Luotettavat pikavipit – Luotettava pikavippi näistä yrityksistä

luotettavat pikavipit

Pikavippiä harkitessa yksi tärkeimmistä pohdittavista asioista on se, miten luotettava pikavippiyritys on. Luotettavuuden voi nähdä koskevan useampaa eri pikavipin osa-aluetta. Käyn tässä artikkelissa ensin läpi muutaman luotettavuuteen liittyvän tekijän ja sitten esittelen lyhyesti kolme pikavippiyritystä, jotka ovat oman kokemukseni perusteella luotettavia.

Mikä tekee pikavipistä luotettavan?

1: Yritys kertoo avoimesti lainaehdoistaan eikä muuta niitä yllättäen.

Lainaehtojen suhteen on tärkeätä, että ne ovat selkeästi sekä ajantasaisesti esillä kotisivuilla sekä myös saatavilla sähköpostiin kokonaisuudessaan. Lainaehtojen suhteen erityistä huomioita kannattaa kiinnittää siihen, että monet pikavippiyritykset tarjoavat useampia eri lainatuotteita, ja näiden tuotteiden välillä saattaa olla esimerkiksi korkojen välillä eroja. Luonnollisesti yritykset monesti korostavat markkinoinnissaan niitä ehtoja, jotka ovat asiakkaille parhaita, vaikka niitä ei sovelleta kaikkiin lainoihin. Tarkista siis tarkasti omaan lainaasi sovellettavat ehdot.

2: Yritys on listattuna luotonantaja- ja vertaislainarekisteriin.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto pitää listaa niistä yrityksistä, jotka on hyväksytty yllä mainittuun rekisteriin (katso täältä). Rekisteriin listattuja yrityksiä voi lähtökohtaisesti pitää erittäin luotettavina. Mikäli yritystä taas ei löydy rekisteristä, niin on siihen syytä suhtautua suurella varauksella.

3: Yritys kertoo selkeästi ja avoimesti itsestään nettisivuillaan.

Luotettavuutta lisää myös se, jos pikavipin tarjoavasta yrityksestä saa helposti selville esimerkiksi yhteystiedot, yrityksen virallisen nimen (monesti eri kuin pikavippiä tarjoavan nettisivuston nimi) sekä mahdollisesti tietoa yrityksen historiasta.

4: Lainaa tarjoava yritys on toiminut useamman vuoden ilman skandaaleja.

Tämä kriteeri sorsii jossain määrin uusia pikavippejä tarjoavia yrityksiä, mutta jos haluat löytyy luotettavimman pikavipin, niin on tähänkin hyvä kiinnittää huomioita. Pitkään toimineet yritykset monesti kertovat nettisivuillaan milloin ne on perustettu, ja lisäksi tietoja yrityksestä voi hakea esimerkiksi Taloussanomien ilmaisesta yritystiedot-palvelusta. Lähtökohtaisesti voi pitää hyvänä merkkinä sitä, jos yritys on tehnyt merkittävää liikevaihtoa ja voittoa useamman vuoden putkeen.

Hae luotettava pikavippi näistä paikoista

Lainasto - Erittäin luotettava pikavippi. Hae nyt.

luotettava pikavippi lainasto

Lainastosta on todella vaikea keksiä, mitään negatiivista sanottavaa luotettavuuden suhteen. Myös omat kokemukseni tukevat vaikutelmaa yrityksen luotettavuudesta. Palvelu kertoo ehdoistaan selkeästi, on ison ja pitkäikäisen suomalaisen yrityksen omistama sekä omaa kaikki tarvittavat luvat toiminnan ylläpitämiseksi. Vahva suositus luotettavaa lainaa hakeville.

Laina.fi - Helposti ja luotettavasti lainaa. Hae nyt.

Myös Laina.fi ansaitsee täydet pisteet palvelunsa luotettavuudesta. Lisäksi palvelulle voi antaa plussaa sen tarjoamien lainojen todella halvoista koroista sekä pikavippien erittäin helposta hakemisesta. Laina.fi on myös yksi vanhimmista tarjoavilla olevista pikavipeistä, tästä huolimatta yritys on onnistunut säilyttämään todella hyvän maineen koko toimintansa ajan.

Ferratum - Rahaa nopeasti ja luotettavasti. Hae nyt.

Kahden yllä listatun pikavippiyrityksen tavoin myös Ferratum on erittäin luotettava paikka. Ferratumin erityisetuna voi pitää sitä, miten nopeasti se käsittelee lainahakemukset sekä maksaa rahat asiakkaiden pankkitileille. Jos siis tarvitset äkkiä pikavipin, joka kuitenkin on myös luotettava, niin tässä on hyvä paikka tehdä lainahakemus.