Lainaa vuodeksi – Hae pikavippi tai muu laina vuoden maksuajalla, suositellut palvelut

Netistä on mahdollista saada varsin helposti lainaa vuodeksi. Jos kuitenkin lainaa tuoksi ajaksi haluaa heti ja selkeällä maksuohjelmalla, niin menee homma hieman vaikeammaksi. Tällä sivulla on esiteltynä joitakin suositeltavia vaihtoehtoja heille, jotka haluavat pikavipin tai muun lainan netin kautta vuoden maksuajalla. Sivun alusta löytyvä vertailutaulukko sisältää varsin kattavasti eri paikkoja hakea lainaa vuoden maksuajalla ja sitten sen jälkeen on tarkemmassa esittelyssä pari listattua lainapalvelua.

Hae lainaa vuoden maksuajalla

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Esimerkki vuoden maksuajalla varustetusta lainasta: lainasumma 5000e, nimellinen vuosikorko 9,5%, todellinen vuosikorko 9,92%, tavallinen kuukausittainen lyhennys 438 euroa ja lainasta kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa 5261 euroa. Esimerkki on Rahalaitokselta ja kuvastaa verrattain edullista lainaa.

Verrattain edullinen laina vuodeksi

Jos haluaa yhdistää sen, että lainaa voi hakea helposti netistä vuoden maksuaikaan ja monesti halpaan korkoon, niin kannattaa ehkä kokeilla Omalainaa. Omalaina on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran niin, että valitsee haluavansa vuoden laina-ajan.

Tätä kirjoittaessa Omalaina käyttää sivustollaan viitteellisenä esimerkkinä sen kautta haettavan lainan todellisesta vuosikorosta lukua 6,26%. Tuon tyyppistä korkoa voi pitää jo varsin edullisena vakuudettomalle luotolle. Kiitos tuon, Omalainaa kannattaakin ehkä harkita myös vaikka silloin, jos haluaa katkaista pikavippikierteen. Omalainaa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Täältä jopa todella iso laina vuodeksi

Myös Rahalaitos voi olla hyvä valinta silloin, jos haluaa pienen koron lainan vuoden maksuajalla. Tuo johtuu siitä, että Omalainan ja Zmartan tapaan myös Rahalaitos pyrkii kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen usean eri lainaa tarjoavan tahon suhteen. Rahalaitos kuitenkin eroaa Zmartasta ja Omalainasta siinä, että Rahalaitoksen kautta voi hakea jopa 70 000€ lainaa. Minimisumma Rahalaitoksella puolestaan on 500€. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Kannattaako lainaa hakea kilpailutuspalvelun kautta vai pikavippinä?

Jos lainaa tarvitsee mahdollisemman nopeasti, niin kannattaa valita pikavippi. Mikäli taas lainaa tarvitsee isohkon summan ja/tai haluaa vähentää korkokuluja, niin kannattaa kokeilla kilpailutuspalvelua tai jopa useampaa niistä, ja sitten pyrkiä valitsemaan se itselle sopivin laina – kilpailuttajat eivät pakota mahdollisesti löydetyn lainan ottamiseen, joten lainatarjouksia voi hyvinkin hakea useammasta paikasta.

Huonompi puoli noissa lainahakemusten kilpailuttajissa on se, että niiden kautta ei yleensä voi saada lainaa ihan yhtä nopeasti kuin pikavippiä voi saada. Muiden etujensa ansiosta ne voivat kuitenkin olla hyvä vaihtoehto myös vaikkapa järjestelylainan hakemiseen.

Mikäli lainahakemusten kilpailuttajat eivät ole konseptina vielä sinulle kovin tuttu, niin kannattaa ehkä tutustua varsin tuoreisiin Omalaina kokemuksiin. Ne luultavasti avaavat Omalainan lisäksi noita palveluja myös yleisemmällä tasolla.

Hyvä huomata: kilpailuttajien kautta löydettävät lainat ovat monesti lainamuodoltaan kulutusluottoja, eli jos semmoinen laina kiinnostaa, niin ovat kilpailuttajat erityisen hyviä vaihtoehtoja.

Vieritä ylös