• You are here:
  • Home »

Laina vuokravakuuteen – takuuvuokraan lainaa heti ja helposti netin kautta

Takuuvuokra eli vuokravakuus voi olla yllättävän iso rahareikä. Myös heille, kenellä on ollut aiemminkin vuokra-asunto, sillä monesti tilanne voi olla se, että aiemman vuokravakuuden saisi takaisin vasta sen jälkeen, kun uusi pitää jo maksaa. Tästä syystä netistä haettava vuokravakuuslaina voi joskus olla hyvä idea. Alla tähän soveltuvia lainapaikkoja.

Vuokravakuus laina heti

Mikäli vuokravakuuteen tarvitsee lainaa nopeasti, niin kannattaa harkita SaldoLimiittiä. Kyseisen lainapalvelun pitäisi olla yksi netin nopeimmistä, ja siltä pitäisikin voida saada lainapäätös heti ja myös rahat lähes heti varsin moneen pankkiin. SaldoLimiitiltä voi saada lainaa 300€–2000€, ja otettua lainaa voi lyhentää kätevästi erissä. SaldoLimiitin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Viitteellinen esimerkki SaldoLimiitin lainan kustannuksista: mikäli SaldoLimiitiltä lainaisi 1200€, niin voisi 36 kuukauden laina-ajalla kuukausierä olla tavallisesti 51€. Eli yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin noin 1836€.

Edullista lainaa takuuvuokraan

Mikäli haluaa löytää netistä mahdollisimman halvan lainan takuuvuokraa varten, niin voi lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kuten Lendo olla hyvä valinta. Lendolla voi kilpailuttaa lainahakemuksen 500€ summista alkaen ja myös vaikka 700€ tai 2000€ lainahakemuksen kilpailutus onnistuu oikein hyvin. Käytännössä Lendo voi kilpailuttaa hakemuksia 60 000€ asti, mutta kovin moni vuokranantaja tuskin vaatii tuon tyyppistä takuuvuokraa…

Koska Lendo ei siis anna suoraan itse lainaa, niin se ei ole yhtä nopea paikka saada takuuvuokralainaa kuin SaldoLimiitti, mutta Lendonkin pitäisi parhaimmillaan olla varsin nopea. Lendon kautta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Lendolta

Viitteellinen esimerkki Lendon kautta haettavasta lainasta: jos lainaa hakisi 1200€ ja valitsisi yhden vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausierä olla 108€, ja korkoja ja kuluja laina kerryttäisi koko laina-ajalta 90€.

Toinen paikka löytää halpa laina takuuvuokraan

Freedom Rahoitus on varsin samantyyppinen lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kuin Lendo. Takuuvuokralainan etsimisen näkökulmasta Freedom Rahoitusta ja Lendoa erottaa ennen kaikkea se, että Freedom Rahoitukselta ei voi hakea alle 1000€ kokoista lainaa. Suurin mahdollinen lainasumma myös tässä palvelussa on 60 000€.

Freedom Rahoituksen avulla voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta, ja tämän palvelun avulla löydettävien lainojen todellinen vuosikorko voi olla 4,5% – 38%. Laina-aikaa Freedom Rahoituksen kanssa voi hakea 1-15 vuotta. Esimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos lainaa hakisi 1400€, ja laina-ajaksi valitsisi kaksi vuotta, niin voisi kuukausierä olla 65€. Kokeile Freedom Rahoitusta.

Kolmas paikka löytää halpa takuuvuokralaina

Myös Rahalaitosta kannattaa harkita, jos haluaa löytää nopeasti edullisen takuuvuokralainan. Kokemusteni perusteella tästä paikasta on nimittäin erittäin helppo hakea lainaa, ja se myös voi näyttä lainatarjouksia heti. Rahalaitos on Lendon ja Freedom Rahoituksen tapaan lainahakemusten kilpailuttaja. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta, ja siltä voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Rahalaitokselta.

Esimerkki Rahalaitokselta: Jos lainaa hakisi vuoden laina-ajalla 800€, niin voisi kokonaisuudessa takaisin maksettava summa olla 846€.

Yllä mainitut korkoluvut ja lyhennyserät on poimittu lainapalveluiden sivustoilta vuonna 2020 (lisätietoja 2020 lainoista / pikavipeistä). Lyhennysehdot ja korot voivat muuttua, joten tarkistathan itsellesi mahdollisesti tarjotun luoton ehdot huolellisesti ennen lainan ottamista.

Kysymyksiä ja vastauksia takuuvuokralainasta ja asunnon vuokraamisesta

Voiko takuuvuokralainan saada ilman vakuuksia sekä takaaja?

Voi. Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajaa.

Miten iso vuokravakuus voidaan enintään vaatia?

Säädösten mukaan vuokravakuus voi olla enintään kolmen kuukauden vuokran verran. Eli jos vuokra on 700€/kuukausi, niin ei vuokravakuus saa olla yli 2100€. Käytännössä vuokravakuus on yleensä näyttänyt olevan 2 kuukauden vuokraa vastaava summa.

Onko olemassa asuntoja, joista ei vaadita vuokravakuutta?

On. Ainakin SATOlta löytyy vuokra-asuntoja, joihin ei vaadita ollenkaan vakuutta.