Lomalaina – Hae lomaluotto jopa heti tilille, myös halpoja lainoja tarjolla

Loma voi tehdä varsin hyvää ihmiselle, ja monesti lomasta nauttiminen voi myös vaatia hieman arkea enemmän rahaa. Ja mikäli lomaa varten tarvitsee lainaa, niin on olemassa paikkoja, joista sitä voi hakea netin kautta sekä myös mahdollisesti saada jopa heti.

Omalaina – hae lomalainaa 100 – 60 000€, lainatarjouksia jopa heti

Omalaina on palvelu, joka pyrkii kilpailuttamaan lainahakemuksesi. Näitähän on tänä päivänä aika paljon. Omalainan kuitenkin erottaa joistakin muista lainoja kilpailuttavista palveluista muutama juttu. Ensimmäinen noista jutuista on se, että Omalainan avulla voi saada lainatarjouksia jopa heti, kun on täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen netin kautta.

Toinen Omalainan plussa moneen sen kilpailijaan verrattuna on se, että sen kautta näyttäisi olevan poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet löytää lainaa, ja sitten vielä esimerkiksi sekin on Omalainassa hyvää, että sen kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen, kun toisaalla alaraja saattaa olla esimerkiksi 1 000€. Omalainan plussat ovat yhdessä ansainneet sille paikan paras pikavippi -sivullamme.

Mikäli Omalainalta hakee lomalainaa, niin lienee lainan käyttötarkoituksista yksi mahdollinen valittava esimerkiksi ”matkustaminen” ja toinen mahdollisuus on tuoda esille, että laina on tuotteiden tai palveluiden ostamiseen. Tuota käyttötarkoitusta kysytään pudotusvalikon muodossa lainahakemuksen lopussa.

Omalainalta haettavien lainojen nimellinen vuosikorko on 4,19% – 20%. Laina-aikaa lainoille voi pyytää 1 – 20 vuotta, mutta alle 2 000€ lainojen pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta ja 2 000€ – 9000€ lainoilla se on enintään 15 vuotta. Esimerkki mahdollisista kustannuksista: jos lainaa ottaisi 1 000€ 1 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 86€ ja korkoja ja kuluja voisi lainasta syntyä 32€, eli lainasta pitäisi maksaa takaisin 1 032 euroa. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

P.S. Jos haluat lukea Omalainasta lisää ennen lainan hakemista, niin löydät täältä Omalaina kokemuksia. Kyseisellä sivulla on myös yleistietoa Omalainasta.

Rahalaitos – lainaa 500 eurosta alkaen lomaa varten

Myös Rahalaitos voi olla hyvä valinta lomalainan etsimiseen. Tällä lainapaikalla on kuitenkin ehkä pari pientä miinusta Omalainaan verrattuna. Eka on se, että pienin mahdollinen täältä haettava lainasumma on 500€ (maksimi on peräti 70 000€) ja toinen on se, että Rahalaitoksen alaikäraja on hieman korkeampi kuin Omalainan, eli 20 vuotta.

Omalainan tapaan myös Rahalaitos siis pyrkii kilpailuttamaan lainahakemuksen useiden luottoa tarjoavien tahojen suhteen ja sitten tarjoamaan hyviä lainatarjouksia lainaa etsineen henkilön tarpeeseen. Noiden asioiden ansiosta Rahalaitoskin voi siis olla oikein hyvä valinta lomaluoton etsimiseen.

Rahalaitoksen avulla haettavien lainojen todelliset vuosikorot voivat sen kertoman perusteella olla halvimmillaan noin 4,6% luokkaa. On hyvä huomata, että lyhyeksi aikaa otetut ja pienehköt lainat ovat hyvin todennäköisesti koroiltaan ainakin jonkin verran tuota kalliimpia, ja lomalainathan ovat monesti juuri tuon tyyppisiä.

Rahalaitokselta esimerkki mahdollisesta lainan hinnasta: jos lainaa ottaisi 2 000€ 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 92€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 2 215 euroa. Rahalaitos voi kokemusteni perusteella näyttää lainapäätöksiä heti lainahakemuksen tekemiseen jälkeen. Monista muista kilpailuttajista poiketen, Rahalaitos näyttää myös kielteiset lainapäätökset. Millä tahansa Rahalaitoksen kautta haettavalle lainasummalle voi hakea lainaa-aikaa vähintään vuoden ja enintään 15 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Lisätietoja Rahalaitoksesta: Rahalaitos kokemuksia.

Zmarta – tämänkin palvelun avulla voi hakea lainaa matkustamiseen

Myös Zmartan kautta voi etsiä sen tyyppistä varsin edullista lainaa, joka soveltuu hyvin matkailuun. Zmartan tapauksessa tosin pienin mahdollinen haettava lainasumma on 1 000€, joten se ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto silloin, jos tarvitsee vain pienen matkalainan.

Toisaalta Zmartan avulla voi hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. Zmartan avulla haettavalle lainalle voi hakea maksuaikaa 1–15 vuotta, ja Omalainan ja Rahalaitoksen tapaan, myös Zmarta on lainahakemusten kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu.

Lainaesimerkki Zmartalta: Jos lainaa hakisi kahden vuoden laina-ajalla 3 000€, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 138€, tuon perusteella lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 3 312€. Zmartan avulla voi hakea lainaa, jos ikää on 20–75 vuotta. Kokeile nyt Zmartaa.

Vippi – lomaluotto heti tilille

Jos haluaa lomalainan heti tilille, niin voi Vippi-palvelu olla hyvä valinta lainapaikaksi. Vipiltä nimittäin voi saada lainan heti monen pankin tilille. Tämä paikka on muutenkin kokemusteni perusteella erittäin nopea ja helppokäyttöinen. Vipiltä voi hakea joko joustoluottoa tai kulutusluottoa. Molempia pitäisi voida saada heti tilille. Vipin joustoluottoa voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 2 000 euroa ja kulutusluottoa puolestaan voi hakea 1 000€–10 000 euroa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainaesimerkki Vipiltä: Lainaa 700 euroa, maksuaika 21 kuukautta, lyhennyserä 46 euroa, jolloin yhteensä maksettava summa voisi olla 966€. Jos haluat löytää lisää paikkoja, joista voi hakea lainaa ainakin melkein yhtä nopeasti kuin Vipiltä, niin haluat ehkä tutustua esimerkiksi tämän sivuston lainaa ilman liitteitä -sivuun

Sambla – myös tämä on hyvä paikka hakea matkalainaa

Myös Samblaa kannattaa harkita, kun etsinnässä on lomaluotto. Tämän paikan erityisvahvuutena on se, että poikkeuksellisen moni löytää Samblan avulla lainaa. Sambla on varsin suosittu lainahakemusten kilpailuttaja. Samblan avulla voi kilpailuttaa 500–60 000 euron lainoja. Laina-aikaa Samblan avulla voi hakea vuodesta alkaen. Kokeile nyt Samblaa.

Lainaesimerkki Samblalta: Lainaa 2 500 euroa 5 vuoden laina-ajalla, kuukausilyhennys 49 euroa, tuolla kuukausierällä lainasta yhteensä maksettava summa olisi 2 940 euroa. Lisätietoja Samblasta löytyy esimerkiksi kokemuksista kertovalta sivulta.

Tietoa lomalainan hakemisen avuksi:

Yllä mainitut lainojen hintaesimerkit on poimittu tätä sivua tehdessä tai päivittäessä ja ne ovat ainakin kilpailuttajien tapauksessa vain viitteellisiä, ne myös lähtökohtaisesti edustavat halvempaa päätä mahdollisesti tarjottavista lainatarjouksista. Suosittelemme tutustumaan mahdollisiin lainatarjouksiin huolella ennen mahdollista lainan itselle ottamista.

Kaikki ylempänä mainitut lainapaikat vaativat lähtökohtaisesti sen, että hakijalla on vakituiset tulot, jotta hänelle voidaan myöntää lainaa – tähän voi kuitenkin ehkä erityisesti pienempien lainojen tapauksessa olla joitakin poikkeuksia.

Oma tilanne mahdollisen lainan saamisen ja tarjottavien ehtojen suhteen selviää oikeastaan vain tekemällä lainahakemuksen ja lähettämällä sen. Tällä sivulla mainitut lainahakemuksen kilpailuttajat ovat ilmaisia käyttää eikä lainatarjousten etsiminen velvoita lainan ottamiseen.

Lomaluotto ilman vakuuksia ja takaajaa

Yksikään tällä sivulla esitelty lainapalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Kaikkien näiden paikkojen käyttäminen lainaamiseen on siis varsin helppoa ja nopeata.

Kysymyksiä ja vastauksia lomalainoista

Miten nopeasti jonkin yllä listatun palvelun kautta haetun lomalainan voi saada omalle tilille?

Jos Vippi-palvelua ei huomioida, niin tämä riippuu aika isolta osin siitä, minkä mahdollisesti lainaa tarjoavan lainafirman lainatarjouksen hyväksyy. Jos valitsee sopivan lainafirman, niin voi listattujen lainapaikkojen avulla monesti saada lainan tilille samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä, kun lainahakemus on viimeistely ja hyväksytty molemminpuolisesti.

Lomalaina vai loma osamaksulla?

Lainojen korkoja säännellään ainakin tätä kirjoittaessa tarkemmin kuin osamaksujen korkoja. Ja osittain tuohon liittyen voi myös todeta, että pienen tutkimuksen perusteella osamaksulla ostettavien matkojen osamaksun korot ovat monesti korkeampia kuin netistä haettavan lainan. Tuo tietysti tukee ideaa lomalainan valitsemisesta.

Mitä kaikkea lomalainalla voi rahoittaa?

Lainapalvelut eivät varsinaisesti kontrolloi sitä, mihin lomailua varten haettu laina käytetään, eli sen voi käyttää esimerkiksi majoitukseen, lentoihin tai vaikkapa äkkilähtöön.

Vieritä ylös