Luottoa helposti – Hae nyt luottoa heti 100 – 70 000€ ilman vakuuksia (2023)

Tiesitkö, että tänä päivänä voi saada luottoa helposti netin kautta? Ja mikä loistavaa, niin parhaassa tapauksessa on jopa mahdollista saada luotto heti tilille. Tähän kun vielä lisätään se, että luottoa voi saada myös ilman vakuuksia, niin ovat netistä haettavan luoton edut kiistattomat. Tällä sivulla esitellään muutamia lainapaikkoja, joita voi pitää erityisen järkevinä luoton netistä hakemiseen.

Luottoa heti & helposti

Kun luottoa haluaa saada heti omalle tilille, niin on syytä valita pikalainoja tarjoava vaihtoehto. Näillä on monesti jonkin verran korkeammat korot kuin hitaammilla vaihtoehdoilla, mutta sitten tosiaan nopeus ja helppous ovat omalla tasollaan.

iRaha – helppo lainapaikka, luottoa heti 25 eurosta alkaen

iRaha on kokemusteni perusteella ollut helppo ja nopea paikka hakea lainaa. Isona apuna tuossa on esimerkiksi se, että iRahalta voi hakea lainaa ilman palkkakuittia. Täältä uusille hakijoille voidaan myöntää lainaa 25 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Vanhat asiakkaat puolestaan voivat saada lainaa enintään 2 000 euroa. iRahalta pitäisi voida hakea lainaa, kunhan ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa iRahalta.

Saldolimiitti – luottoa heti 2000 euroon asti

Saldolimiittiä kannattaa harkita, kun haluaa lainaa nopeasti. Tästä paikasta voi nimittäin hakea ja saada lainaa poikkeuksellisen äkkiä. Lainaa täältä voi saada 2000 euroon asti, uuden asiakkaan minimin ollessa 300 euroa. Saldolimiitiltä lainaa saadakseen on hyvä olla ikää vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Luottoa nopeasti eurosta alkaen

Ferratumilta voi uudistuksen myötä hakea joustoluottoa, jonka luottoraja on 4 000 euroa. Mikäli Ferrratumille avaa joustoluoton, niin voi lainaa kuitenkin saada myös selkeästi vähemmän kuin 4000 euroa. Tuo on sen ansiota, että jo yhden euron nostojen luottotililtä pitäisi olla madollisia.

Ferratumilta voi hakea luottoa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Muiden vahvuuksien lisäksi Ferratumin vahvuutena voi pitää esimerkiksi sitä, että nostettua lainaa voi lyhentää varsin pienillä lyhennyksillä. Ferratum voikin siis soveltua myös lainalle hieman pidemmän laina-ajan haluaville henkilöille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Isompaa luottoa ilman vakuuksia

Jos haluaa ison luoton, niin vaikeutuu sen saaminen monesti hieman. Erityisesti hidastetta aiheuttaa se, että näissä tilanteissa vaaditaan yleensä palkkakuitti tulojen todistamista varten. Toisaalta nämäkin vaihtoehdot ovat monesti pankkeihin verrattuna varsin vikkeliä. Ja ylempänä mainittuihin paikkoihin verrattuna etu on se, että korot ovat yleensä paljon pienempiä.

Nämä tässä alempana mainitut pari lainavertailua kilpailuttavat luottohakemuksesi eri rahoituslaitosten kesken, eli et saa niiltä suoraan lainaa vaan ne pyrkivät antamaan sinulle tarjouksia verrattain edullisista luotoista. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista eikä tarjousten hakeminen tarkoita sitä, että jokin luotoista olisi pakko ottaa itselle, vaan luoton voi jättää nostamatta, jos mikään tarjous ei miellytä itseä.

Luottoa 100 – 60000€

Omalainan kautta voi hakea luottotarjouksia 100 – 60000€ luotoille. Luonnollisesti summat onnistuvat todella kattavasti tuolla välillä, eli myös esimerkiksi 1500€, 7000€ tai 25000€ luottoa voi hakea hyvin Omalainan avulla.

Jotta Omalaina-palvelun kautta voi mahdollisesti saada luottotarjouksia, niin pitää ikää olla ainakin 18 vuotta eikä saa olla maksuhäiriömerkintää. Lisäksi Omalainan avulla kilpailutetuilla lainafirmoilla voi olla omia vaatimuksia.

Omalainan avulla haetut luottotarjoukset eivät vaadi vakuuksia rahojen saamiseen, ja sen kautta haettavalle luotolle voi tietyin rajoituksin hakea 1 – 20 vuoden maksuaikaa. Hae nyt luottotarjouksia Omalainalta avulla.

Luottotarjouksia 500 – 70000€ summista

Rahalaitos mahdollistaa jopa 70000€ luotosta tarjousten hakemisen. Voidakseen mahdollisesti löytää Rahalaitoksen avulla luottotarjouksia, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja vuositulojen pitää olla vähintään 7200€. Vakuuksia ei sen sijaan täälläkään vaadita.

Rahalaitos mainitsee verkkosivuillaan ainakin joitakin niistä paikoista, joiden suhteen se voi kilpailuttaa luottohakemuksesi. Kyseisten paikkojen ja omien kokemusteni perusteella Rahalaitoksen avulla voi olla mahdollista saada ainakin melko edullista lainaa.

Kun mahdollisesti edullisiin korkoihin yhdistetään Rahalaitoksen kautta haettavien luottojen mahdolliset pitkät laina-ajat (jopa 15 vuotta), niin voi Rahalaitoksen kautta olla hyvä idea hakea vaikkapa järjestelylaina, jolla maksaa mahdolliset kalliimmat luotot pois. Etsi nyt luottoa Rahalaitoksen kautta.

Kaikki luotot ilman takaajia

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista on mahdollista hakea luotto / saada luottotarjouksia täysin ilman takaajia. Lainatarjouksia kilpailuttavat paikat mahdollistavat tosin rinnakkaishakijan lisäämisen ja tämä voi hyvinkin alentaa luoton korkoa ja tehdä siitä vielä edullisempaa.

Vaikka kaikki paikat myöntävätkin / välittävät lainaa ilman takaajia, niin on paikoilla jonkin verran eroja muissa lainan saamisen edellytyksissä. Käytännössä esimerkiksi vain kaksi tämän sivun ylimpänä mainittua paikkaa myöntävät kattavasti lainaa ilman liitteitä, muiden tapauksessa taas todennäköisesti liite tai liitteitä on pakko lähettää.

Huomioitavaa luottojen koroista

Myös noista sivun alussa mainituista paikoista voi ainakin tätä päivittäessä saada varsin edullista lainaa. Syynä tuohon on verrattain hiljattain voimaan tullut korkokatto, joka alensi erityisesti pikavippien korkoja varsin radikaalisti.

Myöntääkö jokin netin lainapalvelu luottoa yrityksille? Kyllä. Löydät esimerkiksi tältä sivulta kattavasti lainapaikkoja, joilta voi hakea yritykselle isompaa tai pienempää luottoa.

Vieritä ylös