• You are here:
  • Home »

Lainaa tänään – Hae joustoluotto tai kulutusluotto samana päivänä tilille näiltä

Netistä haettavan lainan isoin etu on se, että sen voi saada verrattain nopeasti tilille. Parhaassa tapauksessa sen voi saada jopa 15 minuutin sisällä siitä, kun lainan hakemisen aloittaa ja isoin osa lainapalveluista pystyy maksamaan lainan saman päivän aikana moniin pankkeihin. Tälle sivulle on poimittu muutama paikka, joista voi saada joustoluoton tai kulutusluoton muodossa olevan lainan moniin pankkeihin samana päivänä eli ”tänään”. Kaikki näistä pystyvät maksamaan lainan myös viikonloppuna tilille samana päivän aikana.

Kulutusluotto samana päivänä

Vippi: Kulutusluottoa 1000€ - 10 000€

Vaikka Vippi-palvelu on ehkä edelleen paremmin tunnettu sen vähän pienemmistä lainoista, niin saa siltä tätä nykyä haettua myös kulutusluottoa. Tuota kulutusluottoa voidaan myöntää 1000€ alkaen ja yläraja on 10 000€. Täältä voi periaatteessa saada lainaa jo 18-vuotiaasta alkaen, mutta käytännössä on todennäköisesti niin, että tuon ikäiselle ei vielä ainakaan isoa kulutusluottoa myönnetä. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Joustoluotto samana päivänä

Limiitti: täältä 2000€ joustoluotto

Limiitiltä voidaan hakijoille myöntää 2000€ luottotili, jolta voi sitten tehdä vaikka useampiakin nostoja. Limiitin joustoluotolta onnistuvat hyvin esimerkiksi 100€ ja 500€ kertanostot. Lainaa Limiitiltä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Ainalaina: 50€ alkaen lainaa nopeasti

Päivitys: Ainalaina keskeyttää lainan myöntämisen 1.7.2020. Ainalaina pystyy kertomansa mukaan maksamaan lainan nopeasti Danske Bankiin, Handelsbankeniin, Nordeaan, Oma Säästöpankkiin ja Osuuspankkiin. Lainaa tästä paikasta voi saada 50€ ylöspäin, ja myönteinen lainapäätös on mahdollinen, jos hakijalle on ikää yli 21 vuotta.

Mikä on kulutusluoton ja joustoluoton ero?

Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että jos ottaa kulutusluoton, niin myönnetään lainan ottajalle yksi yksittäinen laina kerralla, kun taas joustoluoton kohdalla lainaajalle myönnetään ikään kuin luottoraja (tai luottotili) jolta voi sitten nostaa lainaa kyseisen luottorajan ylärajaan asti (ja siis uutta lainaa vanhan päälle, mutta enintään luottorajan verran). Kulutusluotto voi siis soveltua paremmin niihin tilanteisiin, kun tietää ennalta paljonko lainaa tarvitsee ja joustoluotto voi olla parempi niihin tilanteisiin, kun lainaa saattaa myöhemmin tarvita enemmän kuin alussa arvioi.

Kaikista tämän sivun paikoista on lähtökohtaisesti mahdollista saada laina ilman liitteitä, eikä yksikään ylempänä mainituista lainapaikoista myöskään vaadi lainapäätöstä varten esimerkiksi vakuuksia.