Hae lainaa ja saa päätös heti näistä netin hyvistä lainapaikoista (2021)

Netistä lainan hakemisen yksi suurimmista vahvuuksista on se, että monesti voi nähdä heti sen, että voiko saada lainaa. Erityisen tehokasta lainapäätösten hakemisesta voi tehdä sillä, että hakee kerralla monta lainapäätöstä. Tuo onnistuu käyttämällä lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Alla on listattuna kilpailuttamispalveluita, joilta voi varsin tuoreiden testien perusteella saada lainapäätöksiä heti.

Päivitys: Sivulle on nyt listattu alimmaksi paikka, josta voi saada päätöksen heti sekä monessa tapauksessa myös lainan heti omalle pankkitilille.

Omalaina – lainapäätös heti todella monesta lainasta

Omalaina-palvelun kertoman perusteella se voi kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 30 eri lainapalvelun suhteen. Tätä palvelua käyttämällä voikin siis tehdä lainapäätösten hakemisesta todella tehokasta. Omalainan avulla lainaa voi hakea 100€–60 000€ ja laina-aikaa sen kautta voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 20 vuotta. Omalainan pidemmissä laina-ajoissa on tosin tiettyjä rajoituksia sen suhteen, että miten paljon lainaa pitää vähintään hakea, että voi vaikka valita hakevansa 15 vuoden laina-aikaa.

Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta, mutta ilmeisesti käytännössä positiivisia lainapäätöksiä on vaikea saada, jos ikää ei ole vähintään 20 vuotta ja lisäksi säännölliset tulot. Omalainan kilpailuttamispalvelun laajuuden ansiosta voi olettaa, että sen avulla on hyvät mahdollisuudet löytää melko halpaa lainaa. Omalaina näyttää hakijalle positiiviset ja negatiiviset lainapäätökset. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainaesimerkki Omalainalta: Jos lainaa hakisi 10 000 euroa 5 vuoden laina-ajalla, niin voisi keskimäärinen kuukausilyhennys olla 188€ ja korkojen & kulujen määrä 1280€. Omalainaa on käsitelty enemmän sivulla: Omalaina kokemuksia.

Freedom Rahoitus – lainapäätöksiä helposti ja nopeasti

Freedom Rahoituksen lainahakemus oli ehkä jopa yllättävän nopea täyttää, ja heti sen täyttämisen ja netin kautta lähettämisen jälkeen (eli siis käytännössä yhden napin klikkaamisen jälkeen) sai siihen lainapäätöksiä. Freedom Rahoituksen avulla voi lainaa hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000€. Freedom Rahoituksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Lainaesimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos lainaa hakisi 3000€ 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 139€, lainan todellinen vuosikorko 10,89% ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 3336€. Freedom Rahoituksesta on enemmän tietoa esimerkiksi tällä sivulla: Freedom Rahoitus kokemuksia.

Myös Rahalaitoksella on simppeli ”hae lainaa, päätös heti” -meininki

Rahalaitoksen avulla voi lainaa hakea 500-70 000€, eli se soveltuu oikein hyvin myös isoa lainaa etsiville. Lisäksi Rahalaitoksessa on hyvää esimerkiksi se, että sen lainahakemus on erittäin lyhyt ja se, että se näyttää sekä myönteiset että kielteiset lainapäätökset. Rahalaitos vaatii lainaa hakevilta henkilöiltä sen, että heillä on ikää ainakin 20 vuotta ja tuloja vähintään 7200€. Rahalaitos näyttää löytävän varsin hyvin positiivisia lainapäätöksiä. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Mikäli lainasummaksi valitsisi 20 000€ ja laina-ajaksi 10 vuotta, niin voisi kuukausieräksi tulla 231€, lainan todelliseksi vuosikoro 7,07% ja kokonaisuudessa takaisin maksettavaksi summaksi 27681€.

Lisää tietoja Rahalaitoksesta: Rahalaitos kokemuksia

Blue Finance – lainapäätös heti ja myös rahat monesti heti

Blue Finance poikkeaa ylempänä mainituista lainapaikoista, sillä Blue Finance myöntää lainaa suoraan itse eikä kilpailuta lainahakemuksia. Tuon ansiosta täältä voi olla erityisen nopeata saada lainaa omalle pankkitilille asti.

Blue Financelta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Lainaa voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Eräänlaisena heikkoutena Blue Financella on se, että se veloittaa ekstraa, jos haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisää infoa Blue Financesta: Blue Finance & Arkilaina

Tällä sivulla mainitut lainaesimerkit ovat viitteellisiä. Hyvä huomata: se, että lainapäätöksen saa heti, ei takaa sitä, että laina tulee heti omalle pankkitilille.

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen tällä sivulla olevien lainapalveluiden käyttämiseen:

Miten on mahdollista, että monet netin lainapalvelut pystyvät antamaan lainapäätöksen heti?

Tuo on sen ansiota, että monet niistä käsittelevät lainahakemuksia automaattisesti, ja jos hakemuksen tiedot osuvat niihin raameihin, joiden puitteissa lainaa voidaan antaa, niin saa hakija myönteisen lainapäätöksen.

Maksaako lainahakemuksen heti käsitteleminen jotain?

Ei itsessään, mutta ainakin pari pikavippejä tarjoavaa firmaa on siirtynyt toimintatapaan, jossa heiltä voi saada lainapäätöksen tavallista nopeammin, jos myönteisen päätöksen & nostetun lainan tapauksessa maksaa ekstrakuluja.

Mitä riskejä nopeaan lainaamiseen voi sisältyä?

Ilmeisin riski on se, että ei punnitse kunnolla sitä, onko lainaa järkevää ottaa ja millä ehdoilla. Kannattaakin siis aina pysähtyä ainakin hetkeksi ennen kuin nostaa lainan itselle.

Vieritä ylös