Lomalaina – Lainaa lomaa varten jopa heti ja ilman vakuuksia näin (2020)

Loma voi tehdä varsin hyvää ihmiselle, ja monesti lomasta nauttiminen voi myös vaatia hieman arkea enemmän rahaa. Ja mikäli lomaa varten tarvitsee lainaa, niin on olemassa paikkoja, joista sitä voi hakea netin kautta sekä myös mahdollisesti saada jopa heti. Perinteistä pikavippiä ei kuitenkaan ehkä kannatta lomalainaksi valita, sillä sen korot ja kulut voivat stressata lomalla ja erityisesti sitten loman loputtua, kun lainaa pitää lyhentää. Ohessa siis pari paikkaa, joista voi hakea lainatarjouksia jopa varsin edullista lomalainaa varten.

Omalaina – hae lomalainaa 100 – 60 000€, lainatarjouksia jopa heti

Omalaina on taho, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi. Näitähän on tänä päivänä aika paljon. Omalainan erottaa kuitenkin monesta muusta lainoja kilpailuttavasta palvelusta pari juttua. Ensimmäinen on se, että täältä pitäisi voida saada lainatarjouksia jopa heti, kun on täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen netin kautta. Toinen erottava tekijä on se, että tämän paikan alaikäraja on 18 vuotta – joillakin muilla se on 20 vuotta. Ja sitten täältä voi vielä hakea lainaa 100€ alkaen, kun toisaalla alaraja saattaa olla vaikka 1000€.

Mikäli Omalainalta hakee lomalainaa, niin lienee lainan käyttötarkoituksista yksi mahdollinen valittava esimerkiksi ”matkustaminen” ja toinen mahdollisuus on tuoda esille, että laina on tuotteiden tai palveluiden ostamiseen. Tuota käyttötarkoitusta kysytään pudotusvalikon muodossa lainahakemuksen lopussa. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Omalainalta haettavien lainojen nimellinen vuosikorko on 4,99% - 20%. Laina-aikaa lainoille voi pyytää 1 – 20 vuotta, mutta alle 2000€ lainojen pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta ja 2000€ - 9000€ lainoilla se on enintään 15 vuotta. Esimerkki mahdollisista kustannuksista: Jos lainaa ottaisi 1000€ 1 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 86€ ja korkoja ja kuluja voisi lainasta syntyä 32€. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Rahalaitos – lainaa 500€ alkaen lomaa varten

Myös Rahalaitos voi olla hyvä valinta lomalainan hakemista varten. Tällä on kuitenkin ehkä pari pientä miinusta Omalainaan verrattuna. Eka on se, että pienin mahdollinen haettava lainasumma on 500€ (maksimi on peräti 70 000€) ja toinen se, että lainanhakijalla pitäisi olla ikää vähintään 20 vuotta, jotta lainaa voi olla hyvät mahdollisuudet saada. Myös tämä paikka siis kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden luottoa tarjoavien tahojen suhteen ja pyrkii sitten tarjoamaan hyviä lainatarjouksia tarpeeseesi. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Rahalaitoksen avulla haettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5% - 20%. Laina-aikaa palvelun avulla haettaville lainoille voi pyytää 1 – 15 vuotta. Esimerkki mahdollisesta lainan hinnasta: Jos lainaa ottaisi 2000€ 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukasierä olla 93€. 24 * 93€ = 2232€. Tuota laskutoimitusta tai sen lopputulosta ei ilmaista Rahalaitoksen suuntaa antavassa lainalaskurissa. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Tietoa lomalainan hakemisen avuksi:

Yllä mainitut lainojen hintaesimerkit ovat vain viitteellisiä ja todennäköisesti edustavat halvempaa päätä mahdollisesti tarjottavista lainatarjouksista. Tutustu mahdollisiin tarjouksiin huolella ennen lainan itselle ottamista. Molemmat ylempänä mainitut lainapaikat vaativat lähtökohtaisesti sitä, että hakijalla on vakituiset tulot, jotta hänelle voidaan myöntää lainaa – tähän voi kuitenkin ehkä erityisesti pienempien lainojen tapauksessa olla joitakin poikkeuksia.

Oma tilanne mahdollisen lainan saamisen ja tarjottavien ehtojen suhteen selviää oikeastaan vain tekemällä lainahakemus ja lähettämällä se. Lainantarjousten hakeminen molemmista näistä palveluista on ilmaista eikä lainahakemuksen tekeminen sido siihen, että joku mahdollisesti tarjottavista lainoista pitäisi valita. Molempien näiden tahojen avulla on mahdollista saada lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia.