Lainaa tänään – Hae joustoluotto tai kulutusluotto samana päivänä tilille näiltä

Netistä haettavan lainan isoin etu on se, että sen voi saada verrattain nopeasti tilille. Parhaassa tapauksessa sen voi saada jopa 15 minuutin sisällä siitä, kun lainan hakemisen aloittaa ja isoin osa lainapalveluista pystyy maksamaan lainan saman päivänä aikana moniin pankkeihin. Tälle sivulle on poimittu muutama paikka, joista voi saada joustoluoton tai kulutusluoton muodossa olevan lainan moniin pankkeihin samana päivänä eli ”tänään”. Kaikki näistä pystyvät maksamaan lainan myös viikonloppuna tilille samana päivän aikana.

Kulutusluotto samana päivänä

Ostosraha: 400 – 10 000€ kulutusluottoa

Ostosraha on erikoistunut netin kautta myönnettäviin kulutusluottoihin. Ostosrahan mukaan se käsittelee lainahakemuksen noin 15 minuutin aikana ja lainaa voidaan siirtää päivittäin 08:00 – 22:00 heti esimerkiksi Nordea, OP:n Danske Bankin ja Aktian tilille. Voidakseen saada lainaa Ostosrahalta pitää ikää olla ainakin 20 vuotta. Tämän paikan iso etu moniin kilpailijoihin verrattuna on se, miten isoa lainaa (jopa 10 000€) täältä voi saada. Lisäksi etuna voi pitää sitä, että moniin nettilainoihin verrattuna Ostosrahan korot ovat varsin matalia ja lisäksi hyvää ovat pitkät laina-ajat (lainasummasta riippuen jopa 2 – 8 vuotta), joiden ansiosta kuukausittaiset lyhennykset pysyvät verrattain hillittyinä. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Vippi: Kulutusluottoa 1000€ - 10 000€

Vaikka Vippi-palvelu on ehkä edelleen paremmin tunnettu sen vähän pienemmistä lainoista, niin saa siltä tätä nykyä haettua myös kulutusluottoa. Tuota kulutusluottoa voidaan myöntää 1000€ alkaen ja yläraja on sama kuin Ostosrahalla, eli 10 000€. Täältä voi periaatteessa saada lainaa jo 18-vuotiaasta alkaen, mutta käytännössä on todennäköisesti niin, että tuon ikäiselle ei vielä ainakaan isoa kulutusluottoa myönnetä. Ostosrahaan verrattuna tämän palvelun etuna on ehkä ennen kaikkea se, että lainaa on vielä nopeampaa hakea. Huono puoli on puolestaan esimerkiksi se, että täältä tuntuu olevan huonommat mahdollisuudet saada lainaa kuin Ostorahalta. Toinen huono puoli on se, että täällä korot voivat vaihdella melko paljon, eli oman kulutusluoton ehtoihin on syytä tutustua huolella. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Joustoluotto samana päivänä

Ferratum: Joustoluotto 2000€ rajalla

Ferratum on yksi netin suosituimpia lainapaikkoja. Iso syy tähän suosioon on se, miten helppo siltä on hakea lainaa. Ja tämän paikan kohdalla on monesti jopa eräällä tavalla vähättelyä sanoa, että siltä saa ”lainaa samana päivänä”, sillä monesti laina voi olla omalla tilillä 15 minuutin sisällä siitä, kun lainan hakemisen aloittaa. Ferratum pystyy maksamaan lainan samana päivän esimerkiksi Nordean, OP:n, POP Pankin, Handelsbankenin ja Dansken tileille. Ferratumin lainan alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Suomilimiitti: Helppo joustoluotto 2000€ asti

Suomilimiitiltä voi saada poikkeuksen monen pankin tilille lainaa tänään. Näin on, sillä täältä voi monien muiden lainapaikkojen tavoin saada lainan samana päivänä esimerkiksi Nordeaan ja Osuuspankkiin, mutta myös esimerkiksi S-pankkiin, jonne vain todella harva lainapaikka kertoo voivansa maksaa rahat saman päivän aikana. Joustoluottoa täältä voidaan myöntää 2000€ lainarajalla ja täälläkin lainan saamisen alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Mikä on kulutusluoton ja joustoluoton ero?

Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että jos ottaa kulutusluoton, niin myönnetään lainan ottajalle yksi yksittäinen laina kerralla, kun taas joustoluoton kohdalla lainaajalle myönnetään ikään kuin luottoraja (tai luottotili) jolta voi sitten nostaa lainaa kyseisen luottorajan ylärajaan asti (ja siis uutta lainaa vanhan päälle, mutta enintään luottorajan verran). Kulutusluotto voi siis soveltua paremmin niihin tilanteisiin, kun tietää ennalta paljonko lainaa tarvitsee ja joustoluotto voi olla parempi niihin tilanteisiin, kun lainaa saattaa myöhemmin tarvita enemmän kuin alussa arvioi.

Kaikista tämän sivun paikoista on lähtökohtaisesti mahdollista saada laina ilman liitteitä, mutta ainakin Ostosraha saattaa niitä joissain tapauksissa vaatia lopullista lainapäätöstä varten.