• You are here:
  • Home »

Lainojen keskittäminen – keskitä lainat ja helpota elämääsi (2020)

Kun lainoja tai luottoja alkaa kertymään, niin voi niiden kanssa puljaaminen alkaa käymään hermoille: minkä lainan lyhennys on vielä tässä kuussa maksamatta ja minkä verran pitää vielä löytyä maksuvaraa. Tuossa tilanteessa kätevä vaihtoehto voi olla lainojen keskittäminen yhden isomman luoton alle. Parhaassa tapauksessa lainojen keskittäminen myös tuo säästöjä alentamalla korkojakuluja, siis sen lisäksi, että se tekee elämästä helpompaa. Tällä sivulla on suositeltuna muutamia käteviä palveluita, joiden avulla voi keskittää lainat.

Keskitä lainoja jopa 60 000€ verran – Zmarta

Monille vähintäänkin mainoksista tuttu Zmarta voi olla kätevä paikka lainojen keskittämiseen. Tämän palvelun avulla voi nimittäin etsiä edullista luottoa, jolla keskittä lainat 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran. Zmarta seuloo lainavaihtoehtoja useilta eri firmoilta, joten sen avulla voi olla hyvät mahdollisuudet saavuttaa hyviä säästöjä. Keskittäminen voi onnistua Zmartan kautta, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 75 vuotta. Zmartan avulla voi hakea luotolle maksuaikaa 1–15 vuotta. Kokeile nyt Zmartaa.

Tunnettu palvelu soveltuu myös luottojen keskittämiseen

Myös Omalaina soveltuu hyvin sen tyyppisen luoton hakemiseen, jonka avulla keskittää pienemmät luotot. Omalainankin avulla voi hakea lainaa jopa 60 000 euron verran, mutta tällä palvelussa on Zmartaa pienempi minimilainasumma, eli 100 euroa. Omalainaa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Omalainan kautta voi hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta, joskin noin pitkää laina-aikaa voi hakea vain vähintään 10 000 euron luotoille. Testaa nyt Omalainaa.

Tätäkin lainapalvelu kannattaa harkita

Advisan avulla voi etsiä luottojen keskittämiseen soveltuvaa lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Advisan kautta voi etsiä luotolle maksuaikaa vuodesta alkaen ja jopa 18 vuotta. Advisa, kuten kumpikaan ylempänä mainituista lainapalveluista, ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Kokeile nyt Advisaa.