Lainaa ilman vakuuksia – Löydä vakuudeton iso & edullinen laina tai heti saatava pikavippi

Netistä on erittäin helppo löytää paikkoja, joiden kautta voi saada lainaa ilman vakuuksia. Ja tuo koskee oikeastaan kaikkia eri lainamuotoja, eli ei ole väliä, että haluatko esimerkiksi kulutusluottoa, pikavippiä vai joustoluttoa – kaikkia on saatavilla ilman vakuuksia, ja nopeasti tai jopa heti tilille.

Tältä sivulta löydät ensin suositeltuja paikkoja erilaisiin tyypillisiin yhdistelmiin toiveita lainalta ja sitä, että sitä voi saada ilman vakuuksia, ja sitten sivun lopusta löytyy vertailulista, jossa on paljon eri lainapaikkoja, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Mikäli netistä haluaa ilman vakuuksia pienen koron lainan, niin kannattaa suunnata palveluun, joka kilpailuttaa lainan tai oikeastaan lainahakemuksen. Noista tuon tyyppisistä palveluista hyvin mahdollisesti paras on Omalaina. Omalainan kautta voi nimittäin löytää jopa erityisen halpaa lainaa ja lisäksi sen avulla voi esimerkiksi saada lainatarjouksia heti.

Käytännössä Omalaina toimii niin, että lainasta kiinnostunut henkilö menee sen sivulle, täyttää lyhyen hakemuksen, lähettää sen netin kautta ja sitten saa lainapäätöksiä monelta eri lainafirmalta. Ja sitten, jos jokin mahdollisesti löydetty lainatarjous miellyttää niin paljon, että sen haluaa itselle, niin viimeistellään lainahakemus itse kyseessä olevan lainafirman sivustolla.

Lainaa Omalainalta voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Eli Omalaina voi periaatteessa soveltua sekä heille, jotka haluavat varsin pienen lainan että heille, jotka haluavat ison lainan. On kuitenkin hyvä huomata, että kaikista pienimpiä lainasummia varten voi olla vaikea saada lainatarjouksia, sillä Omalainan lainavertailussa mukana olevat lainafirmat painottuvat hieman isompia kulutusluottoja tarjoaviin firmoihin.

Myös pitkä maksuaika/laina-aika on mahdollinen: Netissä on useampiakin palveluita, jotka kilpailuttavat lainahakemuksia. Yksi merkittävä tekijä, joka erottaa Omalainan muista palveluista on se, miten pitkää laina-aikaa Omalainan avulla voi hakea. Omalaina nimittäin mahdollistaa pisimmillään jopa 20 vuoden laina-ajan hakemisen. Ja käytännössä mahdolliset laina-ajat menevät niin, että 100€–1900€ lainalle voi hakea laina-aikaa 1–5 vuotta, 2000€–9000 euron lainalle 1–15 vuotta ja vähintään 10 000€ lainalle 1–20 vuotta.

Omalainan avulla voi etsiä lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Lainatarjouksia Omanalainan kautta voi etsiä veloituksetta, eikä tarjousten etsiminen tarkoita sitä, että jokin mahdollisesti löydetty lainatarjous pitäisi ottaa vastaan. Testaa nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalaina-palvelusta: Mikäli hakisi 5000 euron lainan, jolle valitsisi 5 vuoden maksuajan, niin voisi tavallinen keskimääräinen kuukausierä olla 80 euroa ja lainasta kertyä laina-ajalta korkoja sekä kuluja yhteensä 760 euroa.

Hyvä tiedostaa: Lainan koettu edullisuus on aina kiinni siitä, mihin sitä vertaa, ja tällä sivulla on Omalainan vertailukohtana käytetty erityisesti sitä, minkä hintaisia netin kautta nopeasti saatavat lainat ovat perinteisesti olleet. Lisäksi on hyvä huomata se, että (esimerkiksi) Omalainan kautta saadut lainatarjoukset voivat vaihdella jopa varsin paljon, mutta kuten esille tuotua, niin Omalainan kokeileminen ei siis velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Pikavippi ilman vakuuksia

Tyypilliset pikavipit ovat pienehköjä lainoja, joita voi hakea helposti ja jotka voi saada omalle tilille jopa heti. Ja Vipin joustoluotto soveltuu erityisen hyvin noihin kriteereihin. Kyseistä lainaa voi nimittäin saada 100€–2000€, siitä voidaan antaa lainapäätös heti sekä siirtää laina heti kello 7–23 välillä monen eri pankin tilille. Kun joustoluotto on kerran avattu, niin siltä pitäisi pystyä nostamaan lainaa myös kello 7–23 ulkopuolella.

Halutessaan Vipiltä voi hakea myös huomattavasti isompaa lainaa. Vippi nimittäin tarjoaa kulutusluottoa 1000 eurosta alkaen ja aina 10 000 euroon asti. Vipin kulutusluotolle voi valita helposti useamman vuoden laina-ajan. Tuo tietysti auttaa pitämään lyhennyserät verrattain pieninä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vipin pikavippien korot: tavallinen todellinen vuosikorko on noin 30%.

Joustoluotto ilman vakuuksia

Monet lainafirmat ovat viime aikoina muuttaneet lainatarjontaansa enemmän kertalainojen suuntaan ja mahdollisesti luopuneet jopa kokonaan uusien joustoluottojen myöntämisestä. Pörssilistattu Ferratum tarjoaa kuitenkin onneksi edelleen mahdollisuuden hakea joustoluottoa.

Ferratumin joustoluoton luottoraja on 4000 euroa, ja kyseiseltä luotolta voi tätä kirjoittaessa periaatteessa nostaa lainaa vaikkapa vain eurosta alkaen. On tosin ollut hieman merkkejä siitä, että Ferratum saattaisi jossakin vaiheessa lähitulevaisuudessa olla nostamassa pienimmän mahdollisen lainanoston sataan euroon.

Sen lisäksi, että Ferratum on harvoja lainapalveluita, joka ylipäätänsä voi myöntää netissä joustoluottoa, niin on sillä myös muutamia muita vahvuuksia. Noista ensimmäinen on se, että Ferratumilta nostettua lainaa voi lyhentää todella kattavasti oman maun mukaan: kuukausittainen minimilyhennys on 40 euroa, ja toisaalta lainan voi maksaa pois myös erittäin nopeasti. Toinen Ferratumin vahvuus on se, että näyttää antavan melko monille lainaa, ja vielä tuon lisäksi Ferratumissa on tuntunut olevan hyvää esimerkiksi sen asiakaspalvelu.

Feratumin joustoluottoa voi hakea, jos ikää on vähintään 22, mutta alle 70 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki Ferratumin joustoluotosta: Mikäli nostaisi joustoluottoa 2500 euroa ja maksaisi sen pois kahdeksassatoista erässä, niin että tavallinen erä olisi 175€ ja viimeinen hieman pienempi (153,25€), niin pitäisi yhteensä maksaa takaisin 3128,25€.

Lisää palveluita hakea lainaa ilman vakuuksia

Mikäli listalla näkyvän lainapalvelun suurin mahdollinen lainasumma on yli 10 000 euroa, niin on kyseessä palvelu, joka kilpailuttaa lainoja, ja jos taas enintään 10 000€, niin on kyseessä pikavippi tai muu vähintäänkin varsin nopeasti saatavilla oleva laina.

Kaikki mainitut lainat ovat haettavissa myös ilman takaajaa: Sen lisäksi, että tällä sivulla mainittujen palveluiden kautta voi löytää vakuudetonta luottoa, niin voi kaikilta niiltä myös saada lainaa ilman takaajaa.

Vieritä ylös