Lainauutisia viikko 30/2020

Pikavippien ja muiden nettilainojen maailmassa on tälläkin viikolla tapahtunut varsin paljon. Tässä tietoa muutamista lainoista kiinnostuneiden kannalta oleellisista muutoksista.

1: Ferratum tarjoaa taas joustoluottoa

Ferratum on perinteisesti ollut varsin loistava pikavippipaikka. Monen muun firman tapaan sekin on kuitenkin joutunut yllätävään tilanteeseen vuoden 2020 tapahtumien johdosta. Tuon seurauksena Ferratum pääytyikin keskeyttämään sen joustoluoton myöntämisen (isompaa kertalainaa oli edelleen tarjolla). Mukavaa kyllä Ferratum on tällä viikolla jälleen mahdollistanut joustoluoton hakemisen siltä. Ferratumin joustoluoton lainaraja on edelleen tuttu 4000€

2: Credigo ei ilmeisesti myönnä uuttaa lainaa ennen vuodenvaihdetta

Tästä asiasta ei ainakaan vielä näytä olevan mainintaa Credigon nettisivuilla, mutta PikavippiKokemuksia.com-sivuston saaman tiedon perusteella Credigo on päätynyt siihen ratkaisuun, ettei siltä voi enää vuonna 2020 hakea uutta lainaa. Tuohon on epäilemättä vaikuttanut pikavippien uusi väliaikainen korkokatto, jonka on tarkoitus olla voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Koska Credigokin on perinteisesti ollut hyväksi luokiteltava lainapalvelu, niin olisi toki kiva, jos siltä voisi jossain vaiheessa tulevaisuudessa taas saada lainaa.

3: Pikavippifirmojen tulot ovat laskussa

Taloussanomat on julkaissut hyvän raportin, jonka viesti on selvä: pikavippifirmojen kultaika on ainakin tältä erää ohi. Taloussanomien käsittelemien lukujen lisäksi tuohon viittaa myös se, miten monet lainafirmat ovat viime aikoina joko kokonaan tai väliaikaisesti lopettaneet lainojen myöntämisen – ne tuskin tekisivät sitä, jos se olisi edelleen jopa todella tuottoisaa toimintaa.

Monen mielestä lienee toivottavaa, että pikalainojen tarjonta ei kuitenkaan lopu kokonaan. On nimittäin aivan oikeitakin tilanteita, joita varten on syytä olla tarjolla pientä ja nopeasti saatavaa lainaa.

Vieritä ylös