Luottotili – Joustava ja jatkuva luottotili nopeasti netistä, suositellut paikat hakea

Luottotili on luotollinen tili, jolle on määritelty ennalta se, miten paljon siltä voi nostaa lainaa. Se mikä on pienin mahdollinen luottotililtä tehtävä nosto sekä se, miten avointa luottoa maksetaan pois, riippuu luottotilin ehdoista.

Luottotili on siis ikään kuin luottokortti, jota ei voi käyttää suoraan maksamiseen vaan ainoastaan luoton siirtämiseen omalle pankkitilille. Luottotiliä on nykyään helppo hakea netistä, ja parhaassa tapauksessa semmoinen voidaan myöntää heti tai ainakin hyvin nopeasti. Alla on mainittuna suositeltuja paikkoja hakea sitä netistä.

Saldolimiitti – joko 500 euron tai 2000 euron luottoraja

Saldolimiitti tarjoaa edelleen luottotiliä. Tämän lainapaikan kohdalla on hyvä huomata se, että siltä on mahdollista saada luottorajaksi joko 500€ tai 2000€. Saldolimiitiltä voi uutena käyttäjänä nostaa luottoa pankkitilille alkaen 300 euron nostosta, mutta myöhemmin pitäisi myös jo 100 euron nostojen olla mahdollisia. Mikäli haluaa Saldolimiitiltä myönteisen päätöksen luottohakemukseen, niin on ikää hyvää olla ainakin 20 vuotta. Hae nyt Saldolimiitin luottoa.

Ferratum – luottotili 4000 euron luottorajalla

Helppoutensa ansiosta Ferratumin luottotili oli jo aiemmin oikein hyvä, mutta hiljattain Ferratum alensi sen korkoja huomattavasti sekä nosti luottotilin luottorajaa. Nykyään Ferratumin luottotilin todellinen vuosikorko on enintään noin 30% ja luottoraja 4000€. Lainaa Ferratumilta luottotililtä voi nostaa vaikka sadan tai tuhannen euron kertanostoilla.

Ferratumin luottotililtä nostettua lainaa voi maksaa pois erittäin nopeasti tai sitten jopa todella rauhallisessa tahdissa – luoton kuukausittainen minimilyhennys on vain 3%, mutta kuitenkin ainakin 40€, avoimesta lainasummasta. Ferratum luottotilin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Jos haluat lukea lisää Ferratumista, niin saattavat esimerkiksi nämä Ferratum kokemukset olla hyödyllisiä

Creditstar – melko uusi/tuntematon paikka hakea luottotiliä

Creditstar on hieman vähemmän tunnettu lainapaikka, ja tuon myötä monille vähintäänkin henkilökohtaisella tasolla uusi lainapaikka. Creditstarinkin luottotili on kuitenkin varsin kivalta vaikuttava.

Tästä lainapalvelusta voi nimittäin saada nopeasti 2000 euron luottorajalla varustetun luottotilin, jolta voi nostaa lainaa 50 eurosta alkaen. Creditstarin yhtenä isona etuna voi pitää sen selkeyttä: siltä lainaa hakiessa voi helposti arvioida minkälaiseksi kuukausierät milläkin nostetulla lainasummalla ja valitulla palvelutasolla muodostuisivat. Creditstarin luottotiliä voi hakea, jos on täysi-ikäinen.

Haluaisitko lisätietoja Creditstarista? Siinä tapauksessa esimerkiksi tämä sivu voi olla hyödyllinen.

Mikä on jatkuva luottotili? Käytännössä kaikki netistä haettavat luottotilit vaikuttavat olevan luonteeltaan jatkuvia, eli ne eivät siis sulkeudu, vaikka maksaisikin koko luoton pois. Tuo mahdollistaa sen, että luottotililtä pitäisi voida jatkossakin nostaa helposti lainaa.

Luottotili vai kertalaina? Luottotili on monesti parempi valinta silloin, jos tietää tarvitsevansa lainaa, mutta ei tiedä tarkalleen, miten paljon. Lisäksi luottotilin etuna voi olla se, että sen avoin saldo voi olla helpompi maksaa nopeasti pois, jolloin joutuu maksamaan korkoja lyhyemmältä ajalta.

Kertalainan etuna taas on erityisesti se, että se on usein hieman selkeämpi, joskin myös rajoitetumpi, ja monesti koroiltaan edullisempi. Kertalainat ovat myös usein isompia kuin luottotilien luottorajat.

Vieritä ylös