• You are here:
  • Home »

Lainaa takuuvuokraan – vuokravakuuslaina heti ja helposti netin kautta

Takuuvuokra eli vuokravakuus voi olla yllättävän iso rahareikä. Myös heille, kenellä on ollut aiemminkin vuokra-asunto, sillä monesti tilanne voi olla se, että aiemman vuokravakuuden saisi takaisin vasta sen jälkeen, kun uusi pitää jo maksaa. Tästä syystä netistä haettava vuokravakuuslaina voi joskus olla hyvä idea. Alla tähän soveltuvia lainapaikkoja.

Vuokravakuus laina heti

Mikäli vuokravakuuteen tarvitsee lainaa nopeasti, niin kannattaa harkita Ferratumia. Kyseinen lainapalvelu on kokemusteni perusteella ehkä netin nopein, ja siltä voikin saada lainapäätöksen heti ja myös rahat lähes heti varsin moneen pankkiin. Ferratum voi antaa lainaa vähintään 25-vuotiaille henkilöille. Ferratumilta otettua lainaa voi lyhentää niin, että maksa kuukaudessa takaisin vähintään 3% avoimesta lainasummasta, kuitenkin niin, että euroissa mitattu lyhennys pitää olla vähintään 40€. Ferratumilta voi hakea lainaa 1€–4000€.

Viitteellinen esimerkki Ferratumin lainan kustannuksista: mikäli Ferratumilta lainaisi 1500€ ja lyhentäisi sitä normaalisti 250€ kuukaudessa, niin pitäisi lainasta maksaa yhteensä takaisin 1682,55€ (sisältäen pääoman ja korot sekä kulut). Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Toinen paikka saada lainaa nopeasti vuokravakuuteen

Myös Credigolta voi saada lainaa erittäin nopeasti vuokravakuutta varten. Siitä on kuitenkin syytä olla tietoinen, että Credigo ei voi antaa lainaa sunnuntaisin. Credigolta haetulle vuokravakuuslainalle voi valita selkeän ja varsin pitkän maksuajan. Lainaa se voi antaa 20–70-vuotiaille henkilöille. Credigolta voi hakea lainaa 500–5000€

Esimerkki Credigon lainasta: mikäli Credigolta lainaisi 1500€ niin, että sitä maksaisi 2 vuotta takaisin joka kuukausi, niin olisi tyypillinen kuukausierä 80e ja lainan todellinen vuosikorko 26,66%. Hae nyt lainaa Credigolta.

Edullista lainaa takuuvuokraan

Mikäli haluaa löytää netistä mahdollisimman halvan lainan takuuvuokraa varten, niin voi lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kuten Omalaina olla hyvä valinta. Omalainalla voi kilpailuttaa lainahakemuksen 100€ summista alkaen ja myös vaikka 800€ tai 2000€ lainahakemuksen kilpailutus onnistuu oikein hyvin. Käytännössä Omalaina voi kilpailuttaa hakemuksia 60 000€ asti, mutta kovin moni vuokranantaja tuskin vaatii tuon tyyppistä takuuvuokraa… Koska Omalaina ei siis anna suoraan itse lainaa, niin se ei ole yhtä nopea paikka saada takuuvuokralainaa kuin nuo kaksi ylempänä mainittua, mutta senkin pitäisi parhaimmillaan olla varsin nopea.

Omalainan kautta voi löytää lainaa alkaen jo 4,19% nimellisestä vuosikorosta, ja sivuston perusteella sen kautta haettavan lainan tyypillinen todellinen vuosikorko on ainakin hieman isommille lainoille 6,26%.

Viitteellinen esimerkki Omalainan kautta haettavasta lainasta: jos lainaa hakisi 1200€ ja valitsisi yhden vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausierä olla 103€, ja korkoja ja kuluja laina kerryttäisi koko laina-ajalta 36€. Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Toinen paikka löytää halpa laina takuuvuokraan

Lendo on hyvin paljon Omalainaa muistuttava lainahakemustenkilpailuttaja, ja tätäkin paikkaa kannattaa mahdollisesti kokeilla siinä vaiheessa, jos haluaa netin kautta edullisen lainan vuokravakuutta varten.  Lendon kautta voi hakea lainaa 500€ ylöspäin, ja sen kautta voi saada lainatarjouksia, joiden nimellinen vuosikorko on 4,5% - 20%. Lainalaskurissaan Lendo käyttää todellisesta vuosikorosta esimerkkilukua 5,36%. Omalainan tapaan myös Lendon kautta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta.

Viitteellinen esimerkki Lendon kautta haettavasta lainasta: Jos Lendolta hakisi lainaa 1000€ ja valitsisi sen laina-ajaksi vuoden, niin voisi kuukausittainen lyhennyserä olla 86€, ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi tässä tapauksessa maksa takaisin 1027€. Hae nyt lainaa Lendon avulla.

Yllä mainitut korkoluvut ja lyhennyserät on poimittu lainapalveluiden sivustoilta vuonna 2020 (lisätietoja 2020 lainoista / pikavipeistä). Lyhennysehdot ja korot voivat muuttua, joten tarkistathan itsellesi mahdollisesti tarjotun luoton ehdot huolellisesti ennen lainan ottamista.

Et tarvitse netistä haettavalle takuuvuokralainalle vakuuksia tai takaajaa: kaikista yllä listatuista palveluista voi hakea lainaa täysin ilman vakuuksia sekä takaajaa.

Kaikille ei myönnetä lainaa. On hyvä huomata, että vaikka täyttäisi sen lainapalvelun ikärajan, jolta hakee lainaa, niin ei välttämättä saa lainaa tai lainatarjouksia. Tuo voi johtua esimerkiksi hakijan taloudellisesta tilanteesta. Koska lainahakemusten tekeminen yllä listatuissa palveluissa on kuitenkin ilmaista ja nopeata, niin kannattaa se mahdollisesti tehdä, vaikka epäilisi omia mahdollisuuksiaan lainan saamiseen. Näin siis, jos ehdottomasti kuitenkin tarvitsee lainan vuokravakuuteen.

Vuokravakuuden määrä: Säädösten mukaan vuokravakuus voi olla enintään kolmen kuukauden vuokran verran. Eli jos vuokra on 700€/kuukausi, niin ei vuokravakuus saa olla yli 2100€. Käytännössä vuokravakuus on yleensä näyttänyt olevan 2 kuukauden vuokraa vastaava summa.

On myös asuntoja, joiden vuokravakuus on 0€. Mikäli et ole vielä valinnut itsellesi vuokra-asuntoa etkä pysty tai halua maksaa vuokravakuutta, niin on ehkä hyvä tietää, että on mahdollista löytää vuokra-asunto, josta ei peritä ollenkaan takuuvuokraa. Näitä on ainakin Satolla.