• You are here:
  • Home »

Lainaa vuodeksi – Hae pikavippi tai muu laina vuoden maksuajalla, suositellut palvelut

Netistä on mahdollista saada varsin helposti lainaa vuodeksi. Jos kuitenkin lainaa tuoksi ajaksi haluaa heti ja selkeällä maksuohjelmalla, niin menee homma hieman vaikeammaksi. Tällä sivulla on esiteltynä joitakin suositeltavia vaihtoehtoja heille, jotka haluavat pikavipin tai muun lainan netin kautta vuoden maksuajalla.

Pikavippi vuodeksi – myös melko isot summat

Mikäli haluaa lainan erityisen nopeasti vuodeksi ja sille selkeät kuukausierät, niin kannattaa harkita Bondoraa. Kyseisen lainafirman kautta voi hakea nopeasti lainaa 500€ alkaen ja jopa 10 000€. Bondora on kokemusteni perustella pystynyt maksamaan pikavipin heti ainakin Nordeaan. Bondoraa voi käyttää, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Toinen paikka hakea lainaa vuodeksi

Ferratumilta voi hakea vuodeksi lainaa joko sen joustoluoton tai kulutusluoton kautta. Joustoluoton kautta Ferratumilta voi saada lainaa jopa 4000€, ja kyseisessä muodossa otettua lainaa voi lyhentää varsin vapaassa tahdissa, kuitenkin niin, että kuukausilyhennyksen pitää olla vähintään 3% sekä samalla myös vähintään 40€ avoimesta lainasummasta. Tuo 40€ raja tarkoittaa käytännössä sitä, että Ferratumilta otettua pientä lainaa ei voi maksaa takaisin vuoden laina-ajalla.

Ferratumin kulutusluotto ei ainakaan välttämättä ole ihan niin nopea laina kuin sen joustoluotto, mutta sen muodossa voi saada lainaa ennalta määritellyllä vuoden maksuajalla. Tuota vuoden maksuajan kulutusluottoa voi Ferratumilta saada 4100€–5000€. Ferratumin lainojen alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Verrattain edullinen laina vuodeksi

Jos haluaa yhdistää sen, että lainaa voi hakea helposti netistä vuoden maksuaikaan ja monesti halpaan korkoon, niin kannattaa ehkä kokeilla Omalainaa. Omalaina on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran niin, että valitsee haluavansa vuoden laina-ajan.

Tätä kirjoittaessa Omalaina käyttää sivustollaan viitteellisenä esimerkkinä sen kautta haettavan lainan todellisesta vuosikorosta lukua 6,26%. Tuon tyyppistä korkoa voi pitää jo varsin edullisena vakuudettomalle luotolle. Kiitos tuon, Omalainaa kannattaakin ehkä harkita myös vaikka silloin, jos haluaa katkaista pikavippikierteen. Omalainaa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Toinen kilpailutuspalvelu

Zmarta on Omalainan tapaan palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa oman lainahakemuksen. Tämän palvelun kautta voi hakea lainaa alkaen 1000€ ja jopa 60 000 euroa. Ja tämänkin palvelun avulla voi siis hakea lainaa vaikka vuodeksi. Zmartan avulla voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan avulla.

Täältä jopa todella iso laina vuodeksi

Myös Rahalaitos voi olla hyvä valinta silloin, jos haluaa pienen koron lainan vuoden maksuajalla. Tuo johtuu siitä, että Omalainan ja Zmartan tapaan myös Rahalaitos pyrkii kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen usean eri lainaa tarjoavan tahon suhteen. Rahalaitos kuitenkin eroaa Zmartasta ja Omalainasta siinä, että Rahalaitoksen kautta voi hakea jopa 70 000€ lainaa. Minimisumma Rahalaitoksella puolestaan on 500€. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Kannattaako lainaa hakea kilpailutuspalvelun kautta vai pikavippinä?

Jos lainaa tarvitsee mahdollisemman nopeasti, niin kannattaa tällä sivulla esitellyistä vaihtoehdoista valita Bondora tai Ferratum. Erityisesti Ferratum on nimittäin sen tyyppinen paikka, että siltä voi usein saada lainan jopa heti omalle pankkitilille.

Mikäli taas lainaa tarvitsee isohkon summan ja/tai haluaa vähentää korkokuluja, niin kannattaa kokeilla kilpailutuspalvelua tai vaikeaa useampaa niistä, ja sitten pyrkiä valitsemaan se itselle sopivin laina. Huonompi puoli noissa lainahakemusten kilpailuttajissa on se, että niiden kautta ei yleensä voi saada lainaa yhtä nopeasti kuin pikavippiä voi saada. Muiden etujensa ansiosta ne voivat kuitenkin olla hyvä vaihtoehto vaikka järjestelylainan hakemiseen.

Mikäli lainahakemusten kilpailuttajat eivät ole konseptina vielä sinulle kovin tuttu, niin kannattaa ehkä tutustua vuoden 2020 Omalaina kokemuksiin. Ne luultavasti avaavat Omalainan lisäksi noita palveluja myös yleisemmällä tasolla.