Keskitä lainat (2023) – Lainojen keskittäminen helposti

Kun lainoja tai luottoja alkaa kertymään, niin voi niiden kanssa puljaaminen alkaa käymään hermoille: minkä lainan lyhennys on vielä tässä kuussa maksamatta ja minkä verran pitää vielä löytyä maksuvaraa. Tuossa tilanteessa kätevä vaihtoehto voi olla lainojen keskittäminen yhden isomman luoton alle. Parhaassa tapauksessa lainojen keskittäminen myös tuo säästöjä alentamalla korkokuluja, siis sen lisäksi, että se tekee elämästä helpompaa. Tällä sivulla on suositeltuna muutamia käteviä palveluita, joiden avulla voi keskittää lainat.

Keskitä lainoja jopa 70 000 euron edestä – Rahalaitos

Jos haluaa keskittää jopa varsin suuren määrän lainoja, niin voi Rahalaitos olla hyvä valinta lainapaikaksi. Rahalaitos pyrkii kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen ja noin löytämään edullisen koron lainan. Tuo voi auttaa siinä, että lainan kustannukset pysyvät halussa. Rahalaitoksen avulla voi etsiä lainatarjouksia alkaen 500 euron ja enintään 70 000 euron lainalle. Laina-aikaa Rahalaitoksen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Rahalaitosta.

Keskitä lainoja helposti – Zmarta

Monille vähintäänkin mainoksista tuttu Zmarta voi olla kätevä paikka lainojen keskittämiseen. Tämän palvelun avulla voi nimittäin etsiä edullista luottoa, jolla keskittä lainat 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran. Zmarta seuloo lainavaihtoehtoja useilta eri firmoilta, joten sen avulla voi olla hyvät mahdollisuudet saavuttaa hyviä säästöjä. Keskittäminen voi onnistua Zmartan kautta, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 75 vuotta. Zmartan avulla voi hakea luotolle maksuaikaa 1–15 vuotta. Kokeile nyt Zmartaa.

Tunnettu palvelu soveltuu myös luottojen keskittämiseen

Myös Omalaina soveltuu hyvin sen tyyppisen luoton hakemiseen, jonka avulla keskittää pienemmät luotot. Omalainankin avulla voi hakea lainaa jopa 60 000 euron verran, mutta tällä palvelussa on Zmartaa pienempi minimilainasumma, eli 100 euroa. Omalainaa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Omalainan kautta voi hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta, joskin noin pitkää laina-aikaa voi hakea vain vähintään 10 000 euron luotoille. Testaa nyt Omalainaa.

Tätäkin lainapalvelua kannattaa harkita

Myös Etua voi olla oikein hyvä vaihtoehto lainojen niputtamiseen ja keskittämiseen. Ja moniin muihin lainapaikoihin verrattuna Etualla voi nähdä olevan erityisesti kaksi melko isoa plussaa. Ensimmäinen noista on se, että varsin moni vaikuttaa löytävän tämän palvelun avulla itseä miellyttävän lainatarjouksen. Ja toinen tämän paikan erityisvahvuus on se, että täältä voi hakea jopa melko pienelle lainalle jopa todella pitkän maksuajan: Etuan kautta voi hakea jokaiselle tarjolla olevalle lainasummalle maksuaikaa 1–18 vuotta.

Lainaa Etuan kautta voi etsiä 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa, ja haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 500 euron välein. Etuan avulla voi yrittää etsiä lainatarjouksia, mikäli on täysi-ikäinen, mutta käytännössä tosin voi olla vaikea löytää lainaa, jos ikää ei ole esimerkiksi 20v. Etua on perustettu jo vuonna 2008 ja sen omistaa Alma Media, joten sitä voi perustellusti pitää luotettavana lainanantajana. Tätä näkemystä tukevat myös omat kokemukseni Etuasta.

Etuakin on siis palvelu, joka pyrkii etsimään hyviä lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Tuon myötä täältä voikin olla hyvät mahdollisuudet löytää edullinen luotto. Hae nyt lainaa Etuan kanssa.

Kysymyksiä ja vastauksia lainojen keskittämisestä

Viekö lainojen keskittäminen paljon aikaa? Lähtökohtaisesti ei. Noin on erityisesti, kun lainojen keskitys tehdään netin kautta, jolloin uudesta, toivottavasti fiksummasta, lainasta voi saada tarjouksia heti.

Miten paljon lainoja keskittämällä voi säästää? Tämä riippuu siitä minkä verran ja millä koroilla tällä hetkellä on lainaa, mutta isompien summien kohdalla ei ole epärealistista, että voi saada tuhansien eurojen säästöt.

Velvoittaako jonkin yllä mainitun palvelun kokeileminen lainan ottamiseen? Ei, eli voit huoletta katsoa olisiko tarjolla uusi edullisempi laina, jolla niputtaa ja korvata vanhat.

Vieritä ylös