Luottoa helposti – Hae nyt luottoa heti 1 – 70 000€ ilman vakuuksia (2020)

Tiesitkö, että tänä päivänä voi saada luottoa helposti netin kautta? Ja mikä loistavaa, niin parhaassa tapauksessa on jopa mahdollista saada luotto heti tilille. Tähän kun vielä lisätään se, että luottoa voi saada myös ilman vakuuksia, niin ovat netistä haettavan luoton edut kiistattomat. Tällä sivulla esitellään muutamia lainapaikkoja, joita voi pitää erityisen järkevinä luoton netistä hakemiseen.

Luottoa heti & helposti

Kun luottoa haluaa saada heti omalle tilille, niin on syytä valita pikalainoja tarjoava vaihtoehto. Näillä on monesti korkeammat korot kuin hitaammilla vaihtoehdoilla, mutta sitten tosiaan nopeus ja helppous ovat omalla tasollaan.

Luottoa heti 1 - 2000€

Ferratum on tällä hetkellä erittäin hyvä vaihtoehto nopean luoton hakemiseen. Tästä palvelusta voi saada erittäin vikkelästi sekä helposti lainapäätöksen ja myös täysin ilman palkkakuittia tai vastaavaa. Voidakseen saada lainaa Ferratumilta, pitää ikää olla ainakin 21 vuotta ja lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan joko pankkitunnukset mobiilivarmenne. Ferratumin luoton erityinen vahvuus on se, että sen alkuun saa 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi vahvuutena on se, että lainaa voi saada jo 1€ alkaen. Hae nyt luottoa Ferratumilta.

Easycredit - luottoa 500 - 5000€

Easycredit soveltuu hyvin nopeaa, melko isoa ja helposti haettavaa luottoa etsiville. Täältä voi saada lainaa 500 - 5000€ ja lainapäätöksen voi saada jopa heti. Easycredit pystyy myös parhaimmassa tapauksessa maksamaan nostetun luoton tilille jopa noin kymmenessä minuutissa. Easycreditin luoton muotona on kulutusluotto, jota maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Easycreditin luottojen todelliset vuosikorot ovat halvimmillaan noin 25%. Hae nyt luottoa Easycreditiltä.

Blue Finance - helppo lainapaikka

Blue Finance on kokemusteni perusteella ollut erittäin helppo ja nopea paikka hakea lainaa. Täältä hakijoille voidaan myöntää joustoluottoa 100 - 5000€ tai kertaluottoa 100 - 500€. Blue Financelta voi hakea lainaa, kunhan ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta

Isompaa luottoa ilman vakuuksia

Jos haluaa isomman luoton, niin vaikeutuu sen saaminen monesti hieman. Erityisesti hidastetta aiheuttaa se, että näissä tilanteissa vaaditaan yleensä palkkakuitti tulojen todistamista varten. Toisaalta nämäkin vaihtoehdot ovat monesti pankkeihin verrattuna varsin vikkeliä. Ja ylempänä mainittuihin paikkoihin verrattuna etu on se, että korot ovat yleensä paljon pienempiä. Nämä tässä alempana mainitut pari paikkaa kilpailuttavat luottohakemuksesi eri rahoituslaitosten kesken, eli et saa niiltä suoraan lainaa vaan ne pyrkivät antamaan sinulle tarjouksia verrattain edullisista luotoista. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista eikä tarjousten hakeminen tarkoita sitä, että joku luotoista olisi pakko ottaa itselle, vaan luoton voi jättää nostamatta, jos mikään tarjous ei miellytä itseä.

Luottoa 500 - 60000€

Lendon kautta voi hakea luottotarjouksia 500 – 60000€ luotoille (luonnollisesti summat onnistuvat todella kattavasti tuolla välillä, eli myös esimerkiksi 1000€, 5000€ tai 20000€ luotto onnistuu). Jotta tämän palvelun kautta voi saada luottotarjouksia, niin pitää ikää olla ainakin 18 vuotta ja lisäksi pitää olla työelämässä, eikä saa olla maksuhäiriömerkintää. Lendon avulla haetut luottotarjoukset eivät vaadi vakuuksia rahojen saamiseen. Lendon kautta haetuille luotoille voi hakea 1 – 15 vuoden maksuaikaa. Hae nyt luottotarjouksia Lendolta.

Luottotarjouksia 500 – 70000€ summista

Rahalaitos mahdollistaa jopa 70000€ luotosta tarjousten hakemisen. Voidakseen saada tarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja vuositulojen pitää olla vähintään 7200€. Vakuuksia ei sen sijaan täälläkään vaadita. Rahalaitos mainitsee verkkosivuillaan ainakin joitakin niitä paikkoja, joiden suhteen se kilpailuttaa luottohakemuksesi.

Sivuilla mainittujen paikkojen perusteella Rahalaitoksen avulla on mahdollista saada huomattavasti edullisempaa luottoa kuin vaikka normaalien pikavippipalveluiden kautta. Kun todennäköisesti edullisiin korkoihin yhdistetään Rahalaitoksen kautta haettavien luottojen mahdolliset pitkät laina-ajat (jopa 15 vuotta), niin voi Rahalaitokselta olla hyvä idea hakea vaikkapa järjestelylaina, jolla maksaa mahdolliset kalliimmat luotot pois. Hae nyt luotto Rahalaitokselta.

Kaikki luotot ilman takaajia

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista on mahdollista hakea luotto / saada luottotarjouksia täysin ilman takaajia. Lainatarjouksia kilpailuttavat paikat mahdollistavat tosin rinnakkaishakijan lisäämisen ja tämä voi hyvinkin alentaa luoton korkoa ja tehdä siitä vielä edullisempaa. Vaikka kaikki paikat myöntävätkin / välittävät lainaa ilman takaajia, niin on paikoilla jonkun verran eroja muissa lainan saamisen edellytyksissä. Käytännössä esimerkiksi vain Ferratum, Easycredit ja Blue Finance myöntävät lainaa ilman liitteitä, noiden lainanvälittäjien tapauksessa taas todennäköisesti liite tai liitteitä on pakko lähettää.

Huomioitavaa luottojen koroista

Myös noista sivun alussa mainituista paikoista voi jatkossa saada melko edullista lainaa. Syynä tähän on uusi korkokatto, joka alentaa erityisesti pikavippien korkoja varsin radikaalisti.