• You are here:
  • Home »

Lainapäätös heti – näistä netin lainapaikoista voi saada lainapäätöksen heti (kesä 2020)

Netistä lainan hakemisen yksi suurimmista vahvuuksista on se, että monesti voi nähdä heti sen, että voiko saada lainaa. Erityisen tehokasta lainapäätösten hakemisesta voi tehdä sillä, että hakee kerralla monta lainapäätöstä. Tuo onnistuu käyttämällä lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Alla listattuna kilpailuttamispalveluita, joilta voi kevään 2020 testien perusteella saada lainapäätöksiä heti.

Advisa – lyhyt ja helppo hakemus ja lainapäätöksiä heti

Advisan lainahakemus oli kilpailuttamispalveluksi yllättävänkin lyhyt. Sen nimittäin täytti noin kahdessa minuutissa, eikä se vaatinut juurikaan pohtimista. Kyseisen helpon hakemuksen jälkeen Advisan kautta sai lainapäätöksiä heti. Advisan suhteen on tosin hyvä huomata, että se ei ilmeisesti välttämättä näytä kuin positiiviset lainapäätökset. Advisan avulla voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen.

Advisan kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000€, ja haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 500 euron välein, eli Advisan avulla voi hyvin hakea vaikka 8500 euron lainaa. Advisalla voi valita hakevansa lainaa vaikka vain vuodeksi ja toisaalta jopa 18 vuodeksi. Hae nyt lainaa Advisan kanssa.

Lainaesimerkki Advisalta: Mikäli lainaa hakisi 5000€ vuoden laina-ajalla, niin voisi lainan kuukausierä olla 430€.

Omalaina – lainapäätös heti todella monesta lainasta

Omalaina palvelu kertoo, että se voi kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 30 eri lainapalvelun suhteen. Tätä palvelua käyttämällä voikin siis tehdä lainapäätösten hakemisesta todella tehokasta. Omalainan avulla lainaa voi hakea 100€ – 60 000€ ja laina-aikaa sen kautta voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 20 vuotta. Omalainan pidemmissä laina-ajoissa on tosin tiettyjä rajoituksia sen suhteen, että miten paljon lainaa pitää vähintään hakea, että voi vaikka valita hakevansa 15 vuoden laina-aikaa.

Omalainan kautta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta, mutta ilmeisesti käytännössä positiivisia lainapäätöksiä on vaikea saada, jos ikää ei ole vähintään 20 vuotta ja lisäksi säännölliset tulot. Omalainan kilpailuttamispalvelun laajuuden ansiosta voi olettaa, että sen avulla on hyvät mahdollisuudet löytää melko halpaa lainaa. Omalaina näyttää hakijalle positiiviset ja negatiiviset lainapäätökset. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainaesimerkki Omalainalta: Jos lainaa hakisi 10 000 euroa 5 vuoden laina-ajalla, niin voisi keskimäärinen kuukausilyhennys olla 188€ ja korkojen & kulujen määrä 1280€.

Freedom Rahoitus – lainapäätöksiä helposti ja nopeasti

Freedom Rahoituksen lainahakemus oli ehkä jopa yllättävän nopea täyttää, ja heti sen täyttämisen ja netin kautta lähettämisen jälkeen (eli siis käytännössä yhden napin klikkaamisen jälkeen) sai siihen lainapäätöksiä. Freedom Rahoituksen avulla voi lainaa hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000€. Freedom Rahoituksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Lainaesimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos lainaa hakisi 3000€ 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 139€, lainan todellinen vuosikorko 10,89% ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 3336€.

Rahalaitos – myös täältä lainapäätökset heti

Rahalaitoksen avulla voi lainaa hakea 500-70 000€, eli se soveltuu oikein hyvin myös isoa lainaa etsiville. Lisäksi Rahalaitoksessa on hyvää esimerkiksi se, että sen lainahakemus on erittäin lyhyt ja se, että se näyttää sekä myönteiset että kielteiset lainapäätökset. Rahalaitos vaatii lainaa hakevilta henkilöiltä sen, että heillä on ikää ainakin 20 vuotta ja tuloja vähintään 7200€. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Mikäli lainasummaksi valitsisi 20 000€ ja laina-ajaksi 10 vuotta, niin voisi kuukausieräksi tulla 231€, lainan todelliseksi vuosikoro 7,07% ja kokonaisuudessa takaisin maksettavaksi summaksi 27681€.

Tällä sivulla mainitut lainaesimerkit ovat viitteellisiä.

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen tällä sivulla olevien lainapalveluiden käyttämiseen:

Vaatiiko lainapäätöksen heti saaminen pankkitunnuksien käyttämistä?

Ei, lainapäätöksen voi saada heti ihan vaan niiden tietoja perusteella, jotka kerrot hakemuksessa. Jos haluat ottaa vastaan mahdollisesti tarjotun lainan, niin joudut todennäköisesti siinä vaiheessa todentamaan lainapäätöksen kannalta oleellisia tietoja.

Maksaako lainapäätöksen heti saaminen jotain?

Ei, lainapäätöksen hakeminen on ilmaista eikä se pakota mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen.

Mitä riskejä nopeaan lainaamiseen voi sisältyä?

Ilmeisen riski on se, että ei punnitse kunnolla sitä, onko lainaa järkevää ottaa ja millä ehdoilla. Kannattaakin siis aina pysähtyä ainakin hetkeksi ennen kuin nostaa lainan itselle.