Lainaa ilman palkkatodistusta – Näiltä laina heti ilman palkkakuittia (2019)

Netistä nopeasti haettavan lainan suhteen on monesti tärkeätä se, että ei tarvitse lähettää palkkatodistusta tai palkkakuittia. Tähän voi nähdä liittyvän sen, että lainaa haluaa saada mahdollisimman nopeasti sekä helposti, mutta myös tietoturvallisuuskysymysten – eihän ole kiva lähettää kopioita mistään henkilökohtaisista dokumenteista lainapalvelulle, josta ei välttämättä ole koskaan ennen edes kuullut.

Onneksi netissä toimii kuitenkin tätä nykyä kohtuullinen määrä paikkoja, joilta saa haettua helposti lainaa ilman palkkatodistusta. Parhaassa tapauksessa nämä palvelut ovat tehneet myös muuten heiltä lainan hakemisen erittäin helpoksi ja nopeaksi ja pystyvät myös maksamaan lainan hyvin pitkälti heti hakijalle. Tässä alla esitellään muutamia suosituimpia niistä lainapaikoista, joissa juuri nuo edellä kuvatut asiat yhdistyvät.

Ferratum – lainaa helposti ja nopeasti ilman palkkakuittia

Hae nyt lainaa Ferratumilta

Ferratum loistaa kilpailijoihinsa verrattuna erityisesti kahdella asialla. Ensimmäinen on se, että täältä on todella helppo hakea lainaa. Eli palkkatodistusta tai muita dokumentteja ei tarvitse lähettää lainan saamiseksi ja hakijasta ei kysytä mitään liian monimutkaisia tietoja. Toinen asia on se, että täältä myös erittäin nopeata saada lainaa: sekä lainapäätös että lainan saaminen omalle pankkitilille sujuu kokemukseni perusteella todella rivakasti. Oman kokemukseni perusteella Ferratum onkin todennäköisesti jopa netin helpoin ja nopein paikka saada lainaa. Ja näitä kokemuksia on monesta eri lainafirmasta.

Ferratumin laina toimii samalla periaatteella kuin monet muut nettilainat, eli myös täältä myönnetään lainaajalle lainaraja (tätä voisi kutsua myös ”joustoluotoksi”), ja siltä saa sitten nostettua lainaa, kunnes lainaraja on täynnä. Ferratumin tapauksessa tuon lainarajan suuruus on 2000 euroa. Lainaa myös tästä palvelusta voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Kokemukseni perusteella täältä nostettua laina siirtyy käytännössä heti omalle tilille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ilman palkkatodistusta lainaa 400€ alkaen ja 3000€ asti

Ostosrahalta tuntuu olevan tällä hetkellä varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa ilman palkkakuittia. On tosin hyvä huomata, että täällä voi kyllä halutessaan liittää sen hakemuksen kylkeen, mutta ilmankin sitä voi saada lainapäätöksen varsin nopeasti ja laina myös siirretään useimpiin pankkeihin lähes heti. Lainaa tästä palvelusta saa otettua 400€ - 3000€ ja laina-aikaa lainoille voi valita 1 - 3 vuotta. Ostosrahalta lainan saamiseksi pitää ikää olla ainakin 21v. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Jopa 4000€ joustoluotto heti ilman palkkatodistusta

Jos haluaa lainaa heti ja helposti, niin Credit24 voi olla todella hyvä valinta. Täältä saa normaalisti haettua lainaa 50 - 4000€ ilman palkkatodistuksen lähettämistä ja lainapäätös tulee lähtökohtaisesti käytännössä heti. On tosin hyvä huomata, että Credit24 saattaa joissakin tapauksissa vaatia jotain lisädokumentaatiota hakijasta. Lisäksi hyvää on se, että Credit24 pystyy maksamaan lainan heti esimerkiksi Nordean, OP:n ja Danske Bankin tileille. 

Lainaaminen täältä toimii käytännössä, niin että hyväksytylle hakijalle (selkeät vaatimukset vähintään 19 vuoden ikä ja luottotiedot kunnossa) myönnetään joustoluotto ja sen kautta voi nostaa helposti lainaa itselleen sopivan summan. Suurin mahdollinen lainasumma on luonnollisesti se luottoraja, joka hakijalle on mahdollisesti myönnetty.

Erityisen hienoa on se, että jos vaikka nostat tänään 200€ ja sitten huomaatkin huomenna, että tarvitset vielä 100€ lisää lainaa, niin voit vain kirjautua omalle Credit24-tilille ja nostaa helposti kyseisen summan ja rahat siirretään ilmeisesti käytännössä automaattisesti, sillä mitään isompaa tutkintaa tuon lisälainan ottaminen ei vaadi. Tuo kuvattu siis toki olettaen, että et nostanut aiemmin koko luottorajan verran lainaa. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Jo 18v lainaajille lainaa ilman palkkakuittia

Jos ikää ei ole vielä valtavasti, niin on monesti myös, niin että ei ole palkkatöissä eikä siis tästäkään syystä hallussa ole palkkakuittia. Blue Finance onkin näissä tilanteissa siinä mielessä varsin hyvä vaihtoehto, että se myöntää lainaa 18v ja sitä vanhemmille hakijoille, eikä lainapäätöstä varten tarvitse lähettää palkkatositteita. Täältä voi hakea 100 - 5000€ kokoista joustoluottoa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

SaldoLimiitti – joustoluotto ilman palkkatodistusta

Myös SaldoLimiitti on helppo palvelu lainan hakemiseen. Tämä palvelu toimii sillä periaatteella, että uudelle asiakkaalle voidaan myöntää 2000 euron joustoluotto / luottoraja, jolta voi sitten siirtää omalle pankkitilille sopivasti rahaa. Lainaa pitäisi tästäkin paikasta saada suurimpaan osaan pankeista heti, ja sitten kun tänne on avannut tilin, niin voi lainaa nostaa myös heti yöllä  omalle tilille. Hae nyt lainaa SaldoLimiitiltä.

Credigo - lainaa helpolla hakemuksella 500 - 5000€

Credigolta on mahdollista hakea lainaa helposti ilman palkkakuittia. Tästä helppoudesta huolimatta täältä voi saada lainaa melko hyvillä ehdoilla verrattuna muihin pikavippeihin, ja varsin kivasti myös eri summilla. Lainojen todellisesti vuosikorot nimittäin vaikuttavat olevan alle 30% ja lainaa voi hakea 500 - 5000€. Lainaa Credigolta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Miten on mahdollista, että lainaa voidaan myöntää ilman palkkatodistusta?

Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin saattaa mietityttää, että miten lainapalvelut pystyvät muka tekemään lainapäätöksen ilman palkkakuittia. Käytännössä homma perustuu siihen, että lainapäätös tapahtuu isolta osin hakijan aiempien tili- ja lainapahtumien kautta ja näin ollen palvelu muodostaa (automaattisesti) käsityksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.

Lainaa helposti kännykällä

Monesti ne tilanteet, joissa haluaa saada lainaa ilman palkkatodistuksen lähettämistä ovat sen tyyppisiä, että niissä ei ole pääsy kuin kännykän kautta nettiin. Onkin hyvä tietää, että kaikista näistä tämän sivun lainapaikoista voi hakea helposti lainaa matkapuhelimella.