylös