Luottoa helposti – Hae nyt luottoa heti 1 – 70 000€ ilman vakuuksia (2019)

Tiesitkö, että tänä päivänä voi saada luottoa helposti netin kautta? Ja mikä loistavaa, niin parhaassa tapauksessa on jopa mahdollista saada luotto heti tilille. Tähän kun vielä lisätään se, että luottoa voi saada myös ilman vakuuksia, niin ovat netistä haettavan luoton edut kiistattomat. Tällä sivulla esitellään muutamia lainapaikkoja, joita voi pitää erityisen järkevinä luoton netistä hakemiseen.

Luottoa heti & helposti

Kun luottoa haluaa saada heti omalle tilille, niin on syytä valita pikalainoja tarjoava vaihtoehto. Näillä on monesti korkeammat korot kuin hitaammilla vaihtoehdoilla, mutta sitten tosiaan nopeus ja helppous ovat omalla tasollaan.

Luottoa heti 1 - 2000€

Ferratum on tällä hetkellä erittäin hyvä vaihtoehto nopean luoton hakemiseen. Tästä palvelusta voi saada erittäin vikkelästi sekä helposti lainapäätöksen ja myös täysin ilman palkkakuittia tai vastaavaa. Nämä asiat koskevat nimenomaan Ferratumin 1 – 2000€ joustava-luottoa, eivätkä päde isompaan prime-luottoon. Voidakseen saada lainaa Ferratumilta, pitää ikää olla ainakin 21 vuotta ja lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan joko pankkitunnukset mobiilivarmenne. Ferratumin luoton erityinen vahvuus on se, että sen alkuun saa 60 päivää lyhennysvapaata maksuaikaa. Tuona aikana lainaa ei siis tarvitse vielä maksaa takaisin ja myöhemminkin lainaa voi lyhentää kätevästi erissä (minimi 10% avoinna olevasta luotosta, mutta kuitenkin vähintään 100€). Hae nyt luottoa Ferratumilta.

Isompaa luottoa ilman vakuuksia

Jos haluaa isomman luoton, niin vaikeutuu sen saaminen monesti hieman. Erityisesti hidastetta aiheuttaa se, että näissä tilanteissa vaaditaan yleensä palkkakuitti tulojen todistamista varten. Toisaalta nämäkin vaihtoehdot ovat monesti pankkeihin verrattuna varsin vikkeliä. Ja ylempänä mainittuihin paikkoihin verrattuna etu on se, että korot ovat yleensä paljon pienempiä. Nämä tässä alempana mainitut pari paikkaa kilpailuttavat luottohakemuksesi eri rahoituslaitosten kesken, eli et saa niiltä suoraan lainaa vaan ne pyrkivät antamaan sinulle tarjouksia verrattain edullisista luotoista. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista eikä tarjousten hakeminen tarkoita sitä, että joku luotoista olisi pakko ottaa itselle, vaan luoton voi jättää nostamatta, jos mikään tarjous ei miellytä itseä.

Luottoa 500 - 60000€

Lendon kautta voi hakea luottotarjouksia 500 – 60000€ luotoille (luonnollisesti summat onnistuvat todella kattavasti tuolla välillä, eli myös esimerkiksi 1000€, 5000€ tai 20000€ luotto onnistuu). Jotta tämän palvelun kautta voi saada luottotarjouksia, niin pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja lisäksi pitää olla työelämässä, eikä saa olla maksuhäiriömerkintää. Lendon avulla haetut luottotarjoukset eivät vaadi vakuuksia rahojen saamiseen. Lendon kautta haetuille luotoille voi hakea 1 – 15 vuoden maksuaikaa. Hae nyt luottotarjouksia Lendolta.

Luottotarjouksia 500 – 70000€ summista

Rahalaitos mahdollistaa jopa 70000€ luotosta tarjousten hakemisen. Voidakseen saada tarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja vuositulojen pitää olla vähintään 7200€. Vakuuksia ei sen sijaan täälläkään vaadita. Rahalaitos mainitsee verkkosivuillaan ainakin joitakin niitä paikkoja, joiden suhteen se kilpailuttaa luottohakemuksesi. Näiden mainittujen paikkojen perusteella Rahalaitoksen avulla on mahdollista saada huomattavasti edullisempaa luottoa kuin vaikka normaalien pikavippipalveluiden kautta. Hae nyt luotto Rahalaitokselta.

Pieni luotto ilman korkoja

Jos luoton tarve ei ole iso ja sen haluaa saada ilman korkoja, niin voi Vivus olla oiva vaihtoehto. Täältä voi saada suuruudeltaan 10 – 400€ luoton, ja luonnollisesti täysin ilman vakuuksia ja palkkakuittia tms. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta. Hae nyt luottoa Vivukselta.

Kaikki luotot ilman takaajia

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista on mahdollista hakea luotto / saada luottotarjouksia täysin ilman takaajia. Lainatarjouksia kilpailuttavat paikat mahdollistavat tosin rinnakkaishakijan lisäämisen ja tämä voi hyvinkin alentaa luoton korkoa ja tehdä siitä vielä edullisempaa. Vaikka kaikki paikat myöntävätkin / välittävät lainaa ilman takaajia, niin on paikoilla jonkun verran eroja muissa lainan saamisen edellytyksissä. Käytännössä esimerkiksi vain Vivus, Ferratum ja Credit24 myöntävät lainaa ilman liitteitä, noiden lainanvälittäjien tapauksessa taas todennäköisesti liite tai liitteitä on pakko lähettää.

Huomioitavaa luottojen koroista

Sivun ensimmäisenä mainitun luottopaikan todellinen vuosikorko on jopa yli 200%. Tämä on tietysti varsin korkea korko luotolle, ja on hyvä tiedostaa, että luottojen uusi korkokatto ei päde takautuvasti, eli vaikka uusi 30% korkokatto tulisi voimaan 1.9.2019, niin ei se tarkoita sitä, että ennen sitä nostetun luoton korkeampaa korkoa ei tarvitsisi maksaa.