• You are here:
  • Home »

Luottoa helposti – Hae nyt luottoa heti 1 – 70 000€ ilman vakuuksia (2020)

Tiesitkö, että tänä päivänä voi saada luottoa helposti netin kautta? Ja mikä loistavaa, niin parhaassa tapauksessa on jopa mahdollista saada luotto heti tilille. Tähän kun vielä lisätään se, että luottoa voi saada myös ilman vakuuksia, niin ovat netistä haettavan luoton edut kiistattomat. Tällä sivulla esitellään muutamia lainapaikkoja, joita voi pitää erityisen järkevinä luoton netistä hakemiseen.

Luottoa heti & helposti

Kun luottoa haluaa saada heti omalle tilille, niin on syytä valita pikalainoja tarjoava vaihtoehto. Näillä on monesti jonkin verran korkeammat korot kuin hitaammilla vaihtoehdoilla, mutta sitten tosiaan nopeus ja helppous ovat omalla tasollaan.

Blue Finance - helppo lainapaikka

Blue Finance on kokemusteni perusteella ollut erittäin helppo ja nopea paikka hakea lainaa. Täältä hakijoille voidaan myöntää lainaa 300€. Blue Financelta voi hakea lainaa, kunhan ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta

Saldolimiitti - luottoa heti 2000 euroon asti

Saldolimiittiä kannattaa harkita, kun haluaa lainaa nopeasti. Tästä paikasta voi nimittäin hakea ja saada lainaa poikkeuksellisen äkkiä. Lainaa täältä voi saada 2000 euroon asti, uuden asiakkaan minimin ollessa 300 euroa. Saldolimiitiltä lainaa saadakseen on hyvä olla ikää vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Luottoa heti 1 - 4000€

Päivitys: Ferratum keskeyttää helpon luoton myöntämisen uusille asiakkaille 1.7.2020, sillä on sen jälkeen tarjolla enintään 20 000€ luotto, jota on vaikeampi hakea. Ferratum on tällä hetkellä erittäin hyvä vaihtoehto nopean luoton hakemiseen. Tästä palvelusta voi saada erittäin vikkelästi sekä helposti lainapäätöksen ja myös täysin ilman palkkakuittia tai vastaavaa. Voidakseen saada lainaa Ferratumilta, pitää ikää olla ainakin 22 vuotta ja lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Suhteutettuna luoton hakemisen helppouteen ja nopeuteen, Ferratumilta voi saada lainaa varsin hyvillä ehdoilla. Lisäksi Ferratumin poikkeuksellisena vahvuutena on se, että siltä voi saada lainaa jo yhdestä eurosta alkaen. Hae nyt luottoa Ferratumilta.

Easycredit - luottoa 500 - 5000€

Easycredit keskeyttää lainan myöntämisen 30.6.2020. Easycredit soveltuu hyvin nopeaa, melko isoa ja helposti haettavaa luottoa etsiville. Täältä voi saada lainaa 500 - 5000€ ja lainapäätöksen voi saada jopa heti. Easycredit pystyy myös parhaimmassa tapauksessa maksamaan nostetun luoton tilille jopa noin kymmenessä minuutissa. Easycreditin luoton muotona on kulutusluotto, jota maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Easycreditin luottojen todelliset vuosikorot ovat halvimmillaan noin 25%.

Isompaa luottoa ilman vakuuksia

Jos haluaa isomman luoton, niin vaikeutuu sen saaminen monesti hieman. Erityisesti hidastetta aiheuttaa se, että näissä tilanteissa vaaditaan yleensä palkkakuitti tulojen todistamista varten. Toisaalta nämäkin vaihtoehdot ovat monesti pankkeihin verrattuna varsin vikkeliä. Ja ylempänä mainittuihin paikkoihin verrattuna etu on se, että korot ovat yleensä paljon pienempiä. Nämä tässä alempana mainitut pari paikkaa kilpailuttavat luottohakemuksesi eri rahoituslaitosten kesken, eli et saa niiltä suoraan lainaa vaan ne pyrkivät antamaan sinulle tarjouksia verrattain edullisista luotoista. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista eikä tarjousten hakeminen tarkoita sitä, että joku luotoista olisi pakko ottaa itselle, vaan luoton voi jättää nostamatta, jos mikään tarjous ei miellytä itseä.

Luottoa 100 - 60000€

Omalainan voi hakea luottotarjouksia 100 – 60000€ luotoille (luonnollisesti summat onnistuvat todella kattavasti tuolla välillä, eli myös esimerkiksi 1500€, 7000€ tai 25000€ luotto onnistuu). Jotta tämän palvelun kautta voi saada luottotarjouksia, niin pitää ikää olla ainakin 18 vuotta eikä saa olla maksuhäiriömerkintää. Lisäksi kilpailutetuilla lainafirmoilla voi olla omia vaatimuksia. Omalainan avulla haetut luottotarjoukset eivät vaadi vakuuksia rahojen saamiseen, ja sen kautta haettavalle luotolle voi tietyin rajoituksin hakea 1 – 20 vuoden maksuaikaa. Hae nyt luottotarjouksia Omalainalta.

Luottotarjouksia 500 – 70000€ summista

Rahalaitos mahdollistaa jopa 70000€ luotosta tarjousten hakemisen. Voidakseen saada tarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja vuositulojen pitää olla vähintään 7200€. Vakuuksia ei sen sijaan täälläkään vaadita. Rahalaitos mainitsee verkkosivuillaan ainakin joitakin niitä paikkoja, joiden suhteen se kilpailuttaa luottohakemuksesi.

Sivuilla mainittujen paikkojen perusteella Rahalaitoksen avulla on mahdollista saada huomattavasti edullisempaa luottoa kuin vaikka normaalien pikavippipalveluiden kautta. Kun todennäköisesti edullisiin korkoihin yhdistetään Rahalaitoksen kautta haettavien luottojen mahdolliset pitkät laina-ajat (jopa 15 vuotta), niin voi Rahalaitokselta olla hyvä idea hakea vaikkapa järjestelylaina, jolla maksaa mahdolliset kalliimmat luotot pois. Hae nyt luotto Rahalaitokselta.

Kaikki luotot ilman takaajia

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista on mahdollista hakea luotto / saada luottotarjouksia täysin ilman takaajia. Lainatarjouksia kilpailuttavat paikat mahdollistavat tosin rinnakkaishakijan lisäämisen ja tämä voi hyvinkin alentaa luoton korkoa ja tehdä siitä vielä edullisempaa. Vaikka kaikki paikat myöntävätkin / välittävät lainaa ilman takaajia, niin on paikoilla jonkun verran eroja muissa lainan saamisen edellytyksissä. Käytännössä esimerkiksi vain Ferratum, Easycredit ja Blue Finance myöntävät lainaa ilman liitteitä, noiden lainanvälittäjien tapauksessa taas todennäköisesti liite tai liitteitä on pakko lähettää.

Huomioitavaa luottojen koroista

Myös noista sivun alussa mainituista paikoista voi jatkossa saada melko edullista lainaa. Syynä tähän on uusi korkokatto, joka alentaa erityisesti pikavippien korkoja varsin radikaalisti.