Suomilimiitti, Ekstraluotto ja Eurolimiitti lopettavat lainan myöntämisen

Päivitys: 4.11. Suomilimiitti kertoo nyt taas, että se on avaamassa uuden lainatuotteen vielä vuonna 2019. Lisäksi se lähetti viestin, jossa kerrottiin, että luottosopimuksen irtisanomisesta kertonut aiempi viesti oli seurausta teknisestä viasta.

Pikavippien uusi korkokatto näyttää jälleen niittävän omaa satoaan. Nyt jo aikaisemmin toimintansa lopettaneiden lainapalveluiden joukkoon näyttää liittyneen kolme uutta.

Lokakuun 2019 lopulla on nimittäin Eurolimiitin, Suomilimiitin ja Ekstraluoton verkkosivustoille ilmestynyt iso ilmoitus siitä, että kyseinen palvelu on lopettanut sen lainan myöntämisen. Lisäksi ainakin Suomilimiitti on lähettänyt viestin, jossa on kerrottu, että sen kautta ollut luottosopimus on irtisanottu.

Kaikki kolme edellä mainittua lainapalvelua olivat saman taustayrityksen omistamia ja niiden lopettamista voi pitää netisä lainaa haluavien kannalta melko huolestuttavana. Näin on, sillä kyseisten palveluiden takana oli varsin iso yritys ja lisäksi ainakin Suomilimiitin nettisivuilla oli aiemmin viesti, jossa kerrottiin, että se olisi myöhemmin vuonna 2019 lanseeraamassa uuden lainatuotteen.

Nyt näiden palveluiden lopetettua, herää kuitenkin pieni huoli siitä, että ovatko mahdollisesti myös ne isot lainapalvelut, jotka ovat jatkaneet lainojen antamista uuden korkokaton jälkeen, mahdollisesti lopettamassa toimintaansa jossain vaiheessa. Toivottavasti kuitenkin jatkossakin löytyy jotain kivoja lainapaikkoja, sillä ihmisten nopean lainan tarvehan ei tule varmaan koskaan loppumaan. Ja joskushan voi olla esimerkiksi aivan pakko saada lainaa viikonloppuna, ja todennäköisesti sitä ei silloin heru perinteisestä pankista.

PikavippiKokemuksia pyrkii jatkossakin kertomaan muutoksista lainamarkkinoilla.

Vieritä ylös