Lainaa netistä pankkitunnuksilla 2021 – Käteviä paikkoja hakea lainaa

Netistä voi helpoiten ja nopeimmin saada lainaa tilille, kun käyttää pankkitunnuksia. Niiden avulla lainan voi saada monesti heti tilille asti. Läheskään kaikki netin lainapalvelut eivät kuitenkaan enää myönnä lainaa pankkitunnuksilla. Tällä sivulla on mainittu sitä edelleen tekeviä erityisen hyviä lainapalveluita.

Paras paikka hakea pikavippiä pankkitunnuksilla

Blue Finance on erityisen hyvä palvelu heille, jotka haluavat pikavipin heti tilille pankkitunnuksien avulla. Tässä paikassa nimittäin käyvät todella monen eri pankin tunnukset, ja lisäksi Blue Finance on tunnettu siitä että, se voi antaa lainapäätöksen heti sekä maksaa lainatut rahat heti tilille. Blue Financelta voi hakea pikavippiä 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Alaikärajan tässä palvelussa on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Toimii hyvin vuonna 2021

Taskulainalta on varsin tuoreiden kokemusteni perusteella helppo hakea lainaa pankkitunnuksilla. Kun tuohon yhdistetään se, että Taskulaina myös esimerkiksi tuntuisi antavan lainaa varsin monille, niin on tätä lainapalvelua helppo suositella vuodelle 2021. Taskulainalta voi hakea uutena asiakkaana lainaa 100€–300€ ja alaikäraja Taskulainalla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Isompi laina heti pankkitunnuksilla

Vipin etuna Blue Financen verrattuna on erityisesti se, että täältä voi saada isompaa lainaa verkkopankkitunnuksilla. Tästä paikasta nimittäin onnistuvat jopa 10 000 euron lainat nopeasti. Noin pitäisi olla siitä huolimatta, että Vippi ei tuo etusivullaan esille kuin 300€–2000€ lainat – tuota isompaa lainaa voi kuitenkin hakea, kun valitsee valikosta haluavansa kulutusluottoa. Hae nyt laina Vipiltä.

Myös täältä nyt lainaa verkkopankkitunnuksilla

Fixurakin on tuoreen kokeilun perusteella varsin helppo paikka hakea ja saada lainaa ihan vaan verkkopankkitunnuksilla. Fixura on myös mahdollisesti helpottanut sitä, miten hyvät mahdollisuudet siltä on saada lainaa. Fixuralta voi hakea lainaa 1000€–20 000€.

Noiden isompien lainasummien myötä ei voine pitää yllättävänä, että Fixuralta voi myös hakea varsin pitkää laina-aikaa: siltä voi pisimmillään hakea laina-aikaa jopa 10 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Erilainen paikka saada lainaa verkkopankkitunnuksilla

Omalaina ei ehkä tulisi monille mieleen, kun he miettivät hyviä paikkoja, joiden kautta voisi saada netistä lainaa pankkitunnuksilla. Tuo johtuu siitä, että Omalaina on itse asiassa lainavertailu. Omalainakin kuitenkin näyttää pystyvän löytämään ainakin 1000 euroon asti lainan, joka pitäisi olla mahdollista saada ihan vaan verkkopankkitunnuksien avulla. Kiitos sen, että Omalaina vertailee lainoja, voi se olla erityisen hyvä valinta lainapaikaksi, jos haluaa löytää halvan koron lainan. Kokeile nyt Omalainaa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko pikavipin saada 24h pankkitunnuksilla? Kyllä ja ei. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että pikavippiä voidaan myöntää uusille asiakkaille enintään kello 23 asti, mutta nykyinen asiakas voi nostaa pikavippiä joustoluotolta 24/7. Tällä sivulla mainituista lainapaikoista Vipillä on joustoluotto, eli siltä voi kirjaimellisesti katsoen saada pikavipin pankkitunnuksilla 24h vuorokaudessa.

Millaisia tietoja lainahakemuksessa kysytään, kun hakee lainaa pankkitunnuksilla? Yleensä ihan vaan muutamia perustietoja hakijasta. Tällä sivulla mainituista lainapaikoista Blue Finance ja Taskulaina näyttäisivät tekevän vähiten kyselyä.

Ovatko lainan korot korkeammat, jos hakee lainaa pelkillä verkkopankkitunnuksilla? Lähtökohtaisesti eivät, mutta koska pelkästään niillä lainaa myöntävät paikat ovat monesti pikavippipaikkoja, niin voivat niiden korot olla keskimääräistä korkeampia. Eivät kuitenkaan enää mitään valtavia.

Minkä pankkien tunnuksilla voi saada lainaa? Yleensä suurimpien pankkien kuten esimerkiksi Nordea, OP ja Danske Bank tunnukset käyvät hyvin kattavasti. Käyvät tunnukset löytää nopeasti kiinnostavan lainapaikan sivustolta.

Kiva tiedostaa: myös mobiilipankin tunnukset käyvät, eli ei tarvitse olla paperilla olevia tunnuslukuja, jotta netistä voi saada lainaa erityisen helposti.

Hyvä huomata: vaikka lainapalvelut mahdollistavatkin sen, että lainaa voi saada kattavasti monen eri pankin tunnuksilla, niin voi siinä olla vaihtelua, miten nopeasti laina siirtyy minkäkin pankin tileille.

Vieritä ylös